Pratitelji

PUTIN

nedjelja, 6. studenoga 2011.

SaLuSa, 31 listopada 2011








  SaLuSa, 31 listopada 2011


Razotkrivanje samo po sebi nam je iznimno važno, ali ne toliko koliko događaji koji će uslijediti, a Tamni pokušavaju svim sredstvima onemogućiti objavu budući da će se njom okončati njihove tajne operacije. Bit će to početak bliskije suradnje između nas koja će prethoditi velikom Bratstvu Svjetla. Stoga tražimo od naših saveznika da započnu s Razotkrivanjem čim prije, a ukoliko će biti potrebno, mi ćemo ga započeti. Već dugo smo govorili o božanskom terminu za njega, a i to je uskoro tako da će svako odgađanje biti kratkoga daha.

Nije da ćete Uzašašće dočekati nepripremljeni budući da se ono već događa dugo vremena. Također, jednom kada budemo u mogućnosti otvoreno komunicirati s vama, razložit ćemo vam ga do u detalje. Kao što je utvrđeno, oni među vama koji su izabrani uzaći, predano su slijedili savjete koji su im dani. Vi ste pronašli vlastiti put i mnogi već žive svoje živote kao bića koja kroče u Svjetlosti. Postoje različite ideje o tome kako će se sve odviti, ali to je prihvatljivo budući da je to vaš izbor prema onome gdje vas vaš put odvede. Imajte na umu da je 21. 12. 12 vrijeme kapitalnog uzdizanja, no tek kao početak novog ciklusa iskustava. Ipak, to je prilika za vašu civilizaciju da napusti dualnost i ne nastavlja proces ponovnog reinkarniranja u nižoj dimenziji.

Možda imate drage uspomene o Zemlji, ali nemojte zaboraviti da će većina vas uzaći sa njom da bi uživala u ljepoti i harmoniji viših dimenzija. Nećete imati nikakvih žaljenja zbog napuštanja sadašnje Zemlje, već je činjenica da ćete se osjećati prilično povlašteno zbog sudjelovanja u njezinom putovanju. Vi ćete preći od neralnog do Stvoriteljove ekspresije o tome kakav bi život doista trebao biti. Dualnost vam je dana da biste iskusili točno ono što ste željeli, a imali ste potpunu slobodnu volje. Sada, stupate na nebeske razine gdje se manifestiraju Zakoni Stvoritelja, a moći stvaranja su dane vama. Do tada ćete postati Kozmička Bića bez ikakvih ograničenja. Doduše, Zakon Univerzuma je još uvijek na snazi, ali na vašoj višoj razini postignuća i razumijevanja, nećete činiti ništa protiv njega.

Nakon življenja u dubinama tame i stalne erozije vaših prava, bilo je za očekivati da ćete se okrenuti protiv onih koji su vam se nametnuli. Zbog toga što se toliko vas okrenulo Svjetlosti i zatražilo slobodu od vaših tlačitelja, dozvoljeno je Bratsvu Svjetla da autorizira našu prisutnost u vašim životima. Uz pomoć ste se uzdigli prilično brzo i, čineći tako, podignuli ste razinu svijesti na novu razinu. Taj efekt je pomogao vašim suputnicima da se također probude, a učinak je toliki da se ništa ne može ispriječiti prirodnom završetku stvari. To je, naravno, ono prema čemu ste usmjeravali svoje djelovanje već dugo vremena, a naša prisutnost je garancija svršetka.

Znajući da je vaš sadašnji život samo jedan od mnogih koji će se nastaviti u vječnost, vi ćete uvidjeti da se sve događa radi vašeg iskustva kako rastete u svjesnosti. Postepeno će se proširiti u tolikoj mjeri da bi s vremenom mogla obuhvatiti cijeli planet, pa daleko u vašoj budućnosti možda neki među vama odaberu iskustvo postojanja kao planetarni logos. To bi vam moglo dati predodžbu koliko prekrasno biće imate u Majci Zemlji koja, kao i vi, još uvijek raste u svjesnosti. To je razlog zašto uzlazite zajedno te, ukoliko razmislite o tome, riječ je o zapanjujućoj činjenici. Tko bi u suprotnom mogao smatrati Zemlju potpuno svjesnim Bićem. To je razlog zašto se od vas traži da osvjestite što je ona sve učinila za vas zbog svoje ljubavi prema čovječanstvu. Ona osjeća vašu ljubav i prihvaća vaše molitve i osjeća se zaštićena njima dok nastavlja sa čišćenjem planeta.

Što više razumijete istinu o sebi i vašu svrhu postojanja ovdje, lakše će vam biti prihvatiti promjene koje se događaju. Rekli bismo, prepustite se toku znajući da će se sve dobro završiti bez obzira kakvim se trenutno čini. Samo pomislite koliko malo vremena preostaje prije Uzašašća i uživajte u mislima kako će uzbudljivo biti dio njega. Zbog toga ste inkarnirani upravo u ovo vrijeme i vi ste bili potpuno svjesni što će sve biti uključeno u vaša iskustva. Razmislite ponovo o mudrim dušama koje su vam se pridružile posljednjih godina, donoseći višu razinu svijesti koja je nužna da bi se sigurno nastavilo sa uzdizanjem. Zovete ih Indigo djecom, Zvjezanim sjemenjem i drugim imenima kojima ih identificirate kao posebne, one koji vam donose toliko potrebno znanje. Oni su napustili udobnost i haramoniju viših dimenzija da bi vam služili u vrijeme kada je potrebna njihova prisutnost.

Prema svima se odnosite kao prema vašoj Braći i Sestrama i darivajte svoju ljubav slobodno kad god ste u mogućnosti. Ukoliko to možete činiti te vidjeti Svjetlo u njima, vi ćete pomoći uzdizanju njih samih jer svaka duša osjeća vibracije ljubavi. Kada možete tako postupati, istinski ćete postići novu razinu Kristove Svijesti koja će se održati u budućnosti. Jednostavno činite najbolje što možete, ta i ne možete ništa više od toga, i nijedna brižna duša vas neće kriviti kada ne budete u prilici održati tu razinu. To će biti to lakše kako ćete napredovati prema višim dimenzijama i s vremenom zauzeti svoje mjesto unutar njih.

Istina će doći s otkrićima koje ćemo vam donijeti, no budite pripravi biti zapanjeni koliko ste bili zavaravani. Mnogo toga će se činiti nevjerovatnim i teškim za prihvatiti jer su vam umovi bili kontrolirani toliko dugo. Ipak, prihvatite onoliko koliko možete, a sve ostalo će kao i uvijek naći mjesto u vašem srcu kad vrijeme bude zrelo. Većina otkrića će vam se činiti logičnima i objasnit će neke od misterija koje su namjeno stavljene pred vas da bi vas se držalo u kontroli. Posljednja stvar koju Tamni žele jest da postanete neovisni o njima.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i što više imam razumijevanja o vama, to više cijenim činjenicu koliko ste otporni i koliko vas je dualnost očvrsnula na padove i uzdizanja života. Nije čudo da će druge civilizacije u vama imati uzor te od vas tražiti pomoć. Napustili ste ugodu i radost postojanja u višim dimenzijama da bi u potpunosti iskusili dualnost sa svim patnjama i tugom, da bi pomogli drugima. Klanjam vam se i odajem priznanje prekrasnim ljubećim dušama što i jeste, volim vas sve.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey



Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana







Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/










First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.