Pratitelji

PUTIN

petak, 24. siječnja 2014.

24.01.2014

SaLuSa - 24. siječnja 2014



Kao i uvijek, vrijeme leti prema vremenima značajnih promjena, koje su preteče novog razdoblja u vašoj povijesti koje ostavlja prošlost za sobom. Sve se odvija kako je zamišljeno, i ne zadugo vi ćete dobiti dokaz koji ste tražili. Bit ćete bez sumnje da su cijelo vrijeme sile dobra radile prema promjenama koje su vam bile obećane, i da je Novo doba pred vama. Izvana će mnogi samo vidjeti zbunjenost i mnoge dijelove vašeg svijeta u previranju. To su zadnji trzaji mračnih koji su sada u povlačenju. Za kratko vrijeme, oni koji su tiho radili za svjetlo, će se razotkriti, i vi ćete znati da je Novo doba doista počelo. 



U međuvremenu, svjetloradnici koji su pozvani da ostanu elastični i fokusirani na svoj rad, osigurati će da svjetlo nastavi jačati. Već dugo, dugo vremena tražite dokaz za promjene za koje znate da moraju doći, ako je Novo doba u tijeku. To će neko vrijeme biti ograničeno sve do onog trenutka kad bude sigurno da se objavi koji je napredak svjetla postignut. Međutim, postoje brojni znakovi posvuda da se promjene ubrzavaju, a mogu ih naći oni koji zaozbiljno traže. Već neke duše postaju poznate zbog svog svjetlorada, a vi možete biti uvjereni da će oni biti zaštićeni s naše strane.



Kako svjetlo raste u snazi, tako se mnoge duše počinju buditi, njihove razine svijesti će im omogućiti da podignu svoje vibracije. Već uviđamo da više ljudi govori otvoreno o svojim novim shvaćanjima, a tu je i nova žudnja za raspravljanjem što se događa na Zemlji. Buđenje će nastaviti rasti većom brzinom, tako da će privući slične duše da se zbliže. Doista, to će također stvoriti širi jaz između onih od svjetla i nevjernika, što je za očekivati. Međutim, mi ne zagovaramo bilo kakve pokušaje da ih se proširi. Svjetloradnici će biti potrebniji nego ikad ranije u pomaganju onima koji traže veće razumijevanje o onome što se događa.



Neki od vas su dugo čekali da djeluju služeći svojim suputnicima na putu svjetla. Sada je došlo vrijeme i mnogi će biti pozvani da ispune svoj životni ugovor. Budite uvjereni da ne hodate sami u bilo koje vrijeme, vi ste uvijek u pratnji nekoliko duša koje su tu da vam služe. Dakle, ne ustručavajte se pozvati ih kad trebate pomoć. Ako tražite neke naznake o tome kakva će biti vaša uloga, ne brinite, jer kad bude pravo vrijeme, neće biti nikakve sumnje o tome što se od vas traži. Vaša uloga će biti ona za koju ste se pripremali u više života i nećete imati nikakvu potrebu da sumnjate u vaše sposobnosti.



Kako znate, u ovo zadnje vrijeme mnogo karme će biti izbrisano, i to je jedan od razloga zašto se odvija tolika aktivnost. Međutim, u danom trenutku toga će biti manje, i to će pomoći da se spoje mnoge duše koje su do sada namjerno držane razdvojene. Mračni su stvorili mnogo načina na koje bi vas spriječili da ne postanete kao Jedan, ali to će se promijeniti kada shvatite koliko imate zajedničkog jedan s drugim. Religija je podijelila ljude, a mnogi ratovi su se vodili zbog različitih ideologija. Ti problemi će također biti prevladani kad istina bude obznanjena, i ostvari se da svi budu Jedan.



Dakle, nemojte previše brinuti kako se mogu prevladati naizgled nemoguće razlike između vas. Kad istinu iznesu oni u koje imate povjerenje i vjerujete im, mnogi problemi će jednostavno nestati. U srcu, većina vas traži miran život, i sretni su da žive i puste druge da žive. Dopuštanje drugima da odaberu svoj put Svjetlosti postati će opće prihvaćeno, i oni će moći napredovati toliko sporo ili brzo koliko im odgovara. Svi će na kraju naći svjetlo, a postoji bezbroj puteva do njega.



Zadržite pozitivan stav u svemu što radite i ne dozvolite sumnji da se potkrade, jer će mračni pokušati da vas drže van kursa do posljednje minute.Oni će postupno oslabiti i više neće imati sposobnost da ometaju vaš progres. Polako oni gube svoju moć, i već su nesposobni da zapovijedaju s autoritetom koji su nekad imali. Mi ih blisko pratimo, čak do te mjere da nemaju mjesto gdje bi se skrili od nas. Nemaju izlaza i oni će bezuspješno moliti kako bi izbjegli posljedice svojih djela.



Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i tako sam zadovoljan da vam pomažem u ovom razdoblju intenzivnih promjena. Budite uvjereni da, koliko god da izgledaju zemaljske situacije nemoguće, uz našu pomoć one će biti prevladane u kratkom vremenu. Dok zbog karmičkih razloga morate hodati stazama koje ste sebi stvorili, mi možemo doći u odgovarajuće vrijeme i pomoći vam u obnovi vaših zemalja. Dakle, nemojte gubiti nadu ili očajavati nad "neredom" koji su mnoge godine rata ostavile u nekim zemljama. Mi smo ovdje da vam pomažemo, i čistimo put do veličanstvene zlatne budućnosti.



Hvala ti SaLuSa,



Mike Quinsey



Website: Tree of the Golden light




Preveo: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.