Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 23. prosinca 2010.

SaLuSa 22-prosinac-2010


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa – samo jedan od velikog tima duša sličnih vama predanoj da osigura svaku mogućnost za prosvjetljenje.

Naš plan je dostigao točku manifestiranja i vrlo skoro ćemo biti pozvani u akciju.

Naši saveznici su spremni i kako vaš nivo svjesnosti bude rastao tako će se približavati i vrijeme da krenemo punom brzinom naprijed.

Vi osjećate da je to tako i vaša intuicija će vam dati do znanja kada treba biti spreman za promjene koje će započeti novu eru u vašim životima.

Znajte da smo mi svakim danom sve bliže i radujemo se trenutku kad ćemo vam se otkriti.SaLuSa 22-prosinac-2010


Osjećaj sreće i radosti raste dok oni koji slave u ovim blagdanskim danima se raduju okupljanju sa svojom obitelji i prijateljima. Sposobnost takvog postupanja, uprkos svim svakodnevnim zemaljskim problemima, čini ljude posebnima. Nije nam čudno da to možete činiti jer je vaše prirodno stanje da želite živjeti u miru i kreirati radost oko vas. Sretna je okolnost što, iako je većina ljudi zaboravila smisao Božićne svečanosti, ideja dobre volje i ujedinjenja u svečanosti donosi najbolje od vas. Podsjetnik je to na Svjetlo vašeg istinskog sebstva koje može izroniti i uzdignuti vas. Brige i zabrinutosti koje obično nosite s vama ostavljaju se po strani i cvjeta ljubav koja dira mnoga srca.


U jednu ruku iako su tradicionalni razlozi vaše proslave nevažni, to vas ipak podsjeća na rođenje Svjetskog učitelja. Isus je došao da bi pokazao primjerom kako je moguće živjeti život posvećen najpredanijem prakticiranju Bezuvjetne Ljubavi. Pokazao je da kada možete unutar svoga srca voljeti sav život uključujući i onaj koji vam se protivi moguće je kreirati balans i harmoniju. Isus nije došao stvoriti Kršćanstvo i njegova učenja su bila za sve ljude bez obzira na njihova osobna uvjerenja. Činjenica da njegova snažna energija ljubavi još uvijek opstaje na Zemlji je počast njegovoj sposobnosti da manifestira tako visoki nivo vibracije kad je bilo toliko mraka oko njega.


On je govorio o jednome Bogu s kojim je povezana svaka duša i omogućio je ideju da smo svi Jedno unutar njegove energije. Kad bude moguće da s vama direktno razgovaramo, stvari kao što su vjersko razumijevanje morat će biti adresirane. Jako je važno da odbacite iskrivljenja koje su se infiltrirala u istinska učenja koja su od Ljubavi i Istine. Može biti samo jedna istina iako ona može biti izražena na mnoge različite načine.


U prošlosti je svećenstvo ljubomorno čuvalo svoju moć i pokušalo učiniti svoje sljedbenike zatočenicima njihovih učenja i interpretacija tekstova. Kako bi se suprotstavili takvim načinima bilo je dodatnih učenja koja su promovirala ideju pronalaženja istine unutar sebe. Svaki od vas nosi istinu sa sobom no usljed borbe u situacijama u kojima se stalno suočavate sa dualnošću više ste nego zbunjeni i ne možete nastaviti.


Dragi naši, to je izazov kojeg ste sami odabrali kako biste usavršili svoje razumijevanje i još uvijek se razvili kroz otkrivanje Svjetla unutar sebe. Mnogi putovi vodili su vas u trenutni nivo razumijevanja i koristeći se mogućnošću da se inkarnirate u različite kulture imali ste priliku iskusiti njihova vjerovanja iz prve ruke. Ono što ste naučili ostalo je unutar vas na podsvjesnom nivou iako ga se ne možete prisjetiti u detalje.


