Pratitelji

PUTIN

petak, 19. kolovoza 2016.

Croatian - Mike Quinsey 19.08.2016



Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 19. kolovoza 2016



Vi koji imate svoje uši na zemlji znat ćete da je "revalorizacija" tako blizu, i zajedno s drugim promjenama uskoro će signalizirati svoj početak. Ogromni zadatak je pri kraju i dati će vam nepobitan dokaz da su Iluminati izgubili svoju sposobnost da diktiraju događaje u skladu s njihovim željama. Oni će i dalje postojati kao smetnja sve dok ne budu u zatvoru, što će biti njihova krajnja sudbina. Kao dokaz toga, potezi koji su čekali pravo vrijeme sada mogu krenuti. Negativne snage uživaju u publicitetu njihovih akcija do kojih su doveli, ali nikako stvari nisu išle po njihovom. Snage svjetla kontinuirano rade iza scene preferirajući da svoje namjere zadrže kao tajnu što je više moguće. Istina je da su u svakom pogledu superiorniji u odnosu na te negativne, i u stanju su osigurati da stvari ne izmaknu kontroli. Oni omogućuju da stvari idu po planu i da ne ometaju karmu ili naloge viših Snaga svjetla. Budite sigurni da se tijek vaših iskustava kontrolira kako bi se osiguralo da se kraj vremena odvija kako je planirano. 



Onim dušama koje nisu svjesne veće slike činit će se da je sve kaotično, ali sve je pod kontrolom onih koji osiguravaju da se plan za čovjeka slijedi. Imajte na umu da ste svi rado volontirali da doživite odvajanje, i prihvatili izazove kako bi pronašli svoj put natrag u svjetlo. Kao pojedinci i ljudska vrsta, vi ste vođeni otkad je ciklus započeo, pa čak i kad uzađete tu su uvijek Viša bića koja vode vaša iskustva. Kroz njih postajete jači i sposobni zadržati svoju pribranost kad se suočite s mračnim. Sve dok ste jakog uma, što god da se događa oko vas ne bi trebalo utjecati na vašu sposobnost da ostanete mirni u svim okolnostima. Naučene lekcije se pamte i prenose iz jednog života u drugi.



Budući da su više energije uzemljene, tako da su učinci negativne energije postali slabiji sve dok ne prestanu postojati u tako visokoj vibraciji. U tom trenutku uzašaće će se dogoditi i potpuni mir i ljubav će se spustiti na Zemlju. Čak i s vašim načinom interpretiranja događaja vrlo malo vremena će proteći prije nego će se to dogoditi. Dakle, budućnost je dobrodošla i donosi vam oslobođenje od utjecaja i akcija mračnih. Oni će odgovarati za svoja djela i suočit će se s posljedicama, bilo na Zemlji, bilo da budu preseljeni na drugo mjesto. Budite uvjereni da nitko neće izbjeći pravdu ili nastaviti s akcijama koje se provode sa skrivenim motivima. Ponovno tvrdim da nijedna duša neće biti kažnjena, ali će joj možda trebati daljnja iskustva da prevladaju svoje slabosti. Ona su pažljivo planirana tako da duša u to uključena može učiti iz njih i ubrzo doći do točke gdje su lekcije završene.



Mnogi ste svjesni da, kako vrijeme prolazi, sve više se reinkarnira duša koje su dovoljno evoluirale da vam pomognu dovesti Novo doba u bitak. Za to su potrebne samo sigurne situacije oslobođene smetnji kako bi ponudile svoje znanje, i znajte da se ometanje neće dopustiti onima koji bi vas radije kočili. Međutim, istina izlazi i mnogi od vas će biti šokirani kad saznaju da ste u stvari bili zatvorenici na vašem vlastitom planetu tisućama godina. Zato trebate mnogo toga nadoknaditi što će vam dati sav napredak koje ste već trebali uživati, uključujući i puno viši standard života. Biti će zadovoljstvo imati toliko vremena koliko želite da slijedite svoja vlastita stremljenja i da ne budete opterećeni dobivenim zadacima. Kad to prođe jedna od dobrodošlih promjena biti će kad ćete imati sve ono što je potrebno bez korištenja novca. 



