Sljedbenici

PUTIN

ponedjeljak, 30. siječnja 2012.

30.1.2012

  SaLuSa, 30.1.2012Ne bojte se jer mnogo toga se može dogoditi već samo od jednog do drugog tjedan, a plan za vaše izbavljenje od Mračnih sasvim lijepo napreduje. Kao što smo već predlagali, budite svjesni razvoja događaja diljem svijeta jer se ostvaruju vaše želje za promjenom. Stvar je u pronalaženju novih pouzdanih izvora iz kojih možete saznati o tome što se zapravo događa. Znate da vrijeme juri i to je dobro budući da ste dugo čekali na kraj ovog doba. Vjerujte nam, sve se odvija točno kako želimo uz naše saveznike koji uspjevaju u stvaranju uvjeta koji će nam omogućiti da vam priđemo bliže. Sve što vam je obećano bit će vam isporučeno, čak i ako ne bude točno onakvo kakvim ste to zamišljali, u biti, na neki način moglo bi se pokazati uzbudljivijim i potpunijim.

Zapamtite da je sve u rukama Viših Bića koja su vas pratila na putu Uzašašća još od samog početka koji je bio veoma, veoma davno. Znali ste kada ste krenuli, ali sa degeneracijom vaših razina svjesnosti, postali ste odvojeni od Izvora i jedni od drugih. No ipak, to je bilo i za očekivati iako ste to sami izazvali zlorabljenjem slobodne volje koja vam je bila dana. Sada znate da ste prošli kroz Tamno Doba i to vam je pokazalo koliko možete pasti kada izgubite vezu s vašim pravim ja. Ovaj tekući ciklus bio je najizazovniji od kada ste se upustili u fizičke inkarnacije i prethodili su mu životi u ranijim civilizacijama o kojima znate iznimno malo. Možda ih se tek blijedo sjećate, ali budite sigurni da je svako isustvo koje ste imali pomoglo da stignete tu gdje ste sada. Neizmjerno ste narasli u svom razumijevanju fizikalnosti, a to je pridonijelo i ubrzanju vaše evoulucije.

Uzašašće i vrijeme nakon njega će se nastaviti kroz planirana iskustva uz pomoć vaših Vodiča i Višeg Ja. Ipak, bit ćete mnogo više informacija o tome kakva će biti kada nastavite svoje putovanje kao Galaktičko Biće. Kao što možete shvatiti, život će poprimiti potpuno drugačiji izgled i tek će blijedo podsjećati na ono kakvim ga sada vidite u ovoj vašoj dimenziji. Tek morate shvatiti kako je to biti posve slobodnim (bićem), no kada to jeste, bit će kao da ste podignuti na novu razinu svijesti što će vam osigurati da budete posve svjesni svojih odgovornosti. Zakoni Univerzuma su prilično jednostavni i zahtijevaju da poštujete suverenitet svih drugih duša kao i namjeru da im ne činite zlo ili ih ometate. Doista, stremit ćete dijeliti Ljubav i Svjetlost sa svim životnim oblicima jer ćete imati razumijevanje i prihvatit ćete Jedinstvo sa Svime Što Jest. Sav život je na ovom putu evolucije i ima snažan poriv vratiti se Izvoru iz kojeg je potekao.

Život na Zemlji se može činiti veoma samotnim dok srećete duše svih vrsta, na veoma različitim razinama napretka i razumijevanja što sve doprinosi vašim iskustvima. Vaš izazov je bio da usavršite i naučite sve lekcije koje su te duše imale za vas. Vi od Svjetla ste uspjeli i vi ste spremni nastaviti, ali uvijek ćete imati koristi od njih jer su lekcije pohranjene na podsvjesnoj razini. Imate potpuno pravo biti zadovoljni sobom jer ste prošli kroz dualnosti i prešli u Svjetlo. Sada se možete vratiti na razinu svjesnosti koja vam je zaista ugodna i u kojoj ste nekoć živjeli na višim razinama, da se više nikada ne morate vratiti u niže razine.

U višim dimenzijama još uvijek susrećete izazove, ali su oni prihvatljiviji te ih je najbolje gledati kao zadatke u koje su često uključene duše koje mogu imati koristi od vašeg iskustva. Zapamtite da na ovom stupnju vi obvezujete sebe na služenje drugima i gotovo svaka uzašla duša prirodno slijedi taj smjer. Svo vrijeme još uvijek uzlazite, ali napredak je puno sporiji te se rijetko morate suočiti s negativnim situacijama. Naravno da sve ovisi o tome kamo ste odlučili ići budući da možete biti jedan od onih koji su se odlučili u niže dimenzije. Brzina kojom želite napredovati je uglavnom vaša odluka te se nikoga ne prisiljava da napreduje brže nego što želi. Stoga, u vašoj sadašnjoj dimenziji se neće svaka duša osjetiti spremnom na uzdizanje te će ostati tamo gdje se osjeća ugodnije.

Tijekom ovog vremena karma dolazi i odlazi veoma brzo i nekima će se činiti da jedna stvar brzo smijenjuje drugu bez vremena za predah. Dragi, to je u skladu s vašim potrebama i potrebom da očistite svoju karmu prije nego uzađete. Nešto od toga će biti nasljeđe prošlosti te ne slijedi nužno da vam se sve vraća unutar istog životnog vijeka. Često vam stvari dolaze kada ste najsposobniji nositi se s njima i kada možete biti najuspješniji u čišćenju karme. U konačnom obračunu nešto karme može biti otpušteno u skladu sa Zakonom Milosti.

Možete razumjeti zašto vas se obeshrabruje da donositi sud o bilo kojoj drugoj duši, ukoliko vam kažemo da ne možete znati što su vam donijela njihova iskustva. Također, onda kada vi doživljavate da je osoba kažnjena, imajte na umu da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine. Ponekad će duša prihvatiti nečiju karmu kao način služenja toj osobi, a to se obično događa u slučaju snažne veze ili povezanosti između njih. Jedno od najvećih djela koje možete učiniti za druge jest da se za njih žrtvujete. Također zapamtite da postoji karma koja je, na neki način, nagrada, a zarađena je kroz vašu ljubav i služenje drugima. Vi ste ti koji kreiraju vaš put i iskustva i nikoga drugoga se ne može okriviti da je nepoželjan, barem ne na način na koji vi o njima mislite.

Dobro naučite svoje lekcije i nikad im se više nećete morati vraćati, iako postoje okolnisti kada bi vas se moglo ponovo testirati da bi se potvrdilo da nećete iznevjeriti. Ukoliko ste imali iskustvo koje je jasno sadržavalo lekciju namijenjenu vama, razmislite o tome iskreno i bez pristranosti i sasvim sigurno ćete uvidjeti razlog. Sve se odvija božanski i pravedno jer, kao što smo često naglašavali, ne postoji osjećaj o kažnjavanju. Bog je Sav Ljubav i posjeduje beskrajno strpljenje sa svojim Božjim Iskrama koje će uvijek biti povezane s Bogom i okružene Božjom Ljubavi.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa te završavam današnji razgovor s ljubećom željom da svi pronađete svoj istinski put, svoje pravo ja. Nastaviti sjati svojim Svjetlom kamo god idete i tako ćete i neznajući pomagati drugima da pronađe svoje.

Hvala, SaLuSa.
Mike QuinseyWebsite: Tree of the Golden Light
Preveo: MarijanaDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.