Prešli ste veliki put kako biste došli u važno vrijeme završetka ovog ciklusa. Trebali biste biti dosta dobro pripremljeni za završne izazove i Prosvjetljenje bi se trebalo dosta jednostavno uklopiti u vaš um. Svakako puno je truda uloženo kako bi se podigao vaš nivo svjesti i doista nitko neće imati pravo reći da mu nije omogućeno da se prosvjetli. Nema namjere da vas se prisiljava na ovaj proces no jednom kad ste zainteresirani i voljni preuzeti odgovornost da potražite vidjet ćete da postoji toliko puno informacija. Vaš internet je još uvijek izvor velike količine informacija iako je vrlo otvoren za zloupotrebu od onih koji vas namjerno žele zavesti i zbuniti. Ovdje dolazi vaša sposobnost da bude kritični i ako nešto ne rezonira sa vama ostavite to po strani ili napustite.


Vi tek sada počinjete prihvaćati mogućnost da je život posvuda bogat i da postoji na mnogim nivoima. Kako sav život potječe iz Izvora proizlazi da osim njegove vanjštine ima istu sposobnost da se razvija. Očekujte da ćete naći Bića sa vrlo sličnim stupnjem svijesti i razumijevanja no također postoje i neki znatno više evoluirani nego što ste vi sada.


Mi iz Galaktičke federacije i sličnih organizacija kao što su različita vijeća predstavljamo takav primjer. Jako davno mi smo otkrili svoje dobročinstvo i ponudili svoje usluge vama. U normalnim okolnostima mi bi se suzdržali od direktnog kontakta jer je od odlučujuće važnosti dozvoliti civilizacijama u razvoju da nađu svoj vlastiti put razmijevanja i iskuse ono što su odabrali. Bilo bi vrlo krivo ako bi u želji da vam pomognemo mi izmjenili vaš tijek evolucije. Stoga vam često ponavljamo kako se na nas ne može gledati kao da se miješamo (u vaše poslove op.p.). Sasvim je druga stvar kada nam Gospodari Kreacije, koji planiraju vaše cikluse (evolucije op.p.), daju ovlasti da to učinimo.


Sve što se dešava na Univerzalnom nivou ugođeno je da nosi cijeli život ka višim nivoima Svjetla i Ljubavi. To je dio vašeg iskustva kako putujete natrag k Izvoru. Ništa ne može stajati mirno i sve se na ovaj način konstantno pomiče naprijed i prema gore. Negativci također evoluiraju i kao većina duša u dualnosti kreću se kako bi učili iz svojih iskustava između jedne i druge strane kao dio njihova putovanja. Prisjetite se da živite u iluziji koja je holografska u svojoj prirodi. Shvatite je više kao veliku igru života. Možete dolaziti i odlaziti dok jedan za drugim životi prolaze no kako imate vječni život vi ćete sve to uvijek preživjeti bez obzira na izazove. Sve ove teme će biti dodatno objašnjene, no nastojimo vas ne predozirati. Vi najbolje usvajate kroz konstantni tijek informacija. No s ubrzavanjem i istjecanjem vremena glede vašeg tekućeg ciklusa moramo vas pripremiti za nivoe istine koji će vam omogućiti da odbacite sva vjerovanja koja bi vrlo vjerojatno zadržala vaše napredovanje.


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa – samo jedan od velikog tima duša sličnih vama predanoj da osigura svaku mogućnost za prosvjetljenje. Naš plan je dostigao točku manifestiranja i vrlo skoro ćemo biti pozvani u akciju. Naši saveznici su spremni i kako vaš nivo svjesnosti bude rastao tako će se približavati i vrijeme da krenemo punom brzinom naprijed. Vi osjećate da je to tako i vaša intuicija će vam dati do znanja kada treba biti spreman za promjene koje će započeti novu eru u vašim životima. Znajte da smo mi svakim danom sve bliže i radujemo se trenutku kad ćemo vam se otkriti.


Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey


Prevoditelj: Siniša -
Civilizacija Svjetlosti
The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ - English
http://www.constanza2003.org/ - Italiano
http://gfindutch.blogspot.com/ - Nederlands
http://glingerman.blogspot.com/ - Deutsch
http://fgfrance.blogspot.com/ - Français
http://gfsvenska.blogspot.com/ - Svenska
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://www.schodamidonieba.pl/ - Polska
http://federaciongalacticaenespanol.blogspot.com/ - Español
http://blog.goo.ne.jp/flathead/c/c0a7212b737344c4f990c62a84cd2dc8/ - 日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian http://galacticfederationchina.blogspot.com/ - 中文/Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polish - New
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Russian - New
http://gfincroatia.blogspot.com - Croatian

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.