Sljedbenici

PUTIN

petak, 19. listopada 2012.

19.10.2012SaLuSa 19. Listopada 2012.
Ovdje smo na kraju velike epizode vašeg putovanju kroz dualnost, koja će završiti s onima koji su spremni uzaći ostavljajući svoju sadašnju dimenziju. To ne znači da će se sve odjednom promijeniti, već će to biti rezultat vašeg uzdizanja u višu dimenziju gdje ćete biti s drugim dušama sličnih vibracija. To će osigurati život u kojem ćete doživjeti bliski skladan i radostan odnos sa svim dušama. Grubost i konfrontacija koju sada doživljavate će nestati jer ona bića koja uzrokuju takve probleme, nisu spremna uzaći. Uzašašće je za one od vas koji su osvijestili svoje pravo Ja i teže da uzađu. Kada možete prihvatiti sve ostale kao jedno s vama i živjeti svoj život na način da dajete Bezuvjetnu Ljubav, tada ste savršen primjer onoga tko je spreman. 

Ako ne smatrate sebe da ste spremni ali ipak želim da uzađete, usredotočite se na svoje uzdizanje dajući sve od sebe kako bi uspjeli. Vi ćete to sada gotovo sigurno uspjeti jer postoje ogromne energije koje ulaze u vaš svijet i vi ćete ih privući na sebe. Vi ćete znati da se to događa jer neke duše mogu primiti energije bez da osjećaju njihov utjecaj. To se može osjetiti kao blaga vrtoglavica i opći osjećaj lakoće unutar vašeg tijela. Postoje i drugi simptomi koji vas mogu navesti da vjerujete da ćete se razboljeti ali će to uskoro proći bez ikakvog utjecaja. Zasigurno ćete shvatiti da se možete kontrolirati kada ste suočeni s razornim silama a to je kroćenje emocije koje će vam omogućiti da dođete do takve razine. Istovremeno ćete biti primjer drugima koji će imati koristi od vaše prisutnosti.

Svjetlost kao i uvijek i dalje raste eksponencijalno i nosi vas naprijed brže nego ikada. Te će postići svoju optimalnu razinu 21. Prosinca 2012. te će potaknuti Uzašašće Majke Zemlje i svih onih duša koje su spremne otići s njom. Do tada ćete već biti uvjereni u sigurnost i budućnost onih koji su izabrali drugačiji put i sve se događa kako trebao prema Univerzalnom zakonu. Jednostavno rečeno, nijedna duša ne može krenuti prema gore dok nije dosegla sličnu vibraciju. Za sve je pobrinuto i do vremena Uzašašća, svatko će biti svjestan onoga što se ima dogoditi. Kada ciklus završava, događaju se prirodne promjene, koje otvaraju sljedeću fazu vašeg putovanja koje vas nastoji odvesti više. Prilike su uvijek tu za svaku dušu.

Donekle život se nastavlja i dalje kao i prije, ali već sada možete vidjeti znakove promjena koje su neizbježne. Koliko patnje nastaje ovisi o vašim vladama. i kako brzo one usvajaju nove načine koji im se nude. Vojska neće moći odgoditi promjene, iako Iluminati predlažu da se koristi protiv nas, ako mi pokušamo razotkrivanje i pojavimo se na Zemlji. Možemo se lako nositi s tim prijetnjama, ali ne želimo stvoriti uvjete koji vas mogu odbiti od nas. Mi smo svi za razotkrivanje što je prije moguće, ali to mora imati mirnu pozadinu. Međutim, to se može dogoditi kada najmanje očekujete, jer postoji više zemalja koje će podržati takvu objavu.

Bili ste strpljivi tako dugo vremena i to cijenimo ali znajte da se događaji moraju desiti vrlo, vrlo brzo. Mi smo spremni i oslanjamo se na naše saveznike u pripremi terena tako da mi možemo nastaviti. Do tada postupajte kao normalno i prihvaćajte stvari onako kako dolaze svakim danom. U međuvremenu, sve vaše potrebe će biti zbrinute, iako će neki od vas imati više neugodnosti nego drugi. Mi smo duboko svjesni onoga što će se vjerojatno dogoditi, i nećemo dopustiti da stvari izmaknu kontroli. Mi vas gledamo i vodimo vašim putem jako dugo vremena i prisutniji smo sada nego ikada prije. Mi još uvijek nismo u mogućnosti skinuti nevidljivost naših brodova dok ne uklonimo prijetnju protiv nas. Jednom kada to učinimo, staviti ćemo na veličanstveni zaslon pozdrave za sve vas.

U ranim danima viđenja NLO-a smo redovito kontaktirali one koje bi nazvali "obični smrtnici" ali čak i tako su njihova iskustva namjerno zadržavana od vas. Mi smo ih čak i odveli na putovanja diljem vašeg Sunčevog sustava, dokazujući da i drugi planeti imali inteligentni život na njima, i još uvijek su vršeni pokušaji da se prikriju pojedinosti. Uz razotkrivanje, dokazi će biti potpuno neosporni jer ćete biti upoznati sa humanoidima i to ne samo iz vašeg nego i iz drugih zvjezdanih sustava. Predugo smo bili odvojeni od vas, i dijelimo vaše uzbuđenje pri pomisli na naš susret.

Galaktička Federacija Svjetlosti nije ni na koji način militantna, ali u Svemiru postoje snage od kojih se trebamo zaštititi. Oni su uglavnom mračni iz skupine gmazova, ali želimo dodati da postoje i drugi s miroljubivim namjerama. U vašoj Galaktičkog povijesti postoje mnoge priče o silnim ratovima između civilizacija. Međutim, to doba je prošlo i mir je proglašen između zaraćenih strana, i dio naših dužnosti je da osiguramo mir. Na vašoj Zemlji još uvijek postoje dokazi njihove posjete, ali oni nisu uvijek prepoznati i ignorirani su jer se ne uklapaju u vašu prihvaćenu verziju povijesti. U stvari većina vaše povijesti je izmišljotina i samo malo podsjeća na istinu. Postoje područja koja ćemo naglasiti jer je važno da te činjenice budu poznate.

Gledajte prema naprijed, jer će se događaji pokrenuti i nećete biti razočarani. Mračni su završili sa nametanjem svoju volju vama. Oni su poput krezubog tigra, ali ih još uvijek ih treba izbjegavati i držati se podalje dok ne budu uklonjeni. Mnogi od vas znaju tko su čelnici kao što i mi to znamo i mi nećemo dopustiti da ponovno ustanu. Novac im još uvijek kupuje vrijeme, ali im nikada neće kupiti slobodu da pobjegne pravdi za svoje zločine protiv vas. Nikada nije prekasno za njih da se promijene i da budu upamćeni i po mnogo dobra, ako se odreknu svog dosadašnjeg ponašanja.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i vidim da ponoćni sat počinje zvoniti, dakle odbrojavanje je počelo. Molimo vas da ostanete smireni još malo jer tko čeka taj dočeka. Bog vas sve blagoslovio.
Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.Preveo: Darko Svjetloradnici   


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.