Sljedbenici

PUTIN

ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

SaLuSa 20.12.2010.


Ono vam sve snažnije šalje više energije nego ikad prije i pomaže vam proširiti vaše nivoe svjesti.

Mi smo svi jedno i dijelimo našu ljubav sa svima vama

SaLuSa 20.12.2010.


Sretni smo zbog svih vas jer vam rast blagdanskog ozračja donosi toliko željeni prekid od surovosti i zahtijeva svakodnevnog života. Dokazuje se da ako vi to želite možete kreirati energiju oko sebe koja nije uprljana nižim vibracijama. Doista bi bilo lijepo ako bi mogli održati taj viši nivo u Novu Godinu. Doduše znamo da ovakve poruke kao naša ne dostižu svakog i kako se promjene razvijaju mnogi su prestrašeni od budućnosti. Ovo je područje u kome vi kao informirani radnici Svjetla možete pomoći drugima, ako nikako drugačije onda pomažući im da shvate da je ovo samo prijelazno stanje te da će u konačnici rezultat biti uzdizanje cijele vaše civilizacije na visoke nivoe koji nisu dosad iskušani.


Stari načini nisu više prihvatljivi za duše koje uzlaze i odabrale su put ka uzašašću. Velikom većinom svladali ste lekcije koje ste došli iskusiti. Možete se stoga pripremiti na nužni raskid sa svim što je povezano sa dualnošću. Postavite se potpuno u svoj fokus i centrirajući se postat ćete manje sputani i ometani od onoga što se dešava oko vas. Jednostavno dozvolite da događaji nađu svoje vlastito mjesto i omoguće priliku da vaši (zemaljski ? op.p.) saveznici uskoče. Nekoliko mogućih različitih svršetaka se nazire kraj i čini se da će razotkrivanje biti prvo na redu za manifestiranje.

Svakako opća atmosfera je danas takva da je postalo uobičajeno nači članke i poruke o nama. Više nas se ne gleda kao tuđince, izvanzemaljce no više kao vaše Svemirske prijatelje. To je bio naš cilj već dugo vremena. Morali smo nadići predrasude i namjerne dezinformacije o nama kao i konfuziju koju su stvorili Sivi (zlonamjerna rasa ET-a koja pokušava miješanjem s našom rasom opstati op.p.) koji nisu članovi Galaktičke federacije. Mi imamo određeno razumijevanje prema (teškom op.p.) stanju njihove civilizacije koja je u opastnosti izumiranja. No ipak u trenucima svog očaja oni su sklopili sporazume (sa Zemaljskim vladama op.p.) koji nisu bili u najboljem interesu vaše civilizacije. Inteligencija ili razumijevanje naprednih tehnologija na Zemlji ne znači nužno i mogućnost njihove ispravne primjene. Pohlepa za moći je bila odlučujuća na Zemlji i samo kroz intervenciju Božanskih bića ste spašeni od potpunog uništenja.


Obzirom na to koliko se povremeno osjećate zanemareni i prepušteni sebi bili biste iznenađeni kad biste znali istinu o tome koliko vas snage Svjetla blisko prate kroz dualnost. Oni su došli sa mnogih različitih razina kao i mnoge napredne civilizacije kao što su naše koje su bile puno bliže vama nego mnogi drugi. Nadalje na osobnom nivou uvijek ste imali nazočne svoje Vodiče i Anđeoske čuvare i gdje je to bilo potrebno oni su vas štitili tijekom svakog života (reinkarnacija, razvoj duše kroz više života op.p.). Pozovite ih ako trebate pomoć i budite sigurni da će vas oni čuti. Pomoć obično dolazi na neobične načine stoga nemojte eksplicite tražiti jedan ili drugi način no ostavite sve mogućnosti otvorene. Također zapamtite kako vrijeme ne postoji van Zemlje te se odgovori mogu pojaviti bilo kad i kad budu bit će pravi bez obzira koje potrebe imate.


