Sljedbenici

PUTIN

ponedjeljak, 20. kolovoza 2012.

20.08.2012SaLuSa 20. kolovoza 2012.

Za vas, najveće je otkriće da su se vaše razine svijesti znatno povisile tijekom nekoliko zadnjih godina. Znanje je korisno, no ono samo po sebi nije vaša putovnica za Uzašašće. Kroz življenje najviših koncepata koje imate o sebi, vi postavljate vaše ciljeve da postanu ono što je vaša sudbina. Također pomažete da se podignu razine Masovne Svijesti, a to privlači još više duša tako da na kraju uzađe veliki broj vas. Također ćete uvidjeti da se možete uzdići iznad sila ili privlačnosti nižih energija. One više nisu dio vas kada tražite više očitovanje sebe. Ono što vas je zadovoljavalo u ovom životnu više vas nužno ne ispunjava jer ste postali osjetljiviji na ono što što stvara nesuglasje ili nezadovoljstvo.


Nastavit ćete se odvajati od nižih energija, a to može utjecati na prirodu vaših prijateljstva s drugim ljudima. Tražit ćete one s kojima ste u harmoniji i koji dijele vaš pogled na život. Razumjet ćete da je to prirodno odvajanje jer će vam biti lakše dijeliti svoju radost i sreću s onima vama sličnima. Treća dimenzija je dugo uzvisivala "radosti" droga, alkohola i seksa, a koji pri pretjeranoj upotrebi svi razvijaju jaku ovisnost i snižavaju vaše vibracije. Mračni su toga svjesni i ohrabruju takva zadovoljavanja jer vas to odvlači od pravih problema u vašem životu na koje biste se trebali koncentrirati. Sigurno je da ste došli u ovaj život da bi stekli iskustvo, no mnogi od vas su postali zarobljeni u nižim aspektima i ne napreduju.

Kao što ste do sada spoznali, slično privlači slično i vi k sebi privlačite one duše za koje je prilično vjerovatno da su na sličnoj razini poput vas. Izbor je često u tome da li jedni druge vučete dolje ili ste sposobni jedni druge podići. Prirodno, često postoje neki karmički problemi, no za svaku dušu koja je "posrnula" uvijek postoje prilike da se vrate na pravi put. Nikada ne gledajte na sebe kao da niste vrijedni ili ne zaslužujete pomoć, jer je uvijek dostupna ukoliko učinite prvi korak da bi se ponovo uzdigli. U ovim završnim vremenima mnoge duše su poduzele nekoliko izazova da bi im omogućili da budu spremne uzaći. To je konačno čišćenje karme prikupljene tijekom mnogih života i ponekad morate biti jaki da bi je očistili. S Uzašašćem u mislima, svaki napor koji uložite vrijedan je truda.

Osjetit ćete kada ste prebrodili svoje izazove kako će iznenadna mirnoća ući u vaše živote i iskusit ćete veliko olakšanje kao da je veliki teret maknut s vaših ramena. Često to uključuje duše s kojima ste se morali izmiriti i niste mogli napredovati dok se nije ostvario čin oprosta. Gledajte na život kao na predstavu i shvatite da jednom kada se spusti zastor, svi ponovo postajete prijatelji. U budućnosti, takvi problemi neće postojati jer u dimenziji u kojoj ćete biti jest ona od savršene harmonije i ravnoteže.

Kako se vrlo brzo približava vaše Uzašašće, imajte na umu da niste ovisni o fizičkim promjenama koje se događaju na Zemlji, već postoje ključni koraci koji moraju biti poduzeti da bi Majka Zemlja bila spremna za svoje vlastito Uzašašće. Uzašašće traje i ne može ga se spriječiti, to je proces galaktičkih razmjera u kojem vi, ipak, imate važnu ulogu. Jednom kad napredujete i sve drugo može napredovati i na to možete gledati kao na posljednji dio slagalice nužan da bi bila završena. To je razlog zašto su se Svemirska Bića cijelog univerzuma okupila svjedočiti vašem Uzašašću.

Razne akcije su u tijeku i mi brižno motrimo kako napreduju. Budite uvjereni da što god se trebalo završiti prije Uzašašća, bit će obavljeno, čak ukoliko ćemo trebati imati veću ulogu nego što je prvotno mišljeno da je nužno. Mi djelujemo po božanskim instrukcijama da vam pomognemo biti spremnima u prigodno vrijeme te surađujemo s mnogim drugim Višim Bićima. Niti jedan izvor nije smatrao da sve trebate sami učiniti i to je uvijek bio zajednički posao. Napokon, bili smo uz vas sporadično tisućama godina, dolazeći i odlazeći uglavnom kao pomoć Majci Zemlji. Propašću Lemurije i Atlandide, možete i sami zamisliti da su to bila vremena kada je bila potrebna naša stručnost.

Za vašu civilizaciju nije bilo sigurno da li će završiti ovaj ciklus bez nesreća i često ste bili nadomak tome da sami sebe uništite. Zapravo, jednom ste to i učinili te ste postali naoružani moći i oružjima masovnog uništenja. To je rezultat nedostatka poštovanja toga koliko su opasne nuklearne naprave te znanstvenih eksperimenta bez da se prije razumjelo kakvi će biti rezultati. Kada je prva atomska bomba eksplodirala, vaši znanstvenici su znali da postoji šansa da bi mogla uništiti svijet, no još uvijek su ustrajali. Dakako, morali ste iskustiti glupost vaših postupaka jer inače ne biste naučili od onoga što ste činili. Ipak, kada su vaše aktivnosti zaprijetile drugim civilizacijama, morali smo intervenirati.

Advent vašeg nuklearnog doba je bio jasan signal univerzumu da posjedujete sposobnost ne samo uništiti sebe, već i Majku Zemlju. Ovoga puta, to nije bilo dopušteno jer je svim dušama dana prilika da uzađu. Znamo da kada se ogledate oko sebe, uvjereni ste da su neke duše nesvjesne o tome što će se zbiti. No, mi vas uvjeravamo da je prije inkarnacije u ovom razdoblju svaka duša osviještena o njegovoj važnosti. No, uprkos tome neke duše izaberu ne uzaći jer još uvijek žele iskustva energija. To je razlog zašto se ne trebate zabrinjavati oko drugih jer će završiti točno tamo gdje im je mjesto prema njihovom vlastitom izboru.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i spomenut ću da namjeravamo razotkriti više naših letjelica tako da budete svjesni je naša ogromna flota svugdje oko nas. Ono što ćete vidjeti su članovi Galaktičke Federacije Svjetla koji se spremaju za otvorenije pokazivanje. To je čin prijateljstva s naš strane koji je učinjen uz naš blagoslov svima vama.

Hvala, SaLuSa.
Mike QuinseyWebsite: Tree of the Golden Light
Prevela: Marijana Svjetloradnici   


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.