Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 25. kolovoza 2011.

15.08.2011


SaLuSa 15.08.2011


U teškim vibracijama Dualnosti vaša fizička tijela se lako umaraju i po završetku svakoga dana vi se trebate oporaviti odvajajući vrijeme za san. Sve je vrlo praktično uređeno tako da imate noć i dan koji se uklapaju u vaše potrebe reenergizacije vas samih. Posljedično, vi provedete trećinu vašeg života spavajući i vi znate da je to neophodno; ukoliko vam se uskrati san, poboljevate. Kako se budite, to se sve mijenja kako počinjete upijati energiju oko vas. Nakon nekog vremena vam je potrebno kraće razdoblje odmora i više vam nije potreban sadašnji oblik uzimanja čvrste hrane da bi napunili tijelo. U biti, vaš život više nije podređen vladavini noći i dana jer ćete vi biti u dimenziji u kojoj je stalno svjetlo. S vašim novim tijelima sazdanim od kristalnih stanica, shvatit ćete da su uvjeti u kojima živite upravo onakvi kakvi trebaju biti da bi zadovoljili vaše potrebe. Budite sigurni da kada nemate teško fizičko tijelo, nema napadaja gladi ili umora koje sada doživljavate.

Mnogi aspekti vaših života će se promijeniti sa Uzašašćem i svi nabolje. Život više neće biti zadatak ili teret. Najprimjetnije promjene će biti vezane uz slobodu putovanja. U vašem manje gustom tijelu vi ćete moći trenutno se otputovati kamo god zaželite, a to znači da se uvijek možete povezati sa svojim voljenima kada to zaželite. No, posotoji i osiguranje kojim se štiti privatnost svake duše i vi morate prvi uspostaviti telepatski kontakt da bi dobili dopuštenje. Tako da, u stvari, u višim dimenzijama imate daleko veću slobodu, a vaši voljeni i prijatelji su uvijek nadomak.

Život na Zemlji je na svom vrhuncu, ali nikada neće dostići prednosti života u višim dimenzijama. Možda ćete shavtiti da je najprihvatljivija promjena u poštivanju vaše upotrebe vašeg vremena. I dok na Zemlji često imate poteškoća sve uklopiti, iskusit ćete upravo suprotno imajući sve vrijeme koje vam je potrebno na vašim potragama. Štoviše, ukoliko poželite razviti svoj umjetnički talent, možete, na primjer, “pozvati natrag“ Rembranta i imati koristi od njegova iskustva. Mora se istaknuti da s višim vibracijama ćete koristiti vaše povećane sposobnosti misli i željet ih upotrijebiti što kreativnije.

Vaši životi će imati malo sličnostima s onim kako sad izgledaju, a dobrobiti će biti gotovo nezamislive. Put prema tim promjenama će započeti na Zemlji tako što će se vratiti vaša suverenost i sloboda. S njima će doći oslobođenje od ovisnosti o zastarjelim metodama putovanja, medicine i uzgoja hrane. Ono što vam je uskraćivano uživalo je nekoliko odbranih koji su dio tajnih operacija Iluminata. Vi ste namjerno zadržavani, održavajući stari sistem koji hrani bankovne bilance onih obitelji koje imaju moć. Nekolicina kontrolira mase, ali to će se sve promijeniti, a naši saveznici su napredovali do točke gdje počinju promjene. Shvaćanje da možete biti uzdignuti i iskusiti daleko višu kvalitetu života, oživit će ljudske želje i interes za budućnost. Budućnost je Uzašašće sa svim promjenama o kojima smo običavali razgovarati.

Najvažnija je, naravno, vašed duhovno uzdignuće koje je ključ za vaše uzašašće. Ono je utvrđeno vašom razinom vibracijam i mora biti slično onima na višim dimenzijama, ako želite napustiti one u kojima ste sada u trećoj dimenziji. Kao što smo često napominjali, postoji Zakon Privlačnosti kojji određuje koje duše će uzaći i primjenjuje se automatski. Riječ je o tome kako napredujete ili se razvijate jer ne možete biti na drugoj razini od one od koje se sastoje vaše vibracije. Već samo to osigurava da su druge dimenzije uvijek u skladu i ravnoteži. Na Zemlji vi imate Viša Bića, ali su ona morala sniziti svoje vibracije da bi mogla biti ovdje. Obično je to u svrhu služenja Svjetlosti i vi doista imate tisuće njih uz sebe kako rade na podizanju vaših vibracija.

I mi iz Galaktičke Federacije smo dio radnog tima Svjelosti i, poput njih, imamo određenu ulogu u igri. Kao što ste već trebali uvidjeti, radi se o vašoj zaštiti i da se osigura da se put Uzašašća drži otvorenim za sve one koji ga izaberu. S našom prisutnošću dolazi i znanje o višim stanjima postojanja i nagovještajima što vas čeka u budućnosti. Mi smo Jedno i posve je prirodno da među nama postoji uzajamna privlačnost. Vi ste i genetski povezani s nama i to je razlog što ćete među nama vidjeti mnoga Bića nalik na ljude. Toliko smo vam slični da bismo s lakoćom mogli hodati među nama i teško da biste nas primjetili. To će, zapravo, uskoro postati normalno s Razotkrivanjem koje je znatno bliže nego je najavljivano.

Posred eskalirajućih Zemaljskih promjena, mi hvatamo više smirujuće energija za koju se čini da dolazi od općeg uzdizanja u vašoj grupnoj svijesti. Mi očekujemo da se nastavi podizati prema s obzirom na sve jače razine Svjelosti koji vam se šalju. To je dobrodošlo jer će neizbježno se dogoditi razdoblje zbunjenosti i nesigurnosti kada vas zahvate velike promjene. One će, narvno, biti shvaćene od onih koji će pratiti događanja, a vi možete mnogo učiniti dijeleći vaše znajne sa drugima. Strah od nepoznatog je još uvijek veliki problem, ali mi ćemo što prije brzo razjasniti što se događa. Vaša nam je potpora, jasno, ključna i mi vas želimo uključiti u aktivnosti koje naš najviši prioritet.

Jednom kad bude jasno kamo sve ide, očekujemo vašu potpuno lsuradnju i doista zašto ne budući da je plan za vaše najvišu dobrobit. Mi imamo odgovore za sve vaše probleme, a neugodnosti koje ćete imati za vrijeme promjena bit će minimalne. Rekli bismo da će vam biti podastrte i vi ćete biti svjesni svrhe svakog stupnja razvoja.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i kao uvijek mi je zadovoljstvo potvrditi našu spremnost da radimo s vama i vi zasigurno nećete biti isključeni iz naših planova. Budite sada strpljivi kada se događanja zahuktavaju jer vam je zasigurno jasno da smo blizu susreta s vama.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Nana - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.