Pratitelji

PUTIN

srijeda, 4. svibnja 2011.

SaLuSa 02.svibanj 2011

Bavite se svojim dnevnim poslovima sa pozitivnim stavom i ne dopustite strahu da uđe u Vaše misli. Dosada već morate znati da je Vaša budućnost osigurana te da Božanski plan za Vašu civilizaciju i Majku Zemlju ne može propasti.

Uskoro će biti dramatične promjene koje će omogućiti opširne promjene kad su glavne vlade u pitanju. Vrlo malo toga će napredovati dok nemate prave ljude koji će Vas voditi u završne procese prije Uzašašća.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i ostajem glasnogovornik za jednu grupu koja predstavlja Galaktičku federaciju i vodi Vas stalno naprijed.




SaLuSa 02.svibanj 2011




Primjećujete da vrijeme nije konstanta i u skladu s onim što radite neki puta će se ubrzati tako da ste sigurni kako ste izgubili vrijeme. To pokazuje kako ste se pomakli u vibracijski model višeg nivoa svjesnosti. U konačnici nećete doživljavati vrijeme kao linearno već će se sve zbivati u “Sada” jer u stvarnosti prošlost, sadašnjost i budućnost su jedno. Zbog toga vrlo sigurno možemo reći da je na našem stupnju opažanja Uzašašće već ostvareno. Proces uzašašća postupno mijenja Vaše tijelo i kompletnu vanjštinu što se naravno može očekivati i potpuno je prirodan proces. Postoje one duše koje ne odgovaraju na visoke energije i u stvari imaju malo ili nimalo interesa u taj proces. Kao rezultat nastaje separacija između dviju grupa i ovo će u konačnici odrediti koje od njih će uzaći ili napustiti Zemlju ka drugoj destinaciji. Sve je to dio Božanskog plana i utemeljeno je na Univerzalnom zakonu koji osigurava da svaka duša sigurno nastavi na iduću fazu svoje evolucije.



U kontekstu svega što je na redu u preostalom periodu ka Uzašašću vaše uzdizanje je stvarno najvažnija točka. Pripreme za kvantni skok u budućnost su nužne kako bi Vas upoznale s potpuno različitim životnim stilom. Postoji jaz koji se mora premostiti a rezultira iz ciljanih akcija Iluminata da Vas zadrže. To Vas je ostavilo u zatvorenom krugu potrebe i spriječilo od uživanja prednosti koje bi Vam novi tehnološki proboji mogli omogućiti. Posljedica toga je da se većina Vas bori za opstanak i praktički sve zemlje Trećeg svijeta su živjele u neprestanom siromaštvu. Iskusit ćete blagostanje i mir prije nego stigne kraj vremena i jednom kada uzađete preselit ćete se u čudesna i ispunjavajuća vremena. Zemlja je predivna u svojoj trenutnoj formi no jednom kada uzađe bit će to izlog perfekcije i doista nebeskog prebivališta. Također Vi ćete biti njeni imenovani čuvari i dostići ćete jedan način razumijevanja kojim ćete steći puno priznavanje položaja Majke Zemlje u Vašim životima kao potpuno svjesnog bića.



Mi iz Galaktičke federacija smo također dio Vaše sudbine i ne samo Vaši vodiči (do Uzašašća op.p.). Mi smo dio Vas i zajedno ponovno ćemo se ujediniti i postati jedno kako prelazimo u iduću fazu evolucije. Napokon se vraćate na nivo svjesti na kom ste već bili. Zastori razdvojenosti se podižu i neće proći dugo prije nego što shvatite tko ste Vi istinski i ponovno povratite svoju neovisnost. Bez obzira što neki od Vas osjećaju Vi ste vrijedni prilike koja se nalazi pred Vama i trebali biste je ugrabiti s objema rukama. Proći će tisuće godina prije nego se opet pojavi neka slična. To je naravno u potpunosti Vaš izbor i budite sigurni kako ste bili dobro informirani prije nego ste stigli na Zemlju za ovaj život. Ako se osjećate privučeni idejom Uzašašća onda ćete skoro sigurno biti među onima koji su odlučili biti dio toga. Nemojte biti zabrinuti time jeste li spremni za to jer će Vaši nivo svjesnosti nastaviti rasti. Ovo može biti očito iz suptilnih promjena koje osjećate unutar sebe. Vidjet ćete da imate veću kontrolu nad sobom kad su u pitanju misli i emocije. Također lakše ćete se moći centrirati u sebi kako biste mogli ostati smireni i mirni bezobzira na to što se zbiva oko Vas. Doista Vi možete donjeti mjeru smirenosti drugima jednostavno tako da budete u njihovoj blizini.



