Pratitelji

PUTIN

petak, 7. siječnja 2011.

SaLuSa 07-siječanj-2011


Najbolje očito tek dolazi i mi imamo odgovor za financijski kolaps koje lebdi nad vama.

Od svih patnji koje ste ili ćete iskusiti mi dolazimo kao slatkoća uspjeha.

Stoga tražimo da ostanete vedri i sigurni bez obzira na vanjska zbivanja jer su promjene u tijeku.

Samo budite strpljivi još malo duže jer možete sve dobiti i u istinskim vrijednostima vrlo malo za izgubiti.

Plan za vas i vašu budućnost je bezgrešan i pruža sve što je nužno da čvrsto stupite na put Prosvjetljenja.

Središnje Sunce hrani cijeli univerzum i njegove energije kreiraju promjene u svim vrstama materije kako bi se Uzašašće odigralo u skladu sa planom Kreatora.



SaLuSa 07-siječanj-2011


Vidimo vas u različitim stupnjevima razumijevanja i priprema za nadolazeće promjene. Vaš pristup se temelji na vašim vjerovanjima i što vi doista želite da se desi. Mnogo od toga proizlazi iz vaše “programiranosti” i čak podsvjesnih sjećanja na prošle živote. Ono što će učiniti razliku i omogućiti vam da napravite mudar izbor o tome kojim putem krenuti ovisit će o tome da li imate otvoren um. Sigurno je kako je svaka duša koja danas živi u različitim vremenima bila suočena sa istinom o čovječanstvu i njegovoj božanstvenoj budućnosti. Neki će to ignorirati i slušati konstrukcije vlastitog uma koje su postale snažne kako je malo, ako uopće i ima, prostora za promjenu. Mi ne kažemo da je takav pristup kriv jer ste vi ti koji odlučujete o putu koji ćete sljediti. Ipak postat će nešto lakše za vas ako razmotrite da vam je nešto imputirano. Dozvolite mogućnost da ste možda u krivu kad je istina u pitanju. Tako ćete kad je budute vidjeli pred sobom moći lakše integrirati u svoja vjerovanja.


Jedna sigurna činjenica jest da ćete svi vremenom doći do razumijevanja kako je Bog kojeg svi obožavate jedan te isti. Imena su beznačajna i čak drevnu povijest treba čitati sa određenim rezervama jer ona seže unatrag u vremena kad se puno toga prenosilo isključivo rječju. Stoga ne možete tretirati informaciju kao da ih čitate danas jer nakon mnogo godina to nosi netočnosti i to najčešće zbog broja puta koliko je bilo prevođeno. Diskusija stoga postaje nužan i zdrav način kako bi razaznali i prihvatili pravu poruku. Moramo spomenuti lažne bogove koji su bili na Zemlji prije nekih 5000 godina jer su oni bili odgovorni za zavođenje čovjeka u vjerovanje da su oni koji razmišljaju drugačije od vas vaši neprijatelji i da bi trebali biti ubijeni. Vjerovanje stoji još i danas no nakon istraživanja i uz poštivanje mudrih učenja primljenih tijekom mnogih stoljeća mi vjerujemo kako će biti jasno da je Bog jedan i sveprisutan i predstavlja apsolutnu Ljubav. Nadalje to nema nikakvu vjersku vezu te je dano svim dušama bez razlike. Ovo je činjenica nad kojom se treba zamisliti jer ako namjeravate uzaći u višim dimenzijama nema mjesta za ništa osim za Univerzalnu Ljubav.


Često smo vam rekli kako ne morate učiniti puno kako bi uzašli i ako u svom srcu možete osjetiti kako volite sve duše kako će sve ostalo doći na svoje mjesto. Vi ste božanske iskre i što biste drugo i očekivali od sebe kao sinova i kćeri Boga. Zemlja vas je nosila dugo i kako se dualnost približava kraju strest ćete sa sebe zadnje od nižih energija kako biste postali zračeće Biće svjetla. Počinjete shvaćati kako je većina onoga što prihvaćate kao stvarnost u stvari vaša vlastita kreacija i iluzija. Vaša civilizacija je dostigla točku kada je ostalo malo toga što vas može naučiti o dualnosti. No ipak za one koji se odbijaju osloboditi od kontrolirajućih načina stare paradigme postoji produljenje kako bi oni mogli evoluirati kako su odabrali. To je vaša privilegija garantirana od strane “Prvog Kreatora” i u skladu sa danom vam slobodnom voljom.


