Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 25. kolovoza 2011.

19.08.2011


SaLuSa 19.08.2011

Kritično vrijeme je ovdje a mi vršimo pritisak da počnu promjene koje će na kraju dovesti do monumentalnih promjena u vašim životima. Velik dio onoga što uzimate zdravo za gotovo će se morati promijeniti kako bi napravilo mjesta za novo koje će vas uzdići i pripremiti vam put do Uzašašća. Promjena će odigrati u iznimno kratkom vremenu (za vaše standarde) jer su dobro planirane kako bi se neugodnosti za vas svele na apsolutni minimum. Dakle stavite na stranu sve vaše brige jer se sve odvija dobro i vodi vas u novu seriju iskustava. Iskustva koje će dokazati kao najprihvatljivija i najuzbudljivija jer započinje Novo Doba.


Mi želimo da vi vidite promjenu kao priliku da ostavite iza sebe sve što je nepoželjno i uživate u nastajućim pogodnostima koje će vas uzdići. Nemojte se uzbuđivati zbog onog što će pojaviti kao gubitak jer ćete na kraju dobiti više. To je na neki način nesretno što ćete dodirnuti dubine kaosa ali to je potrebno kako bi se probudile mnoge duše zbog svog lošeg položaja. Oni još uvijek ne shvaćaju da su zatvorenici u vlastitim domovima a ono što vide kao slobodu je iluzija. Međutim, to će se sve promijeniti u kratkom vremenu nakon što počnemo i biti ćete zaprepašteni količinom kontrole koje ćemo ukloniti jer se ona nepotrebno primjenjuje.


Tamni su suptilno planirali primjenu potpune kontrole nad vama. Toliko da su neki od vas čak i posumnjali da postoji plan da vas se utamniči i oduzmu vam se sva vaša prava. Vjerujte nam dragi naši da im je taj naum dobro napredovao i da je bio blizu završetka uz pokušaj stvaranja situacije koja bi dovela do ratnog stanja i potpune kontrole. Ne bojte se, stvari su sada pod našom kontrolom i njihove baze moći se drže pod stalnom kontrolom. Kao što smo vas često obavještavali, ništa neće biti dopušteno što bi loše utjecalo na vaše Uzašašće. Mi smo ovdje da se uvjerimo da se sve odvija kako je božanski planirano i neće proći puno vremena prije nego što ćete saznati detalje. Naša akcija će se provoditi javno i ništa neće biti skriveno od vaših očiju. Naši brodovi će se nastaviti sve više prikazivati u sve većem broju iznad velikih gradova. Sada može biti jako malo sumnje u našu miroljubivu prisutnost.


Ostatak ove godine ima sve potencijale da bude posebno vrijeme u vašoj povijesti. Događaji će jasno naznačiti naš uspjeh u potpunom prevladavanju otpora našem dolasku. Doista, u ovom stoljeću je došlo do porasta potpore za nas. Ljudi su opušteniji i straha prema nama je u velikoj mjeri nestalo, u stvari, shvatili smo da smo sada više dobrodošli nego u bilo kojem drugom vremenu u prošlosti. Mi nismo ovdje da vršimo pritisak kako bi nas prihvatili jer mi smo vaša prava obitelj ali ćemo ostaviti one duše koje ne žele znati o nama da stvaraju svoju vlastitu budućnost. Sve će duše bez obzira na uvjerenja biti zbrinute i u budućnosti će se naći upravo u savršenim uvjetima koji odražavaju njihove želje i potrebe. Jedina stvar koja se ne može mijenjati je tijek evolucije svih vas i koje god iskustvo izaberete, na kraju će vas dovesti da se pokrenete. Možete se kretati natrag ili naprijed, ili čak i bočno ali to ne čini razliku u vašem neizbježnom napretku prema svjetlu.


Važno je za sve duše da shvate da ste prije svega Božje iskre koje su odlučile iskusiti dualnost. Vi ćete uvijek imati puni potencijal za povratak k Bogu i nikada nećete izgubiti tu vezu. Stoga činjenica da ste trenutno na Zemlji ne znači da će tako ostati zauvijek. Shvatiti ćete da ste živjeli i u mnogo različitih planetarnih civilizacija koja su bile po vašem izboru. To je razlog zašto neki kao što su Plejadanci i Sirijanci tvrde da su mnogi od njihove vrste sada na Zemlji i došli su obnoviti svoje veze s njima. To objašnjava zašto nema ništa prirodnije nego da mi trebamo doći na Zemlju u tako važno vrijeme kako bi vam pomogli. Mi smo već dio vašeg života, te će tako biti i dalje.


Ideja da je sve u sadašnjem trenutku je težak koncept za neke od vas, ali kad shvatite da izvan Zemlje vrijeme nije linearno tada će to početi imati smisla. Sve što je ikad bilo još uvijek postoji i kako biste vi opisali, možete se vratiti u prošlost ili otići u budućnost. Budući da se može putovati trenutno snagom misli, ideje koje možete označiti kao prošlosti i budućnost, nestaju. Postoji mnogo različitih vremenskih linija koje idu u beskonačnost i doslovno možete skakati s jedne na drugu. To vam proširuje um kako bi shvatili da Kreacija nema kraja. Kreacija se nastavlja sada kao i uvijek prije i stavlja ispred vas vidike da nikada nema kraja mogućnosti za istraživanje života, u svim svojim različitim oblicima.


Možete li vidjeti ako stavite stvari u tu perspektivu, svoje preostalo vrijeme u dualnosti je samo treptaj oka i stvarno se ništa ne trebate brinuti. Ispred vas leži briljantna budućnost u kojoj u potpunosti kontrolirate svoj život. To će biti po vašim željama i donijeti će vam najljepše iskustvo potpune radosti i sreće. Vi ćete biti u mogućnosti to učiniti točno onako kako želite i uživati ​​u onom što vam daje zadovoljstvo i ispunjenje. Iako ćete biti pod univerzalnim zakonom kojeg ćete u potpunosti razumjeti u vrijeme kada ste već postigli punu svijest. Sputanost za života na Zemlji je bila tako restriktivna da ste zaboravili da ste Univerzalno Biće. Dakle, mislite veliko i tražiti povrat svoje moći stvaranja i shvatite kako smo vam često govorili, da u stvarnosti ne postoji ništa što ne možete postići. Vjerujte u sebe, i neka nitko ne umanjuje pravi potencijal koji imate i koji vam se postupno vraća.


Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i želimo Vam da sami možete vidjeti kao što vas mi vidimo. Vidimo vaše svjetlo i želju da nadvladate tamu koja je ušla u vaš život. Znamo da ćete prevladati niže energije i izaći iz njih kao slavna Bića Svjetlosti. Vi ste Bogovi, ali vam je ipak teže prihvatiti takvo visoko priznanje, jer iz svog sadašnje iskustva ništa ne izgleda nevjerojatnije. Međutim, nakon što ponovno steknete punu svijest, nećete imati u to ikakve sumnje. Kroz kakvo zapanjujuće vrijeme prolazite a dolaze još mnogo više toga..


Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.

Prevela sa engleskog: Darko - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


17.08.2011


SaLuSa 17.08.2011


Ne postoji ništa što ne možete postići Vašom kolektivnom sviješću. Međutim morate biti usmjereni i fokusirani na svoju namjeru da bi nešto manifestirali kroz Vašu kreativnu moć. Vaše traženje kraja starim sustavima kontrole podižete na višu razinu. To pomaže ubrzanju promjena, i energije za promjenu se ne mogu negirati. To znači da ste pozitivno pristupili i uzdigli se iznad proročanstava puna straha koja su proricala Vašu budućnost. Postoje brojni razlozi koji ljude potiču na plašljive zaključke, a namjerno dezinformiranje je daleko najveći. Trenutna kampanja je usmjerena protiv Prvog Kontakta, a govori da mi dolazimo kao osvajači i razoritelji. Logički gledano jasno je da je tako, mogli smo Vas preuzeti prije mnogo godina kada niste mogli pružiti otpor. Umjesto toga Vaša povijest će jasno pokazati da smo mi iz Galaktičke Federacije u mnogo navrata ponudili da donesemo svjetski mir i da je to odbijeno od strane Vaših vođa. Mi ne možemo govoriti za druge posjetitelje Zemlje, ali znamo da neki imaju skrivene misli preuzimanja Vašeg svijeta.

