Sljedbenici

PUTIN

ponedjeljak, 24. siječnja 2011.

SaLuSa 21.siječanj 2011.


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mogu vam reći kako mi iz Galaktičke federacije postajemo uzbuđeni na blizinu službene objave naše nazočnosti diljem svijeta.

Želimo pomoći smanjiti patnju koja se odvija u potlačenim zemljama i također bilo gdje u svijetu.

Imamo svo iskustvo potrebno da promijenimo stvari prilično brzo.

U stvari možemo razumjeti ove stvari puno dublje nego što vi možete i znamo točno što je potrebno biti odmah uspostavljeno.

Držite se najdraži jer pomoć dolazi uskoro na najefikasniji i najblaži način.
SaLuSa 21.siječanj 2011.


Nema ništa neobično u tome da vremena kraja ciklusa budu kaotična, no kako stari načini otpadaju novi se putevi ukazuju. Dosad biste trebali vidjeti pravac u kome idete koji će se uklopiti u plan za Uzašašće. Kako budete uočavali promjene u vašoj svjesti uočit ćete da za svakog pojedinca postoje osobna iskustva Uočavate kako vam se lakše koncentrirati i niste više tako jednostavno uznemireni vanjskim događajima. Vremena kraja su veliki test koji određuje koliko daleko ste napredovali. Morate se nositi sa stalnim napadima na vaša osjetila kao i doživljavanjem smrti i uništenja za koju se čini da konstantno ispunjava medije. Kad možete dati svoju ljubav i suosjećanje unesrećenima i niste negativno utjecani emocionalnim ozračjem vaših srca postavljate se van dosega negativne reakcije. No to u nekim ljudima izaziva bijes koji jednostavno pridodaje strahu koji već postoji i hrani upravo one koji vas nastoje uznemiriti.


Pogledajte oko sebe i trebali biste naći dovoljno dobrih vijesti da podignete svoje raspoloženje. Uočljivi su znaci koji indiciraju da mračne sile ubrzano gube kontrolu nad vama. Uočite kako kineski vođe vrše ustupke Zapadu i koriste svoju moć kako bi spriječili Iluminate od stvaranja novih uporišta na Istoku. Oni su dio rastućeg pokreta za stabilizaciju svijeta i iskorjenjuju utjecaje koji su vas pokušali odvesti u novi ratni scenarij. Ne možemo zaustaviti manje prepirke i sukobe no mi ćemo spriječiti eskalaciju u sveopći rat. To je unutar našeg autoriteta i također je odgovor na rastući nivo svjesti koji zahtijeva mir za sve ljude. Nekolicina ne može više diktirati smjer čovječanstva i put se otvara za završne činove dualnosti kako je vi vidite.

Kroz mnoge živote i kroz mnoge civilizacije iskusili ste praktički sve religije i kulture i danas stojite kao ekstremno napredna duša. Vaša intuicija je, na taj način, izoštrena i malo je toga što imate za naučiti osim svakodnevno primjeniti vaše znanje. Na taj način trebali biste moći donositi odluke koje će vas zadržati u Svjetlu. Vaše veze sa bilo kojom od aktivnosti mračnih sila bi trebale otpasti kako počnete rezonirati na vaše više ja. Postat će to normalan način kako vodite svoj život a rezultirat će u harmoniji i ravnoteži. Ljudski zakoni su slaba refleksija univerzalnih zakona i nekad se morate protiv njih boriti kako biste ostvarili pravdu. S našim dolaskom bit će učinjene promjene a Ustav ( u svim državama ? op.p.) će biti obnovljen sa mali amandmanima kao odgovor na populaciju koja brzo prepoznava potrebu za takvim činom.


