Sljedbenici

PUTIN

subota, 15. veljače 2014.

14.02.2014

SaLuSa - 14. veljače 2014


Razumijemo vašu zabrinutost i očigledan spori napredak koji je postignut u ograničavanju aktivnosti mračnih. Mi smo ih zapravo spriječili u izazivanju većih incidenata uključujući i još jedan rat, i mi ćemo i dalje ograničavati njihove mogućnosti za izazivanje ozbiljnih nevolja. Budite uvjereni da ćemo imati stvari pod kontrolom, ali ipak trebamo se ne-uplitati kad je to potrebno. Mi se također tako odnosimo prema onim karmičkim situacijama gdje ostaju lekcije koje se moraju naučiti. Međutim, razdoblje u koje ste nedavno ušli je ono koje će donijeti velike promjene, koje će dovesti do konačnog mira. Stoga vas molimo da mislite pozitivno i predočavajte ljubav i mir kako se spuštaju na Zemlju.

Imajte na umu da smo dobro napredovali u našim nastojanjima da zadržimo mračne, a postupno moraju prihvatiti da više ne mogu raditi onako kako su željeli. Štoviše, oni 
nailaze na teškoće u zaustavljanju promjena u njihovim sudbinama, i nisu u stanju slobodno djelovati kao nekad. To je dijelom zbog broja ljudi koji su se probudili za Svjetlo, i ostavljaju za sobom bilo kakvu privrženost aktivnostima mračnih. Iako možda niste svjesni toga, svjetlo je sada dominantna sila na Zemlji. Tako će i dalje biti i nastavit će se širiti sve dok svjetlo bude imalo potpunu kontrolu. Do tada Novo doba će doista biti nad vama, i vi ćete biti spremni da se u potpunosti pripremite za njega.

Mi vodimo i dajemo svaki poticaj svjetloradnicima da guraju naprijed sa svojim obavezama, znajući da ništa ne može zaustaviti njihov daljnji napredak. Vi ste, naravno, bili svjesni potencijala za uspjeh prije nego što ste se utjelovili na Zemlji. Svaki svjetloradnik koji je bio izabran da radi za svjetlo u ovom trenutku, znati će da će to biti posebna prigoda i pravo da se osjeća privilegirano. Budite sigurni da ste bili izabrani zbog svog iskustva i sposobnosti da date od sebe ono što je potrebno. U isto vrijeme vaša evolucija je unaprijeđena vašim novim iskustvima, i prilikama za brisanje karme. Ponekad, prihvatili ste najteže izazove u takvim trenucima, kao što je vjera u vlastite sposobnosti i dobivenom moći, vi znate da nema nikakvog razloga zašto ne biste trebali doživjeti ništa drugo nego uspjeh.

Zemlja je nešto reprezentativno u ovom trenutku, i mnoge druge civilizacije joj se približavaju da promatraju razdoblje u kom jeste. Razlog je taj što ćete imati iskustvo koje se nije dogodilo na njoj u nijednom ranijem ciklusu. Vi ste preuzeli obvezu da ćete uzaći sa svojim fizičkim tijelom, koje će se prilagoditi višim energijama. Vaše će iskustvo biti jedinstveno, a kad uzađete, uvidjet ćete da se vaša razina svijesti povećava vrlo brzo. Kad uđete u više energije, vi ćete se pridružiti bićima koja su već uzašla, i ona će vam pomoći. Vi ćete se pridružiti Uzašlom bratstvu i bit će vam dane prilike da izaberete svoj željeni put. 

Trenutno je mnogo predstavnika na vašoj Zemlji s drugih planeta iz vašeg Sunčevog sustava, pa i šire. To je, kako bi se moglo reći "sve ruke na palubi" kao prilika najiskusnijim bićima da osiguraju potpun uspjeh. Naučit ćete da, dok stićete iskustvo drugih razina postojanja i drugih civilizacija, da je normalno da viša bića pomažu onima ispod sebe. Vi ste Jedan i pomoć se uvijek daje onima koji također putuju vašim putem. U stvari, svi putevi vode natrag do Boga, i vi ste slobodni iskusiti ono što ste izabrali, iako ćete na određenoj razini radosno i voljno provoditi Božju volju.

Vaš svijet i dalje doživljava porođajne bolove, jer staro mora biti pometeno da bi se napravilo mjesta za novo, i dok spoznajete da to može rezultirati vrlo teškim vremenima. Međutim, to će biti samo u jednom ograničenom razdoblju, nakon čega ćete uvidjeti da postaje sve mirnije. Mi i bića s drugih planeta će otvoreno doći na Zemlju i pomiješati se s vama. Imamo mnogo toga za priopćiti, i mnogo vam toga dati, što će ubrzati vaše uzašašće do viših razina. Budite sigurni da nikad niste bez pomoći, a mi smo aktivni cijelo vrijeme, čak i ako u potpunosti niste svjesni naše prisutnosti.

Pripremamo se da vam se obratimo s mnogo tema o mnogim stvarima koje će vam biti važne u bliskoj budućnosti. Ima puno toga zbog čega morate biti otvorenog uma, jer u dužem vremenskom razdoblju vi ste namjerno bili dovođeni u zabludu i obmanjivani kako biste bili zaostali. Mi, u stvari, sada dajemo sve od sebe kako bismo vas nježno probudili za istinu, ali za mnoge će to biti neshvatljivo i previše sveobuhvatno. Sve što možemo reći u ovom trenutku je, da je mudro da svaka duša bude otvorena za nove ideje i da ne postanu previše usađene u vašem razmišljanju.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i uvjeravam vas o našoj pomoći u svakom trenutku. Mnogima će se činiti da se svijet okreće naglavačke, ali ti nije slučaj, nego jednostavno posljedica nužnih promjena koje će postupno dovesti Zemlju u razdoblje spokojstva i mira. Tu nisu samo uključeni fizički aspekti, nego i energije koje se stalno kreću oko nje.  

Hvala ti SaLuSa .
Mike Quinsey
Web : Tree of Golden Light


Preveo: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.