Sljedbenici

PUTIN

srijeda, 28. rujna 2011.

SaLuSa, September 28, 2011
SaLuSa, September 28, 2011


Nema sumnje da se vrijeme ubrzava, a događaji koji su bitni za nužne promjene dostižu svoj vrhunac. To nagovještava pozitivne stvari za slijedeći period koji je osvijetljen Valovima Ljubavi koji stižu 11.11.2011. Dobre vijesti putuju brže no ikad prije među Svjetlosnim radnicima, a mreža informacija nastavlja rasti. To sve ukazuje na uzbudljivo vrijeme koje je pred nama i ispunjenje vaših očekivanja. Energija promjene je nezaustavljiva i mi ćemo osigurati da ona teče bez ometanja onih koji joj se protive. Mi smo u uobičajenom kontaktu s vašim vođama i unatoč postojanju protivljenja nekih oni uglavnom surađuju s nama. Svijet se njiše na rubu kolapsa i oni shvaćaju da će im samo potpuno novi pristup omogućiti izlaz. Mračni su vjerovali da će to biti u njihovu korist i korist njihovih ciljeva da preuzmu, ali mi smo preokrenuli stvari kako bi došlo do Uzašašća.


Kao što se očekivalo ljudi su ustali protiv onih koji su održavali stanje koje vas je držalo u njihovoj kontroli. Ponekad je proces promjene bolan, ali neizbježan kako vi slamate njihovu nadmoć nad vama. Mi sprječavamo Mračne da iskoriste takve situacije za promoviranje nasilja i stvaranje lažnog dojma onih koji demonstriraju. Mi vidimo da ste dosta ograničavani i nastojimo ih držati smirene što je više moguće. Vi imate pravo na demonstracije ali se autoriteti boje takvog protivljenja njima. Zbog toga pokušavaju spriječiti da se o tome izvještava u medijima. Međutim, to neće nimalo utjecati jer je pokret za promjenu napredovao izvan njihovog dosega. On je također potpomognut velikim Bićima koji koriste svoj utjecaj kako bi osigurali da vođe ovih promjena budu inspirirani pravim razlozima. Budite sigurni da vam je pruženo daleko više pomoći nego što možete zamisliti.


Prekrasno Svjetlo se širi diljem Zemlje koje povezuje mnoge grupe, koje zauzvrat privlače više ljudi. Tamo gdje neki nisu bili svjesni suočavanja tame i Svjetla javlja se unutarnje kretanje i mnogi se sada bude. Tome će pripomoći snažan impuls energije koja će 11.11.2011. doći svima vama, uključujući Majku Zemlju. Nema povratka, a i zašto biste to željeli kada vas čeka tako čudesna budućnost koja će vas osloboditi iz kruga dualnosti. Svaka duša sama odlučuje o svojoj budućnosti i imati ćete slobodu izbora. Neka vas vodi intuicija i držite se svog razumijevanja onoga što leži iza nje. Iz vrlo ograničenog života na Zemlji iznenada se pripremate da postanete Kozmička Bića. Pogledajte nas i vidite svoju budućnost u nama jer to je vaš pravi potencijal. Mi smo Majstori i vi se uskoro krećete prema većim razinama svijesti koje će vas vratiti u vaše prijašnje stanje. Mnogi će sumnjati u svoju sposobnost za to, ali mi vas uvjeravamo da je to vaša sudbina.


Tražimo vas da nosite ogrtač Svjetlosti cijelo vrijeme i budite ono što jeste bez čekanja na Uzašašće. Ostanite sabrani i smireni usred neizvjesnosti i promjena, i činit ćete sve što se očekuje od vas u ovo vrijeme. Neće proći dugo kada će se život okrenuti na bolje i znati ćete sa sigurnošću da se odvijaju posljednji događaji prije pada zastora što će završiti ovaj ciklus dualnosti. Da, mnogi prolaze kroz teške periode, ali možete se ohrabriti time da ste znali kako će završna vremena biti ispunjena testovima te da ćete proći kroz to.


Svjetski događaji se oblikuju da bi napokon napravili iznenađujući korak naprijed i to će uzdići vašu tminu onoliko koliko je planirano, čega niste ni svjesni. Mi ne iznosimo naše precizne namjere, jer još uvijek postoje oni koji se mogu umiješati u naš posao. Međutim, jednom kada odlučimo krenuti nećemo tolerirati miješanje i ono će biti zaustavljeno. Naš način nije korištenje nasilja, već mirno uvjeravanje i mi nikada ne koristimo prijetnje. Stoga se sada možete radovati tjednima anticipacije prije nego svi vi iskusite 11.11.11., i taj datum će nositi snažne energije koje će vidno uzdignuti mnoge, mnoge ljude. To možete gledati kao početak novog perioda Svjetlosti koji će označiti otvaranje Puta prema Uzašašću.


Vi ste prošli dugi put i iskusili mnogo toga da biste bili sada ovdje u ovom značajnom vremenu, a njegova važnost će uskoro osvanuti nad vama. Radujte se susretu s nama i vašim precima iz Unutarnje Zemlje čija je prisutnost bila zatajena kao i mnoga druga znanja koja otkrivaju istinu vaših istinskih vas. Vrijeme skrivanja istine je prošlo i u budućnosti ćete dobiti sve informacije o vašem kontaktu s nama i božanskom planu za vas. Naoružani istinom rastjerat ćete svu preostalu sumnju koju imate u svezi budućnosti.


Kako se sve više duša budi iz velikoga sna, vaše znanje će biti neprocjenjivo jer ćete moći pružiti jamstvo koje će ih postaviti na Put Svjetlosti. Do sada je bilo teško pronaći istinu u pozadini lažnih informacija. Kroz mnoga stoljeća bili ste pod moći Crkve i Države koji su upravljali vašim obrazovanjem, i postavili vas u poziciju gdje ste ovisili o njima za cjelokupno znanje. Sada ste dovoljno opskrbljeni istinom na koju ste možete osloniti da biste slomili nadzor koji su imali nad vama. Mnogi od vas imaju iznimno jaku intuiciju i mogu procijeniti svoja vjerovanja i vjerovanja drugih duša koja su drugačija kako bi odlučili što je istina, a što nije. U istini vi imate svo znanje i nije vam strana viša istina koju držite u svojoj podsvijesti. Vjerujte sebi u svim situacijama, ali ipak uvijek budite spremni na otkrivanje veće istine.


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i tako zadovoljan što se proces ubrzava, jer ste vi bili strpljivi tako dugo vremena. Konačne bitke između tame i Svjetla se odvijaju na više od jedne razine, a s fizičke strane naši saveznici osiguravaju pobjedu sprječavajući svaki posljednji pokušaj stvaranja kaosa. Na višim razinama bitka je već osvojena i Svjetlo okružuje Zemlju, i nastavlja rasti velikom brzinom. Sve je u redu Dragi, i oni osjetljivi među vama mogu osjetiti da se nadolazeće promjene bliže manifestaciji. Mi hodamo sa svima vama u Ljubavi i Svjetlu.


Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Maja
Originals and translations of Galactic Messages available at


http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.