Sljedbenici

PUTIN

četvrtak, 25. kolovoza 2011.

17.08.2011


SaLuSa 17.08.2011


Ne postoji ništa što ne možete postići Vašom kolektivnom sviješću. Međutim morate biti usmjereni i fokusirani na svoju namjeru da bi nešto manifestirali kroz Vašu kreativnu moć. Vaše traženje kraja starim sustavima kontrole podižete na višu razinu. To pomaže ubrzanju promjena, i energije za promjenu se ne mogu negirati. To znači da ste pozitivno pristupili i uzdigli se iznad proročanstava puna straha koja su proricala Vašu budućnost. Postoje brojni razlozi koji ljude potiču na plašljive zaključke, a namjerno dezinformiranje je daleko najveći. Trenutna kampanja je usmjerena protiv Prvog Kontakta, a govori da mi dolazimo kao osvajači i razoritelji. Logički gledano jasno je da je tako, mogli smo Vas preuzeti prije mnogo godina kada niste mogli pružiti otpor. Umjesto toga Vaša povijest će jasno pokazati da smo mi iz Galaktičke Federacije u mnogo navrata ponudili da donesemo svjetski mir i da je to odbijeno od strane Vaših vođa. Mi ne možemo govoriti za druge posjetitelje Zemlje, ali znamo da neki imaju skrivene misli preuzimanja Vašeg svijeta.

Galaktička Federacija obuhvaća civilizacije uzašlih Bića koja imaju status Majstora. Oni su duhovno razvijeni i njihova energija je od Ljubavi i Svjetla, a namjera im je da ih šire mnogo i daleko. Mi djelujemo u skladu s Božanskim uputama koje usmjeravaju naše aktivnosti, i mi smo se posvetili pomaganju civilizacija poput Vaše. Vi možete razumjeti Vaš položaj u sadašnjem vremenu, i znati da ste na pragu značajnog skoka u Vašoj evoluciji. Mi smo ovdje da bi putovali s Vama, pa čak i kasnije kada dođete na sljedeću dimenziju. Ništa se neće moći miješati u Vaš napredak i naša je odgovornost da osiguramo Vaše sigurno dostizanje Uzašašća.

Naš savjet je da ignorirate svaku sugestiju na pokušaj preuzimanja Vašeg svijeta jer to se neće dogoditi. Također budite sigurni da smo potpuno svjesni plana Mračnih da odglume lažni napad i pobrinut ćemo se da im to ne uspije. Toliko autoriteta nam je dano, i čak da je naumljen pravi napad mi bismo ga spriječili. Naših flota je na tisuće s tisućama letjelica i mi ne bismo samo stajali i dozvolili da Vaša cijenjena Zemlja bude napadnuta. To nije u planu za kraj vremena jer ste zaradili pravo da uzađete i Vaš slobodni izbor će se cijeniti. Mračni mogu ići samo toliko daleko koliko Vaša karma dozvoljava, prije nego ih zaustavimo na njihovom putu. To nam je lako s našom naprednom tehnologijom, i niti jedna kap krvi neće biti prolivena. Nećete još dugo morati tolerirati aktivnosti Mračnih jer su njihovi dani odbrojani.

Naši saveznici imaju sve više samopouzdanja u suočavanju s onima koji su protiv Uzašašća i žele zaustaviti njegov napredak. Sada je moć s njima i njihovi zahtjevi za svršetak tajnih aktivnosti uskoro će uroditi plodom. Možda će morati biti prisile po ovom pitanju, no oni su potpuno spremni na sve situacije. Naši saveznici su sada u svakoj državi i to je organizacija koja sada drži neizmjernu moć. Oboje, Razotkrivanje i Prvi Kontakt se požuruju kako bi se postigao konačan udarac kojim će oni doći u stvarnost. Budite sigurni da činimo sve što možemo da prijeđemo taj posljednji most koji će donesti pobjedu.

Mogli ste primijetiti da niste imali puno katastrofa fizičke prirode unatoč drevnim proročanstvima za ovo razdoblje. Mi smo bili u mogućnosti to kontrolirati, no određene promjene Zemlje će se morati zbiti kao dio čišćenja. Što god da se desi znajte da mi radimo iza scene kako bi štetu i smrt držali na minimumu i učinit ćemo sve što možemo da Vas unaprijed upozorimo na bilo kakav veliki događaj. Kakogod, tamo gdje su rijeke i mora zagađeni čišćenje je relativno lak zadatak za nas i biti će završen prije kraja vremena. Kopneno zagađenje je to koje predstavlja veći problem, no i to je unutar naših mogućnosti djelovanja. Koju god neugodnost morate iskusiti, ona će biti kratkog vijeka i mi ćemo koristiti naše ogromno znanje Vaših potreba kako bi osigurali brigu za Vas.

Dragi, uznemirena Zemlja i uznemirena populacija osjećaju energije promjena, i oni su u neredu. Međutim, oni će se smiriti kako niže energije budu postupno preobražene, i uvidjet ćete da privlačite smirujuće uzvišene energije. Efektivno ćete se izdići iz nižih energija, i nema razloga da one ikada više budu privučene Vama. Iza svega što se događa je Zakon Privlačenja na djelu, i zato ste sada prošli vrijeme kada ste ih kontinuirano privlačili. Zapravo nikada nije postojala bolja prilika za podizanje svojih vibracija. Izvan Vaše Zemlje uzvišene energije ju kontinuirano kupaju u Svjetlosti, i mnogi od Vas su dovoljno razvijeni da ih privuku sebi. Mi ovo vidimo kao čudesno postignuće, i takve pojedinačne duše djeluju kao nosioci Svjetla za druge.

Iz razuzdanosti i drugih načina prkosa autoritetima možete vidjeti kako vremena promjene mogu biti uznemirujuća. Postoji osjećaj da znate kako se struktura društva raspada, ali samo nekolicina razumije da se to mora dogoditi da biste išli dalje. Budućnost stoga izgleda tmurno, dok je ona puna obećanja utemeljenja novog društva koje će biti odraz Ljubavi i Svjetla koje raste na Zemlji. Vi ste Djeca Božja stoga kako bi drugačije moglo biti, jer Vi ste u potpunosti sposobni dovesti Vaše stvarno ja koje je Vaše Božansko Ja u bivanje. Vi niste Vaše tijelo već veličanstveno Biće Svjetla koje traži put povratka višim područjima, Vašem pravom domu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i dolazim s jamstvom da ste tako voljeni i da ste dio velike obitelji Svjetla koja čeka Vaš povratak. Vrlo malo Vas ima privilegiju da zna Vašu istinsku pozadinu, i odakle dolazite da biste bili dio dualnosti. To će se uskoro promijeniti i mnogi od Vas će imati priliku susresti one koji čekaju na ponovno okupljanje obitelji s Vama. Vi ste došli iz mnogih raznih civilizacija da biste pružili određene vlastite vještine i znanje i tako uzdigli izgubljene duše na Zemlji. Vaše putovanje je gotovo završeno i proslava će uskoro početi.


Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Prevela sa engleskog: Nana - Civilizacija Svjetlosti

 

Originals and translations of Galactic Messages available on
00

First Contact Radio


Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.


Nema komentara:

Objavi komentar

PUTIN

Net

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

gct

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.