Pratitelji

PUTIN

petak, 2. rujna 2016.

Croatian - Mike Quinsey 02.09.2016

Mike Qunsey kanalizira svoje Više Ja - 2. rujna 2016.


Pokret protiv mračnih dobiva na tempu jer više grupa poduzima akciju protiv njih. Ukupni utjecaj će smanjiti njihovu moć i spriječiti ih da provode svoj plan. To omogućuje onima od svjetla rad s malo ometanja i na taj način su u mogućnosti postići svoje ciljeve. Kraj vremena će im, dakle, omogućiti da ispune svoja ranija obećanja osiguravanja da se uzašašće u potpunosti dogodi. Izvana je slika o stalnim nemirima, ali s vremenom većini će doći kraj, ili će biti prisiljeni da obustave svoje akcije. Budite svjesni da postoje bića poput sfera koja su mnogo tisuća godina ispred čovjeka, i imaju tehnologije koje su daleko veće od bilo čega za što se ikad pomislilo da je moguće. Oni mogu promijeniti stvari u trenutku i ne postoji ništa što se može učiniti da ih se zaustavi. Unatoč svemu oni nas nikako ne bi ometali da nam se uzmu naše karmičke odgovornosti.

Mnogo toga se događa na Zemlji u ovom trenutku jer je odvijanje karme donijelo stare sporove u prvi plan. Oni se moraju izbrisati a stvoriti pozicija gdje se suprotne sile opet mogu udružiti. Ovakvo razmišljanje također se može primijeniti na individualnu karmu i mnoge duše imaju mnogo toga s čim se pozabaviti što može u nekim slučajevima ići unazad nekoliko života. Lekcije se moraju naučiti ako će evolucija duše nastaviti napredovati. Često one najteže se odvijaju kada ste dovoljno jaki da se s njima pozabavite, tako da nikom se ne daje više od onoga s čime se može nositi. Karma se može činiti nepoštena ako ne razumijete kako je došla, ali budite sigurni da će vam se u nekoj fazi dati svi detalji. Po vašem rasuđivanju ona može biti "dobra ili loša" ali bilo kako ćete dobiti točno ono što ste zaslužili. Stoga ljudi za koje se čini da vode miran i bez ikakvih problema život najvjerojatnije su očistili svoje karmičke dugove.

Dok razmišljate o budućnosti znajte da vi stvarate svoj dio u njoj sada, čak i ako je samo u vašem podsvjesnom umu. Prilike su postavljene na vaš životni put tako da možete raditi na završetku, više zbog važnosti završetka vremena. Ipak, još uvijek imate slobodnu volju da se predomislite i obično to nećete učiniti, osim ako to niste raspravili sa svojim vodičima. Oni bolje razumiju vašu poziciju time što su u mogućnosti da gledaju unazad na vaš raniji napredak i razvoj. Imajući takve brižne duše oko sebe osigurava vam da ne doneste potpuno pogrešnu odluku. Čak i bez budne svijesti o vašim vodičima, oni su vas stalno vodili vašim putem tako da ste stekli iskustva koja ste željeli imati. Ponekad se duša može osjećati usamljena ili čak napuštena, ali budite sigurni da su vaši vodiči uvijek s vama. Postoje slučajevi kada je najbolje da potpuno promatrate svoje akcije i rezultate u tišini i miru samoće.

Svi vi ste hrabre duše koje su se obvezale iskusiti niže dimenzije, znajući da ćete zaboraviti na svoje pravo Ja. Vi ste se borili u svakom životu da se opet podignete i doživite uspone i padove 3. dimenzije. Neki od vas su ostavili svoj trag i vaša imena su ušla u knjigu povijesti, ali s vremenom će biti zaboravljeno da je služilo svojoj svrsi. Slava ili sram ne prenose se dalje, nego su samo dio vaših iskustava. U konačnom obračunu svi ste jednaki kao uzašle duše, kad zauzmete svoje mjesto u galaksiji kao galaktičko biće. To vrijeme može biti daleko ispred vas, ali je korisno znati što vam budućnost pruža i cilj prema kojem idete. To je vaše putovanje natrag do razina koje ste ostavili kad ste volontirali da doživite odvajanje.

Mnogi svjetloradnici ponudili su svoje usluge da pomognu čovjeku u ovom narednom razdoblju promjena, a svaki će se koristiti u skaldu s njegovim iskustvom. Kao što možete zamisliti, nakon što se promjene budu mogle sigurno pokrenuti, biti će puno toga što treba učiniti. Međutim, kako je ranije već spomenuto, galaktičke snage će vam uvelike pomoći koristeći svoje napredne tehnologije gdje je to moguće. Prioritet je dati svakoj duši pristojan životni standard sve dok ne budu u stanju same se održavati. Stoga prvo područje za uzdizanje biti će ono što zovete Treći svijet. Oni, međutim, mogu raditi brzo i realno nitko neće morati dugo čekati za olakšanje.

Postoje trenutno dvije škole koje djeluju, a jedna od njih su niže vibracije kad se akcije temelje na starim uvjerenjima, druga je pod utjecajem duhovnog razumijevanja i poruka od vaših svemirskih prijatelja. Njih dvije nisu kompatibilne i daju izvor za mnogo nesporazuma i konfuzije, zajedno s namjerno pogrešnim informacijama. Stoga vam se preporuča da identificirate izvor lažnih izvještaja i poruka i odbacite ih. Neki sumnjivi izvori će u svakom slučaju postupno otpasti.

Vrlo često se pojavljuju pitanja o tome koji od vas će preći prije uzašašća, a odgovor je svi vi koji to imaju kao dio svog životnog plana. To ne znači da ćete propustiti ovaj veliki događaj, jer vi ćete biti jednako svjesni kao oni koji ostaju na Zemlji. Vaš stupanj sudjelovanja biti će različt, ali svi će se ujediniti nakon što se uzašašće dogodi. Naravno da je sve ovo u dogovoru s odredbama ugovora prije vaše inkarnacije na Zemlji, i o tome će se porazgovarati s vama. Svi životni planovi su na mjestu i podešeni da rade u vašem najboljem interesu.

Gotovo je sigurno da je svaka duša na Zemlji u ovom trenutku prisutna jer su dovoljno evoluirale da izvuku korist iz ovog zadnjeg razdoblja ciklusa. Mnogi će intuitivno znati da je ovo njihova posljednja inkarnacija u nižim vibracijama, i nema razloga zašto ne bi uzašle. Vrijeme je za slavlje, ali vi se ne sjećate prošlih života koji su vas doveli do ove točke. Međutim, biti će pregled kojim bi se osiguralo da su lekcije koje su vam bile potrebne dobro naučene. Sigurno je da nećete morati opet proći iste testove, iako se možete suočiti s nekima na više prihvatljivoj razini. Uvijek imajte na umu da nikad ne prestajete učiti i još uvijek imate više razine za iskusiti. 

Budućnost je sjajna i dobrodošlica i mnoštvo nagrada čeka sve one hrabre i velike duše koje su volontirale da se suprotstave kušnjama i nevoljama koje niže vibracije predstavljaju. Vi ćete se s tim suočiti s povjerenjem i znati ćete da će vaši vodiči i drugi od svjetla pratiti vaš napredak, i uvijek biti s vama. Proslave su na redu i uzbuđenje već raste. Dakle, prođite svoje posljednje dane i zadatke koje još trebate ispuniti, s povjerenjem i radošću u svojim srcima znajući da je vaše putovanje gotovo završeno.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja. 

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey 


Web stranica: Tree of the Golden Light


Preveo: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.