Pratitelji

PUTIN

utorak, 3. travnja 2012.

02.04.2012




SaLuSa 02. travnja 2012.





Ukoliko smo rekli da je lavina krenula kada su u pitanju promjene, bilo bi to protumačeno kao bučenje unaprijed, a sav rad na rezultatima je povezan za ubiranjem plodova rada. Mračni su zapanjeni brzinom kojom su djelovali naši saveznici i to ih je iznenadilo. U svojoj arogntnosti, mislili su da su nepobjedivi i sada u panici. Presjekli smo im putove za bijeg i sada će morati odgovarati za zločine protiv vas. Mreža se zatvorila nad najvišim članovima pripadnika Iluminata i ovoga puta ne mogu podmititi ljude ne bi li se oslobodili. Takav razvoj događaja teško da će biti dugo neobjavljen u vašim medijima jer strahovi i sankcije zbog objavljivanja istine gube na snazi. Stoga možete biti sigurni da se nižu događaji u svrhu razotkrivanja i, jednom kad započne, više neće biti nikakavih zadržavanja.

Samo vas molimo za još strpljenja koje su većina od vas i iskazali svih ovih godina dok mi obavljamo završne radove na našem dijelu zadatka. Tada ćete svjedočiti eksploziji događaja koje će biti teško pratiti. Ipak, za one koji imaju malo predznaja o onome što se događa, nadamo se da ćemo moći javno emitirati vijestima o onim događajima koji će biti u svrhu prosjvetljivanja. Sigurno će to biti osigurano jednom kad prože razotrkivanje, a sve naše aktivnosti će biti provođene što je javnije moguće. Preleti će biti spektakularni i nadahnut će vaš duh dok ćemo vas mi pratiti na ostatku vašeg puta prema Uzašašću. Sve što trebate znati bit će vam dano, a ne kao do sada kada su znanstvenici skrivali znanja od vas. Oni znaju da se sunčev sustav mijenja i da je vaše Sunce glavna žarišna točka za ono što se događa. NASA je imala najveću ulogu u skrivanju činjenica i objavi lažnih informacija. Sve će se to brzo promijeniti u nadolazećim mjesecima.

Istina će biti na vrhu naše liste promjena tako da ćete u budućnosti znati da možete vjerovati informacijama koje vam se daju. Predugo ste bili prisiljeni živjeti u laži o svom vlastitom mjestu u svijetu. Potpuno vas se obmanulo u vezi vaših prava koja su vam postupno oduzimana ne bi li vam se odrekla vaša neovisnost. Vaše porobljavanje je bilo pažljivo planirano i vi ste bili nadomak tome da budete u potpunoj kontroli Iluminata. Ipak, snage Svjetla ne miruju i uz pomoć Bića viših razina, zaustavili smo njihovo napredovanje i uskoro ćemo vas osloboditi od njihovog stiska jednom za svagda. Biti slobodnima je prekrasan osjećaj radosti i sreće i ne morajući se osvrtati preko ramena. Prijetnje vašoh slobodi će biti u potpunosti odstranjene tao ćete moći živjeti svoje živote u miru.


Prevalili ste dug put da biste stigli na ovaj stupanj vaše evolucije, a biti prisutnima u završnim danima dualnosti doista je posebna privilegija. Da li doista možete razumjeti koliko je posebno ovo razdoblje, da konačno možete završiti ciklus mnogih, mnogih života koji su nosili izaove koje su pred vas postavljale niže vibracije. Kada biste znali sve kroz što ste sve prošli, tada biste osjećali nekontroliranu radost što je putovanje završeno. Bit će to vrijeme za slavlje i mi ćemo se pobrinuti da će biti zapamćeno dugo, dugo vremena. Vaša radost će rasti sve više kako ćete učiti o tome što vas sve čeka. Mi nastavljamo motritii što se događa između različitih zemalja koje se neprestano provociraju na rubu ratnih sukoba. To je, Dragi, ono što je bilo loše tijekom cijele vaše zabilježene povijesti. Gotovo uvije zbog pohlepe i uvijek je bilo potaknuto od Mračnih koji su preuzeli kontrolu nad različitim zemljama da bi im opljačkali njihova dobra. Ratovi su stvorili neprekidan osjećaj straha i doista nikada niste trebali neprestano tako živjeti. Barem vam možemo reći da je osnova za svjtski mir ustanovljena i brzo će oružja rata biti povučena i onesposobljena. Ipak, to će se zbiti kada vam se pridružimo i upotrebimo našu tehnologiju da bismo osigurali, jednom kad bude postignut sporazum, da ga se sve zemlje pridržavaju.

Galaktička Federacija je moćna sila dobra u Univerzumu. Postoje i druge organizacije veoma slične prirode, ali naša je ogromna veličinom i sve više civilizacija joj se pridružuje. Izvan vašeg Univerzuma postoje i drugi oblivi života koji putuju kroz crvotočine u druge Univezume, uglavnom kao istraživačke ekspedicije. One prolaze naše provjere i dozvoljeno im je zadržati se samo ukoliko ne predstavljaju prijetnju drugim životnim oblicima. Mnogo puta su napredne civilizacije u vašem vlastitom Univerzumu pokušale osvojite druge planete, ali vi uživate našu zaštitu i Zemlja je izdvojena te je za njih van dosega. Inače ne biste imali sredstva da spriječite osvajanje i bili biste porobljeni. Život u nižim vibracijama je često bio iskustvo prepuno opasnosti svih vrsta i to je razlog zašto ste brzo naučili kako preživjeti.

U budućnosti druge civilizacije će vas zvati da im pomognete u njihovim vlastitim iskustvima. Ono što ste naučili iz prve ruke jest neprocjenjivo i bit ćete traženi iz tog razloga. Tako se odvija sav napredak kroz međusobno dijeljenje i pomaganje jer su svi na istom putovanju povratka Izvoru iz kojeg je i potekao sav život. Dakle, iz prolaska kroz dubine odvojenosti vi prelazite u Jedinstvo sa svim drugim uzašlim oblicima života. To je poput, na primjer, prelaska od individualizma u kojem je naglasak na sebi, u Jedinstvo gdje svi služe jedni drugima. Kada se Majstori vrate naučit ćete mnogo više o višim dimenzijama i kako se trebate prilagoditi zahtjevima nužnim da možete u njima živjeti.

Majka Zemlja nastavlja sa svojim vlastitim akcijama čišćenja planeta i mi smo i tu aktivni. Sretna je okolnost da ste podigli svoje vibracije tako da su razine negativnosti znatno smanjene. Bilo je zamišljeno da tamne energije budu očišćene iz mnogih područja čineći tako pozao Majke Zemlje manje sklonim da uzrokuje bilo kakve velike probleme njezinoj populaciji. Isto tako, imamo sredstva da točno možemo predvidjeti kada bi vas događanja mogla ugroziti te sukladno tome možemo djelovati. Nećete biti prepušteni sami sebi pa da se sa tim događanjima morate sami nositi.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i šaljem vam svima svoju ljubav da bi vam pomogla u vašem rastu i napretku prema Uzašašću.



Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.





Website: Tree of the Golden Light

Preveo: Marijana
   

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.