Pratitelji

PUTIN

srijeda, 13. ožujka 2013.

08. ožujka 2013




   

        SaLuSa,  08. ožujka 2013
 
 
Svijet je još u stanju previranja, ali vidimo da sve napreduje onako kako smo zamislili da bi došli do rezultata koji su potrebni da vas pouzdano postave na put Novog doba. Stari sustavi i načini dualnosti pokazali su ono što su oni, budući da su bili sredstvo za držanje vas pod kontrolom. Oni moraju biti uklonjeni, ili promijenjeni ako će bilo koji dio njih biti u mogućnosti da ostane u višim vibracijama. Neke promjene događaju se sasvim prirodno, ali neke situacije je stvorio čovjek i trebaju posebnu pozornost ako se trebaju uništiti. Vraćanje vašeg suvereniteta je jedno takvo područje, i ono zahtijeva pravna sredstva da bi se promijenili zakoni koji su bili uvedeni kako bi vam se oduzelo vaša prava. Trebat će vremena i najveća pažnja nakon što se dogode promjene u vladama. Mnogo se razmišlja o tim promjenama i budite sigurni da su sredstva za postizanje toga već na svom mjestu.

Ono što mnogi od vas već ostvaruju je da nakon oplemenjivanja od 21. Prosinca, primjetne su promjene u međuljudskom odnosima. Isto tako buđenje je dovelo do međusobnog povezivanja u najboljem interesu svih. Vlasti se sada bave pitanjima koja se tiću svih vas i vašeg životnog standarda. Vi počinjete shvaćati da ste bili manipulirani i iskorištavani od onih na vlasti. To je bila smišljena politika, ali zbog vašeg prosvjećivanja bi završila vašim potpunim zatočeništvom. To može zvučati daleko nestašno, ali Iluminati su radili prema tom cilju tisućljećima.

Budućnost je bila predviđena i snage Svjetla su također imale za cilj da se osigura da Iluminati nikada ne postignu njihov. Moglo bi se reći da nikada neće biti pravo natjecanje jer svjetlo će uvijek biti pobjednik u takvim okolnostima. Međutim, to neće biti bez svoje cijene za čovječanstvo, pa čak i životi će biti žrtvovani, i imajte na umu da ste svi vi dragovoljno ponudili svoje usluge. U stvarnim uvjetima iskustva su ubrzala vaš razvoj, tako da ono što ste dali od sebe nije bilo uzaludno ili bez njegove vrijednosti. Doista, vi ste bili u dubini tame, a sada ste na dobrom putu do razina gdje samo Svjetlo može postojati.

U slijedećih nekoliko godina, vidjet ćete prekrasne promjene koje će vam na kraju donijeti „obećanu zemlju“ i živjet ćete u kristalnim gradovima svjetlosti, čednosti i čistoće koji će biti trajno obilježje. To znači da ćete djelovati kroz nekoliko uzbudljivih faza promjena kako bi postigli taj nivo, i sposobnost da se prebacite s vašeg oslanjanja na fosilna goriva na besplatnu energiju. To se već provodi u život, ali prvo ta supropstavljanja takvim promjenama moraju se ukloniti s puta da se zaustavi njihovo miješanje.

Kada stvari dođu do faze koja nam omogućuje da možemo otvoreno biti s vama, vaši prijatelji iz Unutrašne Zemlje također se mogu susresti s vama i još jedno važno razdoblje vaše evolucije će početi. Vi ćete vrlo brzo nadoknaditi izgubljeno, i postati Galaktička bića koja ste vi stvarno i bila prije nego što ste se složili da doživite niže vibracije. Sa svim tim promjenama dolazi velika sreća jednostavno što ste živi, a život će biti ispunjen i dati puno zadovoljstvo. U stvari vi ćete uskoro biti toliko fokusirani na vaša nova iskustva da će vaše vrijeme u dualnosti brzo nestati u pozadini.

Smrt kao takva više neće biti problem jer vi ćete odlučiti kada se želite premjestiti u drugo iskustvo. Mijenjanje tijela će biti tako jednostavno kao oblaćenje druge odjeće. Ono što vas dovode do točke da dok vaša kreativna moć raste, vi ćete „zamišljati“ sebe na bilo koji način želite da se pojavite. Sav ovaj napredak će vam dati toliko više vremena za sebe, a „rad“ kako ga vi shvaćate više neće biti nešto što vi morate raditi kako bi preživjeli. Niti će vam to oduzimati toliko vremena kao sada. To će biti više stvar radeći ono što vam se sviđa i što vam čini zadovoljstvo. Na kraju novac neće biti u to uključen, jer on će već odavno biti izostavljen i to je gdje društvo radi zajedno za dobrobit svih. Sve vaše potrebe su osigurane, a mnoge od njih mogu biti „zamišljene“ u život kao i kada ih vi trebate.

Dragi moji, mi smo svjesni da se neki od vas još uvijek osjećaju iznevjereni da se ništa nije dogodilo 21. Prosinca, ali mnogo više toga se dogodilo nego što je očito i nije bilo propusta u našoj pomoći za dovođenje stvari prekrasnog završetka. U stvarnostisve se događa točno u pravo vrijeme, a budući da živimo u „sada“ mi ne dijelimo ista iskustva kao vi. Prolazak vremena kakav jeste više nije pouzdano i nikada nije bilo konstantan. Idite tokom i dopustite stvarima da dođu k vama gdje je to moguće i naći ćete da se možete osloniti na svoju intuiciju mnogo više. Shvatite da će doći točke gdje ćete biti sposobni da putujete čistim mislima, i to trenutačno. Sadašnjost, prošlost i budućnost bit će sve jedno i kad budete Galaktička bića moći ćete putovati izvan vašeg svemira, ako to bude vaša želja. 

Neki od vas su se toliko vezali za zemaljske stvari da zaboravljate gdje će vas vaša budućnost odvesti. Mi nećemo ravijetliti vaše probleme, ali molim vas da imate vjeruda imate vjeru da će sve biti uređeno kako bi vam dalo iskustvo koje vam je potrebno za evoluciju. Ako vi to vidite kao neugodnost, prestanite misliti o tome koja je u tome lekcija za vas. Možda se dualnost dorađuje, ali vi još niste u potpunosti presjekli presjekli veze s njom. Tu je i karma koja još treba da se odigra, a sve je to dio vašeg osobnog čišćenja. Gledajte na to onako kakvo jeste, a zatim ostavite to za sobom. Ako to uključuje i druge ljude za koje možda osjećate da snose neku krivnju za to, molimo vas da ostavite po strani osude i oprostite svima onima koji su u to uključeni. Ništa se u vašim životima ne događa bez nekog dobrog razloga, zato prihvatite ono što dolazi s naklonošću i dobrog srca.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i drago mi je da nastavljate raditi na svom uzdizanju, uvodeći u praksu ono što ste naučili. Brzina vašeg rasta u Svjetlo je izvanredna, a radeći tako svaki pojedinac pomaže uzdizanje svih drugih duša. Vi ste dio kolektivne svijesti, a kad ona dostigne kritičnu masu, imat ćete najljepši događaj uzašašća. To je u tijeku, a vi niste ništa izgubili pripremajući se za to, a u stvari dobili ste mnogo. Držite se čvrsto svojih namjera za postizanje cilja i vi ćete stići tamo s lakoćom.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i osjećam se blagoslovljen što sam imao ovu komunikaciju s vama. Šaljem vam Ljubav i Svjetlo u ime Galaktičke Federacije Svjetlosti.

Hvala ti SaLuSa.

Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light 

Preveo: Fredi
 

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.