Pratitelji

PUTIN

nedjelja, 8. siječnja 2012.

2.1.2011





  SaLuSa, 2.1.2011



Čujemo kako govorite “napokon” dok započinjete ovu godinu koja božanski privodi ciklus dualnosti njegovom kraju. Postoji ogromna mješavina očekivanja dok ljudi traže znakove koji će potvrditi upravo njihove vizije. Tamni su planirali uzrokovati događaje koji bi potvrdili Apokalipsu i tako ispunili drevna proročanstva. Ipak, zbog gubitka njihovih podzemnih baza to više nije moguće, a put Uzašašća će proći bez velikih tragedija ili uništenja na planetarnoj razini. S prihvaćanjem našeg plana za vaše oslobođenje od kontrole Tamnih, s vremnom ćete napredovati u rastu kroz razine svjesnosti i sve više se udruživati u slozi. Jasno je da se mnogo toga mora promijeniti, a razdoblje na kraju ove godine će sasvim očito nositi naš znak. Želimo da svi postanu svjesni što se događa i razloga koji su iza toga, a neće trebati proći niti dugo prije nego što počnemo davati u javnost informacije.

Znamo da je jednako važno da sve duše budu informirane o njihovim budućim izborima, a s velikom brižnošću će biti zbrinuti i oni koji žele ostati u ovoj sadašnjoj dimenziji te će primiti onoliko pažnje kao i svi drugi. Čak i oni koji će do samog kraja biti u redovima smutnje, na kraju će primiti mogućnost da slijede novi put njihovog konačnog spasenja. Bog je Samo Ljubav i ne pravi razlike između duša kada je u pitanju dijenje Svega što Jest. Kroz ciklus dualnosti u potpunosti ste primjenjivali vašu od Boga danu moć slobodne volje i vaš izbor je bio poštivan u sva vremena uz uvjet da ste učili iz posljedica. Vaša iskustva su najvažnija za vašu duhovnu evoluciju i ne postoji mjesto poput Zemlje koje nudi bolje prilike za napredak. Teško je to i ponekad nezahvalno iskustvo, no ono koje ipak ubrzava vaš napredak i čini vas spremnima da predočite drugima sličan put. Imajte na umu da su sva iskustva vrijedna kao i vašu namjeru da slijedite određeni put služenja drugima.

Činjenica da se tek rijetki među vama ne mogu sjetiti vaših prošlih života znači da ste napredovali zahvaljujući znatnom udjelu povjerenja. Uvijek vam je bilo obećano da će vam na kraju dualnosti biti pružena pomoć za povratak u viša carstva iz kojih i potječete. Ipak, neke duše ne napreduju jednako brzo kao i druge te se ne osjećaju spremnima za kvantni skok naprijed kao mnogi drugi. To nije problem, oni će prema vlastitom izboru biti premješteni u sličnu dimenziju gdje će moći nastaviti sa svojim iskustvima. Niti jedna duša nije napuštena ili, kako neki vjeruju, osuđena od Boga. Svi putuju svojim putem uz vodstvo mnogih viših duša koje su uvijek spremne pružiti pomoć i dati savjet. No, neizmjerno pomaže ukoliko duša priznaje njihovo postojanje i s njima “razgovara”. “Tražite i bit će vam dano” je utemeljeno na istini, ali nemojte očekivati da dobijete točno ono što ste odlučili da želite budući da vaši Vodiči radije daju ono što je za vaše najviše dobro. Vrlo je važno i dobro odabrati vrijeme jer vi trebate biti u prikladnom razdoblju da bi imali najviše koristi. Imajte vjere u ishod prihvaćajući da vi nužno ne znate ono što je najbolje za vas.

Sada, toliko mnogo vas je probuđeno u istinu o sebi i vašem životnom cilju, ova godina bi vam trebala pružiti toliko mnogo zadovoljstva budući da ćete znati put kojim trebate poći. U toj spoznaji vi ćete otpustiti bilo kakav strah koji još možda imate u sebi jer više nećete biti ometani naporima da vas se odvede na krivi put. Uz neizbježan kontakt s nama koji više nije daleko, vi ćete razumjeti da je Galaktička Federacija sačinjena od naprednih civilizacija koje su već uzašle. Trenutno smo daleko napredniji nego što ćete vi biti na kraju ove godine, a tijekom koje ćete iznimno napredovati. Brzo ćemo vas unaprijediti, korak po korak, dok ćete vi koji ste se okrenuli Svjetlosti biti pomognuti u svakom smislu da postignete nove razine svjesnosti. To će biti sasvim normalno i neophodno da biste napredovali i usuglasili se sa svojim istinskim potencijalom Galaktičkih Bića.

Život kakvog ste iskusili na Zemlji nikada nije bilo trajno stanje, već jednostavno korak da bi vam se osposobilo za slijedeći prema Uzašašću. Vaš pravi dom je u višim dimenzijama i vi ćete uskoro poduzeti prvi korak da bi se tamo vratili. Tada mi nastupamo na scenu, a vama to pruža sigurnost u sretno okončanje ovog ciklusa. Neki događaji koji će biti posljedica potrebe Majke Zemlje da obavi svoje vlastito čišćenje uzrokovat će nemir, ali mi ćemo biti tu da smanjimo negativne posljedice na najmanju moguću mjeru. Između svih nas, konačna godina neće biti niti približno kataklizmična kao što je predskazivano. Ipak, kao što smo već prije ukazivali, još uvijek budite na oprezu ukoliko živite na trusnim područjima. Ukoliko će postojati bilo kakva stvarna opasnost, upozorit ćemo vas, ali mi ne možemo zaustaviti fizičke promjene koje su nužne da bi se pomoglo vratiti vašoj Zemlji u njezino prvotno djevičansko stanje.

Kao što ste već bili informirani iz drugih izvora, u nekim područjima gdje aktivnosti mogu biti ozbiljnije, naši dragi prijatelji koji su i vaši pretci iz Unutarnje Zemlje, pružit će vam sigurno utočište. I LeMurianci i Atlantiđani su bili civilizacije u kojima ste gotovo svi proživjeli neki od svojih života i oba naroda su nestala u gotovo potpunom uništenju. LeMurianci koji su bili upozoreni na predstojeću tragediju, kao i Atlantiđani, emigrirali su da bi se spasili, ali LeMurianci su otišli pod površinu gdje su izgradili prekrasne gradove. Oni će doći na površinu da bi ih vi upoznali, ali to neće učiniti dok to ne bude posve sigurno. Mnogo toga morate naučiti o svojim pretcima i drugim oblicima života na Zemlji. To znanje je bilo držano u tajnosti od vas, kao i mnogo toga što će vam uskoro biti obznanjeno. Dokaz o tim vezama leži skriveno u tajnim arhivima Vatikana, ali će biti otkriven u pravo vrijeme. Vaša cijela povijest unatrag nekoliko tisuća godina je posve drugačija od onog što vas se navelo vjerovati no sve će vam biti ispravno predočeno.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i dijelim vaše uzbuđenje na početku 2012. godine i svega što obećava biti. To je godina zaključenja i mnogi tek moraju pojmiti potpuno značenje toga. Želimo vam svima ispunjenje želja koja imate i neka vam donese Ljubav i Svjetlost.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey



Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana







http://salusainhebrew.blogspot.com/ - HEBREW - NEW
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://despertando.me/





First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.