Mračne sile nisu ni približno uvijek imale sve po svome. Razlika je u tome što su do bliske prošlosti vršili svoja djela prilično javno. Svjetlo je pak radilo uglavnom iza scene i preferira anonimnost iz razloga sigurnosti. U stvari svjetlo nikad nije prestalo raditi za vaše prosvjetljenje. Sad čekate promjene u vladi, razotkrivanje i programe blagostanja da vas gurnu u preostali period ovog ciklusa. Oni napreduju i u prikladno vrijeme mi ćemo se pokrenuti u akciju te će se život dramatično promjeniti. Puno je pažnje pridano našim inicijalnim izjavama za javnost kako bi stekle povjerenje i podršku ljudi.


Bit će konfuzije no istina o vašoj nedavnoj povijesti će temeljito ukloniti lažnu i obmanjujuću informaciju. Vi ste namjerno obmanjivani i držani u mraku po pitanju puno događaja koje kao Nezavisna bića imate pravo znati. Na primjer postoji mnoštvo neprijepornih dokaza kako život ne samo da je postojao na vašem Mjesecu i Marsu no postoji i danas. Također je poznato da postoji Unutrašnja Zemlja koja udomljuje napredna Bića. Pri tome ne mislimo na podzemne baze koje udomljuju ljude i ET-e (o podzemnim bazama čitajte ovdje). Doista imate mnogo toga za pohvatati za povratak u ravnopravan položaj i neke informacije će istovremeno biti šokantne i senzacionalne.

Bit će vrlo važno da bez ikakve sumnje možemo dokazati bilo koju informaciju koju vam dajemo a to možemo učiniti na način koji će vas zaprepastiti vraćajući se natrag u prošlost. Vi volite vaše misterije no još više ćete uživati u odgovorima. Za primjer možete uzeti veliku piramidu. Izazvala je tako puno špekulacije o tome kad je sagrađena i o njenoj svrsi. Neki istraživači su otkrili puno toga o njoj no većina vas ima malo informacija o tome. Recimo da je stvorena prije 10.000 godina i da su je stvorili ET. Oni su kreirali mrežu ovakvih divova, kao što to otkrivate, oko cijelog svijeta. Uglavnom vaša povijest je vrlo ograničena u vezi njih i netočna što se odnosi na većinu od vaših zadnjih 12.000 godina i više. Ono što je interesanto je što ste vi sami bili vlastiti preci. To može objasniti zašto neki od vas osjećaju tako snažno privlačenje prema određenim civilizacijama. To može čak i danas utjecati na vaš ukus i preference a očito je i u mnogim domovima. Oduševit će vas kada vam donoseći vam prošlost pokažemo točno kako je sagrađena velika piramida.


Najdraži ispunja nas radošću i ispunjenjem znanje o tome što stoji ispred vas. Mračne sile više neće imati riječ u stvarima i bit će uklonjene sa pozicija moći. Velika duhovna bića uklonit će ih i čovječanstvo će napokon biti izvedeno iz mraka u Svjetlo razumijevanja. O kako su za vas sretna vremena odmah iza ugla. Mi to znamo jer smo mi dio tih vremena. Možete li zamisliti koliko tereta će biti uklonjeno s vaših leđa i kako brzo će biti riješene stresne situacije. Biti istinski slobodan je tako veliki korak naprijed no to dolazi sa priznavanjem jednote u svemu što postoji.


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mogu vam reći kako mi iz Galaktičke federacije postajemo uzbuđeni na blizinu službene objave naše nazočnosti diljem svijeta. Želimo pomoći smanjiti patnju koja se odvija u potlačenim zemljama i također bilo gdje u svijetu. Imamo svo iskustvo potrebno da promijenimo stvari prilično brzo. U stvari možemo razumjeti ove stvari puno dublje nego što vi možete i znamo točno što je potrebno biti odmah uspostavljeno. Držite se najdraži jer pomoć dolazi uskoro na najefikasniji i najblaži način.

Hvala, SaLuSa
Mike Quinsey
Prevoditelj: Siniša - Civilizacija Svjetlosti
The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available onNema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.