Galaktička Federacija obuhvaća civilizacije uzašlih Bića koja imaju status Majstora. Oni su duhovno razvijeni i njihova energija je od Ljubavi i Svjetla, a namjera im je da ih šire mnogo i daleko. Mi djelujemo u skladu s Božanskim uputama koje usmjeravaju naše aktivnosti, i mi smo se posvetili pomaganju civilizacija poput Vaše. Vi možete razumjeti Vaš položaj u sadašnjem vremenu, i znati da ste na pragu značajnog skoka u Vašoj evoluciji. Mi smo ovdje da bi putovali s Vama, pa čak i kasnije kada dođete na sljedeću dimenziju. Ništa se neće moći miješati u Vaš napredak i naša je odgovornost da osiguramo Vaše sigurno dostizanje Uzašašća.

Naš savjet je da ignorirate svaku sugestiju na pokušaj preuzimanja Vašeg svijeta jer to se neće dogoditi. Također budite sigurni da smo potpuno svjesni plana Mračnih da odglume lažni napad i pobrinut ćemo se da im to ne uspije. Toliko autoriteta nam je dano, i čak da je naumljen pravi napad mi bismo ga spriječili. Naših flota je na tisuće s tisućama letjelica i mi ne bismo samo stajali i dozvolili da Vaša cijenjena Zemlja bude napadnuta. To nije u planu za kraj vremena jer ste zaradili pravo da uzađete i Vaš slobodni izbor će se cijeniti. Mračni mogu ići samo toliko daleko koliko Vaša karma dozvoljava, prije nego ih zaustavimo na njihovom putu. To nam je lako s našom naprednom tehnologijom, i niti jedna kap krvi neće biti prolivena. Nećete još dugo morati tolerirati aktivnosti Mračnih jer su njihovi dani odbrojani.

Naši saveznici imaju sve više samopouzdanja u suočavanju s onima koji su protiv Uzašašća i žele zaustaviti njegov napredak. Sada je moć s njima i njihovi zahtjevi za svršetak tajnih aktivnosti uskoro će uroditi plodom. Možda će morati biti prisile po ovom pitanju, no oni su potpuno spremni na sve situacije. Naši saveznici su sada u svakoj državi i to je organizacija koja sada drži neizmjernu moć. Oboje, Razotkrivanje i Prvi Kontakt se požuruju kako bi se postigao konačan udarac kojim će oni doći u stvarnost. Budite sigurni da činimo sve što možemo da prijeđemo taj posljednji most koji će donesti pobjedu.

Mogli ste primijetiti da niste imali puno katastrofa fizičke prirode unatoč drevnim proročanstvima za ovo razdoblje. Mi smo bili u mogućnosti to kontrolirati, no određene promjene Zemlje će se morati zbiti kao dio čišćenja. Što god da se desi znajte da mi radimo iza scene kako bi štetu i smrt držali na minimumu i učinit ćemo sve što možemo da Vas unaprijed upozorimo na bilo kakav veliki događaj. Kakogod, tamo gdje su rijeke i mora zagađeni čišćenje je relativno lak zadatak za nas i biti će završen prije kraja vremena. Kopneno zagađenje je to koje predstavlja veći problem, no i to je unutar naših mogućnosti djelovanja. Koju god neugodnost morate iskusiti, ona će biti kratkog vijeka i mi ćemo koristiti naše ogromno znanje Vaših potreba kako bi osigurali brigu za Vas.

Dragi, uznemirena Zemlja i uznemirena populacija osjećaju energije promjena, i oni su u neredu. Međutim, oni će se smiriti kako niže energije budu postupno preobražene, i uvidjet ćete da privlačite smirujuće uzvišene energije. Efektivno ćete se izdići iz nižih energija, i nema razloga da one ikada više budu privučene Vama. Iza svega što se događa je Zakon Privlačenja na djelu, i zato ste sada prošli vrijeme kada ste ih kontinuirano privlačili. Zapravo nikada nije postojala bolja prilika za podizanje svojih vibracija. Izvan Vaše Zemlje uzvišene energije ju kontinuirano kupaju u Svjetlosti, i mnogi od Vas su dovoljno razvijeni da ih privuku sebi. Mi ovo vidimo kao čudesno postignuće, i takve pojedinačne duše djeluju kao nosioci Svjetla za druge.

Iz razuzdanosti i drugih načina prkosa autoritetima možete vidjeti kako vremena promjene mogu biti uznemirujuća. Postoji osjećaj da znate kako se struktura društva raspada, ali samo nekolicina razumije da se to mora dogoditi da biste išli dalje. Budućnost stoga izgleda tmurno, dok je ona puna obećanja utemeljenja novog društva koje će biti odraz Ljubavi i Svjetla koje raste na Zemlji. Vi ste Djeca Božja stoga kako bi drugačije moglo biti, jer Vi ste u potpunosti sposobni dovesti Vaše stvarno ja koje je Vaše Božansko Ja u bivanje. Vi niste Vaše tijelo već veličanstveno Biće Svjetla koje traži put povratka višim područjima, Vašem pravom domu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i dolazim s jamstvom da ste tako voljeni i da ste dio velike obitelji Svjetla koja čeka Vaš povratak. Vrlo malo Vas ima privilegiju da zna Vašu istinsku pozadinu, i odakle dolazite da biste bili dio dualnosti. To će se uskoro promijeniti i mnogi od Vas će imati priliku susresti one koji čekaju na ponovno okupljanje obitelji s Vama. Vi ste došli iz mnogih raznih civilizacija da biste pružili određene vlastite vještine i znanje i tako uzdigli izgubljene duše na Zemlji. Vaše putovanje je gotovo završeno i proslava će uskoro početi.


Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Nana - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio


Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


15.08.2011


SaLuSa 15.08.2011


U teškim vibracijama Dualnosti vaša fizička tijela se lako umaraju i po završetku svakoga dana vi se trebate oporaviti odvajajući vrijeme za san. Sve je vrlo praktično uređeno tako da imate noć i dan koji se uklapaju u vaše potrebe reenergizacije vas samih. Posljedično, vi provedete trećinu vašeg života spavajući i vi znate da je to neophodno; ukoliko vam se uskrati san, poboljevate. Kako se budite, to se sve mijenja kako počinjete upijati energiju oko vas. Nakon nekog vremena vam je potrebno kraće razdoblje odmora i više vam nije potreban sadašnji oblik uzimanja čvrste hrane da bi napunili tijelo. U biti, vaš život više nije podređen vladavini noći i dana jer ćete vi biti u dimenziji u kojoj je stalno svjetlo. S vašim novim tijelima sazdanim od kristalnih stanica, shvatit ćete da su uvjeti u kojima živite upravo onakvi kakvi trebaju biti da bi zadovoljili vaše potrebe. Budite sigurni da kada nemate teško fizičko tijelo, nema napadaja gladi ili umora koje sada doživljavate.

Mnogi aspekti vaših života će se promijeniti sa Uzašašćem i svi nabolje. Život više neće biti zadatak ili teret. Najprimjetnije promjene će biti vezane uz slobodu putovanja. U vašem manje gustom tijelu vi ćete moći trenutno se otputovati kamo god zaželite, a to znači da se uvijek možete povezati sa svojim voljenima kada to zaželite. No, posotoji i osiguranje kojim se štiti privatnost svake duše i vi morate prvi uspostaviti telepatski kontakt da bi dobili dopuštenje. Tako da, u stvari, u višim dimenzijama imate daleko veću slobodu, a vaši voljeni i prijatelji su uvijek nadomak.

Život na Zemlji je na svom vrhuncu, ali nikada neće dostići prednosti života u višim dimenzijama. Možda ćete shavtiti da je najprihvatljivija promjena u poštivanju vaše upotrebe vašeg vremena. I dok na Zemlji često imate poteškoća sve uklopiti, iskusit ćete upravo suprotno imajući sve vrijeme koje vam je potrebno na vašim potragama. Štoviše, ukoliko poželite razviti svoj umjetnički talent, možete, na primjer, “pozvati natrag“ Rembranta i imati koristi od njegova iskustva. Mora se istaknuti da s višim vibracijama ćete koristiti vaše povećane sposobnosti misli i željet ih upotrijebiti što kreativnije.

Vaši životi će imati malo sličnostima s onim kako sad izgledaju, a dobrobiti će biti gotovo nezamislive. Put prema tim promjenama će započeti na Zemlji tako što će se vratiti vaša suverenost i sloboda. S njima će doći oslobođenje od ovisnosti o zastarjelim metodama putovanja, medicine i uzgoja hrane. Ono što vam je uskraćivano uživalo je nekoliko odbranih koji su dio tajnih operacija Iluminata. Vi ste namjerno zadržavani, održavajući stari sistem koji hrani bankovne bilance onih obitelji koje imaju moć. Nekolicina kontrolira mase, ali to će se sve promijeniti, a naši saveznici su napredovali do točke gdje počinju promjene. Shvaćanje da možete biti uzdignuti i iskusiti daleko višu kvalitetu života, oživit će ljudske želje i interes za budućnost. Budućnost je Uzašašće sa svim promjenama o kojima smo običavali razgovarati.

