Pratitelji

PUTIN

petak, 31. listopada 2014.

31.10.2014

SaLuSa - 31. listopada 2014 




Ponovit ćemo da ništa ne može promijeniti vašu sudbinu da ostavite niže dimenzije za sobom, osim da se izgubite na svom putu i ne možete se dići iz njih. Mogućnosti da se podignete su neograničene i ako ste već na tom putu, već ste trebali napraviti takav napredak, da ste se sami postavili u razinu vibracija koje će vas sigurno provesti njime. Dobit ćete sve poticaje koje trebate, a kako se vaša razina svijesti povećava, vi ćete postići bolje razumijevanje o tome što trebate učiniti. Ostanite u svjetlu kojim ste okruženi, i znajte da ste sigurni u njemu i zaštićeni od svakog pokušaja ometanja vašeg plana uzašašća. Dopustite nižim vibracijama da vas zaobiđu bez da se uključite u njih.

petak, 24. listopada 2014.

24.10.2014

SaLuSa - 24. listopada 2014 



Dragi moji, čujemo plač onih koji imaju osjećaj da su napušteni, i trude se pronaći svrhu u životu. U jeku previranja koja se događaju oni su zbunjeni i ne mogu vidjeti svoju budućnost. Kad bi samo mogli shvatiti golemost onoga što se odvija, mogli bi vidjeti da su u tijeku velike promjene. Novo doba je započelo početkom ove godine kada su se stare energije počele povlačiti da bi bile zamijenjene novima koje dolaze, što znači da u ovom trenutku obje utječu na vaše razmišljanje. Međutim, nove energije će zamijeniti stare i donijeti napredak i promjene, koje će jasno pokazati put kojim je čovječanstvo krenulo. Shvatljivo je da ste zbunjeni događajima, ali ako vi i dalje stojite po strani i dobro ih pogledate, vidjet ćete da se stvari mijenjaju na bolje. Da, sukobi se i dalje odvijaju i mir na Zemlji čini se miljama daleko, ali uzaludnost rata već se ostvaruje. Bića sa shvaćanjima o tome kako bi se moglo dovesti do mirnih rješenja su u porastu, a njihovi glasovi će se čuti i uzeti u obzir.

Pokušajte vidjeti dalje od ovih previranja na Zemlji i znajte da je vaša budućnost osigurana. Mnoge grupe iz viših sfera vas podržavaju i koriste svoj utjecaj da donesu mir. Oni vam ne mogu nametnuti svoju pomoć, ali su to spremni učiniti kad se vi obratite na pravi način. Kad ste prvi put ušli u zadnje doba, vama je dan izbor slobodne volje da rastete u skladu s vašim izborom napredovanja. Vi ste, međutim, uvijek dobili smjernice kad ste se obratili višim bićima za pomoć. No, često ste ih ignorirali da bi išli svojim vlastitim putem, i time postavili sami sebe na put svog vlastitog izbora. U skladu sa slobodnom voljom koju ste dobili, nastavili ste rasti, ali umjesto da radite na tome da budete jedno sa svima, radije ste išli sami. Svi skupa ste dobili smjernice, ali na kraju vi ste ti koji ste odlučili koji smjer slijediti. Pa ako se osvrnete na ljudsku povijest, vi gledate rezultate vaših izbora.

Danas, vi se suočavate s puno prihvatljivijim situacijama, jer utjecaji koji su vas držali u virtualnom stanju rata više nemaju snagu da vas zadrže u tom stanju. Svuda oko vas raste pokret za mir i promjene koji će postati toliko snažne, da ništa neće moći zaustaviti njegov napredak. Novo doba je počelo i što je više vas fokusirano na njega, tim prije će se ostvariti. Mnoge napredne tehnologije čekaju taj trenutak, a kad on dođe, vi ćete odskočiti naprijed brzim tempom. Onda ćete konačno pronaći mir i tada će biti veliko zbližavanje naroda. Sve potrebe će postupno biti zadovoljene a uz našu pomoć, tempom koji će vas iznenaditi. Zato vas molimo da ne dopustite da vaša vjera splasne, i znajte da je budućnost već viđena i da ćete biti podignuti iz vaše sadašnje smrti. Kraj je bio odlučen i nitko to ne može promijeniti, a za razliku od prethodnih perioda, ovo je je jedan koji će imati "sretan završetak". Većina vas će vidjeti promjene u svom životnom vijeku, a neke od njih odvijaju se već sada.

