Sljedbenici

PUTIN

nedjelja, 23. listopada 2011.

SaLuSa, 21 listopada 2011SaLuSa, 21 listopada 2011

Širom svijeta ustanci se množe i oni će rezultirati sa dobrobiti za narod. Ne tako davno, takve bi se demonstracije vrlo brzo ugušile ako je potrebno i silom, jer se vlade boje situacija u kojima ste se mobilizirali u moćne skupine. Uvijek smo zagovarali mirne demonstracije, jer nasilje rađa nasilje i u takvim situacijama ste vi neizbježno gubitnici. Međutim, mi razumijemo da dolazi do točke kada se više ne može izdržati i bijes nadvladava razumno razmišljanje. Ova bitka za vašu budućnost će pomoći u stvaranju energije za promjene i ne treba svatko biti u prvim redovima jer već samo šaljući svoje misli podrške povećavate energiju. To je takav slučaj kada cijeli svijet podiže ruku kako bi doprinio općem dobru.


Rezultat toga je da se tamni suočavaju sa nemogućim zadatkom da zaustave pokret za promjene koji postaje sve jači. Oni ne mogu podnijeti ogroman broj onih koji imaju tako snažnu volju i koji će se boriti do posljednjeg sve dok ne pobjede. Na kraju mediji su bili prisiljeni izvještavati što se stvarno događa u svijetu jer se čak i oni odmiču od kontrole nad na njima. Oni će doživjeti dan kad će novinari moći izvještavati istinu, osobito kada će se događaji kao što su 9 / 11 razotkriti onakvim kakvi oni stvarno jesu. Pritisak na SAD raste kako bi se organizirala nezavisna istraga a predsjednik Obama bi je mogao predvoditi. To je samo pitanje vremena prije nego što se to desi i istina bude otkrivena.


Svrha razotkrivanja djelatnosti tamnih nije osveta, jer su sve duše pozvane na odgovornost za svoje misli i djela mnogo većoj vlasti. To je tako da biste razumjeli kako ste došli u položaj u kojem ste se našli. Vi ste bili jako blizu da postanete potpuno porobljeni i kontrolirani od drakonske Svjetske Vlade. Vaša prava bi bila strogo kontrolirana i ograničena, tako da bi imali malo slobode, osim ako bi se uskladili s novim svjetskim poretkom. To nije došlo preko noći ali je bilo planirano tisućljećima. Polako i gotovo neprimjetno ste bili prevareni i zavedeni tako da ste predali vaša prava. Bilo je puno upozorenja, ali ste bili uljuljkani u lažni osjećaj sigurnosti. Morate shvatiti razloge tako da u potpunosti možete iskoristi ovo iskustvo.


Neki ljudi žele ostati vezano za ono što im je poznato a ako to bude njihov izbor, tako će i biti. Mi i drugi vam predstavljamo prednosti uzašašća bez namjere da vam ga silom nametnemo ali ni u jednom trenu nećete moći reći da istinski niste znali. Mi ne brinemo o ljudima koji odbijaju priliku da uzađu i mi im dajemo našu ljubav kao što je dajemo i svima ostalima. Njihova budućnost je osigurana kao i svima drugima i u svakom slučaju će doći vrijeme kada će se pridružiti onima koji su otišli naprijed. Imate vremena koliko želite da ostanete u nižim dimenzijama a mi znamo da kada ispunite vaša iskustva da ćete gledati prema višim dimenzijama u sljedećoj prilici.


Mi iz od Galaktičke Federacije možemo reći da smo sve ovo radili i prije a to znači da znamo što govorimo. Masovno Uzašašće ne dolazi često, ali smo i drugima pomogli da postignu uzašašće kao što sada u tome pomažemo vama. To je tako prekrasna prilika i mi se radujemo unaprijed uživajući u tome jednako koliko ćete i vi uživati. Sigurno će vam biti drago da ste bili privilegirani da ste bili na Zemlji za vrijeme tako prekrasnog uzdizanja. Stvoritelj vas vodi u više sfere pripremljene da vas prime kao Kozmička Bića koja sada postajete. Vi i vaše Više Ja postat ćete jedno i putovati ćete nebom koje se proteže u beskonačnost.


Znajući što se nalazi ispred vas, neka vas ništa ne skrene s puta i neka vas niže vibracije zaobiđu jer one više nemaju nikakvu moć nad vama. Otpustite sve veze s nižim vibracijama jer znate da one ne mogu putovati s vama i poboljšajte svoje energije tako da postanete biće svjetlosti. To će biti vaša zaštita kada stupite na pozornicu Uzašašća i zauzmete svoje mjesto među nama. Sjetite se da ćete sve dobiti i nećete apsolutno ništa žaliti odlučivši da uzađete. Ako se i dalje ne možete sami dovesti da slijediti ovaj put, ne bojte se, jer će se brinuti o vašim potrebama kao i o potrebama bilo koga drugog.


Ispunite svoja srca s ljubavlju i sjajem jer je vaša svjetlost tamo gdje ste vi i to je sve što se može tražiti od vas. Vi još uvijek ne razumijete razinu snage koju imate ali to vas još uvijek ne možete spriječiti da stvarate. Što pomislite i poželite da se očituje, to će se ubrzo ostvariti. To je zakon i uskoro ćete naučiti kako ga mudro koristiti. To objašnjava zašto se smatrate odgovornim za vaša iskustva, jer kao kolektivna svijest, ljudska rasa je odlučila što će biti njena iskustva. Sada kao pojedinci, odlučujete da li želite učiniti korak na putu ka uzašašću.


Bez obzira na koji način na to gledate, ovo su jedinstvena vremena za čovječanstvo nakon što ste proveli tako dugo u tami neznanja koje vam je namjerno nametnuto, pružena vam je ova životna linije. Uhvatite je i ne puštajte je i držite se čvrsto uvjerenja da je kraj ovog ciklusa, tek početak potpuno novog. Ona je već Tamo i imate prekrasnu priliku da napuste niže dimenzije. To je gotovo previše dobro da bi bilo istinito, ali Stvoritelj je postavio scenu za postupno buđenje i uzdizanje na one više dimenzije koje su poput zemlje bajki neizrecive ljepote i mira koja nema premca. To je vaše, dragi naši i vi ste doista zaslužili taj poklon svojom nepokolebljivom predanošću ljubavi i svjetlu.


Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i ne možemo učiniti dovoljno da vas impresioniramo u kakvom ste fantastičnom vremenu i da su mnoge duše željele biti dio toga – ali vi ste oni koji su izabrani znajući da možete voditi izlaz iz tame i pomoći drugima pronaći Svjetlo. Vi ste uspjeli i uskoro će se manifestirati promijene u koje ste pozvani i željeni da budete. Rekli bismo, dobro učinjeno gledajući vas s velikim divljenje zbog izvanrednog uspjeha. Volimo vas sve zbog onog što jeste – svjetionici usred mraka koji sada odlazi jer se susreću sa svjetlom.


Hvala, SaLuSa.
Mike QuinseyWebsite: Tree of the Golden Light
Preveo: MarijanaOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.