Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 25. kolovoza 2011.

15.07.2011


SaLuSa 15.07.2011


Predlažemo vam da obratite dodatnu pozornost na vaš tisak i ostale medije jer unutar njihovih dnevnih izdanja dolazi do promjena u pristupu i prava istina počinje izranjati. Morat ćete koristiti svoju sposobnost razlučivanja jer će još neko vrijeme u njima biti poluistina. Ono što se događa je da više vibracije podižu vašu razinu svijesti i time jačanju vašu odlučnost da istina izađe van. Hrabre duše koje imaju nešto za reći navlače bijes mračnih sila jer stoje uspravno i spremni su podnijeti posljedice. Mi imamo u vidu njihovu karmu, ali gdje god je to moguće budite sigurni da će dobiti našu zaštitu. Ponekad se može činiti da nisu uspjeli u svojim pokušajima otkivanja istine javnost ali je često i to dovoljno da izađu dokazi zloupotreba i izravne kriminalne aktivnosti. Previše ima toga da bi Iluminati mogli samo tako pobjeći. Čak ih je to učinilo bezbrižnim i da se osjećaju nedodirljivima, a zapravo se pokazalo što su oni s čvrstim dokazima njihovih zločina. Moramo vas poticati da ispitujete i stalno gurate da istina izađe van a vi ćete dobivati podršku sve dok moć naroda ne bude toliko jaka da se više neće moći ignorirati.

Prirodno unutar dvojnosti, očekivati ćete situacije da ponudite priliku onima koji iskorištavaju druge ljude. Od sitnih kriminalaca do visoko organiziranih bandi koje imaju gotovo neograničenu moć. No s rastom Svjetla i buđenja koje kontinuirano raste, tamne energije će se razrijediti i neće biti tako učinkovite kao što su sada. To vama od Svjetlosti, daje veće mogućnosti probijati se dalje sa svojim važnim poslom i biti ćete potaknuti drugim Radnicima svjetla iz nevidljivog područja. Mi ponekad organiziramo pomoć kroz korisne slučajnosti, a vi ni ne saznate da smo bili uključeni. Naravno za nas su to relativno male stvari, a mi se fokusiramo na mnogo važnije događaje.

Mi možemo inspirirati ljude, ili posaditi ideje ili informacije u njihove podsvjesni um koje kada izađu na površinu izgledaju kao da su njihove vlastite. Tamni također pokušavaju utjecati na vaš um, ali to nije direktno osim ako se izravno ne bave s vama osobno. Droge za izmjenu i kontrolu uma se koriste kako bi vam preoteli um i tome se mogu oduprijeti i nadvladati samo oni najsnažnije volje Oni koriste subliminalne metode kojih niste svjesni tako da vi primarno razmišljate i djelujete na način koji koristi ostvarenju njihovih planova. Odgovor je da podignete svoju razinu svijesti što brže možete i čvrsto se držite svojih uvjerenja tako da svjetlo postane vaše zaštita. Kemijski tragovi koje ispuštaju zrakoplovi (Chemtrails) je više napad na vaše zdravlje ali nije bez utjecaja i na vaš um. Kao što smo nedavno spomenuli, njih smo očistili tako da sada imaju malo utjecaja na vas.

Van Zemlje postoji veće snage od bilo kojih na njoj i one vam stalno šalju snop svjetlosti kao dio aktivnosti koje pomažu vašem uzdizanju. Tako možete vidjeti da je unatoč tome što vam tamni čine, naš odgovor je više nego adekvatan da bi se umanjio njihov utjecaj. Jednog dana u budućnosti vaše vibracije će postići tako visoku razinu da niske energije neće imati apsolutno nikakvog utjecaja na vas. Već sad se stanice vašeg tijela mijenjaju i kada one postaju kristalne biti ćete nedodirljivi. To vrijeme će doći kada uzađete i ništa kao što je bolest neće moći utjecati na Vas. Dođite na palubu naših brodova i nećete pronaći liječnike ili bolnice. Mi imamo komore za ozdravljenje ali na našoj razini to su komore za uravnoteženje naših energija. Budite uvjereni da će se voditi briga o svakom aspektu vašeg života kada budete živjeli u višim dimenzijama. Svuda oko vas su divne energije koje su poticajne i donose radost i veselje. Možemo li se malo našaliti i reći da nikada nećete vidjeti tužno ili depresivno Svemirsko biće. Naši životi su jedan trajan izraz ljubavi koja prožima cijelo naše biće. Na Zemlji su vaše misli pretrpane s toliko briga i problema da imate tako malo prilika za one trenutke koji su tako važni za vas. Nemojte se pokušati odmarati pogotovo sada kada se vrši toliki pritisaka na vas jer čak i visoke energija mogu proizvesti umor.

Naravno, mi već znamo što će trebati da se konačno uzdignete kako bi bili spremni za uzašašće. Vi ćete biti drugačija osoba do tada i više božanska i postati ćete doista biće Svjetlosti. Sve promjene koje ćete doživjeti će biti vrlo uzbudljive i ostaviti će vas u stanju blaženstva i sreće. To ćete biti pravi Vi i kao što ste bili eonima vremena prije i stoga se nećete osjećati uopće čudno. Vi ćete biti poput nas što je razlog zašto se možemo skupiti zajedno kao jedan i nećemo se razlikovati jedan od drugog. Vratit ćete se u vaš status majstora, sa svim zapovijedima i atributima koji idu uz to. Znamo da još ne možete zamisliti takve promjene ali one će doći kao što vi kažete „brzo i žestoko“. Nema vremena za gubljenje ali tada ćemo biti u potpunosti spremni za zadatke koji leže pred nama. Oni će započeti s cijelom gomilom aktivnosti kad iza svake aktivnosti brzo dolazi druga.

Možete li osjetiti kako su stvari blizu završetka kao što su i neke velike promjene blizu ostvarenja. Kad započnu, želimo da teku glatko i bez problema. Mi ćemo imati vremena objasni što radimo, ali da tako kažem ne može potrošiti previše s onima koji nisu u stanju shvatiti značenje svega toga. Imati ćemo obrazovne programe da ih prosvijetlimo i mogućnosti da pokrijemo sva pitanja koja mogu iskrsnuti. Naš plan pokriva sve moguće situacije tako da očekujemo da će stvari teći glatko i svima na zadovoljstvo. Kako se možete sjetiti mi smo daleko od početnika u takvim prigodama jer smo se mnogo puta u prošlosti bavili procesom Uzašašća.

Tijekom vremena smo pokrili većinu stvari koje ćete susresti u svojoj neposrednoj budućnosti. Stoga biste trebali biti dobro pripremljeni za preostalo razdoblje do kraja ovog ciklusa. Teškoće su ubrzo okončavaju, ali imajte na umu postoji mnogo ljudi koji trebaju hitnu pozornost i oni će biti naš prvi cilj. Mi ćemo se brzo pokrenuti a veličina Galaktičke Federacije je garancija da će se s tim nositi bez ikakvih problema. Ovoće biti uzbudljivo vrijeme a vi ćete biti dobro informirani o našim aktivnostima.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa i šaljem vam ljubav u ime svih nas koji su uključeni u veliko uzdizanje.Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Sinisa - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.