Kao i uvijek, mi se brinemo o vama i Majci Zemlji, jer je i ona uvelike uključena u promjene koje će na kraju vidjeti rađanje nove Zemlje. Naravno, te promjene se neće dogoditi preko noći, ali je dobro znati što budućnost nosi i biti spreman. Zemlja je bila mjesto gdje ste napravili najveći napredak u relativno kratkom vremenskom razdoblju. Spominjući to, moram vas podsjetiti da ste živjeli mnoge živote u raznim okolnostima, a vama su pomogli vaši vodiči da odaberete one od kojih imate najviše koristi. Sada nalazite sebe kako ubirete korist od takvih iskustava, a mnogi od vas su napredovali do te mjere da više nemate nikakvu potrebu da se ponovno inkarnirate u nižim vibracijama. Nitko ne odlučuje tko je spreman da ih napusti, to je po automatskom odabiru koji se temelji na razini koju ste dostigli. Radujte se i budite dobro raspoloženi, jer vaše dugo putovanje je gotovo završeno, i čvrsto se držite u svjetlu.

Cijeli svemir čeka da ljudski rod krene dalje, a to je daleko veći trenutak u vašoj evoluciji nego što vjerojatno možete procijeniti. Tu će biti puno radosti nakon vašeg uzašašća, a stari prijatelji i suradnici iz mnogih inkarnacija će se pridružiti proslavi. Mi iz Galaktičke Federacije, koji smo izbliza pratili vaše avanture, konačno ćemo vam se moći pokazati i upoznati se s vama na Zemlji. Moramo puno toga napraviti zajedno u bliskoj budućnosti, i mi ćemo vam pomoći da se ubrza vaš dolazak u više dimenzije i pomoći ćemo vam da se u njima nastanite. To su uzbudljiva vremena, bez obzira na ono što se događa na Zemlji, a Novo doba se rađa brže nego ikad prije.

Ono što vam se prikazuje u tim završnim fazama starog doba su krajnosti onih koji još uvijek ne mogu otpustiti uvjerenja koja ih zadržavaju. Ali jednostavan odgovor je prepoznati i priznati da su sve duše Jedno. U takvim okolnostima, ono što radite drugome radite i sebi, jer vi se ne možete distancirati od svega što se događa. "Jednost" je potpuna i kao kolektiv određujete put kojim čovječanstvo ide. Jedina iznimka je kada sile veće od onih na Zemlji odluče uskočiti i odluče vašu budućnost. To se često događalo na kraju ciklusa, kada je doveden do kraja. Međutim, to ne ometa vašu slobodnu volju, koju koristite cijelo vrijeme. Naravno, uvijek postoje utjecaji koji će vas privući na jedan ili drugi način, dopuštajući vam da napravite svoj izbor slobodne volje. Kao pojedinac, vi donosite svoj vlastiti izbor kojim putem ići, ali postoje određeni uvjeti koji se primjenjuju ovisno o vašem krajnjem cilju.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i kako vrijeme prolazi zapažam da više duša počinje širiti svoju svijest i svjetlo se sve više širi. Postoji vidljiva podjela koja se odvija, jer oni koji su izabrali put svjetla dižu se iz tame. Neizbježno je da će oni ići dalje i na kraju zauzeti svoje mjesto u višim vibracijama.


Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey

Izvor: Tree of the Golden Light


Preveo: Fredi

petak, 17. listopada 2014.

