Pratitelji

PUTIN

srijeda, 22. kolovoza 2012.

22.08.2012








SaLuSa, 22. kolovoza 2012




Možete biti sigurni da se nemate o čemu brinuti kada su Mračni u pitanju jer smo im presreli mnoge njihove pokušaje da izazovu nevolje. Ograničili smo njihove aktivnosti na neko vrijeme i mislimo to i nastaviti raditi. Oni zure u bezdan zaborava i ne mogu mu pobjeći. Njihovo carstvo se polako urušava i za njih nema puta natrag. Mi, pak, brižno motrimo neke pojedince koji putem svojih vlastitih veza budući da još uvijek imaju kontrolu nad svoji poslušnicima. Na svim frontovima naši saveznici dobro napreduju i mnogi problemi bi mogli biti rješeni do kraja ovog mjeseca. U međuvremenu, vi se osvještavate u sve bržem ritmu i vaša svjesnost je još jedan razlog za rastuću snagu Svjetla.

S vaših poimanjem o tome što se događa iza scene, zadovoljni smo primjetiti da postoji sve manje zabrinutosti u vezi odgoda u objavljivanju naših aktivnosti široj javnosti. Sada znate da put prema Uzašašću napreduje kako je namjeravano i sve drugo u usporedbi s tim je manje važno. Na vrijeme ćete spoznati istinu o ciljevima Mračnih i sve više ćete povezivati detalje o prekrasnom životu koji je pred vama. Mnogi od vas su već prilično bogati znanjem, no ipak postoji mnogo toga što se može dodati, a što će vam pružiti cjelovitu sliku. Mi se nećemo upuštati u negativnosti jer takve stvari će ostavljene povjesnim knjigama vaše civilizacije i dostupno za vaše dublje razmatranje u zapisima Akaše. Sve što se ikada zbilo je zapisano u svom izvornom stanju i bilo koji dio može biti ponovo proživljen, već prema vašoj želji.


Znamo da očekivanje značajnih događaja koje očekujete sada već svakoga dana može biti zamorno, no doći će i vaš dan zadovoljenja i uzbuđenja. Napokon, svi možete oko sebe vidjeti dokaze promjena, a događa se još više toga što nije tako očito. Šire se uhićenja korumpiranih dužnosnika i neki već bježe i pokušavaju izbjeći posljedice. Nije važno koje korake oni poduzimaju da bi izbjegli pravdu, u stvarnosti – nigdje se ne mogu skriti. Stoga, molim vas, ne trošite svoju energiju na ljutnju kada su pojedinci u pitanju. Vaša budućnost je daleko važnija nego njihova i tu bi trebao biti vaš fokus. Nije u pitanju da se nećete moći odmah prilagoditi, već će cijelo iskustvo biti daleko uzbudljivije i bolje shvaćeno.

Kako ćete ulaziti u završne tjedne, davat ćemo vam više detalja kako se pripremiti za primjene koje će donijeti Uzašašće. Ipak, ne postoji ništa što bi vam uzrokovalo bilo kakvu nrvozu ili neugodu. Bit će to poput iskoraka iz tamnog doba u zemlju snova gdje sve postoji vama na užitak i sreću. Neće biti završeno i bti će još uvijek potrebne neke promjene, no iz svih aspekata vaših života bit će odstranjen napor tako da će život postati puki užitak. Preostalo je još malo vremena i ono se još uvijek ubrzava stoga pokušajte održati svoju pažnju na veličanstvenu budućnost koja vas očekuje. Bit će to daleko iznad svega što možete zamisliti i možda ćete razmotriti da će vaše osobne promjene biti najprihvatljivije.

Prelazak iz vašeg sadašnjeg fizičkog tijela u ono koje je od viših vibracija bit će prekrasan osjećaj. Biti slobodan od svih bolova i boljki često poveanih sa vašim sadašnjim tijelom, bit će toliko inspirativno. Razina na koju ćete prijeći je od takvih viših vibracija da vaše tijelo neće biti sposobno nastaviti nikako drugačije nego u savršenstvu vašeg izvornog nacrta. Vaša svijest će biti povišena i vaša percepcija stvari izoštrena. Tijelo više neće patiti od umora ili iscrpljenosti kao što se to sada događa i, posljedično, više nećete trebati duga razdoblja spavanja. Možete poduzeti mjere obnavljanja ukoliko vam budu potrebne, no i re-energizirat ćete se iz same okoline u kojoj se nalazite.

Vaša sadašnja niska vibracija i onih oko vas su, zapravo, jako teške i vi trebate spavati da bi obnovili svoje tijelo. Ipak, kako se vaše tjelesne stanice nastavljaju mijenjati u kristalne, vaše tijelo će se sve više usklađivati sa s tim novim uzorkom. Kao rezultat, bit će vam potrebna kraća razdoblja sna da biste se obnovili, a neki među vama već to i primjećuju. U stvari, uzorci spavanja će se promijeniti u odnosu što je normalno i shvatit ćete da možete postojati sa mnogo manje sna. Slična promjena se događa i kada su u pitanju vaše prehrambene navike. Potrebno vam je manje i vaš izbor hrane će se okrenuti svježim i ne izmjenjenim namirnicama bez kemikalija i aditiva.

Vaše tijelo je hram koji će vam, kada se pravilno s njime postupa, služiti dobro i rijetko ćete, ukoliko ikad, iskusiti bolest. Ukoliko ga hranite lošom hranom, završit ćete sa lošim zdravljem, čak iako je potrebno neko vrijeme da se to očituje. Možete biti mladi i zdravi, no neprestana zlouporaba vašeg tijela će naposlijetku uzeti svoj danak. U starijoj dobi vi se podložni kolapsu vaših glavnih organa i teško će vam biti obnoviti ih. Dobra vijest je da, kako ćete podizati svoje vibracije, bit ćete manje skloni teškoj hrani poput crvenog mesa. Slijedite reakcije svog tijela na ono čime ga hranite i uskoro ćete spoznati kako ga održavati razumno i na vašu korist.

Razmislite što želite od života i znajte da ćete pronaći više sreće i zadovoljstva kada se pravilno brinete o sebi. To se proteže i do toga čime okupirate svoje umove budući da neki od vas upražnjavaju nezdrave stvari koje vam jednostavno snižavaju vibracije. To, zauzvrat, privlači slične vibracije i vjerovatno je da ćete pasti još više tako narušavajući bilo kakvu šansu koju ste imali da se uzdignete dovoljno do vremena Uzašašća. Znamo da neke duše jednostavno ne brinu što im se događa i jasno je da im je potrebno mnogo pomoći. Kao što vas često podsjećamo, bez obzira kakve su okolnosti oko vas, uvijek vam je pomoć nadomak ruke. Stoga, molim vas, zatražite je i doći će vam u ovom ili onom obliku, no nemojte je nužno očekivati istog trenutka.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i znam da ste svi vi imali mnogo života na Zemlji, sada biste trebali moći imati korist od svojih iskustva. Uđite u sebe i slušajte svoje Više Ja i dobit ćete dobar savjet, no treba ga uzeti u obzir ukoliko se želite uzdići. S druge strane, vremena je malo, no još uvijek imate dovoljno vremena da donesete odluku da se promijenite i postanete ono što ste u stvarnosti, prekrasne duše neograničene ljubavi. Želim vam svako dobro.



Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.





Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko Svjetloradnici   


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.