Najvažnija je, naravno, vašed duhovno uzdignuće koje je ključ za vaše uzašašće. Ono je utvrđeno vašom razinom vibracijam i mora biti slično onima na višim dimenzijama, ako želite napustiti one u kojima ste sada u trećoj dimenziji. Kao što smo često napominjali, postoji Zakon Privlačnosti kojji određuje koje duše će uzaći i primjenjuje se automatski. Riječ je o tome kako napredujete ili se razvijate jer ne možete biti na drugoj razini od one od koje se sastoje vaše vibracije. Već samo to osigurava da su druge dimenzije uvijek u skladu i ravnoteži. Na Zemlji vi imate Viša Bića, ali su ona morala sniziti svoje vibracije da bi mogla biti ovdje. Obično je to u svrhu služenja Svjetlosti i vi doista imate tisuće njih uz sebe kako rade na podizanju vaših vibracija.

I mi iz Galaktičke Federacije smo dio radnog tima Svjelosti i, poput njih, imamo određenu ulogu u igri. Kao što ste već trebali uvidjeti, radi se o vašoj zaštiti i da se osigura da se put Uzašašća drži otvorenim za sve one koji ga izaberu. S našom prisutnošću dolazi i znanje o višim stanjima postojanja i nagovještajima što vas čeka u budućnosti. Mi smo Jedno i posve je prirodno da među nama postoji uzajamna privlačnost. Vi ste i genetski povezani s nama i to je razlog što ćete među nama vidjeti mnoga Bića nalik na ljude. Toliko smo vam slični da bismo s lakoćom mogli hodati među nama i teško da biste nas primjetili. To će, zapravo, uskoro postati normalno s Razotkrivanjem koje je znatno bliže nego je najavljivano.

Posred eskalirajućih Zemaljskih promjena, mi hvatamo više smirujuće energija za koju se čini da dolazi od općeg uzdizanja u vašoj grupnoj svijesti. Mi očekujemo da se nastavi podizati prema s obzirom na sve jače razine Svjelosti koji vam se šalju. To je dobrodošlo jer će neizbježno se dogoditi razdoblje zbunjenosti i nesigurnosti kada vas zahvate velike promjene. One će, narvno, biti shvaćene od onih koji će pratiti događanja, a vi možete mnogo učiniti dijeleći vaše znajne sa drugima. Strah od nepoznatog je još uvijek veliki problem, ali mi ćemo što prije brzo razjasniti što se događa. Vaša nam je potpora, jasno, ključna i mi vas želimo uključiti u aktivnosti koje naš najviši prioritet.

Jednom kad bude jasno kamo sve ide, očekujemo vašu potpuno lsuradnju i doista zašto ne budući da je plan za vaše najvišu dobrobit. Mi imamo odgovore za sve vaše probleme, a neugodnosti koje ćete imati za vrijeme promjena bit će minimalne. Rekli bismo da će vam biti podastrte i vi ćete biti svjesni svrhe svakog stupnja razvoja.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i kao uvijek mi je zadovoljstvo potvrditi našu spremnost da radimo s vama i vi zasigurno nećete biti isključeni iz naših planova. Budite sada strpljivi kada se događanja zahuktavaju jer vam je zasigurno jasno da smo blizu susreta s vama.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Nana - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


12.08.2011


SaLuSa 12.08.2011


Napredak može biti spor ali ipak prevladavamo zadnje prepreke koje stoje između nas i razotkrivanja. U isto vrijeme to znači da idemo naprijed s promjenama u vladama što je još samo pitanje vremena. Došavši do ovog trenutka mi se ne žurimo u akciju jer će biti mnogo posljedica nakon što počnemo djelovati. To ne znači da se ljudi trebaju odmoriti od razmišljanja, ali smo prilično sigurni u našu sposobnost da to učinimo. Tijekom dugog razdoblja smo pomno proučavali ljudsku psihu pa shvaćamo sa čime se moramo uhvatiti u koštac. Kao što možete biti svjesni postoje neki koji ne žele da mi dođemo na Zemlju, zbog straha i onog što oni vide kao kršenje vlastitih vjerovanja. Međutim, uskoro ćemo steći povjerenje većine pokazujući potpuno razumijevanje vaših problema i svijesti o budućnosti koja je zacrtana za vas iz više izvora. Tako će postati jasno da Vam mi pomažemo u uspješnom dovršetku ciklus dvojnosti.

Nema sumnje da su vidovnjaci vidjeli blizinu najave razotkrivanja pa ćete naći moguće datume koji su predviđeni. U krajnjem slučaju datumi ne mogu biti dani nego će događaji jednostavno doći i otići kao posljedica velikog planiranja koje je sjelo na svoje mjesto. To će u stvari biti uzbudljiv način za početak bliskog odnosa s nama. Kada dođemo ostati ćemo s vama a naša nazočnost na nebu će se povećati i postati će sasvim normalna. U stvari, upoznati ćemo Vas s našim brodovima, uključujući i mogućnost posjete naših matičnih brodova. Ubrzo ćete se upoznati s našom flotom i s nama i moći ćete utvrditi koji civilizaciji pripadaju. Želimo da osjetite prijateljstvo koje vam donosimo, kako budemo postajali međusobno sve bliži. Imajte na umu da mnogi od vas već imaju vezu s nama.

Kako budete uživali ​​u objavama jednoj iza druge, vaši odavno “izgubljeni” preci će doći iz svojih domova iz unutarnje Zemlje. Oni su već dio vaše povijesti koja seže do Atlantide i Lemurije, kada je vaša civilizacija desetkovana velikim katastrofama. Nije slučajno da su mnoga od vaših arheoloških otkrića koje dolaze iz tog razdoblja, priznata da dolaze od napredne civilizacije. Vaše sadašnji ciklus tek je počeo prije oko 10.000 godina, kada ste bili prisiljeni vratiti se u pećine kako bi opstali. Ta ranija iskustva zadržana su u vašoj podsvijesti i neki od vas se još uvijek boje moguće katastrofe. Kraj dualnosti je vrijeme za slavlje jer će se ispuniti obećanje o sretnom kraju i priliku da dualnost ostavite iza sebe. Proveli ste stotine ako ne i tisuće života živeći u dualnosti i vi ste sada daleko veća duša nego kada ste prvi put započeli takva iskustva.

Za mnoge ljude istina će biti porazna ali je sada vrijeme da saznate sve o svojoj povijesti. Dualnost je zatupila mnoge misli a veo je navučen na vaše sjećanje, tako da se možete usredotočiti na iskustvo bez ometanja. Taj će se veo brzo ukloniti kako se budete budili pred Uzašašće koje je prekrasna prilika da se dignete na više razine koje su vaš pravi dom. Puno je toga za napraviti ali mi krećemo sa nježnim buđenjem vaših podsvjesnih uspomena kako bi shvatili tko ste vi zapravo. Nitko od vas nije samo Zemaljsko biće i imate svoje kuće daleko od Zemlje u dalekim prostranstvima svemira. Nemojte izgubiti iz vida činjenicu da je dualnost eksperiment za koji ste se dobrovoljno javili .To ste učinili znajući da unatoč opasnosti od potpunog gubitka vašeg pravog identiteta da ćete se probuditi u pravo vrijeme. To vrijeme je stiglo a mi moramo reći da je bilo vrlo uspješno. Ako pogledate unatrag samo 60 godina, smatramo da ćete se složiti da je vaša duhovna svjesnost prilično narasla a naročito od početka ovog tisućljeća. Uskoro će se povećati skokovito a vi ćete saznati tko ste vi uistinu.

Samo se vi možete sami osloboditi iz tame koje vas održava u ropstvu tamnih. Vi ste bili izmanipulirani i zadržavani dolje, kako ne bi pitali svoje vođe i bili podvrgnuti lažnim doktrinama i vjerovanjima o vašem pravom razlogu boravka na Zemlji. Na kraju, pokušajte zadržati otvoreni um jer ne postoji sud za one koji još uvijek nisu u mogućnosti da se oslobode iz nižih vibracija koje zatupljuju vaš um. Doista, sve je učinjeno kako bi im se pomoglo da otvore svoju svijest prema novim idejama i kako bi shvatili što se događa oko njih. Naša pomoć će postati još izraženija jednom kada budemo mogli otvoreno raditi s vama. Bez korištenja bilo kojeg oblika kontrole uma, podastrijeti ćemo vam činjenice koje se tiču nekih vaših uvjerenja koje vas koče.