17.10.2014

SaLuSa - 17. listopada 2014 



Ako ste ikad trebali dokaz za vremenske promjene koje se događaju, samo se trebate osvrnuti na razliku između sada i onoga što je bilo prije samo 50-tak godina. Promjene su dramatične i ne čini se da slijede neki određeni uzorak, a ponekad se čine kaotičnim. Ipak, promjene nisu slučajni događaji, ali vode prema mnogo prihvatljivijem uzorku, onom koji osigurava da se ekstremi koje obično doživljavate više ne javljaju. Kaos oko vas je još jedan znak onoga što se događa, iako je većinom karmički, kao stari problemi među ljudima, pa čak i narodi su u to svrstani. Da, to je uznemirujuće vrijeme, ali to je nužno kako biste vi rekli, da se očisti smeće kojemu neće biti mjesta u višim vibracijama. Vaša osobna uloga je da "očistite" svoje vlastite smeće kako bi vam se omogućilo da dobijete svoje mjesto u novom dobu, i uživate u svim promjenama koje će podići čovječanstvo na višu razinu. Ako je vaša želja da budete dio promjena, vaša namjera će vas nositi i privući vodiča koji će vam pomoći.



Često smo vam govorili da se ništa ne događa slučajno, i dobro je to imati na umu, jer inače biste se mogli osjećati kao da ste ostavljeni na milost i nemilost slučajnih događaja. Kada je vaš vlastiti život u pitanju, uvijek postoji plan koji će vam omogućiti da evoluirate, tako da se ni jedna prilika ne bi smjela propustiti. Vi nastavljate po stopi koja je dogovorena s vašim vodičima koji će vam pomoći da postignete uspjeh, međutim vi još uvijek imate slobodnu volju i konačna odluka je vaša. Jasno, ako se želite razvijati, vi ćete učiniti ono što je potrebno da bi bili uspješni, a to često znači da slijedite svoju intuiciju bez da nužno znate svrhu. Naravno, neka iskustva se odvijaju da bi očistila neke karmičke dugove koje možda imate, tako da imajući ovo na umu, to vam može poslužiti da prihvatite takve situacije dobroga srca. Ništa se ne događa bez valjanog razloga, tako učinite sve što možete u takvim prilikama. Ovo je vrijeme za oprost za sve doživljene nepravde protiv vas, i imajte na umu da su sva iskustva vrijedna.


petak, 10. listopada 2014.

10.10.2014

SaLuSa - 10. listopada 2014 



Mi, kao i uvijek, pozorno pratimo vaš napredak i sa zadovoljstvom primjećujemo da su mnogi od vas sasvim zauzeti pripremama za kontinuirani porast vibracija koji vas vodi do viših ravnina. Kao što smo vas ranije informirali, zato što podižete svoje vibracije po stopi koja će vas odvesti dalje do točke uzašašća na slijedećoj ravnini, to ne treba promatrati kao zaseban događaj. Vi tečete s povećanjem vibracija, i polako ali sigurno stvarate temelje za tijelo bazirano na kristalima sa svim prednostima koje s tim dolaze. Vi ćete uzaći vlastitim naporima i predanošću da dovedete sebi sklad i ravnotežu. Jasno je da svaka duša nije u stanju postići takav nivo, ali na kraju svi će naći svoj idealni i savršen nivo. Mnogi od vas već imaju potpunu kontrolu nad svim onim što se odvija i zbog čega ste zabrinuti. Potičemo vas da ostanete potpuno fokusirani na svoj cilj u jednom tako važnom trenutku, i ne povezujte svoje energije s bilo čim što je niže vibracije.



