Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 25. kolovoza 2011.

19.08.2011


SaLuSa 19.08.2011

Kritično vrijeme je ovdje a mi vršimo pritisak da počnu promjene koje će na kraju dovesti do monumentalnih promjena u vašim životima. Velik dio onoga što uzimate zdravo za gotovo će se morati promijeniti kako bi napravilo mjesta za novo koje će vas uzdići i pripremiti vam put do Uzašašća. Promjena će odigrati u iznimno kratkom vremenu (za vaše standarde) jer su dobro planirane kako bi se neugodnosti za vas svele na apsolutni minimum. Dakle stavite na stranu sve vaše brige jer se sve odvija dobro i vodi vas u novu seriju iskustava. Iskustva koje će dokazati kao najprihvatljivija i najuzbudljivija jer započinje Novo Doba.


Mi želimo da vi vidite promjenu kao priliku da ostavite iza sebe sve što je nepoželjno i uživate u nastajućim pogodnostima koje će vas uzdići. Nemojte se uzbuđivati zbog onog što će pojaviti kao gubitak jer ćete na kraju dobiti više. To je na neki način nesretno što ćete dodirnuti dubine kaosa ali to je potrebno kako bi se probudile mnoge duše zbog svog lošeg položaja. Oni još uvijek ne shvaćaju da su zatvorenici u vlastitim domovima a ono što vide kao slobodu je iluzija. Međutim, to će se sve promijeniti u kratkom vremenu nakon što počnemo i biti ćete zaprepašteni količinom kontrole koje ćemo ukloniti jer se ona nepotrebno primjenjuje.


Tamni su suptilno planirali primjenu potpune kontrole nad vama. Toliko da su neki od vas čak i posumnjali da postoji plan da vas se utamniči i oduzmu vam se sva vaša prava. Vjerujte nam dragi naši da im je taj naum dobro napredovao i da je bio blizu završetka uz pokušaj stvaranja situacije koja bi dovela do ratnog stanja i potpune kontrole. Ne bojte se, stvari su sada pod našom kontrolom i njihove baze moći se drže pod stalnom kontrolom. Kao što smo vas često obavještavali, ništa neće biti dopušteno što bi loše utjecalo na vaše Uzašašće. Mi smo ovdje da se uvjerimo da se sve odvija kako je božanski planirano i neće proći puno vremena prije nego što ćete saznati detalje. Naša akcija će se provoditi javno i ništa neće biti skriveno od vaših očiju. Naši brodovi će se nastaviti sve više prikazivati u sve većem broju iznad velikih gradova. Sada može biti jako malo sumnje u našu miroljubivu prisutnost.


Ostatak ove godine ima sve potencijale da bude posebno vrijeme u vašoj povijesti. Događaji će jasno naznačiti naš uspjeh u potpunom prevladavanju otpora našem dolasku. Doista, u ovom stoljeću je došlo do porasta potpore za nas. Ljudi su opušteniji i straha prema nama je u velikoj mjeri nestalo, u stvari, shvatili smo da smo sada više dobrodošli nego u bilo kojem drugom vremenu u prošlosti. Mi nismo ovdje da vršimo pritisak kako bi nas prihvatili jer mi smo vaša prava obitelj ali ćemo ostaviti one duše koje ne žele znati o nama da stvaraju svoju vlastitu budućnost. Sve će duše bez obzira na uvjerenja biti zbrinute i u budućnosti će se naći upravo u savršenim uvjetima koji odražavaju njihove želje i potrebe. Jedina stvar koja se ne može mijenjati je tijek evolucije svih vas i koje god iskustvo izaberete, na kraju će vas dovesti da se pokrenete. Možete se kretati natrag ili naprijed, ili čak i bočno ali to ne čini razliku u vašem neizbježnom napretku prema svjetlu.


Važno je za sve duše da shvate da ste prije svega Božje iskre koje su odlučile iskusiti dualnost. Vi ćete uvijek imati puni potencijal za povratak k Bogu i nikada nećete izgubiti tu vezu. Stoga činjenica da ste trenutno na Zemlji ne znači da će tako ostati zauvijek. Shvatiti ćete da ste živjeli i u mnogo različitih planetarnih civilizacija koja su bile po vašem izboru. To je razlog zašto neki kao što su Plejadanci i Sirijanci tvrde da su mnogi od njihove vrste sada na Zemlji i došli su obnoviti svoje veze s njima. To objašnjava zašto nema ništa prirodnije nego da mi trebamo doći na Zemlju u tako važno vrijeme kako bi vam pomogli. Mi smo već dio vašeg života, te će tako biti i dalje.


Ideja da je sve u sadašnjem trenutku je težak koncept za neke od vas, ali kad shvatite da izvan Zemlje vrijeme nije linearno tada će to početi imati smisla. Sve što je ikad bilo još uvijek postoji i kako biste vi opisali, možete se vratiti u prošlost ili otići u budućnost. Budući da se može putovati trenutno snagom misli, ideje koje možete označiti kao prošlosti i budućnost, nestaju. Postoji mnogo različitih vremenskih linija koje idu u beskonačnost i doslovno možete skakati s jedne na drugu. To vam proširuje um kako bi shvatili da Kreacija nema kraja. Kreacija se nastavlja sada kao i uvijek prije i stavlja ispred vas vidike da nikada nema kraja mogućnosti za istraživanje života, u svim svojim različitim oblicima.


Možete li vidjeti ako stavite stvari u tu perspektivu, svoje preostalo vrijeme u dualnosti je samo treptaj oka i stvarno se ništa ne trebate brinuti. Ispred vas leži briljantna budućnost u kojoj u potpunosti kontrolirate svoj život. To će biti po vašim željama i donijeti će vam najljepše iskustvo potpune radosti i sreće. Vi ćete biti u mogućnosti to učiniti točno onako kako želite i uživati ​​u onom što vam daje zadovoljstvo i ispunjenje. Iako ćete biti pod univerzalnim zakonom kojeg ćete u potpunosti razumjeti u vrijeme kada ste već postigli punu svijest. Sputanost za života na Zemlji je bila tako restriktivna da ste zaboravili da ste Univerzalno Biće. Dakle, mislite veliko i tražiti povrat svoje moći stvaranja i shvatite kako smo vam često govorili, da u stvarnosti ne postoji ništa što ne možete postići. Vjerujte u sebe, i neka nitko ne umanjuje pravi potencijal koji imate i koji vam se postupno vraća.


Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i želimo Vam da sami možete vidjeti kao što vas mi vidimo. Vidimo vaše svjetlo i želju da nadvladate tamu koja je ušla u vaš život. Znamo da ćete prevladati niže energije i izaći iz njih kao slavna Bića Svjetlosti. Vi ste Bogovi, ali vam je ipak teže prihvatiti takvo visoko priznanje, jer iz svog sadašnje iskustva ništa ne izgleda nevjerojatnije. Međutim, nakon što ponovno steknete punu svijest, nećete imati u to ikakve sumnje. Kroz kakvo zapanjujuće vrijeme prolazite a dolaze još mnogo više toga..


Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.

Prevela sa engleskog: Darko - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.