Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 9. lipnja 2011.

8.lipanj 2011
8.lipanj 2011
Vrijeme je da se u potpunosti posvetite naporima kako biste donijeli Svjetlo na Zemlju. Očito je da cilj nije daleko i sada se suočavate s najuzbudljivijim vremenima kako se dualnost približava svome kraju. Vaše približavanje točki Uzašašća ovisit će o tome kako Vi vidite kraj vremena. Nikada nije postojala bolja prilika da se uzdignete prema višim vibracijama i pokrenete u skladu korisnim promjenama koje se zbivaju. I dalje će biti smetenosti koje Vam mogu skrenuti pažnju s Vašeg cilja, ali znajte kako će one biti kratkog vijeka. Što god Vam se servira kako bi u Vama izazvalo strah i zbunjenost neće na Vas štetno djelovati, osim ako mu Vi to dopustite. Više nije moguće da išta što Čovjek može učiniti spriječi kraj ovog ciklusa kao ni Uzašašće.


Vi trenutno trebate brinuti o Sebi samima i biti sigurni da ste na pravom putu prema Uzašašću. To ne znači da trebate ignorirati druge kojima je potrebna pomoć, jer se svakako očekuje od onih koji su se probudili da šire Svjetlo. To se može činiti na razne načine, te što se više razvijate više ste opremljeni za mentorstvo vašoj Braći i Sestrama. Vi ste u središtu svih aktivnosti i tko drugi nego Vi može cijeniti ono što drugi proživljavaju. Vi ste oni koji ste po svemu sudeći došli na Zemlju u ovom posebnom vremenu kako biste ponudili svoju ljubav i pomoć svojim suputnicima. Izvan Vaše obitelji postoje prijatelji i poznanici koji su Vam možda bili bliži u prošlim životima. Oni također mogu od Vas zatražiti savjet osjećajući kako ste u Jedinstvu sa svime što Vas okružuje. Sigurnost nije samo u broju (osoba koje su se probudile op.p.) već i u zbližavanju koje eksponencijalno povećava Svjetlo među Vama.


Završni mjeseci prije kraja vremena dodati će mnogo više Vašim razinama svijesti i to je zasigurno period u kojemu je važno imati otvoren um. Mnoga vjerovanja će biti ogoljena kako bi se istina mogla razumjeti, a mnoga otkrića će ljudima oduzimati dah. Neki će biti šokirani, drugi potpuno uzdignuti, ali sve u svemu oni će raščistiti put konačnim promjenama. Gotovo svaka duša nosi neki teret koji je nakupljala mnogo godina, kroz mnoge živote. To će biti odbačeno kroz čišćenje, i Vi ćete točno znati čemu trebate pokloniti pažnju. Ono što je bilo normalno i prihvatljivo prije više stotina godina danas se može vidjeti potpuno drugačije. Temeljne promjene se trebaju dogoditi u Vašim mislima i djelima koja štete drugima. U ovakvim okolnostima najvažnije je kontrolirati svoje emocije, a vrlo je značajno i ne osuđivati. Testirajte se i vidite možete li ostati smireni kada ste u centru straha i agresije. Ako možete znati ćete da Vi osvajate bitku kojom se uzdižete. Kako dajete dobar primjer drugima također ćete uočiti da će Vas drugi slijediti u tome.


Uvjerenost koja će rasti kako se uzdižete dati će Vam još veću moć da se čvrsto usidrite na putu prema Uzašašću. Otkrit ćete da će Vam posjedovanje stvari postati manje važno i prolazno jer ćete shvatiti kako je materijalizam više simptom pohlepe nego potrebe. Naravno svi Vi imate pravo na ugodan život, no ta granica je često prekoračena od strane onih koji misle kako je stjecanje bogatstva znak uspjeha. S Uzašašćem dolazi potpuno drugačiji način razmišljanja koji se fokusira na sve što je za dobrobit cjeline. U višim dimenzijama ne možete iskusiti pomanjkanje nečega, i više je dijeljenja nego posjedovanja. Možete imati što god poželite, i promijeniti to kadgod poželite tako da se posjedovanje ne doživljava kao nužno. Ništa se ne procjenjuje u novcu kao što Vi sada činite, i novac zapravo uopće ne ide kroz ruke. Vrata nemaju ključanice, a zemlja nije u ničijem vlasništvu, već se dijeli. Dragi, imat ćete brojne nove koncepte na koje ćete se pravovremeno trebati priviknuti. Držite u umu kako Vaša nova tijela neće imati slabosti koje Vi sada imate na Zemlji, i ako ikada budu trebala iscjeljenje to će se činiti zvukom, svjetlom i bojom. Stoga više neće biti lijekova koje se sada imate, a neće ni biti potrebe za njima.


Kako budete mogli započeti s projekcijom svojih misli i živjeti u budućnosti kako ju vidite na temelju raznih poruka koje čitate, presjeći ćete veze s prošlošću i stvarati svoju novu paradigmu. Naravno ona neće biti samo Vaša već će uključivati sve duše koje stoje jednom nogom u višim dimenzijama. Nema ništa poput sadašnjeg vremena koje čvrsto određuje gdje Vi idete, te budite su-stvaralac u manifestiranju Novog Doba. To neće tu završiti, jer ćete Vi steći veće moći kreiranja i s vremenom postati Galaktičko Biće. S tim također dolazi još veći stupanj odgovornosti, ali biti će Vam zadovoljstvo naučiti kako ovo ne predstavlja problem na toj razini evolucije.


Za razliku od ljudi, mi nemamo potrebu brzati stvari, kao što ste i sami primijetili. Zato smo mi u potpunosti spremni čekati pravi trenutak prije nego provedemo prvu fazu Prvog Kontakta. Naš cilj je savršenstvo štogod da radimo u korist drugih civilizacija, i prema tome naši planovi se provode s tim u vidu. Mi dopuštamo zakašnjenja no ipak imamo naše krajnje rokove. Stoga možete biti sigurni da ćete doživjeti ono što smo Vam obećali, i možete reći kako će to zbog čekanja biti još i bolje. Razine svijesti se šire i to će znatno olakšati naš dolazak. Postoji uistinu fenomenalna razlika u odnosu na to kako je bilo prije 50 godina. Umovi su se otvorili i buđenje se ubrzalo, posebice nakon Milenija.


Zajedno, mi smo snage Svjetla koje koriste ništa više do oružja ljubavi kako bi porazili naše protivnike. Oni nemaju odgovor na to i zbog toga Vas pokušavaju zbuniti i uliti Vam strah. Dakako mračne energije se ne mogu eliminirati preko noći, no Vaša pozitivna energija oslabljuje njihovu snagu da nastave te preobražava niže vibracije.


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i govoreći za Galaktičku Federaciju moram Vam reći kako je Vaša reakcija na našu misiju bila izvrsna, i zahvaljujemo Vam na suradnji. Vi činite toliko toga na mnoge razne načine i mi želimo osigurati da svaki doprinos bude visoko cijenjen. Mi Vas volimo, kao i Vaš čvrsti pristup zadacima koji su pred Vama.


Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Maja - Civilizacija SvjetlostiOriginals and translations of Galactic Messages available on


English Español Deutsch 中文 Français Italiano Português Nederlands Română Svenska 한국어 Български Magyar


Worldwide Visualization for a Breakthrough -
Please Join Us!

00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.