Sljedbenici

PUTIN

srijeda, 6. lipnja 2012.

04.06.2012SaLuSa 04. lipnja 2012.

Put prema Uzašašću će biti mnogo lakši nego što biste mogli misliti jer je tijekom vremena prošla nužnost za ozbilnim fizičkim promjenama. I sami možete preuzeti puno zasluga za tu situaciju jer ste kao kolektiv podigli razinu svoje svijesti. U unošenju više svjetlosti na Zemlju, bi ste omogućili transmutaciju nižih energija. Rezultat toga je da nužno čišćenje neće morati biti obavljeno kroz toliko duboke promjene koliko se nekoć mislilo da će biti nužne. Zemlja se neprestano mijenja i svakodnevno se događa stotine malih zemljotresa bez ikakvih ozbiljnijih očitovanja. Tako da, dragi, nemojte provoditi svoje vrijeme u strahu od nadolazećeg razdoblja i nosite se s posljedicama znajući da je sve to za vaše dobro. Radije promatrajte promjene kao proces čišćenja Zemlje od svih mrlja i ružnih točaka tako da još jednom može biti obnovljena. Imajte na umu da se i vi čistite na sličan način da biste otpustili bilo kakve vibracije koje ne mogu s vama u više dimenzije. Mnogo toga se odvija bez vašeg znanja, ali i vi možete pridonjeti tako što ćete usvojiti životni stil koji će voditi pročišćenju vašeg tijela i uma. Vaš izbor hrane je važan faktor s gledišta vašeg zdravlja. Pokušajte se odmaknuti od procesuirane hrane prema svježim proizvodima. Tako ćete izbjeći mnoštvo kemikalija koje bi u suprotnom bile probavljene i ostale u obliku toksina u vašem tijelu. Kad god je moguće uključite sirove namirnice u vašu prehranu i uživajte koristi koje vam one donose. Pijte mnogo vode da biste održali svoje organe čistima te izbjegavajte, ukoliko je moguće, gazirana pića.


U budućnosti, zato jer će se povisiti vibracije vašeg tijela, više nećete biti privučeni ili ćete trebati težu hranu. Vaše potrebe će biti zamjetno manje jer ćete se obnavljati uzimanjem više energije koja se nalazi oko vas. Samo u nižim vibracijama vam je potrebno meso, a s vremenom ćete primjetiti da vas ono ne zadovoljava. Jelo je užitak i mi ga još uvijek upražnjavamo, no ni izdaleka u toj mjeri kao vi sada. Mi ni u snu ne bismo stavljali namirnice koje vi konzumirate u naša tijela. Ipak, za sada vi trebate održavati vaša tijela i dobivati energiju iz vaših tradicionalnih namirnica, no možete pokušati i uvesti promjene tako da usvojite prirodnije i čišće načine.


Mi vas vodimo prema novom načinu promatranja života, i to onom koji vam pruža veliko zadovoljstvo i ispunjenje. Nakon promjena, životni tempo će biti puno sporiji i vi nećete biti izloženi stresnim uvjetima. Doista, imat ćete dovoljno vremena da se odmorite i slijedite vaše osobne strasti, a mi imamo i holopalube na kojima ćete moći uživati. Da, one doista postoje i mogu vam pružiti znanje dok u isto vrijeme mogu predstavljati izvor zabave. Mi imamo svoje načine zabave kao i smisao za humor, ali se ne upuštamo u okrutnosti ili neugode. Mi smo sretni i radosni te u poštivanju Jedinstva svog života nismo ograničeni u našim druženjima i prijateljevanju s drugim Bićima. Ljubomora i zavist nisu emocije kojima se bavimo jer razumijemo da svi živimo u jedinstvu i postojimo jedni radi drugih. 


Mi smo Jedno dok ste vi uspjeli stvoriti podjele i razdvojenosti među vama. Vi se možete razlikovati izgledom već prema Rasi kojoj pripadate, ali u osnovi vi ste svi isti i zajedno ste na putu prema Uzašašću. Zapravo, zbog toga što ste poduzeli niz života već prema vašoj potrebi za iskustvima, vi ćete shvatiti da ste živjeli u mnogim različitim zemljama. Razmislite o tome i primjetite da li ste izričito privučeni jednoj posebnoj zemlji ili razdoblju u povijesti. Zar vam to ne bi dokazalo da imate unutar vaše svijesti još uvijek sjećanja na ta iskustva? Jasno je da bi bilo mnogo manje rasnih napetosti ukoliko biste druge prihvaćali kao i sebe. 


Kada vas mi promatramo, mi znamo da mi ne vidimo prave vas, već puko tijelo koje ste preuzeli u ovoj trenutnoj inkarnaciji. Mi dopuštamo i vaš nedostatak Svjetlosti, pa čak i ljubavi, jer su vas niže vibracije povukle na dolje. Ipak, to će se promijeniti i to se upravo sada odigrava i do sada još nije bilo takve prilike kakva sada postoji da ih povisite. Sve više i više svjetla se usmjerava ka Zemlji i vi je možete i sami privući tako što ćete podići svoje razine svijesti. Vaš pravi potencijal je neograničen i vi biste trebali težiti prema najčišćem izrazu sebe. Po svojoj prirodi vi ste miroljubiva i ljubeća Bića i vratit ćete se na tu razinu. Ostanite mirni i činite kao što i govorite prakticirajući ljubav prema vašem bratu Čovjeku. To je jedini način na koji ćete postati nepobjediva sila dobra. 


Trenutno se mi iz Galaktičke Federacije pripremamo za konačni obračun protiv posljednih ostataka smutnje. Budući da su nam se ispriječili na našem i vašem putu, bit će odstranjeni na ovaj ili onaj način, a naši će saveznici tada doista moći provesti sve promjene koje su planirane. Dogodit će se potpuna promjena u načinu na koji živite svoje živote, u svakom smislu na bolje i kao promjena za Novo Doba. Ne postoji razlog da se držite za išta staro ili da budete zabrinuti da ćete nešto izgubiti jer još jednom naglašavamo da ćete od tih promjena koje će se dogoditi imati samo koristi. Vi ćete napraviti kvantni skok u budućnost koja je vaš prijelaz u više razine. Inače ne biste mogli stići do njih osim ukoliko vam se vibracije ne poklapaju s njihovima. To je razlog zašto će biti duša koje to neće moći ostvariti jer još uvijek nisu spremne i nastavit će na svojoj sadašnjoj vibraciji. Doista, ne bi im koristilo za njihovu svrhu ili potrebe ukoliko bi bilo smješteni u višu dimenziju jer bi im to bilo neugodno. 


Uprkos onome što neki mogu misliti, sve se dobro odvija i osigurat će se da konačno budete spremni uzaći kada se za to ukaže prilika. Još uvijek se morate posvećivati vašim potrebama i raditi prema postizanju razine kontrole i svijesti koje će vam omogućiti da održite napredak. Kao što smo često ukazivali, vaša namjera i volja su da uspijete i koje će vas voditi dalje da uspješno okončate svoje putovanje. 


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i želim vam radost i sreću dok se pripremate za najveći događaj koji će se dogoditi u vašim životima. 


Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko Svjetloradnici   


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.