Sljedbenici

PUTIN

ponedjeljak, 3. listopada 2011.

September 30, 2011
SaLuSa, September 30, 2011


Tamni gube svoju moć i radnici svjetla ih opkoljavaju. Cilj je spriječiti ih da odgode promjene koje su tako blizu, tako da naš plan može krenuti punom brzinom. Kao što ste mogli shvatiti, uloženo je beskrajno puno organiziranja u njega, a naši saveznici su zauzeli svoje pozicije prije dosta vremena. Svaki projekt je veliki pothvat, ali uz našu naprednu tehnologiju možemo unaprijediti čak i najsitnije detalje. Kad damo signal za kretanje naprijed, to će funkcionirati kao vojna ofenziva i savladati će bilo kakav otpor. Kao što ste mogli pogoditi, stvari će se odvijati puno bolje kad pravi ljude zamijene one na vlasti koji vas doista ne predstavljaju. Sudjelovanje u tome je visoko na našem popisu, a uskoro će zauzeti prvo mjesto.

Vi se dobro nosite s promjenama i tome pomaže vaše razumijevanje o vašem sudjelovanju i razumijevanje koliko ste nam važni. Želimo da vidite da je ono što se događa sada sve dio raspada starog i veza s novim. Doista toliko toga je novog, da će ostati samo malo od onog starog što ga danas poznajete. Vi ćete učiniti veliki korak naprijed u DOBA IZNENAĐENJA, dajući vam sve prednosti koje su vas trebale davno podići u Novo doba. Čuli ste toliko o uređajima za uštedu energije (op.p. vjerojatno se misli na free energy uređaje) i kada jednom budu uvedeni, više nećete biti ovisni o naftnoj industriji. U trenu oni će okončati lošu kvalitetu života, dok će isto vrijeme uveliko smanjiti onečišćenje okoliša. Općenito, osnovne potrebe ljudi će biti pokrivene i glad će biti iskorijenjena. Za promjene u prijevozu će trebati vremena, a sustavi će biti neprepoznatljivi u odnosu na sadašnje. Brzina kontaktiranja i komunikacije će biti dostupan svima i udaljenost neće biti važna.

Prevladavanje nestašice je lak izazov za nas i opet tu su naša tehnologija i veliki broj osoblja koje se može lako nositi s time. Mi toliko želimo početi ali smo strpljivi te u isto vrijeme unaprijed osjećamo vašu radost i sreću koja vam dolazi. Volimo u mislima gledati izraze na vašim licima i vaše oslobođenje od dugogodišnjeg ropstva i služenja onima sa bogatstvom i moći. Mir će se spustiti u kratkom vremenu a rat i oružje će biti ušutkano. Rat je održavan iz mnogih razloga a najviše da vas drži u stalnom stanju potrebe i oskudice.

Vaš pravi život počinje uskoro i nastaviti će se kako vi rastete još i više. Život je trebao biti zabavan i ispunjavajući, nagrađujući i izazovan kako bi se omogućio izražavanje vašeg punog potencija. Dosad ste čvrsto držani na mjestu s malo prilike da to učinite. Svaki od vas ima toliko talenta i sa toliko vremena u budućnosti moći ćete se njima posvetiti koliko god to želite. To može biti samo razvoj u umjetnosti, glazbi ili bilo čemu po vašem izboru. Ne postoje ograničenja koliko daleko možete ići a najveći učitelji će vam u tome pomagati.

Život se može u ovom trenutku činiti iznimno dosadan ali u budućnosti će postati pun mogućnosti i avantura koje vas čak mogu odvesti i u druge svemire. U vašem višem stanje svijesti, vi ćete upoznati druge duše na vašoj razini koji priznaju Stvoritelja kao i vi. Imat ćete sve vrijeme koje je potrebno a životni vijek će se povećati s uzdizanjem vibracije pa 1000 godine neće bi neuobičajeno. Kako bez sumnje počinjete shvaćati, život na Zemlji doista malo podsjeća na ono što ćete nazvati normalnim nakon što uzađete. 3. dimenzija i njen dom dvojnosti je po svojoj naravi ona u kojoj iskušavate teška testiranje a ipak ste željeli to doživjeti.

S obzirom na sve što sada znate, dobiti ćete puno snage da vidite izlaz iz posljednjeg razdoblja dvojnosti. Biti će užurbano, ponekad će biti prijetnji za život i tijelo, ali sve zbog toga što se oblikuje Zlatno doba koje čeka vaše prisustvo. Pitamo se zašto bi željeli ostati u nižim dimenzijama kad sve što možete sanjati čeka na vas. Shvatite da jedino možete doći do svog punog potencijala u višim dimenzijama i da su vaše zemaljske inkarnacije planirane prije svega radi ubrzanja vašeg razvoja. Razmislite o tome što budućnost čuva za vas a mi smo sigurni da će vas to s lakoćom pronijeti kroz ostatak vašeg života. Na taj način možete zapravo uživati ​​u životu i na taj način ne dopustiti negativnostima da ulaze u njega.

Na svjetskoj sceni su se veliki igrači polarizirali na takav način da svjetlo ima veću potporu nego ikad a ona se i dalje povećava eksponencijalno. Zajedno s povećanjem količine svjetla poslanog na Zemlju, jasno nam je da će ova godina završiti s najvišom razinom svjetla u ovom ciklusu. Nema sumnje da ste spremni za prelazak u sljedeću fazu, koja će otvoriti jasan put za uzašašće. Ova godina će se zatvoriti s zvučnim pobjedom Svjetlosti i uz to će doći mogućnost potpunog mira na Zemlji, po prvi put u tisućama godina. Držite tu viziju i tako ćete pomoći da se ona manifestira a također podignite i one oko vas.

Naša zadaća ostaje uglavnom ista kao i uvijek, s fokusom na tamne i njihove aktivnosti. Mi ih znamo dobro i svjesni su njihovih planova kako bi u posljednjem pokušaju stvorili lažni „napad vanzemaljaca“. Dopušteno nam je da ih spriječimo i nećemo oklijevati da to učinimo. Kao što mi vidimo, drugi događaji koji će prethoditi tom vremenu će doprinijeti tome da to u svakom slučaju bude nemoguće. Mi se pridržavamo odluka Visokog vijeća koji odlučuje o političkim pitanjima, i dobro su svjesni božanske Uredbe o kraju vremena. Vrijeme je da Svjetlo postane prevladavajući utjecaj u odlučivanju kako će se oblikovati budućnost.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i vidimo da vrlo prijateljski prihvaćate nas i našu prisutnost. Neki se boje naših motiva, ali to je rezultat dogogodišnjih pripremanja tamnih da nas vidite kao prijetnju za svoj život. Znamo da ćemo to uskoro rastjerati i razotkrivanje će nam omogućiti priliku da Vam se predstavimo. Vidjeti ćete da naša riječi nose vibracije ljubavi i to će smiriti takve strahove. Naše aktivnosti nikada nisu bili prijetnja, ali su pokazale našu brigu i ljubav za sve vas. 


Hvala, SaLuSa.
Mike QuinseyWebsite: Tree of the Golden Light
Preveo:Darko0
Originals and translations of Galactic Messages available at

http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.