Pratitelji

PUTIN

četvrtak, 12. srpnja 2012.

11.07.2012






SaLuSa 11. srpnja 2012.





Ne postoji vrijeme poput sadašnjeg trenutka da biste prosudili svoje odnose s prijateljima i obitelji. Često ste prilikom inkarnacije smješteni uz duše koje ste poznavali u prijašnjim životima te iz tog razloga vjerovatno imate problema među sobom s kojima se morate ponovo suočiti. Jer postoji blokada među vama, ona se prenosi u svaki slijedeći život sve dok ne bude riješena. Kada ste ponovo smješteni u obitelj, vi ne znate uzrok no možete osjećati netrpeljivost među vama. Zato što se od članova obitelji očekuje da se slažu, postoji nada da se razlike mogu mnogo lakše prevazići. Ipak, to nije uvijek slučaj i mogu se još i pogoršati. 


Stoga, ukoliko prepoznajete da se nalazite u takvoj situaciji, shvatite kako je do toga došlo i učinite nešto da biste popravili štetu u vašem odnosu. Ponekad je najteži dio smoći snage oprostiti, a to nije znak slabosti s vaše strane. Budite prvi koji će ponuditi maslinovu grančicu mira i to će otpustiti negativne emocije koje držite u sebi. Bit će bolje da se pozabavite problemom sada nego da pustite da se zagnoji i ostane uz vas. Oni koji se drže ideje da su oni žrtve, trebali bi razumjeti da karma obuhvaća rješavanje problema između dvoje ljudi koji su jednako u njega uključeni. 



One duše koje shvate da je lako oprostiti djela usmjerena protiv njih, pokazuju svoj duhovni napredak i, tako postupajući, pomažu i drugoj duši da evoluira. To je način da se izbjegne razmišljanje u razmjerima osvete jer je nepotrebna budući da niti jedna duša neće izbjeći da se u određenom trenutku suoči sa duhovnom pravdom. To ne znači da je uključena kazna, to je karma i donošenje odluka da ćete prihvatiti slijedeću mogućnost da pokažete da se možete nositi sa svojim problemima bez neželjenih rezultata. 


Nekontrolirane emocije su korjen toliko mnogo uzrujavanja koja prolazite i obično su potaknute egom i takozvanim ponosom. Ukoliko želite uzaći na razine gdje postoje mir i harmonija, tada morate započeti živjeti na taj način sada. Budite onakvima kakvima se gledate u postojanju vašeg Višeg Ja i budite slobodni od nižih vibracija i nedostatka Svjela. Vrijeme borbe za opstanak je gotovo pri kraju i vi ćete ući u novu fazu gdje ne postoji nestašica već obilje. Gdje vas oni od tame neće više moći pokoriti i oduzeti vam vaša prava. Stojite na vratima slobode i mira te se od vas traži tek da se prema drugima odnosite kao prema Jedinstvu u sebi. 


Kada biste samo svi mogli razumjeti da ste čekali na ovo razdoblje tisućljećima. Prošlost se lomi i otpada s vas i vi biste si trebali dozvoliti da nastavite sa svojim životima. Nastavite s iskustvima koja su vas nadahnula i znajte da one duše koje ste voljeli i živjeli s njima čine isto. Ukoliko je u vašim budućim planovima da se sretnete s njima, bit će tako, ali naravno, mnogi će putovati uz vas dok ste na putu uzašašća. Nitko ne prekida odnose namjerno, ali morate prepoznati da slobodnu volju imaju i drugi, upravo kao i vi. 


Sve što slijedi onima koji uzađu jest više vibracije i kao takvo nije podložno nižim vibracijama te održava svoj oblik. Starenje kakvo poznajete više se ne događa i, u biti, sve ostaje stanju svog vrhunca. Da li možete zamisliti koliko je to divno kada nema propadanja ili smrti? Ipak, stanje nije statično i promjene se događaju bez ostavljanja nereda za sobom, jer su trenutačne. Upamtite, Dragi, da su to razine na kojima ćete biti sposobni stvarati snagom misli, ali i odkreirati ukoliko to bude nužno. 


Kada razmišljate o tome što ćete steći, sigurno je vrijedno uložiti sav trud koji je potreban da biste bili sigurni u svoje uzašašće. Vaša namjera je jedna stvar, no morate početi živjeti svoju istinu sada. Čuda Univerzuma daleko nadmašuju vašu imaginaciju i život svugdje buja, čak i u istom prostoru koji vi nastanjujete. Sve duše prolaze ono što su izabrale kao sredstvo podizanja vlastitih vibracija, dok u isto vrijeme daju doprinos zbiru znanja iz kojeg mogu učiti sve ostale duše. 


Nakon vaše dimenzije uvidjet ćete da je Jedinstvo svog života cijenjeno i shvaćeno te posljedično postoji ljubav i prijateljstvo između svih civilizacija. Ipak, postoje individualne grupe koje su iznimka, a koje možete zvati pobunjenicima, no oni ne predstavljaju prijetnju i s njima se lako nositi. Ponekad se infiltriraju iz drugih Univerzuma, no mogu biti otposlani odakle su i došli. Na Zemlji je bilo daleko drugačije jer ste na daleko nižim vibracijama koje omogućavaju Bićima slične vibracije da uđu u vaš prostor. Sad kad smo to rasčistili, moramo ukazati da smo vam mi bili zaštitnici držeći na distanci neautorizirane posjetitelje Zemlje. Da Galaktička Federacija Svjetla nije bila uz vas na tom putu, danas ne biste bili ovdje. U vašem sadašnjem ciklusu vi ste bili poput male djece kojoj je potrebna ruka vodilja i zaštita. 


Mi smo uživali u našim iskustvima s vama i naučili smo mnogo o problemima s kojima ste se suočili. Za nas je to bilo iznimno zadovoljavajuća avantura i radujemo se prekrasnom ujedinjenju koje nam se rapidno približava. Tada ćete sresti vaše prave obitelji iz kojih potječete prije mnogo tisućljeća. bilo je to dugo putovanje, no u ranijim civilizacijama poput Atlantide, mnogi od vas su nas sreli jer su u određenim razdobljima vibracije bile više te smo mogli redovito prebivati uz vas. Atlantida je imala svoje uspone i padove te je na kraju odgovorna za svoje vlastito uništenje. To bi se lako moglo ponoviti na vašoj Zemlji, no neće zbog naše prisutnosti i interveniranja. 


Vaša sudbina je da uzađete i nikakvo ometanje Mračnih neće to promijeniti. Ne tako davno se počela raspadati osnova njihove moći i gotovo su onesposobljeni. Oni sada, kao što običavate reći, bježe u strahu jer je tolika bila njihova arogancija da su mislili da njihov plan ne može podbaciti. Sada su očajni i na izdizaju, ali to je sve budući će biti odstranjeni od onoga što su smatrali svojim neprikosnovenim pozicijama. Ne bojte se, Dragi, jer smo preuzeli stvari u svoje ruke i štit ćemo vas do samoga kraja. 


Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.





Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko Svjetloradnici   


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.