Zadnja riječ u svim vašim aktivnostima i iskustvima je ono što ste planirali učiniti. Čak i tzv. negativci stječu iskustva koja su dogovorili prije inkarnacije. To je razlog što to na drugom nivou dotiče vašu civilizaciju. Mi se ne smijemo uplitati osim ako dobijemo božansku dozvolu. Stoga možete shvatiti zašto se povremeno moramo povući i dozvoliti da se odrade vaše kreacije (i pozitivne i negativne op.p.). Doista koji bi bio smisao (boravka u dualnosti op.p.) ako ne biste bili u stanju razumjeti puni utjecaj vaših želja i namjera. Konačno zatvaranje kruga dualnosti bit će kraj mnogih bitki između mračnih i snaga Svjetla. Ipak podsvjesno ste znali da bez obzira koliko niske vibracije osjećali ćete i dalje biti pobjedonosni. Upravo proživljavate zadnje dane koji vas otvaraju Svjetlu vrlo ubrzano.

Ipak ostanite pažljivi na završne činove koje će odigrati negativci i kao što vam tako često ponavljamo ne dajte se uvući u strah. Sve vrijeme dok ste u Svijetlu razumjeli vi to ili ne kamo god idete vi transformirate niže energije. Kada tisuće i tisuće vas to čini učinak je značajno veći i već samo to je čin služenja Svjetlu. Vi svi možete odigrati ulogu i vjerovati nam. Znajte da je svaki doprinos jednako važan kao i drugi. Možete biti indivivualci sa vlastitim stavom no svejedno ste važan dio cjeline i ono što vi činite utječe na svih. Prema tome brzina kojom vi napredujete ovisna je o svima vama.


Ne poričemo da će se desiti teška vremena jer drugačije ne možete iskusiti propadanje i pad vaše civilizacije. No ipak nagrađeni ste time što ste ovdje i jer će te biti dio promjena služeći svoje pratioce na putu. Jednog dana ćete pogledati i osjećati se tako privilegirani što ste bili dio toga. Do tada ćete zaboraviti teškoće i izazove kojima ste se suočili. Sve će to doći pod poglavljem “iskustva” a vi ćete se kao rezultat toga uzdići na visoke nivoe svjesti. Upravo to je razlog zašto bi vam se mnoge druge duše rado pridružile no nisu bile spremne za tako težak izazov. Vi ste posebni vjerovali to ili ne i uskoro ćete se vratiti na one nivoe koji su vaš istinski dom. Da li sada počinjete shvaćati veličanstvenost Svjetla koje prožima sve što postoji i Ljubav koju je Stvoritelj izrazio da bi ga vi mogli iskusiti. Vaši ograničeni umovi razumljivo imaju teškoća u potpunom razumjevanju no kako se razvijate u Svjetlo ovo će se popraviti.


Ja sam SaLuSa, i mogu vam reći najdraži da mi jednako kao vi postajemo uzbuđeni kako se jako brzo približavaju vremena kraja. Kako biste osjetili da je vrijeme dobilo na ubrzanju morate samo osvjestiti kako su godine protjecale brže od Milenija (2000 ? op.p.) no zbog vaše razvijajuće svjesti možda to niste iskusili na ovaj način. Sve su to znakovi da se dešavaju dramatične promjene. Ipak nijedna nije veća od one uzrokovane vašim Suncem. Ono vam sve snažnije šalje više energije nego ikad prije i pomaže vam proširiti vaše nivoe svjesti. Mi smo svi jedno i dijelimo našu ljubav sa svima vama.


Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey


Prevoditelj: Siniša -
Civilizacija Svjetlosti
The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ - English
http://www.constanza2003.org/ - Italiano
http://gfindutch.blogspot.com/ - Nederlands
http://glingerman.blogspot.com/ - Deutsch
http://fgfrance.blogspot.com/ - Français
http://gfsvenska.blogspot.com/ - Svenska
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://www.schodamidonieba.pl/ - Polska
http://federaciongalacticaenespanol.blogspot.com/ - Español
http://blog.goo.ne.jp/flathead/c/c0a7212b737344c4f990c62a84cd2dc8/ - 日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian http://galacticfederationchina.blogspot.com/ - 中文/Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polish - New
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Russian - New
http://gfincroatia.blogspot.com - Croatian

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.