Pratitelji

PUTIN

petak, 12. listopada 2012.

12.10.2012







SaLuSa 12. Listopada 2012.




Mi nismo željeli kašnjenje, ali dok god još uvijek možemo završiti svoje zadatke kao što je to planirano to nam ne uzrokuje mnogo zabrinutost. Možemo se lako prilagoditi različitim situacijama s kojima se susrećemo, ali za vas to znači više frustracija jer mi vam nužno ne možemo dati ništa drugo osim sitnih detalja o tome što se događa. Gledajući vaše aktivnosti vidimo mnogo grupa koje dohvaćaju plašt slobode i koje rade dobar posao koji ubrzava neizbježan kraj ostataka kabale. Mi ćemo biti tu da im damo zadnji udarac koji će ih gurnuti u zaborav, tako da oni više neće predstavljati opasnost za vas ili nas. To će nam biti signal da ubrzamo s našom misijom. Uz najbolju volju na svijetu, kolaps gospodarstva je neizbježan i ne može se izbjeći. Ono što vidite je posljednji očajnički pokušaji mračnih da zadrže ono što još imaju, ali njihova moć nestaje vrlo brzo. 

Neke vlade koje smo kontaktirali žele promjene i spremne su na suradnju, dok druge to odbijaju i pokušavaju zadržati stari sustav. Istina je, da bez obzira što god oni činili da spriječe promjene, one dolaze i oni to neće moći izbjeći. Bez obzira na politička uvjerenja, kao i svaka druga zemlja, one neće imati alternativu, nego će se morati promijeniti. Rješenja koja nudimo da prevladate svoje probleme su samo odgovori koji će omogućiti prilično brz rezultat. Ta rješenja će vam prouzrokovati minimalno neugodnosti a razumijevanje da su ona potrebna će osigurati dobru podršku planovima. 

Promjene će još više zbližiti ljude a sa prestankom rata nastupiti će prekrasni mir na Zemlji. To će također pomoći stvoriti povjerenje između različitih zemalja, a prepreke koje postoje između nekih od njih će pasti. Nakon što postignete taj stupanj suradnje, preostale promjene će doći na svoje mjesto vrlo brzo. Industrija oružja i svi ostali aspekti oružanih snaga će biti raspušteni, a mirovne snage će ih zamijeniti i one će djelovati isključivo u obrambene svrhe. Trenutačno, vojske i njihove baze širom svijeta predstavljaju prijetnju koja može potaknuti rat, što će se također promijeniti. U budućnosti ni jedna zemlja neće imati strane vojnike na svom tlu, a ljudima neće ostati ni najmanja sumnja da će mir biti trajan i koji ćemo mi podupirati.

Dakle, kao što možete vidjeti, planovi za vašu slobodu i povratak vašeg suvereniteta, dobro napreduju. To znači da nema potrebe da se brinete zbog prijetnji ratom. To neće biti dopušteno, a mi smo jasno dali na znanje da se nuklearno oružje ne smije koristiti, a to ćemo mi i dalje osiguravati. Put prema Uzašašća postaje sve veći i privlači sve više duša, koje su pronašle povjerenje i vjeru u ono što mi i naši saveznici radimo. Jednostavno, dragi, ne postoji drugi način i vjerujte nam da su sva pitanja koja se tiču vašeg Uzašašća temeljito raspravljena dok nije postignut optimalni zaključak. Mi činimo ono što je najbolje za svakoga bez ugrožavanja slobodne volje ljudi da idu različitim putevima, ako je to njihov izbor.  

Nikada nam nije bila namjera da vam namećemo svoje stavove nego samo da osiguramo da oni koji žele da uzađu imaju svaku priliku da to učine. Promjene su ono što ste tražili, ali su ih Iluminati kočili kako bi se spriječilo vaše uzdizanje. Dakle, prihvaćanje promjena se čini sasvim prirodno jer su one već planirane kao dio vašeg životnog iskustva. Malo duša se može sjetiti svog životnog plana i doista je najbolje da se bave svojim izazovima kako oni dolaze, jer inače ćete ih pokušati preduhitriti i tako promijeniti ishod. Ponekad ćete otići da vam vidovnjak objasni vašu situaciju, i ta vrsta pomoći je dopuštena, ali konačna odluka i akcija potpuno ovisi o vama. Na isti način nitko drugi ne može preuzeti vašu Karmu, ali neke će duše po dogovoru raditi s vama da vam pomogne. 

Neke duše teško mogu povjerovati da su dobrovoljno pristale iskusiti život u dualnosti. Ipak, svatko od vas je to učinio, znajući da ćete ubrzati svoj razvoj i dodati to znanje ukupnom bazenu znanja. Podsvjesno sve ovo vam je poznato, zajedno s obećanjem od onih u visinama koji su pažljivo pratili vaš napredak tisućljećima, kako bi vam pomogli. Oni služe Bogu a također služe i vama i provode plan za vaše Uzašašće. Dana je riječ da mračnima ni pod kojim okolnostima neće biti dopušteno da uspiju spriječiti vaše Uzašašće, i to je razlog zašto biste trebali iskoristiti ovu čudesnu priliku da uzađete zajedno s Majkom Zemljom. 

Pred vama su još neki teški trenuci, ali ćete ih preživjeti a rezultat toga će biti vaš još veći rast u Svjetlosti. Vrijeme leti i promjene su bliže nego ikad, i bez da itko proriče sasvim je jasno da dolazi kraj vremena. Možete li vjerovati da je početak novog tisućljeća bio prije 13 godina i kada se osvrnete nazad na svoj napredak, posebno je vidljiv rast vaše svijesti. Energija Svjetla i Ljubavi se je proširila poput šumskog požara, a Fenix je u svom višem izdanje uskrsnuo iz pepela. To ima moć rastvoriti sve niže energije, koje više neće postojati na novoj razini na koju se pomičete. 

Očit nedostatak aktivnosti ne znači da se vrlo malo toga događa, u stvarnosti mi smo postali zaposleniji nego ikad u sprečavanju pokušaja usporavanja napretka. Mračni su majstori u pravljenju problema, ali mi znamo njihove namjere i držimo ih stalno na oku. Oni ne poduzimaju inicijativu svaki put, i mi možemo preduhitriti njihove poteze i zaustaviti ih u postizanju rezultata kojima teže, što iscrpljuje njihov moral koji je već sada na niskom nivou. Njihova igra je gotova kao i njihovo vrijeme koje je isteklo, i bilo bi dobro da se povuku i dopuste da igra bude odigrana kako je planirano. Međutim, oni ostaju tvrdoglavi u pokušaju odlaganja njihove neizbježne sudbine i zatvaranja u zatvor, koji ih poziva da odgovaraju za svoje zločine protiv čovječanstva. 

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mogu vam reći da Galaktička Federacija Svjetlosti nikada nije bila na većem oprezu nego sada, te je spremna za skok u akciju. Nekoliko tjedana vašeg vremena su za nas samo sekunde kako mi doživljavamo vrijeme, tako da se nama čini kao da je kraj vremena već pred nama, a vama se još čini da se vrijeme ubrzava.



Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.





Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko Svjetloradnici   


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.