Pratitelji

PUTIN

petak, 21. kolovoza 2015.

Croatian - SaLuSa 21.08.2015


SaLuSa - 21. kolovoza 2015




Nakon što ste čitali o značajnim promjenama za koje je rečeno da će se manifestirati krajem rujna, vi se oprezno tome približavate. Mi znamo da mnogi od vas željno čekate da vidite što će se dogoditi kad se budete kretali kroz više i čišće polje energije. Mudro je biti na oprezu u svakom događaju, jer s najboljim namjerama informacije vam se daju u dobroj vjeri, samo što se ponekad okolnosti mijenjaju. Mnogi mogu doživjeti tu promjenu a još više je sigurno do kraja godine, uključujući portale koji će se otvoriti i podići svijest čovječanstva. Mi nećemo biti pretjerano iznenađeni što god da se dogodilo, jer promjenama je suđeno da se dogode uskoro. Mnoge će sigurno slijediti kad se Novo doba počne uspostavljati. Međutim, ne očekujte previše toga prerano, jer ima puno posla kojeg treba obaviti, posebno za distribuciju sredstava. Čak i po našim standardima to će potrajati neko vrijeme dok ne dođe do svih vas, ali će to biti ocijenjeno kao vaše iznimno postignuće. Mi smo planirali to vrijeme i dobro smo pripremljeni za ono što leži pred nama. 



Po vašim standardima mi imamo neograničene resurse da pozovemo na provedbu naših zadataka, tako da možete biti sigurni da će biti učinjeni veliki koraci kad jednom stvari doista krenu. To je ono što vam je obećavano mnogo godina i mi vas pohvaljujemo za strpljenje. U međuvremenu mi mračne držimo pod kontrolom, kao što smo to činili mnogo godina. Željeli bismo objasniti, da u pogledu naše sposobnosti da spriječimo još jedan svjetski rat, da bi najvjerojatnije započeo negdje u drugom dijelu vašeg prošlog stoljeća. Kao što smo ranije objasnili, moramo ostaviti da se određene situacije prirodno odigraju. Mi se ne možemo miješati u posljedice vaših lekcija, osim ako viši autoriteti to ne odobre. 



Neki od vas su zabrinuti zbog obitelji i prijatelja koji, čini se, nisu svjesni važnosti kraja vremena. Mi bi vas ljubazno zamolili da se ne brinete jer sve duše će biti točno tamo gdje su trebale biti na početku uzašašća. Vi ne možete mijenjati njihovu budućnost umjesto njih, jer oni su već donijeli svoju odluku, čak i ako se oni toga ne mogu sjetiti. Po svojim vibracijama vi ćete se naći na putu koji je ispravan za vašu dalju evoluciju, dok ne pronađete svoj put natrag u svjetlo. Budite uvjereni da one duše koje trebaju podići sebe, dati će im se sva pomoć da se probude na istinu. S njima se postupa s ljubavlju i dobrotom kao i sa svim drugim dušama. Za one od vas koje znaju da su spremni uzaći, molimo vas da pomognete tamo gdje je to potrebno, jer vi ćete moći prosuditi koju razinu upotrijebiti.



Ako još niste, vjerujemo da za ne tako dugo vremena mnogi od vas će "osjetiti" promjene u vibracijama, ali ako se to ne dogodi, to ne znači da nemate koristi od njih. Morate zapamtiti da ste kao kolektiv sastavljen od duša koje su na vrlo različitim razinama evolucije. To je razlog zašto evolucija na Zemlji pruža brži način napredovanja. Ipak, to je uvijek mač sa dvije oštrice, jer također možete lako zalutati. Ako se osjećate nespremni da uzađete, nemojte se na to podsjećati jer imate toliko vremena koliko želite da napredujete, jer u stvarnosti ne postoji takva stvar kao što je vrijeme. Sve je u Sada, što znači da eventualno možete ići natrag ili naprijed u vremenu. To ćete lakše shvatiti kad se preselite u više dimenzije. Doista će to odgovoriti na mnoga pitanja koja sada imate.



"Veliko buđenje" se odvija i vrijeme prolazi tako da će sve više i više duša odgovoriti na vibracije koje dolaze. Jasno je da ćete postupno postati svjesni promjena i bit će vam drago da ćete biti podignuti iz nižih vibracija. Sveukupni učinak će biti dijeljenje moćnih energija što će rezultirati da se sve više svjetla dovodi na Zemlju, i tako će se to nastaviti sve dok ne bude suvereno vladalo. Međutim, moramo vas pozvati da u potpunosti podržite svjetlo i odradite svoj dio kako bi se osiguralo da se ono širi nadaleko i naširoko. Uvijek održavajte svoj fokus na svom cilju i nemojte se plašiti onoga što se događa oko vas. 



Imajte na umu da ste eonima vremena radili doživljavajući život u nižoj dimenziji, znajući da ćete u konačnici imati priliku da se opet uzdignete. To vrijeme je sada i mi se oslanjamo na svjetloradnike da pomognu donijeti nove energije u bitak. Sigurno ćete biti u mogućnosti da napredujete daleko brže sada kada je moć Iluminata ozbiljno smanjena. Toliko da oni više ne mogu uspjeti u svom planu da kontroliraju populaciju Zemlje, i da vas svedu na status robova. Tako možete ići naprijed sa svojim planom za ovaj život, znajući da imate predivnu priliku za uspjeh.



Uskoro ćete biti u stanju prepoznati galaktička bića koja su inkarnirana na Zemlji po njihovim djelima i riječima. Oni će postati otvoreniji prema vani u svom poslu znajući da je relativno sigurno biti prepoznat za ono što oni predstavljaju. Kada se svjetloradnici udruže njihova moć se povećava dva puta ili više, i oni predstavljaju golemu skupinu koja nastavlja rasti cijelo vrijeme. Vi ćete pronaći svoje lidere među njima koji će podijeliti svoje napredno znanje s vama. Zauzvrat, oni će biti podržani od strane viših bića koja će također dati prednost njihovom vrlo naprednom znanju. Tako možete vidjeti da kad se jednom stvari počnu ubrzavati, napredak će se dogoditi u brzom slijedu. 



Galaksija je čekala znakove koji pokazuju da se Zemlja uzdiže, i zahvaljujući vašoj predanosti prihvaćeno je da je taj napredak postignut i da je njen dalji napredak zajamčen. Na većem planu svi nastavljaju dobro tako da ne dopustite da negativna izvješća ili radnje smanje vašu odlučnost da uspijete u svom radu. Kad se čini da ste pogođeni negativnim akcijama, molimo vas da imate na umu da nije sve onako kako se čini na površini. Ponekad su karmičke situacije rezultat akcija koje su davno prošle. Jednostavno smatrajte da važne lekcije koje su naučene da ih treba izbrisati, jer one se ne mogu dalje prenositi. Novo doba je vrijeme čišćenja koje će osigurati da će sve lekcije biti dovedene do kraja i biti dovršene. 




Hvala ti SaLuSa,



Mike Quinsey.



Izvor: Tree of the Golden Light




Preveo: Fredi


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.