Uvijek postoji rizik da ćete biti uvučeni u poslove drugih ljudi, što je sasvim u redu dok održavate svoje usmjerenje cijelo vrijeme. Vi možete biti mirotvorac bez da ste osobno uključeni u tuđe probleme. Još uvijek možete biti iscjelitelj, ako to želite, ali ne zaboravite zatvoriti svoju auru na kraju sesije. Siguran sam da vas ne treba puno podsjećati na ove mjere opreza, ali morate biti potpuno svjesni svakog rizika. Samoiscjeljenje će se nastaviti, ali kako vrijeme prolazi, to će postati sve manje i manje potrebno. Primijetit ćete da će se vaše tijelo "pomladiti" s prolaskom vremena, i doista, mi znamo da neki od vas već osjećaju da vaša tijela postaju sve više uravnotežena s obzirom na vašu dob. Pa vidite, ulazite u razdoblje značajnih promjena koje će također utjecati na duše koje ih inače nisu svjesne. Na kraju će sve duše naći pravi nivo koji im je potreban da im omogući dalje napredovanje i razvoj.



Mnoge duše će ovaj ciklus vidjeti kao kraj njihove potrebe da doživljavaju niže vibracije. Nakon naučenih lekcija prelazite na viši nivo, i tako ćete nastaviti s razvojem, dok vas napredak vodi u viša područja svjetla. Trenutno, vi ste samo mala točka svjetla, ali ona se brzo širi dok se krećete sve na više. Na kraju ćete postati ogromno biće svjetlosti, ali za sada je dovoljno reći da ste započeli to putovanje. U međuvremenu, možete početi gledati prema naprijed na uzbudljivo vrijeme koje će vam dati svakojaka zanimljiva iskustva. Možda će vam se pojaviti mogućnost za susret s vašom svemirskom obitelji, i prilika za povratak na vaš zavičajni planet. Imate toliko toga za istražiti i cijeli niz misija koje možete poduzeti. Vaša budućnost će biti onakva kavu izaberete, a to će biti širenje svjetla nadaleko i naširoko. 

petak, 3. listopada 2014.

03.10.2014

SaLuSa - 3. listopada 2014 



Nikad nemojte podcjenjivati naše tehnologije koje imamo da transformiramo vašu Zemlju u vrlo kratkom vremenu, kako bi još jednom dolikovala vašim očekivanjima. Na primjer, vi ste gotovo uvjetovani da očekujete da neki dio Zemlje bude uključen u ratove. Oko vas su dokazi da su ratovi pustošili vaš planet stoljećima, bez ikakvog vidljivog kraja ciklusa smrti i razaranja. Mir se čini jednako daleko kao i uvijek, a čovjek nastavlja iskorištavati resurse Zemlje, dok milijuni ljudi u vašoj civilizaciji žive u bijedi i na rubu gladi. Pored svega, možemo dovesti do trenutačnog zaustavljanja rata, ali tu treba biti prihvaćanje istinskog mira i namjera da postanete kao jedan kada je vaša budućnost u pitanju. Ponekad, do jedinog načina za napredak i postizanje mira ne može doći dok civilizacija ne spozna jedinstvo ljudske rase. Što se tiče vaše povijesti, vi ćete je polako naučiti, ali kako kažete "vi se nalazite tamo".



U nekoj točki bliske budućnosti će se pokazati da, zbog toga što ste napravili dovoljan duhovni napredak, je vrijeme da se omogući takvim dušama da krenu naprijed bez smetnji za one koji još uvijek zaostaju. To ni na koji način nije diskriminacija protiv njih nego dopuštenje onima koji su spremni napredovati do viših vibracija, bez zadržavanja od strane onih koji to neće. Uostalom, neizbježno je da oni koji nisu spremni da se presele u više vibracije mogu slijediti svoj vlastiti put kako bi nastavili svoju evoluciju. Počeo je novi ciklus, i polako ali sigurno svi ostaci ranijeg će nestati, da bi bili zamijenjeni novijom verzijom koja je rođena u svjetlu. Neće biti mjesta nižim vibracijama koje ni slučajno ne mogu postojati unutar njega, i sve razine misli će se zasnivati na svjetlu i ljubavi.

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.