Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 25. kolovoza 2011.

15.06.2011


SaLuSa 15.06.2011


Kada gledamo cjelokupnu sliku vidimo vrlo obećavajući napredak koji ukazuje da su glavni događaji blizu. Više od toga Vam ne možemo reći jer smo dužni držati naše planove za sebe kako bi izbjegli utjecaj onih koji bi ih odgodili. Njihova prisutnost je više smetnja nego ozbiljna prijetnja jer mi poznajemo njihove načine djelovanja i znamo što oni smjeraju. Kada dođe vrijeme da mi krenemo naprijed, bez obzira na opoziciju, mi ćemo započeti s našim planovima znajući da ćemo uspjeti. Morali smo napraviti ustupke karmi Ljudske Rase, ali u ovim završnim vremenima oni će biti sve manji. Nakon što ste iskusili dubinu tame sada ste svom brzinom na putu prema gore te čistite niže energije koje su Vas sputavale. Svjetlo se sada čvrsto utemeljilo na Zemlji i nastavlja rasti velikom brzinom. Ono je Vaša zaštita, i ono je moćno, te se Mračni boje posljedica. Oni više ne vladaju nad Vama jer Vi postajete svjesni njihovih tajnih planova da Vas stave pod njihovu potpunu kontrolu. Mnogi od Vas postali su neustrašivi i nose Svjetlo kao barjak slobode. Vi se opirete Mračnim silama u velikom broju te oni znaju da se njihova igra približava kraju i da dolazi vrijeme za predaju. Mi trenutno radimo na ovome, i oni kad-tad moraju svoju moć prepustiti Bićima Svjetla.

Mnoge visoko razvijene duše već su Vam se pridružile i namjerno su se inkarnirale u ovom periodu kako bi napravile korak naprijed i vodile Vas prema Uzašašću. Neki su dobro poznati po svojim djelima i stoje spremni da zauzmu položaje vlasti koji će uskoro biti prazni. Naši saveznici imaju nas uz sebe kao i svoja visoka duhovna vijeća koja nadgledaju sve operacije Svjetla. Promjene će stoga ići naprijed jer mi zahtijevamo da se uspostavi radni sistem koji može brzo pokrenuti Božanski plan koji će dalje preuzeti. Do sada su Vaši životi bili uređeni i kontrolirani kako ne biste došli do saznanja o nadolazećem Uzašašću. Mračne sile Vaše buđenje vide kao ogroman udarac na njihov ego, njihove ambicije i namjeru da poraze Svjetlo. To je propalo i oni udaraju oko sebe poput ozlijeđene životinje koju napušta životna sila. K tome morate cijeniti Vaša veličanstvena dostignuća, no ona će postati očita kada naši planovi krenu.

Kao pojedinci možete vidjeti vrlo mali dio slike, ali s internetom imate odličnu razmjenu informacija. Bolje ste informirani nego ikada prije. Budite dakako svjesni namjernih pokušaja ometanja istine, i ako nešto ne osjećate kao ispravno napustite to. Ovih problema više neće biti kada jednom budemo mogli otvoreno raditi s Vama jer mi ćemo se pobrinuti da budete u potpunosti informirani o onome što se zbiva. Neće biti tajni o našem radu i neki od Vas će surađivati s nama te ćemo formirati timove. Mi ćemo omogućiti oslobađanje onih radnika koji su zarobljeni i virtualno utamničeni od strane Mračnih sila i koji se drže na tajnim lokacijama gdje su odsječeni od Vašeg društva. Oni će moći mnogo toga ponuditi i bit će im zadovoljstvo raditi sa Svjetlom za dobrobit cjeline.

Dakako nema ničeg lošeg u radu na samom sebi i ne biste trebali ignorirati vlastite potrebe, ali svatko može pridonijeti cjelini. To možete učiniti suosjećajno pomažući smanjenju potreba onih koji imaju manje od nužnog za svakodnevni život. U svijetu imate obilje, a ipak mnoge duše pate od nestašice hrane, vode i zdravstvene skrbi. Na sreću imate brojne dobrotvorne udruge koje pružaju pomoć, te čak i mali doprinos može pomoći. Uvjeti na zemlji su kontinuirani izazov onima koji pokušavaju preživjeti na oskudnim obrocima i bez zdravstvene zaštite. U brižnom društvu oni bi bili zbrinuti bez obzira na boju kože i vjersku pripadnost. Ovi problemi će se svladati kada Vam budemo mogli pomoći, ali u međuvremenu patnja se nastavlja i zahtjeva pažnju. Pomognite ako možete, i podići ćete razine masovne svijesti i s vremenom će problem prestati postojati. Lekcije se uče cijelo vrijeme i uistinu ako se želite brzo razviti (duhovno) Zemlja je pravo mjesto za to.

Ciklus se možda približava svome kraju no nudi beskrajne mogućnosti da pokažete koliko ste naučili iz vaših brojnih inkarnacija. Život je težak i stresan jer je pogrešno shvaćen, i Mračni su većinom odgovorni za to, no to se brzo mijenja. Vaš prirodni brižni Ja se manifestira kako se sve više Svjetla apsorbira u Vaše tijelo. Ono podiže vaše razine svijesti i Vi postajete sve više Božanski. Ono također mijenja onaj aspekt Vas koji je povezan s nižim vibracijama jer Vas one više ne zadovoljavaju. Mnogi od Vas će znati što znači kada se Vaš „ukus“ mijenja u mnogim stvarima. Glazba je tipičan primjer jer bolje reagirate na čiste tonove i klasična glazba Vam postaje više zadovoljavajuća. Činjenica je da joj se okreće sve više ljudi koji otkrivaju kako ona bolje rezonira s njihovim vlastitim energijama i često im je opuštajuća. U određenim slučajevima ona također može biti iscjeljujuća jer, kao što su neki od Vas svjesni, zvuk je boja, a oboje su poznati po svojim iscjeljiteljskim odlikama. Kako Vaše vibracije rastu potpuno je prirodno da tražite odgovarajuća uzdignuća u mnogim drugim aspektima Vašeg života.

Svi mi smo u ovom prekrasnom periodu promjene zajedno i pomažući jedni drugima prije ćemo postati Jedno. Mračne sile su poticale ideju odvojenosti, no ona više ne može opstati jer Svjetlo zbližava ljude. Oni počinju vidjeti Svjetlo u drugima radije nego da se koncentriraju na fizički aspekt. Razumiju da svi dolazimo iz istog Izvora i da je naš fizički oblik samo maska koju koristimo u određenim Utrkama. Vjerovanja mogu biti različita no ispod toga je Božja iskra koja održava svjetlosni žar i koja samo čeka da bude probuđena u istini. Veo se podiže i mi također imamo ulogu koju trebamo odigrati u Vašem prosvjetljenju. Mi Vam govorimo kroz naše poruke no uskoro mi ćemo Vam se obraćati izravno i znati ćete zasigurno tko Vi uistinu jeste.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uskoro će započeti sljedeća faza rada Galaktičke Federacije. Poput Vas, mi također čekamo vrijeme ponovnog ujedinjenja s Vama. Mi ćemo slaviti s Vama jer to će uistinu biti veličanstvena prilika.Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Sinisa - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.