Pratitelji

PUTIN

petak, 14. listopada 2016.

Croatian - Mike Quinsey 14.10.2016


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 14. listopada 2016.


Predsjednički izbori su glavna žarišna točka za milijune Amerikanaca, ali postoji velika mogućnost da se oni možda neće nastaviti nakon svega. Razlog, kako se čini, je taj da izgleda da će se jedan kandidat povući. To bi mogao biti vrlo koristan događaj s obzirom na skori početak globalne revalorizacije valuta, na koju se može fokusirati bez ometanja i koja je možda u stvari već počela, a sigurno je vrlo blizu da se ostvari prvom prilikom da se to učini. Šuška se da je to već počelo i sigurno se očekuje lagani start zbog veličine zadatka. Određeni stupanj hitnosti, naravno, sada postoji da bi se cijela shema pokrenula, što će oduševiti mnoge ljude koji su to željno čekali.

Svijet je i dalje u metežu i prepun rata, ali je mnogo odgovora na pokušaje mračnih snaga da nametnu svoju kontrolu nad njim. Međutim, neće im se dopustiti da uspiju, jer viša bića će odrediti ishod u korist svjetla. Postoji plan koji će spriječiti da se to dogodi, jer stvari su sada dosegle točku kada je vrijeme da se to privede kraju. Imajte vjere u one koji imaju vašu budućnost u svojim rukama, jer oni imaju punu kontrolu i potpuni uvid u ono što se događa.

Kad je u pitanju svjetlo ne postoje greške, a plan za vašu slobodu napreduje onako kako je i planirano i kako bi se osiguralo da se uzašašće dogodi. Teret je sada na svakom pojedincu da odluči gdje njegova budućnost leži, i žele li uzaći da žive svoj život u skladu s tim. Naravno, imate pomoć i smjernice, ali u konačnom obračunu na vama je da dovoljno podignete svoje vibracije da bi to postigli. Do sada ste trebali znati da prilika, kao što je ova sada, dolazi na kraju ciklusa. Dakle, potrudite se da budete sigurni da ćete biti uspješni, jer duboko u sebi vi ćete znati da je to istina. Kad ste pristali na svoj životni plan, bili ste sigurni da ćete biti u stanju uzaći.

Vaše strpljenje dobro je testirano, i ako ste bili u mogućnosti da održite svoj položaj možete smatrati da ste na putu prema višim dimenzijama. Izazovi prevladavanja nižih vibracija su teški i vi ste napadani sa svih strana, ali ostajući usredotočeni i potpuno se kontrolirate, na dobrom ste putu do uzašašća. Putovanje putem svjetla ponekad može biti usamljeni život jer malo ljudi u potpunosti razumije zašto su na Zemlji, i teško je naći druge iste vrste. Često postajete usamljeni lik ali sama vaša prisutnost na Zemlji pomaže širiti svjetlo. Dok se dižete postaje lakše odvojiti se od mnogih nižih energija jer one sadrže malu ili nikakvu privlačnost za vas.

Približava se vrijeme kada će biti moguće reći ljudima o pravim razlozima za doživljavanje nižih vibracija, ali i zašto je bilo potrebno da se reinkarniraju toliko puta na Zemlji. Na kojoj god razini se trenutno nalazite, kad se kraj ciklusa dogodi, vi ćete u skladu s tim biti na točno određenom nivou. Obitelji mogu to smatrati zabrinjavajućim u slučaju da se raziđu, ali imajte na umu da svaka duša slijedi svoj vlastiti put. Međutim, postoje slučajevi kada partnerstvo ostaje čvrsto i duše još uvijek idu naprijed zajedno. U stvari, neke obitelji se okupljaju da podijele životni plan i da se to često događa kada rade za svjetlo.

Dragi moji, vama se divimo i volimo vas zbog vaše posvećenosti svojim odgovornostima, i u svakom trenutku imate pomoć da dovršite svoj životni plan. Vaši vodiči koji vas prate su moćna bića koja mogu utjecati na vas na način da osiguraju vašu sigurnost i često sprječavaju ono što bi inače moglo biti neželjena promjena u životu. Ako ih prihvaćate i "pričate im" oni mogu razgovarati s vama mnogo lakše, i oni će utisnuti svoje misli u vas. Oni su vjerojatno svjesniji vašeg životnog plana nego vi, i sposobni da osiguraju da se držite pravog puta. To ni na koji način ne uklanja vaš izbor slobodne volje, jer oni će već znati o tome.

Već neko vrijeme galaktičke letjelice se približavaju Zemlji, ali sve dok ne uklone plašt vi ih nećete moći vidjeti. Međutim, Avians ostaju na distanci jer njihova prisutnost je da drže na oku kako se Zemlja i njeno stanovništvo nose s uzašašćem. Postoji zapravo nekoliko grupa koje čekaju da vam se prikažu čim bude sigurno to učiniti. Vaša budućnost je puna ugodnih iznenađenja, a jedno od njih je da ćete se sastati s vašim Agarčanskim prijateljima iz Unutarnje Zemlje. Stvari će se toliko promijeniti da ćete u relativno kratkom vremenu imati od toga koristi, tako da će vam se pomoći da zauzmete svoje zasluženo mjesto u Novom dobu. Staro nestaje prilično brzo jer promjene se već događaju koje će na kraju podići kvalitetu vašeg života.

Sa svim tim što se događa s vašim svijetom teško je ne uključiti se. Vaš najbolji pristup je da isprobate i ostanete usredotočeni cijelo vrijeme, i postanete promatrač umjesto da se uključite. Naravno da će biti mogućih problema da nećete moći pomoći, ali uključite se u to, i kad ste svjetionik svjetla možete donijeti mir u situaciju koja može uzrokovati erupcije i sukob. Vi imate moći iznad vaše mašte, ali morate imati vjeru u sebe da bi se one aktivirale. Vaše najveće djelo može se ponekad dogoditi kad ste najmirniji i koristite svoju moć misli. Ne možete, međutim, nametnuti svoje ideje bilo kome jer one mogu biti odbijene ako ih ne prihvaćaju, a to se često događa zbog karmičkih odgovornosti koje se moraju odigrati. To također vrijedi i za slanje iscjeljujućih energija, ali ponekad duša treba vidjeti cijeli tok svoje "bolesti" za dobrobit svih uključenih.

Nakon što uzađete postat ćete sasvim druga osoba u odnosu na ono što ste prije bili. Vaše svjetlo će postati tako jako da se nećete s tim igrati ili zabavljati se s negativnim energijama. Svjetlo će se pojavljivati u svemu što radite, i obzirom da ćete biti s dušama slične vrste, vi ćete voditi blaženi život radosti i ljubavi. Negativne misli neće oblikovati bilo koji dio vašeg života jer vibracije će biti previsoke da bi one mogle biti prisutne. Stoga je poruka da počnete što je prije moguće osjećati kako je to živjeti s povišenim vibracijama. Što više možete odoljeti nižim vibracijama, to će one moći manje utjecati na vas, pa ne zaboravite da slično privlači slično i izbjegavajte privlačiti ih sebi.

Kako svjetlo i dalje raste na Zemlji, "tama" će postupno nestati. To se već događa i to je uzrok konfuzije među onima koji su mračni, jer oni više ne mogu održavati energije na mjestu. Oni su žrtve svog vlastitog djelovanja, ali za njih nikad nije prekasno da se okrenu svjetlu.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.
Mike Quinsey

Web stranica: Trree of the Golden Light

Preveo: Fredi

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.