Naša želja i želja Majstora je da svaka duša dobije sve moguće prilike za uzdizanje a ako to ne uspije to će biti zbog njihove slobodne volje koja će ih odvesti na drugi put. Mi poštujemo taj izbor i samo Više Sebstvo pojedinca će znati gdje će ih njihovo iskustvo odvesti. Ako osjećate da je netko vama drag, takva duša, najbolje što možete učiniti za njega je dati mu svoje ljubavi znajući da će uvijek zadržati vezu s njim. Ukoliko ćete se osjećati sposobni za donošenje vlastite odluke o uzašašću, jasno je da morate dopustiti i drugima da učine to isto. Slobodna volja je neprocjenjiva i nema svake civilizacije u svemiru tu božansku privilegiju.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa i ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovom od članova Galaktičke Federacije. Nastavit ćemo vam davati informacije pomalo s vremenom i postupno ćete shvatiti da se sve skupilo i shvatiti ćete cjelovitu sliku. Dosad, ljudi su bili previše uronjeni u staru paradigmu da bi mogli razumjeti ili prihvatiti mnoge istine koje su im dane. Danas ste otvoreni za nove ideje i preuzimate odgovornost za svoje buđenje i sada postoji toliko izvora svjetla koje možete pronaći. Ako još uvijek tražite, nemojte zaboraviti da imate svojeg osobnog vodiča kojeg trebate samo pitati za pomoć. Oni su najviše zabrinuti da vam ugode, jer na taj način ispunjavaju svoju svrhu i žele vam pomoći da ispunite svoj životni plan. Dopustite svojim Vodičima pronaći najbolji način da osiguraju što vam je potrebno, umjesto da vam daju krute upute o tome što bi se trebalo dogoditi. Vi ćete biti iznenađeni kolike su njihovoj sposobnosti da organiziraju događaje koji mogu donijeti ono što vi želite. Samo budite spremni prepoznati kada vam je to dano i očekujte ​​neočekivano.Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Darko - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


10.08.2011


SaLuSa .08.2011


Neki se boje da će Iluminati iskoristiti probleme s kojima se suočavate te uspostaviti Svjetsku Vladu. To je oduvijek bio njihov cilj, no oni više nemaju moć da to učine i Svjetlo je to koje će dati odgovore koji će Vam povratiti nadu u budućnost. Kao što većina Vas može vidjeti, nemir i ljutnja rastu svugdje oko Vas, i neće prestati dok se ne ukaže na uzroke. Jedino naš plan može povratiti vjeru u budućnost i pokazati da je kvantni skok naprijed moguć. Samo tražimo od Vas da držite u sebi viziju novog reda i paradigme koji će riješiti sadašnje probleme. Sve što se događa je predviđano mnogo godina, kako su Mračni planirali Vaš svršetak i kolaps Vašeg društva. Zbog karmičkih razloga ovo je moralo ići svojim tokom, no sada je došlo vrijeme da se zaustave daljnja razaranja i neizbježan kraj Vaše civilizacije.

Borba između tame i Svjetla došla je svome kraju, i mada je Svjetlo postalo trajno dominantna sila, sada treba to vidjeti i preuzeti odgovornost za Zemlju. To je u procesu odvijanja i vrši pritisak da se Objava što prije desi. Stoga je vrlo bitno da se čvrsto držite Vašeg fokusa na budućnost i da se ne slomite pred rastućim nemirom i kršenjem zakona i reda. Čišćenje, koje se već odvija, donosi na površinu negativne misaone forme koje su hranile nemir. Na ovan način se one mogu osloboditi i preobraziti te dopustiti dolazak Svjetla. S naše strane mi zračimo više vibracije na Zemlju da osnažimo Svjetlo koje sada raste brže no ikad prije. Stoga neka Vas vanjski znakovi pobune i promjene ne zavaraju jer ćete vidjeti da će oni dugoročno voditi pravom ishodu.

Mi se bavimo ozbiljnijim pitanjima sprječavanja konačnih pokušaja Mračnih da iskoriste situaciju u svijetu. Zajedno ćemo postići naš cilj dovođenja stabilnosti i stvoriti uvjete koji će nam omogućiti da krenemo na sljedeću fazu našeg plana. Jednom kada to budemo mogli vidjet ćete da će se događaji ubrzati i neće biti sumnje da se stvari poboljšavaju. Započeti će uzbudljivo razdoblje kada će se sve što vam je obećano manifestirati. Mi smo više nego dorasli zadatku iako neke od Vas brine faktor vremena, ali možete se opustiti jer se naše tehnološke sposobnosti mogu nositi sa zadacima koji su pred nama. Niti jedan problem nije prevelik, i imajte na umu da mi imamo beskrajna sredstva koja možemo koristiti.

Sve je trenutno izmiješano te čak ni mi nismo sigurni kako će se to završiti. Međutim mi znamo kamo to vodi te da će svaki pokušaj da se podrži stari monetarni sustav biti neuspješan. Priliku da se predstavi novi (monetarni sustav op.p.) su stvorili upravo oni koji ne žele promjene. Stoga je ironično da će oni morati gledati ishod bez da mogu više na njega utjecati. Njihovo vrijeme da diktiraju vašu politiku je prošlo i oni gube moć više nego ikad prije. Kao što biste Vi rekli, napisano je na zidu, i neminovan kraj se ne može izbjeći. Na djelu su veće sile nego su Mračni svjesni i njihovi dani su odbrojani.

U međuvremenu molimo Vas da prihvatite svaki dan kako dođe i dopustite budućnosti da dođe u Vaše živote, i ne brinite jer Vaš je uspjeh zajamčen. Naravno biti će kaotično s Vašim glasinama koje svuda kruže i prodavači straha će uživati u tome. Samo se sjetite prema čemu ste težili milenijima, i nećete biti razočarani. Plan je prevelik da bi se dalje odgađao i Vi ćete imati koristi od promjena mnogo brže nego možete zamisliti. Mi smo spremni krenuti u akciju i, jednom kada budemo, to će biti na brzinu obavljeno. Sve to će biti zabavno i ugodno jer znate da je potpuno u Vašu korist, i korist Majke Zemlje.

Mnogi od Vas čitaju brojne izvore koji kanaliziraju poruke Izvanzemaljaca, i vjerojatno nikada nije postojalo vrijeme poput ovog kada postoji opće slaganje oko onoga što će se dogoditi. Dopustite drugačije interpretacije nekih događaja koji dolaze, jer kao što vi kažete ništa nije uklesano u kamenu. Prihvatite ono što rezonira s Vama, a ostalo ostavite da se razvrsta s vremenom. Međutim ono što će se dogoditi unatoč svemu drugom je Uzašašće, jer to je odluka Kreatora. Mnogi putevi vode prema tomu, ali na kraju ćete biti tamo ukoliko je to Vaša želja i ako ste spremni.

Vi ste u središtu zbivanja i mi Vas promatramo iz naše točke gledišta visoko iznad Vas. Naš pogled je čist i možemo vidjeti što se događa iz raznih kutova, stoga budite utješeni i smireni kada Vam kažemo da će sve biti u redu. Stvari se brzo kreću i nadamo se da ćemo vidjeti zaključak onoga što će izravno utjecati na pitanja koja su najvažnija. Objava još uvijek mora doći kraju i otvorit će mnoga vrata jednom kada se dogodi. Istina će zaprepastiti mnoge ljude, do koje mjere ste bili kontrolirani, i to će biti teško za povjerovati. Kakogod, došlo je vrijeme kada trebate započeti s otkrivanjem kako je to postignuto i tko je odgovoran.

Naravno mnogi od Vas su već upućeni i politički svjesni. Unatoč tomu istina o tome što se zbivalo iza scene će donesti mnoga iznenađenja. Ono što će pomoći onima koji imaju što ispričati biti će promjene Zakona, i Vaše oslobođenje od zakletvi koje su vas silile na šutnju. To je moguće jer jednom kada se utvrdi svjetski mir i završe ratovi, neće biti potrebe da se informacije drže u tajnosti u vojne svrhe. U uzdignutom društvu dijeljenje je sasvim normalno, jer postoji želja da se pomaže svima koji imaju koristi od bilo kakvih otkrića. Na taj način uvijek ćete imati najnovije inovacije i kao civilizacija brzo ćete zajednički napredovati. Također trebate znati da će stvaranje zaliha postati nepotrebno, jer kada imate sve što trebate, ništa Vas ne potiče da uzmete više no što trebate.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uživam pomažući Vam da razumijete kako je to živjeti u višim dimenzijama. To je radost i vrlo je ispunjujuće te možete biti Vaše istinsko ja kao Biće Ljubavi i Svjetla.Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Maja - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


08.08.2011


SaLuSa 08.08.2011


Kao što možete primjetiti, financijska situacija u svijetu je van kontole i neće opstati još dugo; naši saveznici će morati istupiti da bi proveli novu upravu. Nije potrebno biti genijalac da bi se shvatilo da stvaranjem novog duga neće riješti probleme i da je oproštaj duga jedini izlaz. Općenito gledajući što se događa, ljudi uviđaju da je potreban potpuno novi pristup da bi se moglo napredovati. Ono što je bilo potrebno učiniti, a dio je naših planova, jest slom vaših društava koji je bio predviđen i dozvoljen s naše strane. Mi čekamo pravo vrijeme da bismo dali upute našim saveznicima da krenu u akciju, znajući da će naša ponuda da vam pomognemo biti prihvaćena. Jednom kada budemo priznati i prihvaćeni od većine, možemo nastaviti s otkrivanjem naše misije koju moramo provesti i pripremiti vas i Majku Zemlju na Uzašašće.

