Sljedbenici

PUTIN

ponedjeljak, 5. ožujka 2012.

05.ožujak 2012SaLuSa  05.ožujak 2012

Dobre vijesti o promjenama neće moći još dugo biti zadržavane od objavljivanja i bit na njih gledano kao na prevažne da se to znanje ne podijeli sa cijelim svijetom. Internet vrvi informacijama i istupa više ljudi nego ikad. Nakon mjeseci i godina priprema, iznenadni potisak je počeo cijelu seriju uhićenja i ostavki koje odašilju strah kroz redove Mračnih. Budući da su osjećali da su na sigurnom i van domašaja, sada su šokirani spoznajom da su ranjivi. Neće biti odmora dok Iluminati ne budu odstranjeni sa svojih pozicija moći i to se ostvaruje punom brzinom. To omogućava i da ostale misije brže napreduju i otvara se put za promjene u vladi. Sve je to dio nastavka kolapsa starog sustava i bez obzira što se učini da bi ga se osnažilo, više nikada neće biti isti.

Vi, Dragi, postigli ste najveličanstveniju pobjedu u smislu da ste upotrijebili moć misli da bi je uveli u postojanje kojima je ostvarena. Odaslali ste moćne molitve i misli da se okončaju ratovi koji su neprestano

bacali države na koljena. Ratove koji su poubijali milijune i uzrokovali širenje destrukcije. Dali ste do znanja da vam je dosta nasilja nad Majkom Zemljom, kao i desetkovanja Ljudske Rase. S ljubavlju u srcima vi ste uzrokovali promjene koje će se dogoditi i to pokazuje da kada se snažno fokusirate na ono što želite, tada je to moguće i provesti u manifestaciju.

Doista, vi ste oni koji su svladali iznimne prepreke koje su još nedavno izgledale da vas mogu preplaviti i oduzeti vam vašu slobodu. Vratili ste Svjetlo i Ljubav na Zemlju i postale su tako snažne da su izgradile mrežu oko Nje (Zemlje). Sada doista djeluju kao vaša zaštita i jamstvo su vam uspješnog okončanja vašeg puta kroz dualnost. Nikada ne zaboravite koliko ste moćni i imajte u vidu da što želite, to i stvarate. U budućnosti ćete postići stupanj kada ćete iskusiti trenutno stvalaštvo. Ipak, do tada ćete doseći više dimenzije i vaše će misli biti usmjerene samo na sve ono što je čisto. Kao pojedinici možda niste svjesni vaših trenutnih moći stvaranja, ali kao Ljudska Rasa vi neprestano stvarate i ponovo stvarate vašu relanost. Ničim drugim nego ljubavlju, vi ste svladali sve što su Mračni učinili da bi vas zadržali pod svojom kontrolom.

Vi prolazite kroz odbacivanje energija koje nemaju mjesta u vašoj budućnosti i izdižete se iz mora starih vibracija koje su vas sputavale. Sada možete osjetiti prekrasnu energiju kao ih smjenjuje i nosi vas na plimnom valu radosti. Ne samo da ćete steći vašu slobodu, već ćete biti slobodni uživati u Božjim darovima kako je oduvijek bilo i zamišljeno. Sve će u svom savršenom stanju biti uživano i poštovano te shvaćeno kao dio cjeline. Sve će sudjelovati u interakciji u radosnoj harmoniji koja će se naizgled protezati u vječnost. To ćete prepoznati kao svoj pravi dom i stanje postojanja.

Ponekad kad usmjerite svoju svijest natrag na Zemlju, čini vam se hladnom i negostoljubivom, ali vaše vrijeme je gotovo isteklo i možete se početi opuštati. Sada ste tako blizu izlaska iz dualnosti nakon što ste gotovo bili uvučeni u dubine tame koja je postojala na Zemlji. Prilično je postignuće proći kroz to sigurno i, kao što biste rekli, “izaći na drugom kraju“. Sada kada je razina vaše svijesti porasla, vaše će misli i osjećaji biti usmjereni na sve što je u ravnoteži i harmoniji. To će omogućiti da bezvrijednije izblijedi i s vremenom će biti u potpunosti zaboravljeno. Ipak, uskoro ćete naučiti istinu kako ste bili zavarani i zlorabljeni tisućljećima. Vaše misli će biti zaokupljene neko vrijeme traženjem razloga, ali ćete uskoro zaboraviti ta razdoblja vašeg života.

Priznanje našeg postojanja i naših brodova nastavlja rasti i teško da je potrebno dodatnih dokaza za one koji ostaju skeptici. Priznaje se i naše uključenje u vašu evoluciju što čini razotrkivanje konačnim dijelom slagalice života. Do toga će morati doći kako će naš odnos s vama cvasti. Mnogo toga moramo zajedno obaviti, ali mi ne možemo djelovati dalje od pojedinačnih kontakata dok ne budemo i službeno priznati. Tada će se stvari doista pokrenuti i naša će prisutnost postati prilično uobičajena. Radujemo se tim danima koji će biti uzbudljivi i prepuni dobra. Tajne svemira bit će vam otvorene i mnogi od vas će nam se pridružiti na prekrasnim izletima u vaš solarni sustav. Vi ste svi, napokon, Svemirska Bića kao i mi, s iznimkom što se vas navelo misliti drugačije.

Kako je napredovala vaša svemirska tehnologija i kako su na tom području pomaknuti horizonti, tako se otvorilo i raslo vaše razumijevanje drugih svjetova kao i mogućnost bezgraničnih životnih oblika. Nadživjeli ste ideju da ste jedini inteligentan životni oblik u vašem dijelu Univerzuma. Posve ispravno počinjete vjerovati da on buja životom i da tek trebate uključiti i druge dimenzije. Kao što mnogi od vas znaju, veliki dio naših svemirskih putovanja odvija se kroz interdimenzionalne crne rupe i stoga nam udaljenost ne predstavlja problem. Za neke, ta ideja je bila neprihvatljiva, no to će se promijeniti kada se pojavimo na Zemlji. S vremenom ćete se priviknuti na naša lica koja su izgledom veoma slična ljudskima, jer imamo mnogo toga čime se moramo pozabaviti s vama na mnogim područjima.

U nekoliko tjedana u vašem sadašnjem vremenu dogodit će se mnogo toga na što ćete trebati obratiti pažnju i mi iz Galaktičke Federacije smo na čelu tih zbivanja. Vrlo blisko surađujemo s našim saveznicima koji su odnedavna bili veoma uspješni u ubrzanju događanja. Imamo ciljeve za zaključivanje svakog dijela naših aktivnosti i nadamo se bitno napredovati u slijedeća dva mjeseca. Sada ste barem svjesni našeg uspjeha i znate što je sada otpočelo što će naposlijetku voditi kraju Iluminata.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i radostan sam da s vama dijelim ove trenutke.

Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light

Preveo: Marijana
   

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.