Pratitelji

PUTIN

petak, 28. listopada 2016.

Croatian - Mike Quinsey 28.10.2016



28. listopada 2016.


Promjene dobro napreduju i dok se one odvijaju, tako moć mračnih opada, i to toliko da postaju zbunjeni i nisu u stanju da kontroliraju događaje kao prije. U svakom događaju njima je samo dozvoljen određeni stupanj slobode da nastave sa svojim planom za svjetsku kontrolu. To im neće poći za rukom jer kraj puta je već napisan i pobjeda svjetla je neizbježna i osigurana. Razdoblje u kojem ste sada puno je potencijalnih promjena, koje sve vode do uzdizanja čovječanstva do njegovog mjesta u Novom dobu. Scena je postavljena i samo je pitanje vremena prije nego što oni koji su dogovorni za objavljivanje vijesti vam počnu davati istinita izvješća. Istina se ne može dugo zadržavati i nakon što oni koji stoje na putu budu uklonjeni, dani istinitog izvješćivanja će se uvelike raširiti.

Možda postoje neki od vas koji žive svoj život svjetla na Zemlji, koji još uvijek nisu čuli za Davida Wilcocka. On je majstor koji uspješno vodi one od svjetla prema završetku, tako da s dolaskom Novog doba i na kraju starog doba mogu biti sigurni u uzašašće. Njihov rad je tako važan za čovječanstvo da je on u potpunosti zaštićen dok vas opskrbljuje s uglavnom neispričanim informacijama u vezi šire istine. Njegove najveće objave su o istini života izvan Zemlje i dalje od nje. David vodi svjetloradnike tako da su svjesni mnogih oblika života u vašem svemiru. S druge strane oni će biti u stanju prenijeti informacije niz liniju, tako da kad se oni od svjetla pojave na Zemlji, vi ćete već imati neko znanje o njihovim namjerama.

Uzašašće ni u kom slučaju nije jednostavno, ali kao što mnogi pod vas već znaju, za one koji će to učiniti, to je vrlo posebno oplemenjivanje s ljudima koji uzlaze sa svojim fizičkim tijelima. Već dolazne energije imaju utjecaj i svaka duša u većoj ili manjoj mjeri je pod utjecajem. Oni koji su već svjesni onoga što se događa mogu s tim uhvatiti korak, ali oni kojima je to teško, to može biti zbunjujuće. Ali ne brinite se, jer uzdizanje je namjerno spor proces, tako da vas to ne preoptereti. Kao što ste već trebali biti svjesni, u određenoj točki oni koji se ne mogu više uzdizati, premjestit će se na novi put koji više odgovara njihovim potrebama.  Uzbudljiva vremena koja uskoro dolaze će vas oduševiti osim ako vam ih je teško razumjeti. Gotovo sve s čime ste upoznati će se promijeniti na bolje, i brzo će vas odvesti u budućnost koja se razlikuje od svega što ste do sada iskusili. Mnoge duše koje su otišle prije vas pomoći će vam da zauzmete svoje mjesto među onima koji su vam prethodili. Oni su vaša braća i sestre i željno očekuju vaš povratak, jer vi ćete biti slavljeni i priznati za veliki rad koji ste obavili za ostatak čovječanstva. Imajte na umu da ste dobrovoljno pali u niže vibracije, znali ste što vas čeka zbog toga i da će vaše iskustvo pomoći mnogim drugima koji će uslijediti.

Za sve one koji su svjesni svoje sudbine i napreduju prema završetku, znajte da su sadašnja vremena vaš put izlaska iz dualiteta. Svaki napor koji uložite dobro će se isplatiti i čvrsto vas postaviti na put do punog galaktičkog rasta. Već počinjete shvaćati da trebate razumjeti puno više toga, i samo niže vibracije su te koje vas zadržavaju. To čini vaš napredak veličanstvenim postignućem, ali vaša razina svijesti još uvijek raste, i vi idete prema punoj svijesti. Nećete još dugo biti držani u lažnoj i nerealnoj stvarnosti, a otkrića koja će doći pomoći će vam da se brzo prebacite u mnogo realističniju situaciju.

Zbog raznolikosti od kojih se Zemlja sastoji su razlog da je ona jedan od najljepših planeta u svemiru. Ali da nije ljudskog djelovanja, ona bi doista bila Rajski vrt, ali čovjek je bio bezobziran prema njenoj ljepoti i namjerno je uništio. Samo trebate pogledati na masu cvijeća koje postoji na Zemlji da bi cijenili čuda kreacije. Zatim promatrajte razne vrste životinja koje se po njoj šeću da bi shvatili da je Božja ruka u svemu onome što je živo. Čovjek također ima dar stvaranja, ali ima pomanjkanje ideala i dalekovidnosti koji su potrebni za stvaranje trajne ljepote. To će se sve promijeniti u bliskoj budućnosti kad se podignete u više dimenzije.

Negdje u unutrašnjosti svake duše ljepota se cijeni, ali mnogi su si dopustili da padnu u vibracijama i fokusiraju se na ono što je nepoželjno. Vidjet ćete viša izražavanja kad se prvi put grad svjetla uskoro manifestira u Sedoni, SAD. To je tamo skriveno od pogleda, osim onima koji su viših vibracija i jednostavno čeka pravo vrijeme da se potpuno manifestira na Zemlji. To je zlatni grad centara iscjeljenja i biti će otvoren za one koji trebaju pomoć i liječenje. Neki od vas će tada već biti svjesni svog postojanja, a čitali su uknjizi Genii Townsend o njima. Gradovi su samo jedan od prekrasnih prizora koje ćete vidjeti nakon što Novo doba može u potpunosti zaživjeti.

Vibracije na Zemlji sada rastu i mnoge duše su zapazile promjene u sebi. One osjećaju prekrasni mir čak i kad su oni oko njih u metežu, a njihova prisutnost sama po sebi je smirujuća energija za sve one oko njih. Vama se već odavna savjetovalo da se stavite u središte i oko svog fizičkog tijela postavite zaštitnu energiju kao što je Ljubičasti plamen. To se može učiniti i bit ćete ugodno iznenađeni svojim uspjehom, a s obzirom na vaš utjecaj vi pomažete drugima da ostanu mirni. Teško je promijeniti ljudske životne navike, ali sada je najpogodnije vrijeme za uzdizanje koje vam daju više vibracije.

Sve dok istina vašeg postojanja ne bude otkrivena zajedno s vijestima o skorim promjenama, morat ćete se osloniti na vaš internet, ali čak ima ljudi koji izvješćuju i koji su jednostavno pijuni Iluminata i šire lažne informacije. Međutim, ako ste u toku s vijestima s web stranica koje ste prepoznali kao pouzdane, trebali biste biti dobro informirani. Sve ne možete znati, pa se koncentrirajte na zadnje vijesti od izvora koji će dati točan i istinit prikaz onoga što se odvija. Postoje mnoga, mnoga bića svjetla koja su uz vas i to je jamstvo sigurnog putovanja do završetka.

Budite strpljivi i dopustite da vrijeme učini da se događaji manifestiraju, jer se ne trebate brinuti, jer ishod će vas sve učiniti sretnim i veselim jer ćete napokon biti oslobođeni obuzdavanja koja su vas zadržavala od napredovanja.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo uljepša vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.
Mike Quinsey

Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.