Imajte suosjećanja za vaše vođe budući da oni rade po starom modelu koji je nefunkcionalan. Oni nemaju moći ili volje da bi se pozabavili problemima na način na koji mi planiramo i, očito, to ne može funkcionirati bez suradnje svih država. Budući da kao normalno uzimate preživljavanje najjačih, vi ćete uvijek imati nejednakosti i velike razlike između bogatih i siromašnih. Mjerila koju izražavate kod promatranja drugih su očita iz vašeg odgovora na ozbiljnu glad u Somaliji i hitnim potrebama umirućih ljudi ili onih na patnjama. Predugo ste bili pod utjecajem Tamnih koji uglavnom ignoriraju položaj drugih i nemaju susosjećanja ili ljubavi u svojim srcima.

Vi pitate zašto vam ne priskočimo upomoć sada, ali, molim vas, zapamtite da sve duše koje u sadašnjosti pate, prihvatili su to na višem nivou kao dio njihovih iskustava. Kao što često ističemo, u takvim iskustvima bi se naša pomoć protumačila kao miješanje i odricanje prava da prođu iskustvo koje su poduzeli. To ne znači da vi ne možete pomoći te da reakcija drugih na njihov položaj također nije dio njihovog iskustva. Pokušajte ne osuđivati situacije bez poznavanja svih činjenica jer vi ne možete znati što stoji iza odluka koje poduzimaju druge duše. Dualnost je prema samoj svojoj prirodi test i veže vas u teške situacije i često zahtijeva da vi pronađete načine da se nosite sa izazovima. Budite sigurni da će vas vaš životni plan odvesti gdje god je potebno da bi se ispunio.

Na sreću, manje poželjna iskustva imaju protutežu u obećanju velikih promjena koje se zbivaju samo što ih vi ne možete vidjeti. I sa Uzašašćem koje se približava tako brzo vi ne morate promišljati što se sada događa na Zemlji jer je čišćenje u tijeku i ubrzat će se našim dolaskom. Jedno je sigurno, a to je da Zemlja neće biti veoma oštećena kao što neki predviđaju. Neće je udariti komet ili bilo kakav drugi projektil i mi ćemo se pozabaviti s bilo kakvom prijetnjom te vrste. Da, događaju se neke neizbježne fizičke promjene koje su već sad u tijeku, ali mi ih motrimo.

Vaš zadatak, dragi, jest da uvijek imate fokus na budućnosti i ne dozvolite odvlačenje pažnje bilo kakvim pokušajima da se u vas usadi strah. Strah je, naravno, još uvijek prisutan, ali to je ponajviše zbog ne razumijevanja što se događa s vašim Svemirom. Sve je u stanju promjene i u rukama iznimno moćnih Bića koji će se pobrinuti da sve aktivnosti budu u skladu sa Božanskim Planom. Oni nadgledaju naše aktivnosti i imamo potpunu i savršenu vjeru u njih. Mi izvršavamo njihove naputke do najsitnijih detalja i znamo da smo poduzeli najbolje korake za sve uključene.

Kada biste znali koliko je zanimanje za vaše Uzašašće, ne biste brinuli o bilo kakvom razvoju u koji ste vi uključeni. Svatko od vas je u društvu nekoliko Vodiča Anđeoskih Bića i oni su s vama da bi vas zaštitili i osigurali da postignete Uzašašće, ukoliko je to vaša želja. Neki od vas su svjesni njihovog prisustva, a svi vi možete komunicirati s njima i doista biste trebali da bi oni mogli biti potpuno svjesni vaših potreba. Često im se ljudi obraćaju jedino kada su u opasnosti i to je sasvim u redu i oni će “čuti“ vaš poziv. Ipak, sjetite se da su oni tamo kao vaši duhovni mentori i pomoćnici. Drago im je kada priznajete njihovo postojanje i poduzmete misaonu komunikaciju s njima.

S vremenom ćete se sresti s vašom Vodičima i učiteljima budući da je vaša evoulcija trajna i ne završava Uzašašćem. Ipak, jednom uzašla, vaša svijest će biti na takvoj razini da će manje trebati prisutnost pomoćnika. Biti potpuno svjestan je nešto što morate iskusti da bi razumjeli razmjere vašeg znanja u usporedbi sa vašim neprobuđenim stanjem u sadašnosti. Veo koji vas je zadržavao se razmiče i kako privlačite više Svjetlosti na sebe, tako se povećava vaš stupanj svjesnosti. S njim dolazi i sigurnost da možete sami rukovati svojim vlastitim duhovnim razvojem. U stvari, vi nikada ne prestajete učiti i aksiom “što više znaš, to više uviđaš koliko malo znaš“ je vrlo istinit.

U sadašnjosti poduzimate mnogo čitanja, pohađate predavanja ili gledate video tijekom svog procesa učenja. Opet, u budućnosti vi ćete biti sposobni upiti količinu znanja poput onog iz knjige kroz nove metode učenja, a informacije će doslovno biti “skinute“ u vaš mozak. Naporna sredstva koja sada koristite bit će zamijenjena različitim novim tehnologijama, uključujući implantate. Školovanje, kao što ga sada poznajete, neće više biti nužno i vi ćete birati ona područja koje ćete htjeti pratiti i koja su vam interesantna. Bit će poznato koja područja trebate svladati da bi mogli slijediti vaš put duhovnog rasta, a da se vrijeme ne gubi na besmislene vježbe kao sada. Mnogi od vas će se pridružiti grupnoj svjesnosti i to će odmah povećati stupanj vaše svjesnosti kroz dijeljenje koje se pri tome događa.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i zahvalan sam što vam mogu dati predodžbu što vas čeka u budućnosti. Do sad ste, nadam se, vidjeli toliko toga čemu se možete radovati i apsolutno ništa čega se morate bojati. Doista, sve promjene će vas dovesti u mirno i sretno postojanje.

Hvala SaLuSa,
Mike Quinsey.

Prevela sa engleskog: Nana - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


05.08.2011


SaLuSa 05.08.2011

Vi se krećete od nestvarnog ka stvarnom, kao što je Zemlja oblikovana od vas kao okruženje u kojem možete testirati svoje moći stvaranja. Izvorno je trebalo više tisuća godina da se zasadi sa svim što je moglo zatrebati za iskustvo vašoj duši. Nakon što ste stigli živjeli u harmoniji i voditi idilični život, Majka Zemlja i vi živjeli ste u savršenstvu planete apsolutne ljepote bez premca nigdje drugdje u svemiru. Trebate se sjetiti da je to očitovano u višoj dimenziji od one u kojoj ste sada. Međutim, kao što su mnogi od vas svjesni, s vremenom ste dopustili iz svoje znatiželje i želje da iskusite niže vibracije. Polako s vremenom vi ste pali dalje u njih i kao posljedica su se i uvjeti oko vas promijenili. Na kraju ste postali više fizički nego eterični i svjetlo koje ste donijeli sa sobom je postalo prigušeno. Konačno ste izgubili dodir sa svojim istinskim ja i postalo je teško živjeti s vašim svjetlom.

Sada vas možemo dovesti do današnjeg dana i vi ste upravo još jednom počeli povećavati svoju razinu vibraciji i vraćati se u Svjetlost. Da to možete učiniti je i smisao vašeg vremena u dvojnosti. Dragi naši, niste nas razočarali i ne okrivljavamo nikoga od vas koji ste dodirnuli dubine tame jer ste puno naučili iz tog iskustva. Bilo je predviđeno da ćete proći kroz sve niže dimenzije i stalno smo imali na umu da su se neki od vas između života kretali kroz najniže od niskih astralnih razina. Vaša iskustva je kompletirano i svi ste opet na putu prema gore i to čak vrijedi i za one koji su naizgled još uvijek zaglavljeni u ovoj dimenziji. Ne može se putovati kroz ciklus dvojnosti a da se ne razvije više nego što ste bili razvijeni na početku.

