Pratitelji

PUTIN

petak, 16. listopada 2015.

Croatian - SaLuSa 16.10.2015


SaLuSa - 16. listopad 2015



Stvari su se iznenada preokrenule što znači kraj kabalinog utjecaja, koliko god da su oni sposobni diktirati način na koji se budući događaji manifestiraju. Njihov plan se ne ispunjava dijelomično zbog izvanrednog odgovora ljudi, koji su se ujedinili u skupine koje posvećuju svoje vrijeme svjetlu istine. Puni opseg snage Iluminata oni ne mogu znati, ali umjesto konfrontacije, oni su shvatili da je davanje više snage svjetlu, više nego balansiranje vage. Doista, uz pomoć drugih snaga svjetla oni mogu ubrzati napredovanje promjena koje su namjenjene da osiguraju njihovu pobjedu. Ima još drugih načina, ali ono što ćete vidjeti su znakovi koji jasno potvrđuju u kom smjeru idete. Energije promjene rastu cijelo vrijeme i dok one stare otpadaju, nove će donijeti željeno. To će jasno signalizirati da poduzimate važne korake kako bi osigurali da uzašašće ne kasni i da je sve bliže.



Uvođenjem uređaja plazma reaktora takoreći će aktivirati prvu fazu stvarne promjene. Ostaje da se vidi kako će informacija biti primljena i ako bude bilo kakvih pokušaja da se to odgodi, oni se mogu prevladati. Dakako, način na koji je to bilo objavljeno kroz Keshe Fondation jamči da će to biti uvedeno kroz mnogo, mnogo različitih izvora. To će samo po sebi otežati svakome tko se tome suprotstavlja, da kompletno zaustavi njihov razvoj. Međutim, sada kada je informacija objavljena, biti će jako zanimljivo vidjeti opću reakciju na to. Mi predviđamo da će takav izum koji život mijenja biti rado prihvaćen, i biti će prvi od mnogih koji će podići kvalitetu vašeg života. Dakle, putujte ostatkom puta do slobode znajući da ničemu neće biti dopušteno da vas omete na putu koji ste izabrali. Ima još i drugih promjena u pripremi, ali prvo da vidimo kako ćete se nositi s ovom situacijom. Bez obzira na probleme na koje naiđete, oni ne mogu imati nikakav stvarni utjecaj na sjajan napredak koji postižete.



Neće vam dugo trebati da shvatite da su planovi za vaše uzašašće na dobrom putu, a mnoga bića izvan Zemlje dala su svoj doprinos da se osigura vaš uspjeh. Tako mi zajedno s Područnim savezom i Blue Aviansima smo vaše osiguranje, tako da apsolutno nikakva ometanja neće moći zaustaviti napredak koji je postignut. Jer morate shvatiti da su moćna bića izvan vaše Zemlje planirala vaš uspjeh, i bez obzira što mračni učine pokušavajući da vas zaustave, oni neće uspjeti. Plan postoji već eonima vremena i ovom ciklusu sada je suđeno da završi s uspjehom. Imali ste razočarenja u prošlosti, ali ovaj put ćete slaviti s nama i drugim bićima koja su vas pratila. 



Strah je vaš najveći problem, što je razlog zašto smo promovirali sretan završetak ciklusa. Često smo vas podsjećali da mračni žive od energije straha, što je razlog zašto je važno da ga izbjegavate stvarati. Oni još uvijek pokušavaju dovesti vas da sumnjate i da se bojite, jer oni planiraju izvesti lažni napad vanzemaljaca na Zemlju. Nemojte pasti na njihove taktike i znajte da ćemo se mi pozabaviti s bilo kakvim pokušajem da to provedu. Ovo će biti vaše vrijeme, vaš uspjeh i nitko vam ga ne može oduzeti. Vi ste to zaslužili i uzdigli ste se nakon najtežih uvjeta koji su vam nametnuti. Najprihvatljivija promjena je u vašem stavu i pristupu mračnima, koji vas više ne mogu zastrašiti kao što su to činili u prošlosti.



