Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 25. kolovoza 2011.

05.08.2011


SaLuSa 05.08.2011

Vi se krećete od nestvarnog ka stvarnom, kao što je Zemlja oblikovana od vas kao okruženje u kojem možete testirati svoje moći stvaranja. Izvorno je trebalo više tisuća godina da se zasadi sa svim što je moglo zatrebati za iskustvo vašoj duši. Nakon što ste stigli živjeli u harmoniji i voditi idilični život, Majka Zemlja i vi živjeli ste u savršenstvu planete apsolutne ljepote bez premca nigdje drugdje u svemiru. Trebate se sjetiti da je to očitovano u višoj dimenziji od one u kojoj ste sada. Međutim, kao što su mnogi od vas svjesni, s vremenom ste dopustili iz svoje znatiželje i želje da iskusite niže vibracije. Polako s vremenom vi ste pali dalje u njih i kao posljedica su se i uvjeti oko vas promijenili. Na kraju ste postali više fizički nego eterični i svjetlo koje ste donijeli sa sobom je postalo prigušeno. Konačno ste izgubili dodir sa svojim istinskim ja i postalo je teško živjeti s vašim svjetlom.

Sada vas možemo dovesti do današnjeg dana i vi ste upravo još jednom počeli povećavati svoju razinu vibraciji i vraćati se u Svjetlost. Da to možete učiniti je i smisao vašeg vremena u dvojnosti. Dragi naši, niste nas razočarali i ne okrivljavamo nikoga od vas koji ste dodirnuli dubine tame jer ste puno naučili iz tog iskustva. Bilo je predviđeno da ćete proći kroz sve niže dimenzije i stalno smo imali na umu da su se neki od vas između života kretali kroz najniže od niskih astralnih razina. Vaša iskustva je kompletirano i svi ste opet na putu prema gore i to čak vrijedi i za one koji su naizgled još uvijek zaglavljeni u ovoj dimenziji. Ne može se putovati kroz ciklus dvojnosti a da se ne razvije više nego što ste bili razvijeni na početku.

Pa zašto je toliko naglasak na tome da smo sigurni da ste shvatili da je vaša fizička Zemlja pripremljena kao vaš dom, samo za vrijeme trajanja iskustva kojeg ste odabrali. To je samo zato što površina daje dojam o tome odakle ste izvorno došli iz viših dimenzija. Da, to je trebalo izgledati poznato, osobito kada ste prvi put došli na Zemlju, jer ljepotu koju ste ostavili iza sebe se reflektira u prirodi na Zemlji. Međutim, to je sve ipak holografska iluzija za vaše korištenje i uživanje. Ono što je oko vas sada je pokazatelj u kojoj ste mjeri izmijenili originalni plan. I vi i Majka Zemlja se oporavljate i kako se oporavljate to tako brzo se vraćate u višu manifestaciju svog punog potencijala.

Zato se čini tako tužno kad gubite ono što vam je toliko poznato ali to je samo prolazna faza u evoluciji. Mislimo da ćete se složiti sa nama i shvatiti da ako želite čisti list, sve što je staro morat će se očistiti. Može se činiti čudnim da ostanete s Majkom Zemljom dok je čišćenje odvija, ali kao civilizacija vi ste njen sastavni dio i vaša pomoć je potrebna da je vidite tijekom procesa. To je način da pokažete svoje ljubavi prema Majci Zemlji i zahvalnost za sve što je učinila za vas. Vi ćete nastaviti zajedno putovanje kroz Uzašašće i kroz sljedeću fazu potpune ljepote, sreće i zadovoljstva. Svaki put kad se uspnete na viši nivo, ljepota i sklad postaju neopisive i riječi postaju neadekvatne.

Naravno kao se premještate u više dimenzije, upoznati ćete druge duše od Svjetlosti a vi ćete se oduševljavati nad naizgled beskrajnim postojanjem inteligentnog života. Doba vjerovanja da je Zemlja središte Svemira, i da ste vi jedina razvijena bića u njemu, su prošla. Kako počinjete razumijevati na neki način vi spadate među najmanje razvijene oblike života. Ali to se naravno, mijenja upravo sada i to je razlog zašto ćete imati puno toga za naučiti od naprednih bića koja idu prema Zemlji. Mi smo među njima a uskoro ćete biti i vi. Mi smo svi jedno a na razini na kojoj vidimo da je sav život dio nas, mi ćemo činiti za druge kao što bi činili za sebe. Postoji velika radost i zadovoljstvo u služenju a sve to povećava vaše iskustvo i napredak kao duhovnog bića.

Sada se sve kreće tako brzo pa čak i dok vam šaljemo našu poruku vidimo kako financijske promjene postaju sve izvjesnije. Rupa je sada toliko velika da se više ne može zakrpati i nije više moguće održati postojeći sustav. Vaši vođe i bankarske obitelji su svjesni toga i shvaćaju da im kraj uskoro dolazi. Novac je moć, i oni više neće imati načina za održavanje svojih programa svjetske vlade. Mi osjećamo vaše uzbuđenje i uvjerenje da je vaše spasenje blizu ali i očaj onih koji vide samo kaos i slom i koji su nesvjesni vašeg skretanja na drugi put koji donosi uspjeh i pobjedu nad tamnima. Trebat će vremena prije nego što se to potpuno završi ali ćete biti uzdignuti kad vidite znakove pozitivnih promjena.

Ono što smo svi htjeli vidjeti trebalo je puno vremena da dođe ali mi mislimo da se itekako isplatilo. To je bio i još uvijek je velik poduhvat za pomak cjelokupnog stanovništva na novi put dok je to u isto vrijeme i “preseljenje”, kako bi vi rekli. Nije to ni u kom slučaju lagano ali imate nas na Vašoj strani i mi osiguravamo da to ide glatko što je više moguće. Budite uvjereni da će sve biti na pravom mjestu za kraj vremena i slijedite svoje poriv ako osjećate snažnu potrebu da promijenite lokaciju. U takvim trenucima sasvim je vjerojatno da ćete osjećati želju da bude blizu svoje obitelji a ako je tako slijedite svoju želju ako je moguće. Mnoge obitelji će uzdići zajedno iako se to neće primjenjivati ​​na svakoga jer mora postojati dopuštenje svakoj duši da slobodno izabere. Imajte na umu da se to odnosi na skupine različitih duša koje dolaze zajedno radi napredovanja njihove evolucije. Uvijek će biti dolazaka i odlazaka u njima i vrlo malo duše će trajno ostati za život nakon života. Budite zadovoljni za sve one kontakte koje ste napravili, bilo da su kratki ili na drugi način jer oni su bili namijenjeni kao dio vašeg iskustva, a svaki je vrijedan na svoj način.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa i uvjeravam vas da dijelimo vaše uzbuđenje kako se bliže događaji od svjetskog značaja koji će se vjerojatno dogoditi.
Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Darko - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.