Pa zašto je toliko naglasak na tome da smo sigurni da ste shvatili da je vaša fizička Zemlja pripremljena kao vaš dom, samo za vrijeme trajanja iskustva kojeg ste odabrali. To je samo zato što površina daje dojam o tome odakle ste izvorno došli iz viših dimenzija. Da, to je trebalo izgledati poznato, osobito kada ste prvi put došli na Zemlju, jer ljepotu koju ste ostavili iza sebe se reflektira u prirodi na Zemlji. Međutim, to je sve ipak holografska iluzija za vaše korištenje i uživanje. Ono što je oko vas sada je pokazatelj u kojoj ste mjeri izmijenili originalni plan. I vi i Majka Zemlja se oporavljate i kako se oporavljate to tako brzo se vraćate u višu manifestaciju svog punog potencijala.

Zato se čini tako tužno kad gubite ono što vam je toliko poznato ali to je samo prolazna faza u evoluciji. Mislimo da ćete se složiti sa nama i shvatiti da ako želite čisti list, sve što je staro morat će se očistiti. Može se činiti čudnim da ostanete s Majkom Zemljom dok je čišćenje odvija, ali kao civilizacija vi ste njen sastavni dio i vaša pomoć je potrebna da je vidite tijekom procesa. To je način da pokažete svoje ljubavi prema Majci Zemlji i zahvalnost za sve što je učinila za vas. Vi ćete nastaviti zajedno putovanje kroz Uzašašće i kroz sljedeću fazu potpune ljepote, sreće i zadovoljstva. Svaki put kad se uspnete na viši nivo, ljepota i sklad postaju neopisive i riječi postaju neadekvatne.

Naravno kao se premještate u više dimenzije, upoznati ćete druge duše od Svjetlosti a vi ćete se oduševljavati nad naizgled beskrajnim postojanjem inteligentnog života. Doba vjerovanja da je Zemlja središte Svemira, i da ste vi jedina razvijena bića u njemu, su prošla. Kako počinjete razumijevati na neki način vi spadate među najmanje razvijene oblike života. Ali to se naravno, mijenja upravo sada i to je razlog zašto ćete imati puno toga za naučiti od naprednih bića koja idu prema Zemlji. Mi smo među njima a uskoro ćete biti i vi. Mi smo svi jedno a na razini na kojoj vidimo da je sav život dio nas, mi ćemo činiti za druge kao što bi činili za sebe. Postoji velika radost i zadovoljstvo u služenju a sve to povećava vaše iskustvo i napredak kao duhovnog bića.

Sada se sve kreće tako brzo pa čak i dok vam šaljemo našu poruku vidimo kako financijske promjene postaju sve izvjesnije. Rupa je sada toliko velika da se više ne može zakrpati i nije više moguće održati postojeći sustav. Vaši vođe i bankarske obitelji su svjesni toga i shvaćaju da im kraj uskoro dolazi. Novac je moć, i oni više neće imati načina za održavanje svojih programa svjetske vlade. Mi osjećamo vaše uzbuđenje i uvjerenje da je vaše spasenje blizu ali i očaj onih koji vide samo kaos i slom i koji su nesvjesni vašeg skretanja na drugi put koji donosi uspjeh i pobjedu nad tamnima. Trebat će vremena prije nego što se to potpuno završi ali ćete biti uzdignuti kad vidite znakove pozitivnih promjena.

Ono što smo svi htjeli vidjeti trebalo je puno vremena da dođe ali mi mislimo da se itekako isplatilo. To je bio i još uvijek je velik poduhvat za pomak cjelokupnog stanovništva na novi put dok je to u isto vrijeme i “preseljenje”, kako bi vi rekli. Nije to ni u kom slučaju lagano ali imate nas na Vašoj strani i mi osiguravamo da to ide glatko što je više moguće. Budite uvjereni da će sve biti na pravom mjestu za kraj vremena i slijedite svoje poriv ako osjećate snažnu potrebu da promijenite lokaciju. U takvim trenucima sasvim je vjerojatno da ćete osjećati želju da bude blizu svoje obitelji a ako je tako slijedite svoju želju ako je moguće. Mnoge obitelji će uzdići zajedno iako se to neće primjenjivati ​​na svakoga jer mora postojati dopuštenje svakoj duši da slobodno izabere. Imajte na umu da se to odnosi na skupine različitih duša koje dolaze zajedno radi napredovanja njihove evolucije. Uvijek će biti dolazaka i odlazaka u njima i vrlo malo duše će trajno ostati za život nakon života. Budite zadovoljni za sve one kontakte koje ste napravili, bilo da su kratki ili na drugi način jer oni su bili namijenjeni kao dio vašeg iskustva, a svaki je vrijedan na svoj način.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa i uvjeravam vas da dijelimo vaše uzbuđenje kako se bliže događaji od svjetskog značaja koji će se vjerojatno dogoditi.
Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Darko - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


03.08.2011


SaLuSa 03.08.2011


Ne dopustite nikome da Vam oduzme Vašu vjeru u budućnost, za koju postoje razne verzije. Držite se jedne koja rezonira s Vašim razumijevanjem i uskoro ćete otkriti da se zbivaju događaji koji će pokazivati put kojim će Vaša civilizacija krenuti. Ipak ne budite pretvrdi i kada možete, prihvatite promjene koje su u skladu s Vašim razumijevanjem i dopustite im da se dogode. Sve će postati jasno u ne tako dalekoj budućnosti i dovesti će do zbližavanja ljudi sličnog razmišljanja. Alternativa Uzašašća će neke ljude ostaviti u zaboravu i vjerojatno će voditi stanju koje treba izbjegavati, a koje ulijeva strah u njihove umove. Kako god vidite kraj vremena bitno je da imate cilj prema kojemu težite. Neizbježan zaključak trenutno je da se Vaša civilizacija slama i Vaši vođe ne vide niti žele razmotriti velike promjene koje su potrebne da bi se stvari ispravile. Nekim političarima treba zapljeskati radi njihovih uvida, no njih je premalo da bi mogli utjecati na mase koje se drže pravila društva unatoč situaciji.

Međutim, mi smo vrlo svjesni onih duša koje su se posvetile dovođenju promjena za dobrobit svih, i njihova čestita namjera će ih s vremenom dovesti do položaja vođa. Oni su se inkarnirali u ovom posebnom vremenu i njihove sposobnosti i duhovna težnja da ostvare najbolje za čovječanstvo neće biti protraćeni. Oni čekaju povoljnu priliku i intuitivno znaju da neće proći dugo prije nego budu pozvani u akciju. Dragi, Vi ste svi ovdje u ovo vrijeme jer to je važno vrijeme u vašoj evoluciji, ali niste svi ključni igrači u konačnoj utrci prema Uzašašću. Većina Vas je zapravo ovdje da bi jednostavno bili od Svjetla i širili ga gdjegod da idu. Kada se pitate što možete učiniti da pomognete, ovo je sve što trebate činiti i to će pomoći u podizanju vibracija na Zemlji. Slijedite svoju intuiciju i ako trebate služiti u određenoj mjeri budite sigurni da ćete to znati. Kada drugi pokazuju strah djelujte smirujuće na njih i pomognite im da shvate kako će sve biti u redu.

Naravno, kada mi iz Galaktičke Federacije budemo službeno priznati, to će samo po sebi pomoći da porastu nade ljudi. Postati će jasno zašto Vam se približavamo i doći će do velikog uzdizanja kada se shvati da Vam donosimo mir u svijetu. Ovo je naravno samo početak jer puno toga nam je činiti kad je su u pitanju pripreme za čišćenje Zemlje. To će također biti vrijeme puno posla koje će osigurati da svaka duša razumije značaj kraja vremena. Međutim, to je zadatak koji je u našoj mogućnosti, i postojati će redovni programi koji će dati sve detalje opcija koje Vam se otvaraju. Mi razumijemo važnost Vaše slobodne volje kao i da ste Vi suverena Bića, i činjenice će Vam biti predstavljene da bi Vas informirali. Konačan izbor će uvijek biti Vaš kada je u pitanju Vaša duhovna evolucija.

Pogledajte iza trenutnih problema u Vašem svijetu jer su oni tek privremeni i otvorit će put Novom Dobu koje će Vas dovesti u više dimenzije. To je prirodan oblik napretka, kao i sve što se kreće prema Izvoru Svega Što Jeste. Kao što ste do sada već morali shvatiti, Vaš Univerzum je taj koji se uzdiže i Zemlja ne može zadržati neizbježno i željeno uzdignuće. To je božanska odluka i ništa neće zaustaviti njen napredak jedino ako bi Kreator donio novu odluku. Čuda evolucije su uistinu zapanjujuća, iako Vi možda ne možete shvatiti važnost onoga što se događa. Postoje velika Bića s neizmjernom moći koja su uključena u ovo što će se zbiti, i nemoguće je to objasniti da biste Vi u potpunosti shvatili.

