Sljedbenici

PUTIN

nedjelja, 2. siječnja 2011.

SaLuSa, December 31, 2010


Ja sam SaLuSa sa Sirijua i tvrdim vam sa potpunom sigurnošću kako će 2011 biti povijesna godina koja će zajedno sa 2012 biti pamćena za mnoge buduće godine. Živite svoje posljednje dane (u 3D realnosti op.p.) znajući da je Galaktička federacija dio ogromne organizacije Svjetla i osigurat će vašu sigurnost.


SaLuSa, December 31, 2010

Doista ste vrlo neobičnu godinu ostavili iza sebe. Bila je puna obećanja koja se nisu ostvarila onako kako ste se nadali. Ipak ubrzano se približavate neizbježnim promjenama koje postaju nužne za neutraliziranje (efekata op.p.) kolapsa vašeg svijeta. Oni se ne smiju zbiti prerano jer je toliko toga spremno za pravu prigodu da se manifestira. Međutim, što god da će se prvo zbiti, izlaz će uskoro postati očit i galvanizirat će mnoge ljude u akciju.


Čak i oni koji u potpunosti ne razumiju važnost nadolazećih događaja počet će osjećati kako su promjene neizbježne. Štoviše shvatit će kako su one nužne da bi vas pomakle u stabilniji period koji će omogućiti ljudima motiviranim Svjetlom da stupe na scenu. Trebat ćete čvrsto vodstvo. Oni koje će istupiti naprijed su već identificirani. Kroz vrlinu njihovih simpatija i želji za promjenom oni će biti viđeni kao iskreni i časni ljudi. Oni neće imati problema okupiti oko sebe duše sličnih nazora koji su također prosvjetljeni.


Naša nazočnost na vašem nebu nastavlja privlačiti pažnju i sve je teže čak i onima koji nas negiraju sakriti se od istine. Razotkrivanje zataškavanja NLO-a će na neki način biti anti-senzacija jer ste se već navikli vidjeti nas na vašim nebima. Ono što će vas stimulirati su pitanja o tome zašto se takvo skrivanje održalo tako dugo. Jedna stvar će voditi u drugu i istina će postupno izaći na vidjelo. Za ljude će istovremeno biti šok i iznenađenje kada saznaju da se kontakt s ET-ima dešavaju već mnogo, mnogo godina. Jedno otkriće za drugim će puniti vaše medije koji više neće biti pod nadzorom koji ih je prisiljavao da niječu naše postojanje i ismijavaju nas i naše letjelice tako dugo.


Uskoro će postati očito kako smo došli pomoći vam da se suočite sa promjenama te da se ujedinimo kako bi dalje mogli ići u zajedništvu. Bit će vam otkrivene čvrste činjenice u vezi Uzašašća i svaka duša će imati svaku mogućnost da vam se pridruži na ovom putovanju. Onima koji drugačije odaberu će također biti ukazano kakva ih budućnost očekuje. U Kreatorovom Kraljevstvu svim dušama je dana ista ljubav i jednaka mogućnost za razvoj.


Iako se u nekim trenucima ne osjećate posebnima mi vas uvjeravamo da se na vas pazi i voli vas se zbog vaše hrabrosti da iskusite dualnost u nižim vibracijama. Čineći to vršite veliku službu drugima koji će u nekom trenutku u budućnosti imati koristi od toga. Ostale duše iskusit će to kroz vas i neće morati sami ulaziti u dualnost.


Tako ako nas pitate što očekivati od 2011. možemo vam reći kako ćemo do kraja godine raditi zajedno. Naši saveznici će javno djelovati i postojat će organizirane grupe koje će raditi na planovima za vaš povratak u slobodu. Zajedno s time doći će mogućnosti da se uključi više vas u obnovu Zemlje i pomognu onima koji će se naći u središtu mnogih fizičkih promjena.


Iako će početi sletanja naših letjelica i desiti se otvoreni kontakt to će biti učinjeno s pažnjom da ne uznemiri vas ili one kojima će nas biti teško prihvatiti. Kao što možete razumjeti mnogo je toga za napraviti kako bi se izgradio prikladan okvir unutar kojeg ćete biti u stanju rješiti problem koji proizlazi iz kolapsa većine onoga što je postalo dio vašeg života.


