Sljedbenici

PUTIN

petak, 5. rujna 2014.

05.09.2014

SaLuSa  5. rujna 2014 Pozornica je postavljena pošto ste se podigli na razine viših vibracija. Mi nećemo dopustiti da napredak bude spriječen prisustvom mračnih, koji još uvijek vjeruju da mogu naslijediti Zemlju kroz golemi napredak u njihovoj tehnologiji. Postoje čak i veće ovlasti na snazi koje će osigurati da svjetlo uvijek caruje. Plan je bio utvrđen prije jako dugo vremena, a sada je vrijeme da ga se pokrene, tako da čovjek može zakoračiti na put koji vodi do ispunjenja. Dakle, možete zanemariti bilo kakve znakove suprotnog, i znajte da nova Zemlja nastaje. S tim će doći svakojake galaktičke promjene koje će vas prebaciti u Zlatno doba koje vam je bilo obećano. Dugo ste čekali ovaj trenutak, a vi ste bili izabrani da budete preteče Novog doba. Duboko u sebi znate da je to istina, dok vibracije i dalje rastu i vaša razina svijesti će se također proširiti. Djelić Boga postoji u svim živim stvarima, i kao takvi vi ćete uvijek neizrecivo biti dio Boga. Ništa što postoji ne može izbjeći da bude u konačnici vraćeno u Božanstvo, jer vi ste svi jedan.

Nastavite svoj razvoj znajući da je vaše putovanje pri kraju. Ako ste to već znali, imali ste uzbudljivo putovanje sa svim usponima i padovima koji dolaze sa životom u 3. dimenziji. Počeli ste kao više biće koje traži više iskustva, i dotakli ste se dna materijalnog postojanja. Vi ste sada dobro napredovali na vašem putovanju natrag u svjetlo dok ostavljate niže vibracije za sobom. Više dimenzije vas pozivaju, a vi im se približavate kao daleko veće biće svjetlosti nego kad ste tek započeli. Vi ste evoluirali velikom brzinom što osigurava da ste spremni započeti slijedeću fazu vaše evolucije potpuno spremni. Kad je vaše putovanje započelo eonima vremena prije, vi ste znali da će to biti dugo i mukotrpno, ali ste bili spremni za bilo koje potrebno iskustvo. U skoroj budućnosti vi ćete povratiti natrag punu svijest i puno razumijevanje potrebe za vašim raznim iskustvima. Opet ćete biti cjeloviti da nikada opet neće biti potrebe za takvim zahtjevnim iskustvima.

Od sada nadalje možete gledati prema naprijed na sve širu razinu svijesti, dok uživate u nagloj promjeni koja će vas gurnuti naprijed u višu razinu postojanja. Dakle, budite strpljivi i znajte da sve teče dobro i u skladu s planom. Čak i one duše za koje se čini da zaostaju, jednostavno završavaju svoja iskustva na bilo kojoj razini koja im je potrebna da evoluiraju. Vi ne biste bili ovdje u ovom trenutku osim ako ste bili sposobni nositi se sa zahtjevima koje ona nameće. Svi ste vi hrabre i divne duše koje su mnogo žrtvovale da bi bile ovdje, i vi ćete žeti korist vrlo brzo. Težak posao je više nego gotov, pa nemojte očajavati zbog onoga što se događa oko vas. Vrijeme je da se fokusirate na svoje vlastite potrebe, i budite spremni za posljednje dane starih energija i za sve ono što ih okružuje. Nove energije se pojavljuju, a ako su vaše slične njima, vi ćete ih privući i nastaviti se uzdizati.

Mi imamo, kako bi se moglo reći, "naš prst na bilu Zemlje" i mi pomažemo Majci Zemlji, jer također i ona vrši pripreme da uzađe. Potrebne promjene su u ruci, i mi smo joj pomogli da ih provede s minimumom problema za oblike života na Zemlji. Što više možete raditi usklađeni sa Zemljom, lakša će biti tranzicija za sve oblike života. Najekstremnije štete su spriječene koje bi mogle imati najozbiljnije posljedice, čak do te mjere da unište Zemlju. Međutim, to razdoblje je već davno prošlo, ali ipak u periodu vremena mnogih koji su još uvijek živi i danas. Slijedeći naređenja koja su dolazila od duhovne hijerarhije tijekom eona vremena, mi vas usmjeravamo i pomažemo vam tako da ste slijedili manje štetan put. Iako još uvijek postoji nesklad na Zemlji koji se čini da dominira vašim vijestima, ostaje činjenica da se vibracije podižu i da ste prošli opasni period. Imajte na umu da ste svi vi ovdje da svjedočite završnim trenucima posljednjeg doba. Mir kakav vi shvaćate odjednom će se spustiti na Zemlju prije nego što biste očekivali.

Tijekom vaših mnogih života vi ste stekli puno znanja i vaša iskustva će vam pomoći da služite drugima. U stvarnosti, život je pomaganje bližnjemu da evoluira, a predvodnici će uvijek voditi na putu. Uglavnom rad izvan vašeg vidokruga je uključen u pitanjima koja su galaktičkih razmjera. Jednog dana i vi ćete poduzeti slične odgovornosti ali to je naravno u vašoj budućnosti. Život na Zemlji vrlo malo sliči onome kako će biti u višim vibracijama, doista jako malo. Međutim, naučene lekcije su te koje će vas držati na dobrom mjestu i sposobne da budete mentori onima koji vas slijede. Tu su, naravno, ostali, prilično različiti oblici života od vaših, ali temeljni cilj je evolucija koja vas vraća u svjetlo. To je odakle ste došli i uvijek ćete osjećati vezu s njim. Bili ste od mnogo toga odsječeni kako bi se osiguralo da vaša iskustva na Zemlji budu u skladu s vašim potrebama.

Bez uranjanja u niže vibracije vi ne biste imali takva prekrasna iskustva, a to uključuje sva od njih, kao i ona koja vi zovete negativna, također su bitna za vaše razumijevanje. Dakle, ne sudite onima koji su još uvijek upleteni u njima jer sva iskustva su od ogromne vrijednosti, a sve duše prolaze kroz mnoga razdoblja pokušaja i grešaka. Cijelo iskustvo vas čini spremnim da vodite druge naprijed, a vi ćete to činiti kao stanovnik svjetlosti. Ne brinite o tome što vas očekuje, jer tu će uvijek biti drugi koji će vas uzeti za ruku i voditi vas.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, zvijezde koja vrvi životom i koja šalje svoje svjetlo nadaleko i naširoko da podigne one duše kojima je od koristi. Vrlo brzo ćete nam se moći pridružiti, a onda će vaš život biti jedna velika avantura dok putujete svemirom. Vi ćete biti vođeni od strane viših bića koja poznaju potrebe onih kojima služe, a život će biti uzbudljiv i zahvalan. Nemojte ni na trenutak povjerovati da ćete biti željni zadovoljavajućih iskustava, i naravno vi ćete se i dalje razvijati kao i do sada.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey

Izvor: Tree of the Golden Light


Preveo: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.