Oni koji nisu od Svjetla već naginju prema mračnoj strani su u strahu kada vide kako se svijet raspada, za razliku od Vas koji ste od Svjetla i imate se čemu radovati. Oni će vjerojatno još više upasti u blato, tražeći utjehu i piću i drogama. Srećom kada istina o nama i Uzašašću bude poznata mnogi mogu biti ohrabreni da traže Svjetlo na putu povratka u normalnost. Možda neće učiniti dovoljno da bi podigli svoje vibracije na potrebnu razinu, ali svaki napredak učinjen sada će biti važan kada započnu svoj slijedeći ciklus. Ni jedna duša neće izgubiti ništa što je dobila podižući svoje razine svijesti. Sve dok napredujete, nikada Vas se neće smatrati neuspješnima, jer napredak može biti onoliko spor ili brz koliko vi odlučite.

S brzim približavanjem kraja vremena duše mogu izabrati da preuzmu sva preostala karmička iskustva. Za mnoge je stoga ovo iscrpljujuće vrijeme, posebno na osobnoj razini. Kada uzađete karma će biti očišćena Vašim vlastitim „otpisivanjem“ kroz Zakon Milosti. Jer vi ćete biti na mnogo višoj vibracijskoj razini gdje postoje ravnoteža i harmonija, zapravo nema ničega što bi prouzrokovalo da ponovo stvorite karmu. Na tom nivou, vaše misli i akcije će prirodno teći s višim vibracijama, a niže misaone forme će biti očišćene iz vaše svijesti. To je povratak Vašem normalnom stanju bivanja, u kojemu ste bili prije nego ste se spustili u treću dimenziju.

Zapravo Vi već počinjete odbacivati ove neželjene i nepotrebne misaone forme kako upijate sve više Svjetla, jer one nisu primjerene. Zbog toga je sve lakše nositi se s takvim problemima kako putujete sve dalje putem Uzašašća. 2012.-tu ćete započeti s uzdižućim vibracijama koje su rezultat 11.11.11 (11.11.2011., važan datum op.p), i promjene će stoga doći učestalo i brzo. To će svakako biti godina vrijedna pamćenja, i bit ćete dobro informirani o aktivnostima u Vašem Solarnom Sistemu, jer ćemo dijeliti informacije s Vama. Mi nemamo tajni i želimo da možete potpuno uživati ove prilike s nama. Trenutno Vas se još drži u mraku kada su mnoge stvari u pitanju, ali to će se uskoro promijeniti. Mračni su ponekad naivni i izgleda ne razumiju da se ništa ne može skriti od nas. Ako je potrebno možemo se vratiti u vremenu da dokažemo nešto, što će možda biti potrebno kad je Vaša povijest u pitanju. Vi ste uistinu bili ozbiljno zavaravani, i mi ćemo se pobrinuti da sve saznate prije nego uzađete.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i znam da sve više Vas doživljava ubrzanje vremena, i naizgled imate manje vremena za svakodnevne potrebe. To je također utješno, jer tjedni i mjeseci prolaze vrtoglavom brzinom. Prije nego primijetite gdje ste, ugledat ćete Uzašašće.Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Sinisa - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


01.08.2011


SaLuSa 01.08.2011


Vrata promjene se još više otvaraju dok vi počinjete uviđati da više nema povratka na staro. Više nego ikada prije postaje očito da civilizacija na rubu Uzašašća mora preći na novu razinu vibracije. Svjetlo vas poziva da se uzdignete i ostavite iza sebe sve što više ne služi svrsi. Toliko je očito da su stari načini bili neučinkoviti, ali ne zbog vas kao pojedinaca budući da vi niste imali moć. Neučinkoviti su jer sistem nije mogao izdržati postavke u vezi s novcem koje su tako malom broju ljudi priskrbile toliko bogatstva. Poduzimaju se koraci koji će uskoro omogućiti neophodne uvjete da se ispravi ta situacija i tada će se predstaviti potpuno novi financijski sistem. Pošten i pravedan i koji štiti novac od nepoštenih zakona i poreza. Sve je spremno i njegovo predstavljanje se ne može više odlagati.

Zaista vas uvjeravam da je pred vama vrlo zanimljivo vrijeme u mjesecima koji dolaze. Kaos se nastavlja i zbog njega ljudi traže odgovore i zahtijevaju akciju od svojih vlada koji se čine nespobne za odgovor. Razlog leži u tome što se drže starih metoda popravljanja sistema koji je toliko oštećen da ga se ne može popraviti. Oni imaju malo ili nimalo ideje kako se nositi s tim pa je došlo vrijeme da se pojave nove vlade. To je, također, dobro uznapredovalo te, iako niste još vidjeli nikakvu akciju, to nije daleko. Već nekoliko godina smo malo po malo pripremali naše planove koji će se ostvarivati toliko brzo da ćete biti zapanjeni koliko brzo će stvari sjesti na svoje mjesto. Vi ste vrlo posebne duše koje gotovo da su dovršile svoje vrijeme u dualnosti i stekli ste pravo na kvantni skok koji će vas podići na više vibracije. S 11.11.11. koji je nadomak, vi ćete shvatiti da je to jedna od odnih prilika kada ćete iskustiti iznenadno uzdizanje.

Provjerom razine vaše svjesnosti znamo da se ove godine dogodio dramatični porast, čak u tolikoj mjeri da se odrazio na vašu mogućnost da s lakoćom manipulirate nižim vibracijama. Mnogo ste bolji u zadržavanju fokusa na Svjetlosti što ima za posljedicu da vam ne trpite posljedice djelovanja nižih vibracija. U biti, vi sada svjesno širite Svjetlo, a to pomaže i drugim dušama da uzađu. Već jednostavnim bivanjem u blizini nekog drugog dovoljno je da se na njemu ostavi trag. Također i mnoga od Indigo djece su sada dovoljno odrasla da se uključe u događanja sa svojim talentima, a oni imaju vrlo visoku razinu mudrosti za podijeliti. Ipak, tako napredne duše rijetko govore o svojim mogućnostima te radije gotovo neprimjetno obavljaju svoj posao. Mnogi među njima imaju značajnu ulogu u neposrednoj budućnosti, a njihove rukovodilačke sposobnosti će biti nadasve dobrodošle.

Mi, Galaktička Federacija, očito imamo veliku ulogu u neposrednoj budućnosti, a čini se da postoji opće prihvaćenost našeg postojanja. To je ključno za vaš uspjeh i mi imamo odgovornost osigurati da oni, koji žele biti dio Uzašašća, budu spremni na vrijeme. Mali je rizik za drugačiji razvoj događaja, pa čak smo i mi na preokretnici veće konfederacije koja je dostupna ukoliko bude nužno. Vaši Tamni mogu gajiti nade da će osporiti naš napredak, ali, iskreno, oni nemaju pojma protiv čega se bore. Oni mogu biti zaustavljeni na svom putu pomoću naše daleko naprednije tehnologije tako da ne postoji bojazan da će išta ugroziti pobjedu Svjetla.

Mi se redovito susrećemo na konklavama da bi raspravili vašu poziciju i prilagođavamo naše planove prema potrebi. Možda je i bilo potrebno mnogo vremena da bismo stigli ovamo, ali je sveprisutno zadovoljstvo s planovima koji će vas unaprijediti. Mnogo se toga sada događa i Tamni se počinju umarati zbog nedostatka uspjeha. I dok su se nekada osjećali nepobjedivima, na mnogo načina su bili arhitekti vlastitog pada. Toliko očita podvala protiv vas poput 11. rujna, pokazala je njihovu aroganciju i nepoštovanje ljudskog života. Propalice vjeruju da će moći prikriti njihove laži i djela, no razuvjerit će ih profesionalci koji mogu prozrijeti. Samo su još potrebni zakonski koraci protiv Iluminata da bi ih se maknulo sa njihovog položaja moći. to vrijeme će doći i naši saveznici su dobrano uznapredovali u njihovim namjerama da ostavare takvu akciju.

Mi smo započeli s našim planom da nas još više ljudi primjeti na vašem nebu. To podrazumijeva više prelijetanja i koncentracije na područjima gdje do sada nismo bili toliko često prisutni. Događa se da nas ponekad uopće ne primjećujete i to je pokazatelj koliko ste se priviknuli na pojavu našeg broda. Mi smo postali mnogo prihvatljiviji kao prijateljski posjetitelji na Zemlji i neumjeren strah je sada posve neobičan. Budući da postoje kampanje da nas se oslika kao zle strance, to je priličan uspjeh za koji zasluge pripadaju svima vama koji se trudite održati ravnotežu. Vrlo je važno da ljudi imaju na umu da kada čuju za Sive budu svjesni da oni nisu pripadnici Galaktičke Federacije. Oni su na Zemlju pozvani od strane SAD-a koji je radio s njima mnogo godina na razmjeni tehnologije.