Znajući koliko ćete imati koristi od promjena, postojala je nada da ćete vidjeti svoj put kroz dolazeća vremena držeći obećane promjene u mislima. Naravno da stupanj promjena se ne može dogoditi bez većih poremećaja, ali Galaktičke snage će imati svoju ruku u onome što dolazi osiguravajući da se sve dogodi u što kraćem vremenu. Svjetlosni gradovi blizu su manifestacije sa svakim danom koji prolazi, a to će samo po sebi biti događaj koji će promijeniti svijet. Bilo je rečeno da nakon što se početno materijalizira biti će toga još sve dok Zemlja ne bude povezana sa svim većim zemljama. To je samo jedna od mnogih uzbudljivih i željno očekivanih promjena. Polako ali sigurno dobit ćete uvid u budućnost, a to dolazi vrlo brzo. 



Nema ničeg što ne možete učiniti ili postići, a samo ste ograničeni svojim vlastitim umom. Dakle, možete postaviti svoj cilj na bilo koju razinu želite i pod uvjetom da ostanete na putu do uspjeha vi ćete na kraju uspjeti. Vaš put u konačnici vodi natrag Bogu, odakle ste došli, ali u ovom trenutku to je put izvan vašeg dosega. Vi imate mnogo, mnogo iskustava pred sobom, a nakon što postignete razinu da postanete galaktičko biće, vi ćete biti taj koji će odrediti koji put želite slijediti. U svim fazama sresti ćete se s onima iz iste faze koju doživljavate i nastavit ćete doživljavati zajedno. 



Trenutno u vašoj nižoj poziciji prolazili ste kroz seriju života koji su bili osmišljeni za podizanje vaše svijesti. U svakoj fazi vaš životni plan je bio pažljivo organiziran kako bi se osiguralo da dobijete prilike da se uzdignete. Ako iz bilo kog razloga propustite izazov, to se ponavlja sve dok ne uspijete, tako da možete nastaviti evoluirati. Ništa dugo ne miruje i vi ćete uvijek tražiti priliku da se još više razvijete.



Pod uvjetom da ostanete u ovom svemiru, vi ćete uzeti ljudski oblik, ali na kraju ćete se podići do točke kada vam čak ni ne treba tijelo kao takvo, i postati biće svjetla. Ako je potrebno bit ćete u mogućnosti da opet padnete na razinu gdje možete "zamisliti" sebe u ljudskom obliku. Odatle putem vaše snage misli vi ćete postati toliko jaki da ćete imati zaštitu od manifestiranja praznih misli.



U ovoj fazi od vas bi se tražilo previše da potpuno razumijete put evolucije, međutim, kad postanete galaktičko biće s punom sviješću bit ćete potpuno svjesni. Vi ćete prikupiti dovoljno znanja da postanate svoj vlastiti vodič i odaberete točno koji put želite slijediti. Međutim, tu će uvijek biti gaslaktička bića koja prate vaš put evolucije i spremnih da vam pomognu ako to budete željeli. U stvari, vaše Više Ja raste sve više kako postajete jedno s drugim dušama koje dijele iste vibracije. Život će biti apsolutno prekrasan i pun prilika da doživite točno ono što želite. Niste ograničeni na ovaj svemir i imate neograničen izbor koji će ispuniti vaše želje. Ipak, u svim takvim iskustvima još uvijek ćete moći "pozvati" svoje suputnike tako da kontakt nikad nije trajno izgubljen. Naravno da može biti trenutaka kad su oni drugačije vezani gore, ali oni će biti svjesni da ste ih pokušali kontaktirati.



Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja. 



U ljubavi i svjetlu.



Mike Quinsey 




Web stranica: Tree of the Golden Light




Preveo: Fredi


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.