Ovo su vremena kad možete čestitati sebi što ste došli do kraja svog putovanja. Rezultat nikad nije bio zajamčen, ali vi ste svladali mnoge izazove. Vi nikad niste izgubili vjeru u sebe, ili u svoje prijatelje i suradnike iz drugih dimenzija. Sve dok ne budete mogli vidjeti cijelu sliku nećete shvatiti koliko ste truda uložili u to, i koliko vas su sami povremeno radili dugo vremena. To je zahtjevalo ogromnu vjeru s vaše strane i prošli ste kroz to s izvrsnom ocjenom. Iako to niste radili za osobnu nagradu, ostaje činjenica da ste dobili mnogo iz svojih iskustava. Vi ćete ponijeti svoja iskustva sa sobom i ona će vam dobro poslužiti u budućnosti. Nijedan napor koji ste uložili u svjetlo nije bio uzaludan bez obzira koliko je bio mali, jer vi ste dio skupine koja se inkarnirala da djeluje kao kolektiv. S vremenom ćete imati punu zahvalnost i razumijevanje vaših postignuća u životu. 



Dugo vremena ste čekali ohrabrujuće znakove koji će se sada vidjeti oko vas. Međutim, još uvijek morate biti strpljivi jer znakovi ranog uspjeha su samo početak razdoblja promjena koje još uvijek trebaju vremena da se potpuno manifestiraju. Međutim, mi vam ne želimo oduzeti radost i entuzijazam, nego omogućiti dovoljno vremena da ostvarite pun napredak. Sijeme je posijano i sada ništa ne može spriječiti ishod koji su svjetloradnici priželjkivali. Jasno je da sve dok televizija i novine ne budu oslobođeni ograničenja koja su im nametnuta, vama neće biti dani svi podaci o promjenama koje se odvijaju. 



Mračni planiraju napraviti posljednji pokušaj da zaustave vaš napredak, ali on će biti bezuspješan, jer nema načina da oni mogu napraviti svoje planove bez našeg znanja. Dakle, dragi moji, ne dopustite im da vas iznerviraju ili izazovu sumnju u vašim umovima, jer kad biste mogli vidjeti budućnost kao i mi, vi biste znali da je osigurana. Budućnost je svijetla i Majka Zemlja se priprema za uzašašće za koje je ona jako zahvalna, pogotovo nakon mnogo ciklusa koji su završili katastrofom. Kao što smo vas više puta informirali, svemir čeka vaše uzdizanje u više vibracije. Vi možete biti mala točkica u oceanu planeta, pa ipak ste vrlo važni u njihovoj evoluciji.



Svaki tjedan vam možemo donijeti uzbudljive informacije dok vi predviđate promjene koje su vrlo blizu. Kad pogledate unatrag shvatit ćete da je sve bilo u procesu promjena dugo vremena, ali tek sada vam to postaje očito. Imajte na umu da bi se uvelo novo, staro se mora promijeniti ili ukloniti, ali to neće dugo trajati. Sve stvari se sada brzo kreću zajedno s vremenom koje se i dalje ubrzava, kao što ste mnogi zapazili. Nemojte sumnjati da stari načini više nisu prikladni za novog čovjeka koji je u nastajanju iz pepela starog. Već se prilagođavate novim idejama i samo ostaje da se one u potpunosti manifestiraju. 



Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i pričam vam o promjenama koje će ubrzati vaš odlazak u Novo doba zajedno sa svim prednostima koje s njim dolaze. Naše letjelice se često pojavljuju na vašem nebu i trebale bi vam dati osjećaj sigurnosti. Budite sigurni da mi nikad ne koristimo silu, ali ako bi bilo potrebno mi ćemo zaštititi naše letjelice ako bi bile ugrožene od strane drugih. Naša namjera je da budemo miroljubiva sila za dobro svih.



Pa sada vas ostavljam s našim blagoslovima i ljubavi za sigurnije putovanje u više dimenzije koje su vaš pravi dom.                




Hvala ti SaLuSa. 



Mike Quinsey



Izvor: Tree of the Golden Light




Preveo: Fredi


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.