Sljedbenici

PUTIN

petak, 25. ožujka 2011.

SaLuSa 25.ožujak 2011


Nek Vas ništa ne odvlači sa Vašeg cilja jer ste došavši ovako blizu pred vratima uspjeha.

Sve se približava svome svršetku i kao i uvijek mi smo spremni krenuti u akciju.
SaLuSa 25.ožujak 2011
Nek Vas ništa ne odvlači sa Vašeg cilja jer ste došavši ovako blizu pred vratima uspjeha. Čak i u terminima (vašeg op.p.) linearnog vremena tako je malo vremena preostalo a čak i ono se nastavlja ubrzavati. Jednako vaša mogućnost da podignete nivo svijesti postaje veća jer sve više i više energije stiže na Zemlju. Svjetlo je u uzlazu i niže vibracije bivaju transformirane sve brže. Postoji jedna atmosfera iščekivanja jer je jasno da su promjene započele. Nećete biti razočarani. Sve se približava svome svršetku i kao i uvijek mi smo spremni krenuti u akciju.


Japan jest predmet zabrinutosti no direktna opasnost se smanjila i nadamo se kako će sve uskoro biti pod kontrolom. Ono što se zbilo je lekcija za čovječanstvo i kao posljedicu Vi preispitujete daljnju uporabu nuklearne energije. Čista energija postoji u obilju oko Vas i može biti korištena da zadovolji sve Vaše potrebe. Među ljudima postoji raspoloženje zahtijevanja promjene no malo ih je svijesno kako je besplatna energija (energija nulte točke op.p.) već poznata i dokazana upotrebljivom za Vašu uporabu. To je moglo biti učinjeno prije mnogo godina no namjerno Vam je to uskraćeno. U stvari mnogi izumi koji bi unaprijedili vaše društvo su Vam zatajeni. To će se sve promijeniti jednom kad mi stignemo na Zemlju. Vi ćete moći koristiti bilo koju novu tehnologiju koja će zadovoljavati Vaše potrebe.

Nije li Vam čudno da su se tijekom zadnjeg stoljeća sredstva cestovnog prijevoza jedva promijenila dok su u drugim područjima tehnologije tako osjetno napredovale. Uprkos tome nekoliko (poznatih – auto na vodu ? op.p.) izuma se pokazalo uspješnima u konverziji onoga što već imate u čisto i još ekonomičnije vozilo. Opet najdraži, nije vam dozvoljeno da imate koristi od njih no mi ćemo se osigurati da takva otkrića postanu dostupna svakome tko ih poželi razviti ili proizvesti. Mi ćemo naravno doprinjeti sa svojim uređajima a Vama će biti vrlo atraktivna uporaba robotskih uređaja. Nikad nije bilo suđeno da provedete najbolje dijelove svojih života radeći. U budućnosti će naglasak biti više na osiguranju da imate sve vrijeme koje želite za razvoj svojih vlastitih vještina. Svakodnevni poslovi i usluge više neće trebati ljude osim možda računalnog stručnjaka da nadgleda takve funkcije.

Pomoći ćemo Vam da ubrzano krenete u budućnost i nadoknadite izgubljeno vrijeme. Vratit ćete se na put koji Vas vodi u uzašašće i dalje. Mi već uživamo takav život i uvjeravamo Vas kako Vam se vrlo lako može omogućiti jednostavan i komforan život. S vremenom čak će i edukacija postati mnogo lakša i blagotvorna a uzet će tako malo Vašeg vremena. To je djelomično zato što će Vam biti predstavljeni novi koncepti tako da ne bi morali studirati satima. Kao što ćete vidjeti možete lako biti programirani s nekom informacijom. Za one koji žele veće znanje o duhovnim sferama postoje drugi planeti koji imaju čudesne hramove iscjeljenja i znanja. Arkturijanci su jedna takva civilizacija koja se izvještila u ovom području i imaju veličanstvene hramove od kristala i Svjetla sa bojama koja nadilaze sve što možete zamisliti.

Život nakon Vaše sadašnje Zemlje će biti toliko različit da ćete uskoro zaboraviti svoju davnu prošlost. Doista neki od Vas su već fokusirani u budućnost i osjećate kako ste više povučeni od prošlih događaja. S vremenom ćete ostaviti sa strane sva iskustva kao takva koja Vas drže u nižim dimenzijama. Naime ta više neće služiti svrsi jer su lekcije već naučene. Doista pozadina svih Vaših iskustava je unaprijediti Vašu evoluciju. Moći ćete putovati Galaksijom u potrazi za bilo čime što dodaje Vašem razumijevanju. Nikad se nećete umoriti od svog putovanja koje će biti ispunjavajuća i zadovoljavajuća. Ostale životne forme će se pokazati iznimno interesantne. Naučit ćete da bez obzira kojeg su oblika i veličine oni kao i Vi napreduju ka istom Izvoru.

Trenutno ste vrlo okupirani sa zemaljskim stvarima i nećete biti u potpunom miru dok god sve ne očistite sa svoga puta. Tada se možete nastaviti koncentrirati na čudesnu budućnost i pripremiti se da uzađete u više dimenzije. To je kao ostvarenje snova koji obećava Vaše oslobađanje od perioda intenzivnih iskustava koja su povremeno bila posebno neprijatna. Unatoč tome to je doprinjelo Vašem duhovnom razumijevanju na način kako nijedno drugo iskustvo nije moglo. Sad stojite spremni za krenuti naprijed i ništa Vas ne može usporiti. Na sreću emocionalni udar nije trajan i uskoro će zacijeliti.

Vidimo poteze na Zemlji naših saveznika koji indiciraju neku mogućnost rezultata unutar iduća dva mjeseca. Ne možemo ništa više reći jer je uspjeh ovisan o onima nad kojima nemamo kontrolu iako su nam visoka vijeća Svjetla dala ovlasti za upotrebu naše moći. Svjetlo je ključ uspjeha i što više čovječanstvo tome može doprinjeti prije će biti rezultata. Vi imate takvu moć no još ne shvaćate svoj potencijal. Kada uzađete na Vama će biti da osigurate da ta moć nije zloupotrebljena. Dat će Vam se naravno svaka moguća pomoć da razumijete svoje odgovornosti prema drugima. Jednom kad uzađete bit će za Vas vrlo lako postati Galaktičko biće sa punom kontrolom nad Vašim energijama kreiranja. Vi kreirate i sad no obično uzme vremena da se vide rezultati a vi ponekad i ne shvatite kako ste vi imali “prste” u njima.

U prošlosti Vaše kreacije su bile više asocirane sa željom koja je rezultirala iz Vaše kolektivne svjesnosti i odredila je Vašu budućnost. To Vas je odvelo ovdje gdje ste sada. Razlika je u tome što je Svjetlo od tada značajno poraslo kako bi postalo glavna snaga na Zemlji. Tako mi sad gledamo unaprijed uklanjajući sve energije koje su dio stare paradigme. Novo i staro nisu ni na koji način harmonični što je dovelo do kaosa koji sad proživljavate. Bit će to kratkotrajno jer nove energije oblikuju Vašu budućnost.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i molim Vas da nastavite podržavati Svjetlo na bilo koji način možete. Čineći to ubrzat ćete dolazak vremena kada ćemo moći imati veći kontakt sa Vama. Zahvaljujemo Vam na Vašem strpljenju.

Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey

Prevoditelj: Siniša - Civilizacija SvjetlostiThe Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.