Pratitelji

PUTIN

petak, 6. siječnja 2017.

Croatian -- Mike Quinsey – 6. siječanj 2017.


Mike Quinsey – 6. siječanj 2017.


Na početku Nove godine koja bi trebala dokazati da će biti uzbudljiva, čak i ako u ovoj fazi ne možete vidjeti kako bi se to moglo dogoditi. Također bi trebala biti godina ispunjenja jer će rezultirati dolaskom mnogih prihvatljivih promjena koja su odavno bile predviđene. To će biti godina kada se postižu rezultati na kojima se dugo radilo i obećava da će vas odvesti u Novo doba na vrhu vala koji će pomesti veći dio starog. U početku će izgledati kaotična jer mračni se bore protiv promjena jer vide kako im izmiče njihova dominacija. Tiho i bez puno buke postavljena je scena za promjene koje će brzo pomoći uspostaviti novu vlast za Novo doba.

Shvatite da izazov da budete oslobođeni zlog plana mračnih da vas trajno zarobe je ispunjen i konačno je pružio mogućnost da se potpuno oslobodite njihove kontrole. Oni od vas koji rade za Svjetlo sada mogu ići dalje s povjerenjem znajući da će ova Nova godina vidjeti dokaz da je sve u redu i da se stvarni napredak više ne može kočiti. Plan za čovjeka je dobro poodmakao i sada ga podržavaju snažna tijela svjetlosnih bića od izvan vašeg Sunčevog sustava. Ustvari, postoje i drugi koji su također došli u pomoć, a njihova prisutnost će osigurati da nikakvi drugi entiteti ne mogu ometati put do Svjetla.

Sve se odvija vrlo dobro i tamo gdje možda sumnjate, zapamtite da, dok ste u nižim vibracijama, još će biti miješanja koja omogućuju mračnima da i dalje igraju svoju igru. Vi to vidite kao vrlo ozbiljnu situaciju, ali ona samo postoji dok ostaje karma koja se mora odigrati. U proteklim stoljećima se nakupilo toliko karme koja se sada mora očistiti, omogućujući vibracijama da vas podignu gore u viša područja. One duše koje nisu u stanju uzaći, nastavit će svoju evoluciju na odgovarajućoj razini, koja će osigurati da imaju buduće prilike da uzađu.

Istinski svjetski mir ne može se postići sve dok kabala ne bude utišana a njeni podanici uklonjeni ili se povuku. Proces čišćenja Zemlje od mračnih je u tijeku već prilično dugo vremena, te konačno donosi zapažene rezultate. Među njihovim redovima postoji nered jer je njihova moć drastično smanjena. Mnogi se sele u sigurnija područja ili zemlje gdje su prihvaćeni, ali bez obzira gdje se skrivaju, biti će pronađeni, jer ne postoji mjesto za skrivanje gdje mogu biti sigurni. Neki su se nadali da će se preseliti izvan Zemlje, ali taj put za bijeg je već blokiran, i oni će biti pozvani da polože račune za svoje postupke protiv onih od Svjetla.

Mnogo toga se događa što je izvan vašeg vidokruga, ali prikriveno da vijesti ne izlaze van. Pipci mračnih protežu se nadaleko i naširoko, a tu je toliko podmićivanja, ucjena i prevara da će vam biti teško znati što je od toga istina. To je razlog zašto ste upozoreni više puta da koristite svoje intuitivne sposobnosti da razlučite istinu od laži. Koristite pouzdane izvore kao što je David Wilcock i kroz njega ćete uskoro saznati kome ili čemu možete vjerovati. Kad dođe pravo vrijeme počet ćete učiti o istinitim događajima u zadnjih 50 godina ili više, koji su zamagljeni izmišljotinama i lažima.

Istina je bila krivotvorena ili promijenjena do nevjerojatnog stupnja da, kad bude otkrivena, će vas ostaviti potpuno zadivljenim i začuđenim. To čak ide tako daleko unatrag u vašu nedavnu povijest, pa čak i do vremena Atlantide. Povijest će trebati nanovo napisati, tako da možete razumjeti pravu povijest vaše evolucije. Tek u novije vrijeme istina je počela izlaziti na površinu i dosad skrivani dokumenti su izašli na vidjelo koji je podržavaju. Morate biti otvorenog uma ako želite napredovati, inače možete ostati blokirani i u nemogućnosti da idete dalje. Kao što većina vas ima tendenciju da bude u raznim točkama vaše evolucije, neka otkrića mogu biti vrlo teško prihvaćena, pa stavite tu informaciju na stranu, tako da se uvijek možete vratiti na nju ako je potrebno.

Neki od vas će se nesumnjivo pitati zašto bi tako mala, prilično beznačajna civilizacija, trebala privući toliko pozornosti svemira. Ako niste do sada saznali zašto, znajte da je to zato što ste krenuli da uzađete u svojim fizičkim tijelima. Nikad prije u živom sjećanju se nije dogodilo da je toliko drugih civilizacija u vašem svemiru zainteresirano da vide rezultate. Budite uvjereni da ni na koji način niste ugroženi jer svaka duša je u pratnji viših bića. Iskustvo bi trebalo biti uzbudljivo, posebno što s uzašašćem ćete se naći u savršenom tijelu oslobođenom svih nesavršenosti i starenja.

Čak i ako bi vam se dalo više istine, vama bi se zavrtjelo u glavi. Stvari se opet počinju ubrzavati i što više promjena počinje izlaziti na vidjelo, naći ćete da je teško držati korak s njima, jer trebate toliko toga naučiti u vrlo kratkom vremenu. Vrhunac za vas će najvjerojatnije biti dolazak na Zemlju vaših prijatelja iz svemira, a i susret s vašom braćom i sestrama iz Unutarnje Zemlje svakako će biti vrlo zanimljiv. Očito je da se to ne može dogoditi sve dok se bude potpuni mir na Zemlji, koji se već sada postupno ostvaruje, što ćete saznati ako redovno pratite vijesti na internetu.

Istina izlazi polako ali sigurno i opet bi vaše intuitivne sposobnosti trebale biti u mogućnosti odvojiti je od potpunih laži ili fikcija. Još od 2012. godine količina objavljenih informacija je povećana i prave duše koje se bave s njima već su s vama. Uvijek je postojao veliki plan po kojem bi vi bili uzdignuti u odgovarajućem trenutku. To vrijeme je već s vama i nikad vam nije bila predstavljena tako velika prilika kao sada. Put jasno vodi naprijed i dokle god ste u Svjetlu nema razloga zašto bi je propustili. Kako vrijeme prolazi, više dragih osoba će biti privučeno bliže vama, a vi možete biti sigurni da ćete dobiti svaku pomoć da bi se osiguralo vaše uspješno uzašašće.

Dragi prijatelji, stiglo je vaše vrijeme da razmišljate o ničem drugom osim o uspjehu, kad se radi o vašoj budućnosti. Na našoj razini vidimo vas tako radosne i sretne da ste konačno našli svoj pravi put do viših dimenzija. Vaše dugo putovanje kroz mnoga, mnoga izazovna iskustva napokon je u završnoj fazi. Vaše dobro zarađene nagrade dolaze vam oslobođene uplitanja mračnih. Vi ćete napustiti niže dimenzije i potpuno se vratiti u Svjetlo, nakon uspješnog završetka putovanja u nižim dimenzijama.

Vaša Nova godina je započela, a ja vam želim sve ono što biste sami sebi poželjeli. Imate moćna bića uz sebe koja će vas podići kad ste dolje i donijeti iscjeljujući smjeh u vaš život. Kao i uvijek, ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka Svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey

Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.