Sljedbenici

PUTIN

ponedjeljak, 17. rujna 2012.

17.09.2012
SaLuSa 17. Rujan 2012.

Unutar ciklusa dualnosti imali ste mnoge živote i kada se osvrnete natrag, vjerovatno ćete shvatiti da su bili jedni od najzahtjevnijih i najtežih koje ste proživjeli. Razlog tome je da ste prošli kroz neke od najnižih vibracija koje ste ikada iskusili. Svrha toga je bila da se osjetite odvojenijima od Izvora nego u prijašnjim životima te ste velikim dijelom živjeli pomoću instikata za preživljavanje. Oni koji donose Svjetlo na Zemlju suočili su se sa izazovom njezina uzemljenja i pomaganja u uspostavljanje ravnoteže između Svjetla i tamnih energija. Povremeno je dosegnuto dno tame, a Čovjek je izgubio svu nadu u oporavak. 

Ipak, ona viša Bića zadužena za plan Čovjeka, imali su drugačije ideje i postepeno su okrenula plimu tako da je Svjetlo moglo napredovati. Tek je nedavno počelo bivati više očito i dobivati na utjecaju. Uprkos neprestanim ratovima između zemalja, Svjetlo je počelo osnaživati one koji su došli na Zemlju da provedu toliko potrebne promjene. Usred kaosa i nevolja počelo je obnavljanje mreža Svjetla diljem Zemlje, Oni su od tada postali moćne točke Svjetla koja zrače oko nje. Rezultat je da su oformljene grupe Svjetla koje su mogle prosvijetliti ljude u istinu, a danas vi stojite na pragu potpunog prosvjetljenja.


Gledajući u eone vremena koji su prošli, bilo je znano da će ovo razdoblje signalizirati kraj ciklusa dualnosti. Bilo je to obećanje dano još od najranijih doba kada ste se prvi puta počeli inkarnirati i zato ste uvijek intuitivno znali da će tako i biti. Neke prošle civilizacije su se uništile gotovo bez traga, a vi koji ste danas na Zmelji ste jedne te iste duše. Vi te određeni da osigurae da kraj vremena bude okončan vašim Uzašašćem, a ne uništenjem. Nalazite se na rubu velikog napretka koji je postignut teškim radom i posvećenošću Svjetlu i Ljubavi. Stekli ste obimno iskustvo koje možete koristiti da pomognete drugima koji su suočeni sa sličnim izazovima koje ste vi prošli. 

Smisao života je u svladavanju lekcija kroz vaša izabrana iskustva znajućći da ćete ih iskoristiti za služenje Svjetlu. Cilj je okupiti sve duše tako da one ponovo mogu postati dio Jedinstva kojeg su sve dio. Ipak, Uzašašće znači odvojenost na fizičkoj razini tako da svaka duša može nastaviti svojim sadašnjim putem. Neki već imaju prošireno stanje svijesti i na svom su željenom kursu prema Uzašašću, dok se drugi nisu bavili tom mišlju jer još nisu gotovi sa dualnošću. To je izbor slobodne volje koji ste svi učinili i stoga morate to omogućiti i drugima. Nitko zapravo nije napušten, a oni će imati velikih koristi od svojih dosadašnjih iskustava. 

Evolucija nikada ne završava sve dok se ne vratite Izvoru pa čak i tada postoje novi ciklusi iskustava. To ipak nije u vašem neposrednom dosegu i morate još dugo putovati da to dosegnete. Bog je stvorio neograničen broj Univerzuma, a vi možete izabrati početi posve nova iskustva, ukoliko vam je to želja. Budućnost koja vas čeka je puna čudesa i uzbuđenja, a vi ćete otkriti beskonačna očitovanja Svjetla i njegove čarobne moći stvaranja. Život na zemlji ima malo, ukoliko išta, sličnosti sa onim kamo idete, ali vi ćete veoma lako postati Galaktička Bića. Vi ćete se vratiti svom pravom domu među zvijezdama i ponovo se ujediniti sa vašim pravim obiteljima. Vaša zemaljska iskustva nisu više od izleta sa vašeg mjesta u višim dimenzijama kamo se uskoro i vraćate. 

Kao što vas često informiramo, mnogo toga vam dolazi u susret što će vas podići na veličanstvene visine. Jednom uzašli, osim ukoliko zbog nekog razloga odaberete provesti vrijeme u novoj trećoj dimenziji pripremljenoj za one koji neće uzaći, nikada se više nećete morati vratiti. Vi ste svi posve završili sa nižim vibracijama i mnoge se duše mogu zaštititi protiv nižih energija. Samo trebate postaviti omot bijele svjetlosti oko sebe kao svoju zaštitu. Tako postupajući, trebat ćete izbjegavati očitovati bilo kakve negativne tonove u govoru jer bi oni mogli lako razbiti vašu zaštitu i učiniti vas ranjivima. Najbolji način jest održavati fokus na svemu što je od Svjetla, a imati Uzašašće na umu je jedan od tih načina.

Tolikko mnogo ljudi još uvijek nosi teret s kojim se trebaju pozabaviti i koji će im se vraćati dok ga ne rasčiste. On će vam se vraćati kao izazovne misli kada vi zapravo znate da ste iznad onoga na što vas potiču. Razgovarajte sa “drugom“ osobom koja vas nastavlja podsjećati na takve stvari i budite čvrsti te im recite da otiđu jer vas više ne zanimaju. Vi ste iskušavani da vidite da li ste nadišli ma kakav to problem bio, a ukoliko ga odbijete dovoljno puta, on će i nestati. Neki od vas imaju mnogo karme za rasčistiti i to je razlog zašto ste toliko zaposleni vašim čišćenjem. To može, naravno, uključuje i druge te često morate djelovati zajedno da se uhvatite u koštac s čim god trebali. Prošle veze često ponovo povezuju ljude upravo sa svrhom pomaganja jednih drugima da to i ostvare. 

Shvatite da ste se složili da obavite težak posao pripremajući se za Uzašašće, no nikada niste bez pomoći. Doista svaka duša ima svoje pomoćnike, čak i oni uronjeni u niže energije. Svaka duša je još uvijek od Svjetla i nikada nije napuštena jer svaka ima sposobnost da odradi svoj put natrag ka Svjetlu. Upamtite da je jedini razlog zašto prolazite i Svjetlo i tamu jest to što ste u dualnosti i u potrazi ste kako i jedno i drugo mogu biti od pomoći vašoj evoluciji. Naravno, konačni cilj je biti u mogunosti nadjačati tamne energije uzdizanjem iznad njih. Mnogi od vas sada stoje uspravno i znaju da ste to postigli, a vaše mjesto na razinama uzašća je osigurano. 

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam kako naše razine svijesti dolaze u veću harmoniju kako vi tražite istinu i proširujete svoje vlastite razine. Mnogo više vas će pronaći takav napredak u tjednima koji su preostali kako beskrajna zaliha Svjetla nastavlja biti usmjerena na Zemlju. S ulaznim dotokom uslijed poravnanja vašeg Sunca i Velikog Centralnog Sunca, vi ćete iskustiti značajan poras Svjetla i postati svjesni toga. Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko Svjetloradnici   


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.