Još ćete čuti o onima dušama koje žive u Unutarnjoj Zemlji koje poznajete kao Agarćane. Prije propasti Lemurije oni su napustili svoju zemlju i nastavili svoju evoluciju migracijom u Unutarnju Zemlju. Oni se nalaze u stanju gdje su evoluirali u viši nivo svjesti i postat će dio otvorenog kontakta kad to bude sigurno za učiniti.


Oni imaju puno za ponuditi i pomoći će u vašim konačnim pripremama za Uzašašće. Uz našu nazočnost ništa vam neće nedostajati što će osigurati da vaše putovanje bude dovršeno u skladu s vašim potrebama. Prijelaz sa starih sustava na Zemlji bit će učinjen što je moguće bezbolnije no neizbježno bit će mnogo vas u središtu promjena. Zemlju ćete napustiti prije Uzašašća samo ako je to već unutar vašeg plana (inkarnacijski ugovor sastavljen prije rođenja ? op.p.). Stoga je važno da shvatite kako je svaka duša odabrala svoj put za svoju iduću etapu evolucije.


Obazriv pristup će biti nužan za one koji su tek nedavno počeli shvaćati što budućnost nosi. Oni bi lako mogli postati zbunjeni ako ne i prestrašeni. Želimo da znate kako smo vrlo svjesni kakve su naše odgovornosti prema tim ljudima. Komunikacija je visoko na našoj listi. Osigurat ćemo se da naše izjave za javnost idu širom svijeta te da svi budu dobro informirani o onome što je potrebno i o tome kako su to potrebe adresirane.


Šokirat će vas brzina promjene jer je sve spremno za cijeli niz promjena onog trenutka kada nove vlade stupe na vlast. Politika će biti pročišćena kako bi se održala obećanja ljudima te da oni koji su odabrani na takve položaje budu duhovno motivirani da vam služe. Više neće biti korupcije, sva zbivanja će se odvijati javno a odgovorni će biti pristupačni ljudima. Bit će to vlada za ljude i od ljudi koja će se vratiti Ustavu (Ustav SAD kao simbol nekih ideala pravednog ljudskog društva ? op.p.) i osigurati vašu slobodu i neovisnost. Olakšanje zbog vašeg oslobađanja od mračnih sila i njihovih ciljeva za potpunom kontrolom će uskoro prerasti u predivan osjećaj radosti i sreće. Iskusit ćete novo doba suradnje i povjerenja prema onima koji su zaduženi da vas provedu kroz zadnje faze uspješnog Uzašašća. Istina je nešto što nedostaje već eonima jer vam se neprestano lagalo a vaša prava vam pomalo oduzimana. Vjerujte nam kako će ona biti u potpunosti obnovljena a vi ćete biti tretirani kao časna i voljena osoba. Mi nismo plaćenici niti smo došli okupirati vas i Zemlju. Upravo je suprotno jer smo vas zaštitili od kriminalnih Bića koja su imali upravo takve namjere.


Ja sam SaLuSa sa Sirijua i tvrdim vam sa potpunom sigurnošću kako će 2011 biti povijesna godina koja će zajedno sa 2012 biti pamćena za mnoge buduće godine. Živite svoje posljednje dane (u 3D realnosti op.p.) znajući da je Galaktička federacija dio ogromne organizacije Svjetla i osigurat će vašu sigurnost.


Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey


Prevoditelj: Siniša -
Civilizacija Svjetlosti


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ - English
http://www.constanza2003.org/ - Italiano
http://gfindutch.blogspot.com/ - Nederlands
http://glingerman.blogspot.com/ - Deutsch
http://fgfrance.blogspot.com/ - Français
http://gfsvenska.blogspot.com/ - Svenska
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://www.schodamidonieba.pl/ - Polska
http://federaciongalacticaenespanol.blogspot.com/ - Español
http://blog.goo.ne.jp/flathead/c/c0a7212b737344c4f990c62a84cd2dc8/ - 日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian http://galacticfederationchina.blogspot.com/ - 中文/Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polish - New
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Russian - New
http://gfincroatia.blogspot.com - Croatian

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com
Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.