Kad stignemo na Zemlju, to će biti, također, zbog poziva jer smo razgovarali s vašim Predsjenikom i potreba za poticajem s planom za Uzašašćem je shvaćena i prihvaćena. Mi ćemo biti otvoreni u našim namjerama i vi ćete točno znati što činimo kada ste vi u pitanju. U biti, mi ćemo se obratiti naciji tako da znaju zašto smo ovdje i da bude sve kristalno jasno. Pokrit ćemo medije i bit će osigurana sloboda novinarstva tako da se može istinito objavljivati bez ikakve cenzure. Što se toga tiče, vi ste sada izuzetno u rukama Iluminata koji još uvijek knotroliraju gotovo sve načine objave vijesti. Bili ste zaluđivani, govorene su vam laži, i kako kažete, vuklo vas se za nos mnogo, mnogo godina. Vi ćete imati otvorenu vladu i otvoreno izvještavanje da bi vam se obnovila vjera u slobodu govora.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i oduševljen sam ovim prilikama da vas se probudi u istinu. Mi smo tek lagano zagrebli po površini, a vaša prava povijest će vas sigurno iznenaditi. Imajte na umu da su Tamni imali kontolu nad vašom Zemljom tisućama godina, postepeno gradeći put prema potpunoj kontroli populacije i njezinih dobara. U starijim ciklusima uzrokovali su ogromna uništenja kada su stradale cijele civilizacije. To se više neće dogoditi jer takva je zapovijed Kreatora.Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Sinisa - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


29.07.2011


SaLuSa 29.07.2011


Neke ljudi koji su svjesni tekućih promjena, zbog svojih shvaćanja ne prihvaćaju ideju Uzašašća. To će stoga ograničiti opseg njihovih iskustava ali se njihova razina svijesti još uvijek može proširiti. Za njih je to važno jer će oni nastaviti sljedeći život na sličnoj razini u dualnosti. Oni će i dalje imati podsvjesne uspomene iz prošlosti koja će im omogućiti da teže višim razinama nego prije. Kada se ciklus promjeni vi ne gubite korist od svojih iskustva i započeti ćete novi ciklus s tim prednostima. Oni od vas koji su se odlučili na Uzašašće, ići će naprijed s punom sviješću o svojim iskustvima i znatno će povećati svoju razinu svijesti.

Vaša iskustva na Zemlji stvorili ste vi nakon što ste dobili slobodu izbora. Ona imaju male sličnosti s životom u višim dimenzijama i u stvari ne biste mogli stvoriti istu razinu postojanja sve dok ne iskusite kvantni skok u svijesti. To je ono što se sada događa, i što više pojedinačna razina poraste, rasti će također i snaga stvaranja. Vjerovanje u vaše moći će vam pomoći kada se bude radilo o samo-ozdravljenju ali morate vjerovati 100% u svoje sposobnosti da bi to mogli učiniti. Zakon privlačnosti ulazi u igru, a vi ćete postići više uspjeha ako zauzmete pozitivan stav da “ste izliječeni”. Uobičajeno je da se smatra da prvo trebate zatražiti da se izliječite, radije nego da informirati svoje tijelo “da je izliječeno”. Oni od vas koji redovito tvrde da “su zdravi i u skladu i ravnoteži” održavaju potpuno pozitivan pristup i kao rezultat toga je da to i privlači na sebe. Gledajući suprotno nije li istina da neki ljudi koji uvijek sami govore da su bolesni, time nikada ne čine ništa da bi bili bolje. To ne znači da oni nisu bolesni, ali oni nesvjesno produljuju svoje probleme ostajući bolesni a ne izliječeni.

Međutim, prije kraja ovog ciklusa mnoge mogućnosti će biti dane za sve vrste bolesti i nevolja kako bi se izliječile. One će doći u različitim vrstama liječenja, ali sve će biti usklađene s New Age tehnologijama koje apsolutno nemaju popratnih štetnih efekata. Kao što ste vjerojatno svjesni do sada, u višim dimenzijama će se vaše tijelo sastojati od materije na puno višim vibracijama, koja će biti bez bolesti. To je razlog zašto će sve oko vas također biti u stanju savršenstva, što znači da ako imate nesavršenosti sada, kao neki oblik invalidnosti, to će biti ispravljeno prije nego što uziđete. To je moguće jer čak i sada nosite izvorni nacrt svojeg savršenog tijela i taj nacrt se može aktivirati. Možda najviše dobrodošla promjena će se biti ta kada shvatite da će vaše novo tijelo ostati u svom savršenom stanju a vi ćete biti vječno mladi kao i na početku. Nadalje, kroz vaše pojedinačne moći, biti ćete sposobni promijeniti bilo koju od svojih značajki po vlastitoj želji.

Uskoro ćete nas vidjeti među vama i zapaziti da smo svi mi u našem izvornom stanju. Naći ćete nas uvijek sretne i u potpuno mirnom stanju. Mi nismo skloni biti u raspoloženjima kao što su to ljudi a pogotovo ne biti ljutiti ili loše raspoloženi. Mi naravno nećemo morati trpjeti vaša iskustva, ali čak i tada bi bili uvijek mirni i spokojni. Svi ti pozitivni atributi također će postati i vaši i kako vibracije oko vas i dalje rastu, vi ćete se promijeniti na bolje i moći ćete eliminirati sve što je nižih vibracija. Čak i od sada do kraja ciklusa, primijetit ćete vrlo velike promjene u sebi. Sklad i ravnoteža će zauzeti mjesto u svemu i to će se nastaviti sve do nakon Uzašašća.

Bez obzira što neki ljudi uče o budućnosti, oni ne žele odustati od svojih zemaljskih užitaka. Stvar je u tome da ionako neki od njih ne mogu biti uzeti izvan ove dimenzije. Međutim, oni mogu biti zamijenjeni nečim što mnogo više zadovoljava, ali to je na vama da otkrijete putem vlastitog iskustva. Čovjekovi užici često uzrokuju bolesti i nevolje, ali neki ljudi ne mogu uvidjeti vezu. Vi koji ste više prosvijetljeni ćete znati o čemu govorimo i zato nemate poteškoća u odustajanja od tih užitaka. Vaše tijelo je vaš hram i to je vaša odgovornost da vam dobro služi. Pušenje i uzimanje droga najviše štete a ponekad je šteta nepovratna. Zapravo, većina potrage ove prirode vode u propast.

Dragi naši, važnije je nego ikada da koristite svoje tijelo s ljubavlju i brigom. Pomoći ćete u podizanju svoje vibracije čistim životom i djelovanjem i riječima koje također nose svjetlo. Što napravite unutra će dijelom odrediti da li ste dovoljno spremni za cijeli put do Uzašašća. Razmislite o tome što trebate učiniti da postanete biće svjetla, jer je to vaš cilj a vrijeme brzo ističe. Ako ste već prevladali većinu svojih nižih vibracija, onda ste na dobrom putu do uspjeha. To pokazuje da ste primijenili svoju namjeru da se očiste od onoga što mi često zovemo „neželjena prtljaga“. Jednom kada znate da to možete učiniti, vaša snagu uma i volje će vas nositi još dalje. Nećete se imati apsolutno ničega bojati.

Ovo razdoblje će biti dinamično jer će se toliko toga dogoditi. Tamni ne mogu još dugo držati ustave zatvorena. Pritisci se vrše i naporni rad naših saveznika uskoro će se isplatiti. Bitke između tamnih i svijetlih se odvijaju na cijeloj Zemlji i ljudi se mobiliziraju kako bi se suprotstavili svojim vlastima, zahtijevajući kraj njihove vladavine. Prijevare i laži ne mogu više zavarati ljude koji su već neko vrijeme uzeli svoju moć natrag. Nema ničeg jačeg za prisiljavanje na promjene od moći ljudi koja raste iz dana u dan. Strah ima sve manje uspjeha u održavanju ljudi pod kontrolom tamnih. Oni gube svoj stisak i svoje uvjerenje da oni doista mogu nastaviti voditi svijet u svom smjeru i održavati pokornost svjetskoj vladi. To se neće dogoditi i potpuno ropstvo više ne dolazi u obzir.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa i vidim da se mreža zatvara oko onih koji su odgovorni za vaše trenutne probleme. Vjerujte nam oni su daleko opsežniji nego što uopće možete zamisliti, ali sve će izaći na vidjelo u dogledno vrijeme.Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Sinisa - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.