Shvaćamo da ste umorni i frustrirani u očekivanju za očiti znak pozitivnih promjena. No ipak unutar trenutnog kaosa i zbrke nalaze se prvi znaci zbivanja velikog čišćenja. Shvatite kako je Zemlja uprljana sa negativnim energijama koje se moraju očistiti prije nego mir može biti uspostavljen. Rečeno je da su određene duše koje su direktno upletene u takve stvari nalaze u sredini tih zbivanja. Vrlo često je to njihov izbor da se iskupe za akcije koje su dovele do njega. To oslobađa karmu i ultimativno omogućuje usidravanje nove pozitivne energije u tim područjima. Postoje naravno i fizičke promjene koje se također moraju zbiti. Upravo njih mi nadziremo kako bi umanjili štetu i gubitak života na minimum. Naglašavamo kako nije naše pravo da se miješamo sa Vašim životnim planovima što za neke od Vas znači da ćete biti na mjestima gdje se zbiva najviše aktivnosti. To Vam ni na koji način ne uskraćuje mogućnost za uzašašćem kao i svakoj drugoj duši jer čak i smrt fizičkog tijela ne spriječava Uzašašće.



Mi smo aktivniji više no ikad jer se Zemlja ponovno “trese” zbog porasta negativnih događaja. Ipak, Majka Zemlja je svjesna da je to sve dio vitalnog procesa čišćenja koji mora biti dovršen prije nego svi mogu uzaći. Možete očekivati početak nasilnih događaja kako se energije Zemlje budu susretale sa nadolazećim moćnim energijama Svjetla.Niže energije se transmutiraju brže nego ikad i to donosi ublažene rezultat. Kao Bića Svjetla oni također uzdižu i Vas i mi predlažemo da odvojite vrijeme kako bi se promjene absorbirale u Vaše tijelo. Vi se postupno mijenjate i nastavit ćete tako dok Vaše ćelije ne postanu kristalne i u stanju zadržati veći stupanj svjesnosti. Na putu ste u veliko uzdizanje koje vodi u punu svjesnost i Vaše uzdizanje da postanete Galaktičko biće.



Bavite se svojim dnevnim poslovima sa pozitivnim stavom i ne dopustite strahu da uđe u Vaše misli. Dosada već morate znati da je Vaša budućnost osigurana te da Božanski plan za Vašu civilizaciju i Majku Zemlju ne može propasti. Stoga nemojte podleći pokušajima mračnih sila da Vas odvrate od Vašeg puta. Oni su u stvari rastrgani iznenadnim rastom svjesti i Vašom rastućom svjesti o tome kako su Vas kontrolirali i porobili. Tražite istinu u svim pitanjima i ona će Vas uistinu osloboditi. Vaše povjerenje je teško zloupotrebljeno od onih koji su morali raditi u Vašem najboljem interesu a radili su u svome. Oni su razotkriveni za ono što jesu i njihovi dani su odbrojani. Uskoro će biti dramatične promjene koje će omogućiti opširne promjene kad su glavne vlade u pitanju. Vrlo malo toga će napredovati dok nemate prave ljude koji će Vas voditi u završne procese prije Uzašašća.



Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i ostajem glasnogovornik za jednu grupu koja predstavlja Galaktičku federaciju i vodi Vas stalno naprijed.

Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey




Website: www.treeofthegoldenlight.com  
Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti



The Galactic Federation by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW



Originals and translations of Galactic Messages available on














Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.