Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 19. svibnja 2011.

SaLuSa 18.svibanj 2011.


Mi djelujemo jednoglasno i na način koji poštuje vaš protokol i sporazume između država. Izbjegavamo stvarati probleme kojima ne bi poštovali suverenost svih nacija. Nije na nama da se miješamo u ono što možete sami učiniti. Međutim, drage volje ćemo pokušati raditi s vama kako bi napredovali prema dovršenju.


SaLuSa 18.svibanj 2011.


Svaki novi dan je prilika da se suočite sa samim sobom i da riješite svoje nedostatke. Nije bitno koliko ste razvijeni (duhovno) jer uvijek će biti izazova. Ovo su vremena kada promišljate mnoga vaša vjerovanja. Ona oblikuju vašu osobnost, ali često vam ne koriste ukoliko težite rastu i uzašašću. Ako ta vjerovanja nisu od Svjetla, budite sigurni da ona ne mogu više biti s vama. Ovo je dio procesa koji se odvija već mnogo godina kroz Vašu evoluciju. Za vas kao pojedinca vaše vodstvo dolazi iznutra i važno je slušati unutarnji glas koji vam se obraća. Samo vaše Više Ja zna što je najbolje za vas u bilo koje vrijeme i trebate obratiti pažnju na njegove savjete. Ono nije ništa drugo nego vaše svjesno navođenje vas samih da se ponašate u skladu s njim.

Ostanite smireni u svim situacijama što više možete i nastavite s mirnim ponašanjem držeći pri tom svoje vibracije što višim. Ovo vam pomaže da se ne vratite u emocionalno stanje koje bi moglo imati posljedice koje radije ne biste iskusili. Kako god, povremen gubitak kontrole je ljudska značajka, no nastojte se oporaviti od toga što je prije moguće. Što prije to uspijete, manje štete ćete nanjeti svome tijelu koje proizvodi otrove u takvim okolnostima. Niste li primijetili da se nakon svake erupcije (emocija?) osjećate iscrpljeno, a često i boležljivo. U krajnjem slučaju, ako ste neprekidno ljuti i agresivni možete završiti s nekom ozbiljnom bolešću. Energija čakrenih centara postaje neuravnotežena i zasigurno ćete iskusiti reakciju tijela.

Dragi, vaše tijelo je sveti hram koji je u potpunosti svjestan. Ono reagira u skladu s načinom na koji ga tretirate, i kada ga volite i poštujete ono će biti potpuno zdravo. Način na koji sami sebe vidite mnogo doprinosi vašem blagostanju. Kada ste nezadovoljni samim sobom doprinosite svojim problemima, dok naprotiv kada se hvalite (veličate) privlačite dobre vibracije. Ako ste pozitivni možete riješiti većinu svojih problema, posebice kada se radi o osobnim postignućima. Kako biste izvukli najbolje iz sebe uvijek vjerujte da možete učiniti štogod vam je na umu. Najuspješniji ljudi su oni koji su odlučni i usmjereni na ono što žele. S nadolažećim Uzašašćem nemojte sumnjati da imate u potpunosti priliku uzaći kada ste jednom odlučili da je Uzašašće vaš cilj. Naravno trebate imati u vidu i zamisliti to Svjetlosno Biće koje vam je suđeno da postanete.

Šokantna istina o Iluminatima i njihovim operacijama bit će otkrivena na takav način da ćete znati da je autentična. Onima sa malo ili nimalo znanja o njima zvučati će nemoguće da je cijelo vrijeme postojala svjetska vlada koja je diktirala napredak čovječanstva. Ona je također tajno radila i kontrolirala vašu evoluciju i to u tolikoj mjeri da ste jedva uopće napredovali. Vi ste iskusili dualnost krećući se od jednog ekstrema do drugog tisućama godina. Svršetak ciklusa predstavlja kraj za Mračne sile, ali ne i za one od Svjetla koji se uzdižu i koji će uzaći bez ikakve dvojbe. Tako da, kako vas često obavještavamo, nema potrebe za strahom od onoga što se događa sada, ili onoga što će se dogoditi u bliskoj budućnosti.

U ovo malo vremena što preostaje možete biti sigurni da jednom kada glavne promjene počnu, neće biti prestanka skroz do Uzašašća. Događaji su postavljeni kako bi tranzicija bila što lakša i kako bi osigurali da svaka duša bude svjesna što znači kraj vremena. Ne vjeruju svi u postojanje životne svrhe, ili da su božanske prirode i da imaju vječni život. Međutim, tamo gdje ovih vjerovanja i dalje ne bude, duša će napredovati u skladu s tim, ali ne kroz Uzašašće, budući da je jasno kako nije spremna za takav kvantni skok. Njihova prilika za to će ponovo doći i nadamo se da će s više iskustva istina zaživjeti.

Zbog slobodne volje u mišljenju neizbježni su različiti stavovi o tome kako će izgledati kraj vremena. To neće utjecati na ishod budući da vi stvarate svoju vlastitu realnost. Stoga dopustite drugima različita mišljenja i vizije znajući da, ukoliko su spremni uzaći, to će se dogoditi. Neki provode puno vremena i energije pokušavajući uvjeriti druge u njihovu istinu, no nijedna skupina ne zna sve o tome. Samo prihvatite da postoji Jedan Bog vašeg Univerzuma, i sav život u sebi sadrži ovu energiju. Prema tome svi su jednaki pred Bogom, i ova činjenica bi trebala raspravu o tome čiji je Bog pravi učiniti nevažnom. Zajednički smisao (zajedništvo čovječanstva) je često izgubljen kada religija okrene ljude jedne protiv drugih. Sve ovo su pitanja koja će se riješiti prije nego ciklus završi. Ovo će ohrabriti zbližavanje onih koji su bili jednom nogom u mraku, a drugom u Svjetlu.

Kad pogledate oko sebe vidite mnoge ekstremne događaje koji stvaraju nova područja tame, no oni će biti kratkog vijeka jer će ih nadjačati brzo rastuće Svjetlo. Preinaka nižih vibracija dovodi do izgradnje snažne Svjetlosne rešetke. Ona već postoji i imat će ulogu u rađanju Nove Zemlje, a dok se sve ovo događa također se rađaju novi “vi”. Ovo situacija vam je poput sna budući da je većina vas još uvijek ukorijenjena u materijalni svijet, ali to će se uskoro promijeniti. Neki od vas već mogu vidjeti kako se razina svijesti širi i kako se način razmišljanja kreće prema gore da bi se prilagodio višim aspektima života.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i promatram vas kako nas gledate, i toliko toga još trebate vidjeti jer se naše aktivnosti povećavaju. Iz nužde se još više približavamo Zemlji budući da su naše usluge potrebne u rješavanju ekološke štete. Mi držimo stvari pod kontrolom i spremne za svršetak naših poslova kad budemo mogli doći na Zemlju. Postoje neki veliki problemi zbog kojih želimo otvoreno doći što prije, ali mi odgovaramo višim spiritualnim silama za naše akcije. Mi djelujemo jednoglasno i na način koji poštuje vaš protokol i sporazume između država. Izbjegavamo stvarati probleme kojima ne bi poštovali suverenost svih nacija. Nije na nama da se miješamo u ono što možete sami učiniti. Međutim, drage volje ćemo pokušati raditi s vama kako bi napredovali prema dovršenju.


Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey


Website: www.treeofthegoldenlight.com  
Prevela sa engleskog: Maja - Civilizacija Svjetlosti


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW
Originals and translations of Galactic Messages available on

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.