Pratitelji

PUTIN

petak, 10. travnja 2015.

Croatian - SaLuSa 10.04.2015

SaLuSa - 10. travnja 2015



Iz naše perspektive vrijeme se kreće mnogo brže nego što vi to doživljavate. Tako, dok ste bili bez naših poruka što se čini malo vremena, za nas je to samo prolazni trenutak. Tijekom dugog razdoblja čitali ste i čuli o mnogim iskustvima u kojima su ljudi bili "daleko" danima, da bi se vratili i saznali da je prošlo samo kratko vrijeme. Ponekad je to samo pitanje sati ili minuta nasuprot dana. U takvim okolnostima počinjete shvaćati da je sve u sada. Vi učite da vrijeme nije konstanta, a to će biti vidljivije kad odete dalje od Zemlje, u više vibracije.



Ovo su vremena kada trebate imati vrlo otvoren um, jer mnoga iznenađenja čekaju da budu otkrivena. Stvari nisu nužno kako su vas učili, a možda jedna od najtežih činjenica za prihvatiti je da možete putovati brže od svjetlosti. Ima mnogo toga za naučiti što će doći k vama kad postanete u svim aspektima galaktička bića. U ovom trenutku vaša svijest se otvara i vaše vibracije su u porastu, i vi ste na putu da se vratite na razine s kojima ste u stvarnosti već upoznati. Odavde do toga je stvar ponovnog učenja onoga što ste zaboravili i to neće biti teško jer ćete dobiti pomoć. Kao što smo vam već rekli, vi ste mnogo veći nego li zamišljate i u suštini vi ste Bogovi u stvaranju. Međutim, treba preći dug put prije nego što dostignete takav trend rasta.



U vašem svijetu mir se čini teško ostvariv, ali budite sigurni da velika bića kao što je predsjednik Obama marljivo rade iza kulisa da ga donesu. Naravno da postoje milijuni duša koje rade prema istom cilju, ali očito neki drže više vlasti od drugih. Također vama trebaju vođe kao što je predsjednik Obama koji tek treba otkriti svoj plan za donošenje trajnog mira na vašu Zemlju. Kao duše svjetla vi ste došli na Zemlju u ovom važnom vremenu da pomognete u donošenju promjena koje su potrebne da vas odvedu naprijed dalje u svjetlo. U ne tako dalekoj budućnosti vi ćete se popeti na razinu gdje mračni više ne mogu biti prisutni, i Novo doba će doista stići.



Znajući što radite vi možete pomoći drugima u ovom teškom razdoblju. Po općim ocjenama stanje je kaotično, i mir se čini mnogo dalje nego što je ikad bio. Međutim, kako smo već spomenuli, neki događaji se moraju odigrati da očiste dugotrajnu karmu i osiguraju da se nauče lekcije kad je to potrebno. Može se s pravom reći da ste u jednom razdoblju kad ste vrlo uposleni, u kojem duše koriste svoju posljednju priliku da evoluiraju, prije nego što svemu tome dođe kraj. Na bilo kojoj razini duše bile, svakoj će se dati svaka mogućnost da se presele. Uz svu pomoć koju dobivaju bilo bi za čuditi se ako ne bi učili iz svojih iskustava. Međutim, neke duše su zapetljane u mraku i teško se kreću. Budite uvjereni, međutim, da nijedna duša nije napuštena, i velika bića svjetlosti čine sve što mogu da im se omogući da se uzdignu.



Gledajući unatrag mogli bi se složiti da su vaša iskustva ojačala vašu odlučnost da ostanete čvrsti suočeni s taktikama odgađanja od strane mračnih. Oni su vas testirali u nekim slučajevima do samih granica vaše izdržljivosti, ali vi ste izdržali sve što je bilo bačeno na vas. Takva iskustva su vas pripremila za veće uspjehe, i u budućnosti mnogi od vas će djelovati kao ambasadori bićima na drugim planetima. Evolucija je trajni proces učenja od onih koji su već napredovali dalje na putu. Tu je uvijek "pomoć" kad je potrebna, ali druge duše svjetlosti ne nameću vam se bez da prvo prime vaš poziv. Vi ste gotovo sigurno već dobili pomoć na svom putu, ali možda niste svjesni toga. Budite uvjereni da su vaši vodiči vrlo aktivni u pokušajima da osiguraju da se držite svog životnog plana. Kada se ta korisna "slučajnost" koja je blagotvorna pojavi, često su je oni doveli. To ide tako daleko da štiti vaš život tako da možete nastaviti sa svojim potrebnim iskustvima, i završiti svoj životni plan.



U neposrednoj budućnosti smjer u kojem idete postati će jasan, a rad koji su svjetloradnici uložili dati će rezultate. Mnogo toga se događa što će osigurati uspjeh i budite uvjereni da vam i mi dajemo ruku pomoći. Način stvari na vašoj razini, diktati su koji su mračnima omogućili određeni manevarski prostor da vas stave na kušnju. Međutim, njihova budućnost je u našim rukama i ovaj ciklus će biti posljednji u ovom posebnom dobu. Vi ćete se uskoro podići u više vibracije gdje su mir i ljubav prisutni i gdje niže vibracije ne postoje. To je ono na čemu ste radili tisućljećima, i putovanje je skoro završeno.



Iskustvo koje ste stekli tijekom mnogih života dobro će doći, i omogućit će vam da budete mentori onim dušama koje su još uvijek na svom putu prema svjetlu. Svaka duša neće napredovati u istom smjeru, jer tu je mnogo raznih prilika da služite svjetlu. Na vašoj razini postignuća imate veliku slobodu da odlučite što ćete slijedeće učiniti, i naravno, imate svoje mentore koji će vam pomoći. Mnogi od vas će se vratiti u svoju "domovinu" prije nego što se odlučite za slijedeći korak, a poziv da to učinite će biti vrlo jak.



Dok možete gledati naprijed umjesto da gledate unatrag, a vaša svijest raste, put prema naprijed postati će jasan. Vrijeme koje ste proveli živeći u nižim vibracijama uskoro će postati samo daleka uspomena, ali naučene lekcije će biti uvijek s vama. Već kako razina vaše svijesti raste, naći ćete da je lakše možete održavati bez rizika od pada natrag. Svijet može proći pored vas bez ikakvog straha ili da vas odvrati od vašeg cilja. Ipak, još uvijek možete biti potpuno svjesni onoga što se događa.



Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i sretan sam da sam opet u kontaktu s vama. Mi znamo koliko se radujete da primate naše poruke, i mi ćemo s tim nastaviti toliko dugo dok to bude potrebno. Šaljemo vam našu ljubav i nikad nismo daleko, ako zatrebamo.




Hvala ti, SaLuSa.



Mike Quinsey



Izvor: Tree of the Golden Light




Preveo s engleskog: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.