Pratitelji

PUTIN

petak, 31. listopada 2014.

31.10.2014

SaLuSa - 31. listopada 2014 




Ponovit ćemo da ništa ne može promijeniti vašu sudbinu da ostavite niže dimenzije za sobom, osim da se izgubite na svom putu i ne možete se dići iz njih. Mogućnosti da se podignete su neograničene i ako ste već na tom putu, već ste trebali napraviti takav napredak, da ste se sami postavili u razinu vibracija koje će vas sigurno provesti njime. Dobit ćete sve poticaje koje trebate, a kako se vaša razina svijesti povećava, vi ćete postići bolje razumijevanje o tome što trebate učiniti. Ostanite u svjetlu kojim ste okruženi, i znajte da ste sigurni u njemu i zaštićeni od svakog pokušaja ometanja vašeg plana uzašašća. Dopustite nižim vibracijama da vas zaobiđu bez da se uključite u njih.

Previranja koja mnoge zemlje prolaze su znak da su pokušale riješiti svoje probleme ili razlike silom, koja nikad neće biti rješenje za takve situacije. One će se ponavljati opet i opet, sve dok se ne shvati da će samo suradnja donijeti rješenje koje će dati trajan mir. Vaša povijest je ogromno svjedočanstvo opetovanih pokušaja da se vlada silom, i pokazuje da mir postignut takvim metodama nikad nije trajan. Odgovor na sve takve probleme je primjena "ljubavi" i shvaćanja da ste svi Jedno. Da, mi znamo da, sve dok ljudi ne budu spremni odgovoriti na taj način, ne stiže se daleko, ali sva rješenja počinju kada je sjeme posijano. Ljubav je najmoćnija energija koja može dovesti do čuda kada izgleda da su sve nade izgubljene. Stoga je važno da su oni koji mogu osigurati i dijeliti više energije posvećeni svojoj ulozi.



Nakon mnogih života u nižim vibracijama možete odgovoriti na izazov koji one predstavljaju, i dok napredujete stvari će izgledati jednostavnije za riješiti. To je potpomognuto dolaskom viših energija koje se usmjeravaju na Zemlju iz drugih civilizacija. Budite sigurni da su mnogi od njih svjesni vašeg stanja i jako im je drago što imaju priliku da pomognu. Doista, kad uspješno ostvarite uzašašće, mnoge civilizacije će radosno dočekati njihov poziv da vas upoznaju. Tu će biti postupno upoznavanje što je u skladu sa zauzimanjem vašeg mjesta u svemiru. Međutim, mnogo toga će prethoditi tim vremenima, ali vi ste na putu da se uzdignete i postanete svemirska bića.



To su predivna vremena biti povezan sa Zemljom i njenim putovanjem u više vibracije. Mnoge duše bi voljele biti dio iskustva, ali vi koji ste bili izabrani ste najprikladniji za zadatke koji predstoje. Vi ste mnogo više od onog čega ste svjesni u ovom trenutku, a to je kao da izlazite iz stanja sna. Neki bi to mogli usporediti s noćnom morom, ali bez obzira na način na koji vi to vidite, došlo je vrijeme za ogromne promjene u vašoj sudbini. Budite strpljivi i postavite se tako da možete koristiti svoje najbolje atribute kako bi pomogli drugima da se probude za istinu. Mnoge duše su svjesne da nema takvih stvari kao što je potpuna smrt, jer duša je besmrtna. Vi se možete različito omotati da bi doživjeli određene živote prema vašim potrebama, ali uvijek duša je glavna i drži svjetlo ljubavi.



Mi smo iznenađeni i drago nam je da ste preuzeli zadatke s takvom predanošću. Instinktivno znate važnost tog vremena i vaši zajednički napori postižu uspjeh izvan vašeg znanja. Zato nikad ne gubite vjeru u svoje sposobnosti i znajte da imate svu pomoć kako bi se osiguralo da se nosite sa zahtjevima koji vam se pojavljuju. Kad se otvorite, naći ćete da imate mnogo veće sposobnosti nego što ste zamišljali. To je razlog zašto ste bili izabrani za završna vremena, a mi znamo da ćete uspjeti u svojim zadacima. Doista, za neke od vas ovaj put će biti vaše prvo iskustvo, i zbog toga možda ćete se naći na poznatom terenu. Imajte na umu da važnost ovog sadašnjeg vremena za vas i Majku Zemlju nije prošla nezapaženo, a bića iz mnogih civilizacija su se okupila da promatraju vaše uzašašće. Podsjećamo vas da će to biti prilika da budete podignuti, bez prolaska kroz "smrt" tijela.



Toliko ćete toga morati naučiti što će biti novo za vas, a to će vas postaviti na put da postanete svemirsko biće. To je, naravno, dosta daleko, ali želimo da znate što možete očekivati u višim vibracijama: Svaki uloženi napor biti će dobro nagrađen i vi nećete ni na trenutak požaliti. U međuvremenu ćete postupno postati prosvijetljeni kroz promjene koje će biti među prvima, a one će vam pomoći da se brzo prilagodite novim vibracijama. Ovo je onda kada možemo biti od velike pomoći i dijeliti s vama prednost vašeg iskustva. Želimo vam pomoći da nadoknadite izgubljeno vrijeme koje vas je zadržavalo, i brzo vas upoznamo s mnogim unapređenjima koja će ubrzati vašu tranziciju u više sfere.



Nije omogućeno bilo kome da zna životni plan druge duše. Trebali biste biti oprezni kada sudite drugoj duši, jer vi ne možete znati što im donosi budućnost. Svaki od vas je izvršio svoje obaveze kada je vaš napredak u pitanju. One su kaljene karmičkim potrebama tako da nisu dobre ili loše kako bi ih vi nazvali. Sva karma, bez obzira tko je uključen, će osigurati lekcije koje će pomoći duši da evoluira. Zato tretirajte sva iskustva kao bitna za vaš razvoj i uzdizanje.



Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i drago mi je da je naš kontakt s vama pomogao vašoj evoluciji. Imajte na umu da dolazimo sve bliže vama gotovo 70 godina, a u to vrijeme smo zapazili vaš brzi rast u svijesti. To će se nastaviti, jer se vibracije brzo podižu i s vremenom će vam omogućiti da sasvim ostavite niže za sobom. Želim vam dalji uspjeh u vašem radu u ime svjetla i ljubavi koje širite oko sebe.





Hvala ti, SaLuSa.



Mike Quinsey



Izvor: Tree of the Golden Light




Preveo: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.