Uskoro će biti vremena kada ćemo adresirati sve probleme koje ste stvorili za sebe i mi ćemo vas povesti naprijed ka završnim danima ovog ciklusa. Bit će povremeno vrlo dramatično no naša nazočnost je vaša garancija kako nećete biti ostavljeni da se “kuhate u vlastitom loncu” kao što vi često govorite. Mi smo duše ljubavi koji daju sebe u neograničenoj ljubavi i voljeli bi kad bi mogli u potpunosti izraziti veličinu služenja koju smo za vas došli vršiti. Poznavanje s nama će ukloniti mnoge sumnje koje imate i bit ćemo sretni da nas sudite po svojim akcijama. Zaboravite stare komične slike onoga što bi vanzemaljci trebali biti i izgledati jer smo mi u nekim slučajevima u svakom djeliću ljudski koliko i vi. Nije točno da nas nitko nikad prije nije vidio jer su različite civilizacije naše Federacije već mnogo godina u vašem životnom vijeku kontaktirale određene pojedince.


Iako je tek nekoliko dana prošlo od početka Nove godine već čujete o, ne nužno po vama poželjnim, različitim aktivnostima. Kao što smo vam već rekli mračne sile također djeluju u okviru zakona slobodne volje no Svjetlo je sad izokrenulo ravnotežu (u svoju korist op.p.) i sad vodi ka putu kući. Mračne sile naravno imaju tvrdoglavu želju nastaviti dalje iako znaju da to donosi njihovu propast. Dolazi točka u kojoj moraju dozvoliti Svjetlu da preuzme vodstvo kao dominantna sila i uz pomoć naših saveznika mi se jako trudimo da slomimo njihov otpor. Stoga očekujte neka iznenađenja koja možda neće doći sa posebnom najavom. No ipak mnogi od vas koji pažljivo prate što se dešava po svijetu prikupljaju indicije onoga što će se desiti.


Nemajte straha najdraži. Nije li vam rečeno kako je pobjeda već naša. Samo dozvolite malo vremena da se ona manifestira na Zemlji i krenut ćete sa radosnim korakom i srećom u svom srcu. Najbolje očito tek dolazi i mi imamo odgovor za financijski kolaps koje lebdi nad vama. Od svih patnji koje ste ili ćete iskusiti mi dolazimo kao slatkoća uspjeha. Stoga tražimo da ostanete vedri i sigurni bez obzira na vanjska zbivanja jer su promjene u tijeku. Samo budite strpljivi još malo duže jer možete sve dobiti i u istinskim vrijednostima vrlo malo za izgubiti. Plan za vas i vašu budućnost je bezgrešan i pruža sve što je nužno da čvrsto stupite na put Prosvjetljenja.


Ja sam SaLuSa sa Sirijua i kažem vam kako je Galaktička Federacija veličanstvena snaga dobra i mi nećemo dozvoliti da vas se više iskorištava. Može biti nereda no svakako ćemo osujetiti bilo kakve planove koji mogu dodatno naškoditi Majci Zemlji. Ona vas je s puno ljubavi nosila na svojim leđima eonima vremena. Isto kao i vi ona mora napredovati prema Uzašašću. Kao što smo već ponovili nekoliko puta tako zbiti će se tako univerzalan događaj neizmjerno velike razine. Bit će vam teško razumjeti što on obuhvaća kao i velika Bića koja posjeduju moći podizanja univerzuma u višu dimenziju. Središnje Sunce hrani cijeli univerzum i njegove energije kreiraju promjene u svim vrstama materije kako bi se Uzašašće odigralo u skladu sa planom Kreatora.


Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey


Prevoditelj: Siniša -
Civilizacija Svjetlosti



The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ - English
http://www.constanza2003.org/ - Italiano
http://gfindutch.blogspot.com/ - Nederlands
http://glingerman.blogspot.com/ - Deutsch
http://fgfrance.blogspot.com/ - Français
http://gfsvenska.blogspot.com/ - Svenska
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://www.schodamidonieba.pl/ - Polska
http://federaciongalacticaenespanol.blogspot.com/ - Español
http://blog.goo.ne.jp/flathead/c/c0a7212b737344c4f990c62a84cd2dc8/ - 日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian http://galacticfederationchina.blogspot.com/ - 中文/Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polish - New
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Russian - New
http://gfincroatia.blogspot.com - Croatian

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com




Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.