Sljedbenici

PUTIN

srijeda, 20. lipnja 2012.

20.06.2012
SaLuSa 20. Lipnja 2012.

Nadomak ste nekim istinskim akcijama koje će vam neće ostaviti mjesta sumnji da ćete svjedočiti početku kraja Mračnih. Sve je uređeno i više se ne može odgađati. Čak ćete i vi biti iznenađeni onim što će uslijediti i zapanjeni da se mogla provesti operacija takvih razmjera. Planiranje je bilo pomno da bi se osiguralo da uhićenja budu provedena u što većem broju u što kraćem vremenu. Budite sigurni da su dokazi o kriminalnim djelatnostima svakog pojedinca pažljivo dokumentirani te da su dovoljni da se održe optužbe kojima će biti terećeni. 


Iluminati su šokirani brzinom kojom se mijenja njihova sreća te nikada nisu mislili da će morati odgovarati za svoje zločine protiv Čovječanstva. Također su i rubu razuma u pokušaju izbjegavanja konačne pravde, no mi smo utvrdili da smo im presjekli svaku odstupnicu. Svakoga od njih smo pratili tako da ih naši saveznici brzo mogu okružiti, a mi nadgledamo cijelu operaciju. Za Mračne, ovo je vrijeme sređivanje računa koje je nizbježno, no u njihovom slučajum, umjesto pregledavanja njihovih života i djela nakon smrti, oni se suočavaju s ljudima koji žele da pravda bude zadovoljena. Važno je i da razumijete kako ste bili sputavani stoljećima kao i njihovu ulogu u gotovo svakom incidentu u kojem su stradavali nebrojeni životi. Ratovi su bili “uređeni“ tako da im pune džepove i smanje populaciju što je uvijek bio njihov cilj. Ipak, želimo da se koncentrirate na budućnost i prvo tražite kako održati Svjetlo na Zemlji bez gubljenja vaše energije usmjeravajući je na bijest prema Iluminatima i njihovim poslušnicima. To će biti teška vremena za svakoga tko je nedavno izgubio bilo koga voljenog ili prijatelje kao rezultat njihovog djelovanja. To će svakako biti test vaše sposobnosti da ostanete u Svjetlu i pokažete svoju snagu opraštajući onima koji su odgovorni. Ukoliko tako ne postupite i posegnete za bilo kojim oblikom odmazde, nećete biti nimalo bolji od njih i stvorit ćete energetsku vezu s njima. Oni ne zaslužuju bilo kakvo suosjećanje, ali gledajte na njih kao na duše koje su gadno zastranile i gotovo izgubile svoju iskru Svjetla. Bit će potrebno mnogo Svjetla da bi ih se opet podignulo, no i to je izvedivo. Osjećamo sigurnost da ćete shvatiti da je daleko bolje pale ponovo podići nego opterećivati njihovu situaciju povezivanjem sa još više negativne energije. 


Svi vi ste prošli korake razvoja u kojima ste djelovali protiv Svjetla. Pa ipak, uz nekoliko iznimaka, razumjeli ste razloge zbog kojih se to dogodilo i danas ste primjer onih koji su premostili izazove dualnosti. Zbog toga ste jači i to je stvarni razlog zašto ste izabrali provesti toliko mnogo života u nižim dimenzijama. Sada u vama vidimo najdivnije duše koje su uspjele postići vještinu majstora i Svjetlo koje, kamo god da pošli, predstavlja veličanstvenu zraku Svjetla koja pomaže i drugima da se probude. Kako mi vidimo, masovna svijest rapidno raste i to je još jedna garancija da ste na sigurnom putu prema Uzašašću. 


Što god se zbivalo oko vas ili direktno vama, budite snažni i znajte da će svi problemi biti brzo otklonjeni jer ste sada na uzlaznoj liniji i napuštate niže energije. U stvari, mnogo vas povlači liniju između sebe i starih energija koje više ne zadovoljavaju vašu želju da čistim stvarima u životu. To može uroditi poteškoćama unutar obitelji i prijatelja, ali morate zadovoljiti vlastite potrebe. Nalazite se u vremenu samorealizacije i otkrivanja tko ste zapravo te više niste sputani mišljenjima drugih. Ukoliko je nužno, krenite vlatitim putem prema Uzašašću i dopustite da drugi isto tako postupe. Voljeni isto tako mogu biti uključeni, ali oni trebaju slijediti svoju vlastitu intuiciju, a mi uvijek ponavljamo da će među vama ostati veza ljubavi. 


U bliskoj budućnosti vi ćete, ukoliko budete to željeli, putovati pomoću misli, a to je trenutačno. Tako vam voljeni nikada nće biti daleko. U svakom životu koji ste proveli na Zemlji, vaše bliske veze su bile ekstremno ograničene, osobito stoga jer ste se običavali inkarnirati u istu skupinu duša. Ipak, vi doista imate mnogo prekrasnih odnosa koji su se izgradili u jako dugačkom razdoblju i jednom kad uzađete, sjetit ćete ih se ponovo. Mnogi čekaju na vaše uzdizanje tako da prijateljstva mogu biti obnovljena i, ne manje važne, obiteljske veze koje ćete odmah prepoznati. Možete razumjeti da će biti mnogo razloga za slavlje u velikom stilu. 


Možete se početi bolje osjećati u vezi života zbog onog što vam je obećano i osjetiti ga iz srca jer jednom kad uzađete, bit će zadovoljstvo biti živim. Bit će potpuno drugačije od onoga što sada doživljavate jer, na neki način, još niste zapravo živjeli onako kako je zamišljeno da živite. Radost i sreća bi vam cijelo vrijeme trebali biti na uživanje, a ne da postoje kao prolazni trenuci. Prebivati u energijama viših dimenzija je blaženo i osjećat ćete ljubav svugdje oko sebe. Uzbudljivo i mirno na takav način da nikada nećete željeti otići, već ostati tako zauvijek. 


Čak su i na našim brodovima energije “podešene“ da bi vas uzdignule u Ljubav i Svjetlo i moći ćete osjetiti mir i harmoniju koje svudje postoje. To je slično iskustvima koje su neki od vas imali izvan tijela kada su ušli u astralna područja Svjetla. U usporedbi sa zemaljskom vibracijom, one su primjetno više te nije iznenađujuće što toliko duša želi tamo ostati i ne vratiti se u svoja tijela. Ipak, vi ste stigli u ljubav Majke Zemlje na vaš način, no ona bi mogla dobiti više priznanja i ljubavi za to kako se nosi sa vašom prisutnošću. Sve što ona od vas sada traži jest da odradite svoj dio u čišćenju nereda koji ste ostavili na Zemlji tako da ona može obaviti ostalo. Kao što znate, Dragi, mi iz Galaktičke Federacije Svjetla upotrijebit ćemo svoju tehnologiju da ubrzamo čišćenje zagađenja, uključujući i područja onečišćena radioaktivnim otpadom i zračenjem. Vi možete pomoći tako što ćete ponovo uspostaviti ravnotežu između sebe i prirode, kao i ostalih oblika života. Oni su neizmjerno patili zbog sukcesivnog slijeda generacija koje su ih koristile za vlasiti profit i pohlepu i zarađivanje novca.


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i vjerujem da ste uzdignuli svoja srca i umove. Kao i uvijek, šaljemo vam svoju ljubav i najbolje želje.


Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko Svjetloradnici   


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.