Sljedbenici

PUTIN

ponedjeljak, 16. srpnja 2012.

16.07.2012SaLuSa 16. srpnja 2012.

Naši saveznici su hrabri i vi opažate više dokaza o njihovom djelovanju da otkriju istinu te da ostvare odavno dospjeli plan za odstranjenje Mračnih. To će se nastaviti i još više proširiti te se otkriva onima među nama koji su još pod njihovim utjecajem. Strah i uslužnost vas drže pod njihovom kontrolom, a mi namjeravamo promijeniti takve situacije. Kao što također vidite, političke stranke diljem svijeta otkrivaju svoje pravo lice s malo suosjećanja ili akcije prema teškom teretu prebačenom na leđa naroda, posljedično proizteklih iz kriminalnih aktivnosti u bankama. Uvest ćemo oprost duga jer je jasno da je to jedini način da se oporavi svaka zemlja i oni pojedinci koji su najteže pogođeni te da počnu iznova. To će se ostvariti s dolaskom novih tehnologija i drugih invoacija koje će vas čvrsto uglaviti u Novo Doba. Internet nastavlja biti vaš najbolji izvor informacija, ali ljudi još uvijek bivaju zavedeni dezinformacijama sa nekih stranica. Dragi, ukoliko vam informacija ne zvuči istinito, odložite je, a to vrijedi i ukoliko zagovara korištenje nasilja jer to je siguran znak da nije od Svjetla. Držite se onoga u čiju ste se pouzdanost uvjerili te isprobali i istestirali. S vremnom vam neće biti potrebno toliko ovisiti o internetu kao sada jer neće proći još dugo do naših vlastitih javnih prijenosa. Sve je spremno za takva unapređenja i, koa i obično, samo je pitanje vremena. Vaše uključenje u te stvari je važno, no ukoliko će biti nužno, mi ćemo nastaviti i sami jer se promjene moraju provesti kako je planirano. Ipak, kakva god nam naišla situacija, ona nam neće predstavljati problem jer smo spremni na sve mogućnosti. 


Stavovi koji su trenutno izraženi kroz religiju trebat će proći korz potpunu reviziju ukoliko ikada želite napredovati. S jedne strane, vi ne trebate nužno učitelja jer je svo znanje u vama, ali zbog toga što vam nije rečena istina, vodiči će vam biti od pomoći da stignete na ispravan put. Jer kako stvari stoje, nikamo nećete brzo stići i još uvijek ste vezani netočnostima i posvemašnjim obmanama. Mnogo poštenih i ljubećih duša postoji unutar crkvi, a njihov se puni potencijal neće očitovati dok se ne istrgnu kontroli religije. Vaše vrijeme i energija će biti bolje iskorišteni u produbljivanje vlastitog razumijevanja. Time se ne želi reći da su sve religijske tehnike od nikakve koristi, već da su zbunjujuće i obmanjuju u usporedbi sa istinom. Vi imate izbor slobodne volje i na vama je da odlučite kako će se nastaviti razvijati vaša budućnost. 


Dolazimo vam iz mnogo razloga te vam ukazujemo informirajući vas da smo svi Jedno. Možda dolazimo iz različitih civilizacija i donekle se razlikujemo od vas, ali poput vas, mi promatramo život kao i iz vaše duhovne evolucije. Na višim razinama uopće ne postoje razlike jer svi potječemo iz istog Izvora, već smo samo izabrali ići različitim putevima. Poput mene koji sam Sirijanac, prilično je mnogo članova Galaktičke Federacije Svjetla povezano direktno s vama jer ste došli na Zemlju iz njihovih civilizacija da biste pružili svoje usluge. Uvidjet ćete da “služenje drugima“ predstavlja ključne riječi jednom kada pređete iz dualnosti u više dimenzije. Mi smo Jedno u svemu što činimo, ne ssamo milijuni milijuna duša u Univerzumu, već i sav život uključujući planete jer i oni imaju visoku razinu svjesnosti. Nije bez razloga to što vam govorimo o Zemlji kao o Majci Zemlji i, kada shvatite njezinu ulogu, odajte joj dužno poštovanje i zahvalnost za sve što čini za vas. 


Mnogo je tema koje do sada nisu bile u potpunosti objašnjene jer za postoji prigodno vrijme kada je vaša razina svijesti spremna primiti napredno znanje. Ne bi bilo od nikakve koristi preopteretiti vaš mozak materijalom koji je daleko napredniji od vašeg trenutnog razumijevanja. Sve do sada, duhovna evolucija se odvijala sporo i omogućavala vam je da je kroz osobna iskustva integrirate u vaše razumijevanje. Ti procesi su, ipak, dobili na brzini da bi se ubrzao vaš napredak prema Uzašašću. Zato je toliko veliki broj među vama napredova i spreman je nastaviti mnogo bržim tempom. 


Dualnost je na neki način odvojila žito od kukolja i to ne mislimo na omalovažavajuć način no veliki je jaz između onih koji su se razvili i onih koji nisu. Jasno je da je stiglo vrijeme za Uzašašće onih koji su spremni i više ne smiju biti zadržavani. Imajući namjeru da uzađete jest početak, no morate nastaviti s proširivanjem svijesti. Stoga su vaše vibracije povišene i sve dok je vaš pogled fokuisran na unošenje više Svjetla u sebe, sigurno ćete biti oni koji će uzaći. Ta prilika je bila otvorena svakoj duši i nije sramota ukoliko još niste do toga stigli. Ne postoji vremenska granica do koje se trebae pripremiti i nije bilo očekivano da svi stignu do iste razine u isto vrijeme. Tako se iskazuje vaša slobodna volja iako ste prirodno ohrabrivani da povisite svoje vibracije u svakoj prilici. Kao skupini, vaša iskustva nisu završena dok se ne vrati i posljednja duša. 


Trenutačno nemate kako znati kakvo ste veličanstveno postignuće ostvarili u prevazilaženju spona Mračnih. Isprobali su svaki trik iz udžbenika da bi vas spriječili u uzašašću i ponovnom vraćanju Svjetlu. Bilo bi istina reći da su stvari bili protiv vas, no tako je bilo osmišljeno i znalo se da će to biti naporan posao. Ipak, bilo je i jasno da, ukoliko pobjedite u boju, vaša će stečevina biti ogromna. To, Dragi, pokazuje kako sada stojite i ostvarili ste prekrasnu ekspanziju svjesnosti koja će vam ostati. Nisu sva uzašla Bića poduzela isti veličanstveni put koji ste vi odabrali. Da li sada uviđate zašto se u vašem Univerzumu na vas gleda kao na veoma posebne duše. Nije egoistično prihvatiti takvo obraćanje jer ste zaslužili da se potapšate po ramenima zbog vaših postignuća. 


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i želio bih potvrditi da koliko god se sporo odvijali događaji, ipak se odvijaju i nastavit će eskalirati sve dok se pokret ne dokaže nezaustavljivim. Šaljemo vam svoju ljubav, dragi prijatelji i suradnici, jer vi to i jeste. 

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko Svjetloradnici   


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.