Sljedbenici

PUTIN

ponedjeljak, 10. listopada 2011.

SaLuSa 07-October-2011
SaLuSa 07-October-2011


Ako do sada niste znali da su došli posljednji dani tamnih, ćuti će se uskoro, kao i za neke od naših aktivnosti kako bi ograničili njihove pokušaje da pobjegnu pravdi, vjerojatno će to postati opće poznato. Budite uvjereni da imamo potpunu kontrolu u tim stvarima i oni neće ići nigdje bez našeg odobrenja. Nije da nas trebaju pitati, već mi jednostavno znamo njihove namjere i gdje su u bilo koje vrijeme i na taj način možemo biti sigurni da oni neće moći napraviti nešto loše. Kao što možete pogoditi, kada je zvijer stjerana u kut, ona se nastoji osloboditi bez obzira na posljedice. Možda će biti manjih incidente, ali naša glavna briga je da se zaustavimo bilo kakvo djelovanje prema vama.


Svaki zajednički projekt u koji smo uključeni je u statusu da smo spremno krenuti naprijed, a mi ćemo osigurati da nakon što dobijemo signal za nastavak, da cijeli mehanizam sjedne na svoje mjesto. Velik dio temeljnog posla je dovršen od strane naših saveznika i sada ga nadgledamo. Toliko toga se događa tajno ali ponekad zbog veličine samog posla je teško prikriti sve što se dešava. To znači da kad otkrijete neke detalje, možete dobiti ideju o njihovom značenju. Imate svoj izvore koji su pouzdani i znati ćete kome možete vjerovati. Međutim, nakon što sve počne neće biti greške o tome što su oni. Kako ste čekali toliko dugo znate do sada što možete očekivati.


Ono što je ohrabrujuće za nas je da sve više ljudi govori o nama bez osjećaja neugode jer dani kada bi bili ismijani zbog toga
su daleko iza nas. Sada su moguće inteligentne rasprave jer je o nama dostupno puno informacija. Doista skoro neće ni trebati bilo kakav uvod kad dođe vrijeme za razotkrivanje. Mi gledamo prema naprijed u vrijeme kada ćemo moći biti s vama i to će biti vrijeme velikog slavlja. Uostalom, sresti ćemo mnoge duše koje nas već znaju ali su zaboravili svoje veze s nama. Mnogi su iz naših obitelji iz Galaktičke Federacije te su u stvarnosti Svemirska bića koja služe na Zemlji.


Uzašašće nije neki slučajni događaj. Ono je predviđeno i planirano prije eona vremena i donijeti će kraj dualnosti koju ste iskusili. To je toliko veličanstveno da cijeli svemir gleda na vašu malu Zemlju. Oni vide izraz svjetla kroz prisutnost vas dragih duša koje ste pronašli svoje pravo ja i unatoč ogromnim poteškoćama vi ste doživjeli iskorak iz tame. Možete stajati uspravno i dopustiti nam da vam čestitam na vašem prekrasnom postignuću. To vam kažemo, ne da hranimo vaš ego, nego da postanete svjesni koliko ste svi vi veliki a mi čak uključujemo i one koji se još uvijek bore protiv nedaća. Nitko od vas nije zakazao i svi ćete biti bačeni na životnu liniju da vas opet povuče prema gore. Mi vas nježno volimo i učiniti ćemo sve što možemo kako bi osigurali sretan i radostan završetak vašeg vremena u nižim dimenzijama.


Financijski položaj se u vašem svijetu i dalje brzo pogoršava i iako mi ne želimo da imate teškoće, činjenica je da će se on raspasti i na taj način prisiliti na uspostavu novog sigurnog sustava. Kao što ćete saznati, mi dugo pripremamo da se ovo desi i sve je spremno da sjedne na svoje mjesto. To će biti novi pristup starom problemu koji vas je mučio i mnogo puta prije. Stari način koji omogućava da cvijeta pohlepa za prekomjernom dobiti je imao svoj dane a sada će se bogatstvo svijeta preraspodijeliti. Krajnosti koje ste doživjeli su služili za ilustraciju razuzdane bolesti viška novca, koji je donio ogromno bogatstvo za nekoliko bankarskih obitelji koje su sve kontrolirali. To će se sve trajno promijeniti i nikada neće biti prilike za otimanje novca od ljudi. Nadalje, budući da će s promjenama doći i potpuni mir u svijetu, također će prestati gomilanje prekomjernog otpada u vezi s ratovima.


Vaša Božanska prava vam daje pravo na miran život koji ispunjava, te omogućuje puno mogućnosti da koristite svoje vještine i talente na načine koji su za dobrobit svih. Ono što je najvažnije imat ćete vremena za bavljenjem onim što vas zanima. Vi niste trebali biti robovi svog posla a to će postati i nepotrebno jer će napredne tehnologije zamijeniti manualne radnike a superračunala će odraditi sve druge poslove. Grad Svjetla Sedona koji će se uskoro pojaviti će biti primjer onoga što se može postići New Age metodama.


Sanjajte svoje snove utopije i baciti se u neočekivano jer ćete biti zaprepašteni ogromnim napretkom koji će se desiti, jednom kad se uklone Iluminati i oni koji ih podržavaju, sa svih pozicija koje su im dozvoljavale vlast nad vama. Ne brinite se o bilo kojem aspektu vašeg sadašnjeg života jer je namjera da ih se podigne toliko da apsolutno više ništa nećete željeti. Vjerujte nam Dragi naši, Stvoritelj želi da se brzo pripremite za novi život koji će vam uskoro omogućiti da ostavite svoja sadašnja iskustva iza vas. Mi vas budimo do vidite sliku koja je naslikana se mnogo detalja koju vam dajemo, kao što vam se daje i drugim kanalima (op.p. kanaliziranim porukama). Držite takve vizije u mislima i počnite ih živjeti i uskoro ćete shvatiti prirodu golemih promjena koje se već očitovanju.


Sada ste tako blizu godini svih godina a to je 2012, znajte da ona mora krenuti s pozitivnim predznakom koji pokazuje kuda se ide. Do tada razina svijest će opet porasti a niže vibracije će imati sve manje i manje utjecaja na vas. Vi ćete biti dovoljno jaki da hodate u svjetlosti te ignorirate niže vibracije jer vas one ne mogu dotaknuti kada ste samo-zaštićeni. Kao civilizacija ste učinili teški dio i stvorili svoj put Svjetlosti izravno ka Uzašašću. Iz dana u dan on jača od kolosalnog ulaza Svjetlosti, koja dolazi do vas sa svih strana Svemira. Dakle, uskoro ćete ući u Novu godinu u potpunosti spremni za konačne pripreme, kojima ćete uspješno doći do Uzašašća.


Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i osjećam da se je naša misija tijekom mnogih godina kontakata s vama pokazao vrlo uspješnom. Mi nismo jedini odgovorni za svoje buđenje, ali smo ipak ponosni da smo povezani s Vašim uspjehom.


Hvala, SaLuSa.
Mike QuinseyWebsite: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko


Originals and translations of Galactic Messages available at

http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.