Pratitelji

PUTIN

petak, 3. srpnja 2015.

Croatian - SaLuSa 03.07.2015

 SaLuSa, 3. srpnja 2015



Svuda na Zemlji odvijaju se događaji koji će donijeti potrebne promjene koje će vas natjerati na stabilnost i kraj sukoba. Trebati će vremena, ali mi smo vam pri ruci da vas usmjerimo u pravom smjeru. "Čišćenje" svega onoga što nema mjesta u vašoj budućnosti može se činiti težak zadatak, ali uz našu pomoć i podršku svjetloradnika iz cijelog svijeta, to će se dogoditi vrlo brzo. Manifestiranje Novog doba, a u isto vrijeme čišćenje svega onoga što više nije potrebno daje malo pojava bilo kojih oblika reda, ali to se kontrolira i dobro je planirano. Svatko od vas može smanjiti utjecaj oih koji razumiju samo ono što vide pred svojim očima, održavajući mirnoću i dajući drugima do znanja da sve što se događa je za konačno dobro svih. Kad staro umre, budite sigurni da je sve ono što će biti uvedeno već pripremljeno. Međutim, ne očekujte previše toga tako skoro, ali budite svjesni promjena koje jasno signaliziraju da je Novo doba već počelo. 

Ono čega ćete biti svjedoci je postupno uklanjanje onih koji imaju pozicije odgovornosti ali su zloupotrebljavali svoje ovlasti. Jednostavno ne mogu ostati jer se ne mogu prilagoditi na nove energije koje dolaze. Stari načini će se morati mijenjati, a znamo da velika većina ljudi shvaća da su uspješno bili iskušani i testirani. Sada ćete se pridružiti višim vibracijama i imat ćete koristi od mnogih dostignuća koja su Iluminati zadržavali mnogo, mnogo godina. Mnogi od njih su prirodni nastavak onoga s čim ste već upoznati, a već je shvaćeno da su zastarjeli. Čak i ako su oni čuvani od vas, na njima se radilo niz godina i spremni su za neposrednu upotrebu. To znači da će biti cijeli slijed promjena koje će brzo poboljšati vaš način života.

Tijekom godina stvari su praćene kroz inkarnacije onih koji imaju znanje i sposobnost da pokrenu čovječanstvo prema naprijed. To vrijedi za mnoge izume i promjene koje će pomoći unaprijediti vas u relativno kratkom vremenu. Međutim, među prvim promjenama biti će onih koji dijele bogatstvo Zemlje pošteno i svim ljudima. Takve promjene su povezane s revalorizacijom valuta, tako da će biti ono što vi zovete "paritet uvjeta". Više neće biti onih koji "imaju" i "nemaju" jer darežljivost Zemlje će biti jednako podijeljena među svima. Doista, to će biti jedna od prvih velikih promjena koje će se dogoditi. Međutim, mi upozoravamo da ne uzimate naše komentare kao da oni znače da su predstojeći, i trebali biste shvatiti da takve promjene zahtijevaju vrijeme kako bi se raširile među vama. Kako smo ranije nagovijestili, najsiromašnije zemlje će biti prve koje će imati koristi od promjena.

Dobrodošle promjene koje će bez sumnje zadovoljiti mnoge ljude biti će postupno uvođenje besplatnog prometnog sustava, koji funkcionira koristeći energiju koja je svuda oko vas. Na kraju će goriva koja zagađuju i koja sada koristite biti zamijenjena energijom koja ne zagađuje. Takve promjene će biti uvedene s vremenom, ali ih ne očekujte tako skoro. Kao što možete zamisliti , neke promjene će utjecati na ljude diljem svijeta i biti će potrebno više priprema kako bi se izbjeglo izazivanje kaosa. Međutim, morate znati da sva područja života na Zemlji će biti riješena kako bi vam se osiguralo da idete dalje od današnjih zastarjelih metoda. 

Pa dragi moji, mnogo toga čeka pravi trenutak da bude uvedeno, a ključ za mnogo toga je uklanjanje utjecaja mračnih. Ili bismo možda trebali reći njihovo potpuno uklanjanje, tako da više ne mogu utjecati na planove za vašu budućnost. Sada biste trebali shvatiti da su eonima vašim životima upravljali Iluminati kako biste im u konačnici dali totalnu vlast nad vama i vašim svijetom. Oni nikad nisu postigli svoj cilj, a sada kad više nisu u stanju ostvariti svoju vlast, nikada ni neće. 

Možda ćete se pitati zašto im je bila dopuštena takva prilika za potpunu kontrolu nad vama, a odgovor je da je to zbog vašeg iskustva i evolucije. Vi ste doslovno bili prisiljeni suočiti se sa situacijom kojoj nije bili dopušteno da izbjegne kontroli, nego da omogući vama da testirate svoju odlučnost da pružite otpor mračnima. Budite sigurni da ste svi vi volontirali kako bi iskusili uključene izazove, a sada kada se približavate kraju vaših pokusa, vi ste daleko veći za njih.  

Vi ćete sigurno naći svoja vrijedna iskustva, osobito ako izaberete da ih iskoristite za napredak svih duša. Imajte na umu da kad ponovno postanete galaktičko biće, gotovo sigurno ćete željeti da drugi imaju koristi od vaših iskustava. Svaka duša ne mora proći kroz sva iskustva osobno, ali može izvući korist od onoga koji jest. Zapamtite da ste vi "svi Jedan" i kad nastojite pomoći jedni drugima, a ne da steknete osobne dobitke kao što to činite na Zemlji, nema nikakve potrebe za konkurencijom, nego umjesto toga suradnjom. Instinktivno vaši osjećaji su takvi da želite pomoći svim dušama da evoluiraju, a to je razlog zašto smo mi ovdje da vas vidimo u posljednjim fazama starog ciklusa.

Kad počnete razumijevati istinu svog postojanja, naći ćete mnogo više zadovoljstva u pomaganju ljudskoj rasi na pozitivan način. Podizanje vaših vibracija je i osobni cilj kao i kolektivni potez da vas se sve podigne. Ali sada je malo vremena da se pojedine duše pridruže Novom dobu, jer ako se sami ne podignete na potrebnu razinu, ne možete ići dalje sve dok to ne učinite. S druge strane, ne postoji hitnost uključenosti, jer vi možete, ako je potrebno, jednostavno započeti još jedan ciklus prilika. Ako osjećate da ste blizu postizanja uzašašća, jasno je da je vrijedno da koncentrirate svoje napore na uspjeh. Kao i uvijek, puno pomoći vam se daje, ali vi ste taj koji mora poduzeti potrebne mjere da bi se to postiglo.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i kao i uvijek u kontaktu s Majkom Zemljom i ljudskom civilizacijom. Uvijek imajte na umu da uzlazite zajedno. Vi ćete i dalje biti uključeni s Majkom Zemljom dok se uzašašće odvija. Još uvijek trebate preći prilično puta da bi to postigli i ničemu neće biti dopušteno da zaustavi vaš napredak. Šaljemo vam našu ljubav i blagoslove kao i uvijek.


Hvala ti SaLuSa,

Mike Quinsey.


Izvor: Tree of the Golden Light



Preveo: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.