Pratitelji

PUTIN

ponedjeljak, 3. listopada 2011.

SaLuSa, 3 listopada 2011




SaLuSa, 3 listopada 2011



Naš brod se sada vrlo često može vidjeti na vašem nebu, tako da teško da je Razotkrivanje potrebno da bi se potvrdilo naše postojanje. Dani prikrivanja našeg postojanja su besmisleni pa se pitamo, dok su neki od vaših astronauta biti spremni potvrditi, koliko još treba skepticima dokaza. Ipak, to nas u biti ne zabrinjava, jer oni u sumnji moraju pronaći svoju vlastitu istinu. Ali se napose možete čuditi zašto vaši autoriteti još uvijek guraju njihove glave u pijesak. To je zbog toga, dragi, jer će morati odgovarati za sve laži koje su bile rečene, a i zbog krajnjeg priznanja da su i sami imali njihov vlastiti svemirski brod već godinama. Nadalje, oni ne žele da znate da su oni, ne samo imali kontakt sa Sivima, već da su surađivali s njima gotovo 80 godina, dugo razdoblje pretvaranja dok su dopuštali “otuđenja” i unakazivanja stoke. “Istina” ne sjedi dobro na njihovim ramenima, a tu je i sitnica o bazama na Mjesecu i Marsu.

Za Tamne istina otvara Pandorinu kutiju, a nije zanemarivo da postoje dokazi da su potrošili trilione dolara vašeg novca na tamne operacije. Mogli bismo nastaviti, ali dovoljno je reći da neće biti skrovišta za one koji su krivi za najveća kriminalna djela ikada učinjena protiv njihovih vlastitih ljudi. Imaju za toliko toga odgovarati da ovo što sam vam rekao prestavlja tek vrh ledene sante. Znamo da ćete pitati kako se to sve moglo činiti vama pred nosom dok ste vi imali malo ili nimalo spoznaje o tome. Odgovor je da su Iluminati stekli i koristili veliku moć i utjecaj te su djelovali sukladno planovima tisućama godina. Uprkos svemu tome, njihovi dani su odbrojani i oni će spoznati činjenicu da su pali na zadnjoj prepreci. Vaše slijedeće pitanje će biti “zašto nisu bili spriječeni“, no to je stoga jer se nitko ne smije miješati u evoluciju druge vrste. Da, nama je dozvoljeno da vas vodimo i unaprijedimo vaše razumijevanje, ali konačni odabir mora biti vaš kao kreatora vaše vlastite evolucije.


Govoreći o sadašnjosti, vi proživljavate rezultate vaših vlastitih želja i namjera u kojima ste predali svoj autoritet drugima. To je vaša kreacija i zbog toga je morate proći do kraja. Jedina iznimka je da je nadgledaju Viša Bića i djeluju u ime Kreatora te da je dopuštena intervencija. Budući da su vam Tamni već prije nekog vremena trebali predati njihovu moć nad vama, sada je postignuta točka gdje će im ona biti oduzeta. Čak se i Tamni moraju držati pravila i ne mogu raditi nered kako žele. Prevagujući faktor u ovom ciklusu je bio Kreatorov nalog koji će biti izvršen sa Uzašašćem. Dakle, bio je podržan od strane Galaktičke Federacije i drugih tijela Svjetla, uz obećanje da će biti okončan kako je namjeravano. Neće se ponoviti posljednja katastrofa kada su Atlantiđani uništili Atlantidu prije nekih 10 000 godina.

Vaša povijest je drugo područje koje zahtijeva mnogo ispravki, jer, ponovimo, sadrži malo sličnosti sa istinom. Svaka zemlja ju je bilježila onako kako bi željela da je se sjećaju. Prirodno, napisali su svoje zapise o veličanstvenosti rata i prikrili vlastite okrutnosti i zločine protiv pokorenih ljudi. Pohlepa i moć su pratitelji većine kampanja, a ratovi su namjerno započinjani s tom svrhom. Cijeli scenarij odražava postupke onih koji su izgubili doticaj sa njihovim vlastitim božanskim. To nije neočekivano, budući da jednom kad padnete u niže vibracije, vi zaboravljate tko ste zapravo. Na pogrešku se ne gleda kao na grijeh, već kao na pad iz kojeg se uči.

Da bi osigurali da ne ostanete zarobljeni u trećoj dimenziji, smišljen je plan da će se postupno uvoditi duše koje će se još uvijek moći izdići iznad takvih niskih vibracija. Rezultat je da u preko stotinu godina Svjetlo je ponovo uspostavljeno na Zemlji. Sada imate snažne mreže koje ju okružuju iz kojih možete privući Svjetlo k sebi. Zadovoljni smo što možemo reći da smo pomagali u snabdjevanju snagom za rast preko tisuća godina, te je zahvalno za nas napokon vidjeti tako prekrasne rezultate. To znači da bez obzira što vidite u vanjskom svijetu, sve se odvija prema planu. Uzašašće je osigurano i neće proći dugo dok vam ne bude predočen pozitivan dokaz. Dolaze dramatična vremena, ali sve ukazuje na kraj ciklusa i vašu mogućnost da napustite dualnost u njezinom sadašnjem obliku. Kamo god da napredujete, još uvijek ćete nositi odgovornost za vaša djela. Ipak, u višim vibracijama dimenzija u koje prelazite, imat ćete stupanj svjesnosti koji ne sadrži tamne misli ili dopušta takve akcije.

Vi ste svi došli na Zemlju da bi povećali vaše duhovno razumijevanje te da prebrodite izazove nižih vibracija vraćajući se Svjetlu. Ukoliko pogledate vaša iskustva kao da su sva imala vrijednost i upamtite da ste došli iz viših dimenzija tako postupati, vi ne možete i ne bi smjeli gledati na sebe kao na promašaj. Ipak, ukoliko je duša preplavljena nižim energijama, nužno je da se morate penjati prema lakšima prije nego se vratite Svjetlu. Budući da imate cijelu vječnost da to obavite, ne postoji velikog razloga za brigu jer će vam biti pomagano cijelim putem natrag. Bog je Sva Ljubav i nikada nije napustio ili osudi niti jednu dušu, već je umjesto toga okružio Ljubavlju i Svjetlo da bi je podigao.

Uvidjet ćete, kako se duše Svjetla postavljaju na mjesta vlasti,da će ih Tamni pokušati spriječiti, ali bez uspjeha. Ovo je doba kada se mora dogoditi promjena, a dezinformacije već kolaju. No, vi biste do sada trebali biti dostatno pronicljivi da spoznate istinu. Ukoliko ne sadrži osjećaj istinitosti, tada možete zaključiti da je laž. Kao uvijek, vjerujte svojoj intuiciji i, ukoliko ste u sumnji, odgodite (odluku) dok ne budete znali kamo krenuti. Ne može vas se lako prevariti, ali ste skloni reagirati drugačije prema strahom opterećenim predviđanjima. Mi smo ovdje da osiguramo da vaše putovanje protekne sa što manje poteškoća. Bit će žrtava, ali s vlastitim čišćenjem koje Majka Zemlja mora nastaviti, to je neizbježno.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i prenosim vam ljubav i pozdrave Galaktičke Federacije. Neće biti dugo prije nego susretnemo neke od vas.



Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey



Website: Tree of the Golden Light
Preveo:Marijana






Originals and translations of Galactic Messages available at


http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/




First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.